دوست عزیز این لینک که شما دادید برای کاردانی به کارشناسی هستش. بالای صفحه هم نوشته شده.نقل قول:
موفق باشی:11:
Printable View
دوست عزیز این لینک که شما دادید برای کاردانی به کارشناسی هستش. بالای صفحه هم نوشته شده.نقل قول:
ّبچه ها آموزشکده ی شهید بابایی قزوین چه جوریه ؟؟؟
کسی خبر نداره ؟
آهان راستی من صبجی به همین آموزشکده زنگ زدم گفتم کی ثبت نامه و اینا ، گفت تو پیک سنجش نوشته ...
نگفت پیک سنجش چه روزی؟:18::18::18:نقل قول:
متوجه نمیشم چی میگید...نقل قول:
اون کد دانشگاه رو من رفتم تو دفترچه دیدم فقط تونستم بفهمم که دوره ی شبانه هست.
برای ورودی مهر یا دی دیگه کد اختصاصی نزده که.زده ورودی مهر 40 نفر دی 80 نفر همین.
من از کجا باید بفهمم؟؟؟
متاسفانه دقت نکرده بودم. چون یه نگاه سطحی به دفترچه کردم و دیدم اکثر آموزشکده ها یا نیمسال اول دارن یا نیمسال دوم، ولی به این موضوع که بعضی آموزشکده ها هردو نیمسال رو دارن توجه نکرده بودم.نقل قول:
سلام به همه
من هم آستانه اشرفيه قبول شدم.(كامپيوتر)
اما هيچي از اين شهر نميدونم.
چه جور شهريه چه امكاناتي چه بيمارستاني
اگه كسي اهل اونجاست يا .... چند تا عكس و كليپ از كوچه بازار و خيابوناش و .... بزاره تا استفاده كنيم
راستي من پرسيدم تكليف ما چيه. بلاخره نيمه اول بايد بريم يا دوم(آ×ه هردوتا برميداره شبانه) بهم گفتن اونا موقع ثبت نام معلوم ميشه
اوه شرمنده اصلا دقت نکرده بودم ...نقل قول:
سلام خواهشمندم!
فیش پستی تاییدیه تحصیلی چیست؟(باید بریم پست؟دیپلم و سایر موارد رو هم باید برد؟)
دوره روزانه چه خصوصیاتی داره؟
یه جور حرف می زد که انگار سرش خیلی شلوغ بود ، منم ولش کردم ...نقل قول:
نمی دونم هفته ایی یه بار می یاد دیگه ...
به من فقط همینو گفت ، حالا چرا با تغحب نگاه می کنی :20:
حالا بفیم خواستن تماس بگیرن ، جوابش رو بزارن اینجا ...
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از روابط عمومي سازمان سنجش، پذيرفتهشدگان نهايي آزمون ورودي دورههاي کارداني نظام جديد آموزشکدههاي فني و حرفهاي سال 1388 بايد منحصراً در يکي از روزهاي دوشنبه و يا سه شنبه (30 و 31 شهريورماه) با دردست داشتن مدارک لازم، براي ثبت نام به آموزشکده فني و حرفهاي محل قبولي خود مراجعه کنند.
پذيرفته شدگان هريک از کد رشته محل هاي اعلام شده ضرورت دارد با مطالعه دفترچه راهنماي آزمون ورودي دورههاي کارداني نظام جديد آموزشکدههاي فني و حرفهاي سال 1388، نسبت به شناسايي آموزشکده فني محل قبولي خود اقدام کنند.
دانشآموزاني که در اين آزمون پذيرفته شدهاند، به شرطي مجاز به ثبتنام در آموزشکدههاي فني خواهند بود، که تمامي واحدهاي درسي دوره سه ساله ، کارورزي و کارآموزي خود را در رشته مربوط حداکثر تا پايان شهريورماه 1388 با موفقيت طي کرده باشند و يا داراي ديپلم نظام قديم (دوره چهارساله) باشند.
اگرتعداد پذيرفته شدگان در يک رشته تحصيلي درهريک از آموزشکدههاي فني به حد نصاب تشکيل يک کلاس نرسد، محل تحصيل اين قبيل پذيرفته شدگان در نزديک ترين آموزشکده فني تعيين خواهد شد.
پذيرفته شدگان در اين آزمون لازم است اصل مدرک ديپلم متوسطه نظام جديد يا گواهي موقت پايان تحصيلات متوسطه نظام جديد دريکي از شاخههاي کاردانش يا فني و حرفهاي صادره از محلتحصيل مبني برگذراندن کليه واحدهاي درسي در دوره سهساله، کارورزي و کارآموزي را حداکثر تا پايان شهريورماه 1388 در هنگام ثبت نام به همراه داشته باشند.
پذيرفته شدگان در اين آزمون همچنين بايد اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپي از تمام صفحات آن،6 قطعه عکس 4×3 تمام رخ تهيه شده در سال جاري و فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم را به موسسه محل قبولي به همراه داشته باشند.
آخه شما گفتی:نقل قول:
من فکر کردم قبلا چاپ شده.:46:نقل قول:
آهان راستی من صبجی به همین آموزشکده زنگ زدم گفتم کی ثبت نامه و اینا ، گفت تو پیک سنجش نوشته ...
من دیروز صبح زنگ زدم (آموزشکده ساوه)، یه بنده خدایی تازه از خواب بیدار شده بود، گفت شنبه زنگ بزن با خودشون صحبت کن.
حالا شنبه که زنگ زدم خبرشو اینجا می دم.
موفق باشی :11:
سوالی مهم ولی عجیب
گیریم ما اومدیم تمام این مدارک رو اماده کردیم....
اون دانشگاه مربوطه از کجا باید بدون که ما تو کنکور دانشگاه اونا رو قبول شدیم؟!!!
باید یه پرینت از صفحه ی اعلام نتایج سنجش نشونشون بدیم؟
!!!!!!
با سلام
دوستان من بهشهر (مازندران) قبول شدم روزانه دانشکده امام خمینی من رشته ام
کامپیوتر هستش کسی میدونه دانشگاهش چطوریه یا شهرش کسی اینجا قبول شده
ممنون
سلامنقل قول:
با سلام
دوستان من بهشهر (مازندران) قبول شدم روزانه دانشکده امام خمینی من رشته ام
کامپیوتر هستش کسی میدونه دانشگاهش چطوریه یا شهرش کسی اینجا قبول شده
ممنون
منم رشتم کامپیوتره
ولی از اون دانشگاه خبری ندارم
هرچی باشه از آزاد بهتره
سلامنقل قول:
سوالی مهم ولی عجیب
اون دانشگاه مربوطه از کجا باید بدون که ما تو کنکور دانشگاه اونا رو قبول شدیم؟!!!
!!!!!!
دوست من یا به اونا اعلام میکنن
یا اینکه اونا از سایت سنجش نگاه میکنن
برای اطمینان شما یه فتو از قبولیت ببر
ثبت نام: 30 و 31 شهریور ماهنقل قول:
ّبچه ها آموزشکده ی شهید بابایی قزوین چه جوریه ؟؟؟
کسی خبر نداره ؟
اگه ثبت نام نکنید به منزله انصراف هست
حالا این همه جانقل قول:
چه جور شهريه چه امكاناتي چه بيمارستاني
چرا بیمارستانشو میپرسی
بپرس پارک
وسایل ورزشی
کافی شاپ و...........!!!!!!!!خخخخخخخ
اینم از اون سوالاست!شما چرا شک نمی کنی این سیاه کاری های روی کاغذ اخر سر میشه مدرک برای احراز!عصر حجر که نیست از قبلتر اموزشکده ها اطلاع پیدا کردن فتوکپی ببر یه کم بخندن!نقل قول:
سوالی مهم ولی عجیب
!!!!!!
راستی یه سوال متولدان چه سالی مشکلی برای ثبت نام ندارن؟69 به بعد یا نیمه دوم 68 به بعد؟(خودم میرم فردا نظام وظیفه ته تو شو در میارم!)
لطفا یکی بگه که منظور از "فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي ."
چیه؟؟ توضیح بدید که چگونه باید تهیه کرد!!!
(لطفا هر کی اطلاعاتی درباره ی امکانات دانشکده استانه اشرفیه داره بگه چون خیلی اونجا قبول شدن و نمیدونن که برن یا نه!)
من زنگ زدم پرسیدمنقل قول:
ولی میترسم اشتباه بگم
بهتره خودتون تماس بگیرین
موفق باشیدنقل قول:
داوطلبان گرامي ميتوانند سؤالات خود را با شماره تلفنهاي 99-88923595-021 يا با بخش پاسخگويي اينترنتي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانيدر ميان بگذارند.کد:www.sanjesh.org
من تو یه فروم دیگه این رو خوندم ، اما خودم هنوز اقدام نکردم و نمی دونم چطوریه ...نقل قول:
عین جمله رو می زارم ...
نقل قول:
باید بری پست بگی برگه تائیدیه تحصیلی .
از رو کپی اصل دیپلمت پرش کنی مشخصات دانشگاه قبولیت رو هم بنویس همون آموزشکده
بعد پستش کنی.
میره ناحیه آموزش پرورشی که توش درس خوندی
تائیدیه اش هم میره داشنگاهت.
اون رسیدی که پست می ده رو باید ببری دانشگاه تحویل بدی.
اینم اطلاعاتی از آستانه اشرفیست که sina-graphنوشته ، تو همون قروم ...
راستی کارنامه ها پس کی می یاد ؟نقل قول:
دوستان گرامی با توجه به اینکه من خودم شخصا این آموزشکده در گیلان را از نزدیک ندیده ام اما اطلاعاتی مختصر در مورد این مرکز آموزش عالی دارم که به اطلاع شما می رسانم.
اطلاعاتی مختصر در مورد آموزشکده امام صادق آستانه اشرفیه :
آموزشکده امام صادق آستانه اشرفیه از سال 1381 تاسیس شده و از 2 رشته کامپیوتر و حسابداری رشته هایش را تا به امروز ارتقای خوبی بخشیده است ، تا جاییکه هم اکنون رشته های زیادی را پذیرش می کند...
بصورت کلی آموزشکده های دولتی ای که رشته کامپیوتر پسران را در سطح گیلان پذیرش می کنند از نطر سطح علمی و امکانات بصورت زیر طبقه بندی می شوند :
1.آموزشکده فنی مهندسی شهید چمران رشت
2.آموزشکده شهید رجایی لاهیجان
3.دانشکده تربیت دبیر صومعه سرا
4.آموزشکده امام صادق آستانه اشرفیه
باید توجه داشته باشید که این اولویت بندی به موارد مختلفی مثل سطح علمی ، امکانات و... مربوط می شود ، معمولا بومی های استان هم این ترتیب را برای انتخاب شهر هایشان انتخاب می کنند ، البته این به معنای ضعیف نشان دادن آموزشکده آستانه نیست ، علل مختلفی مانند مسافت ، زیاد بودن مراکز سما دانشگاه آزاد در سطح شهر ها ، امکانات ، سطح علمی و خصوصا مرکزیت دارد ، مثلا خیلی از دوست های من که به راحتی می توانستند در شهر خودشان به دانشکده تربیت دبیر صومعه سرا که خیلی هم از شهید چمران بزرگ تر بود بروند ولی به شهید چمران رشت آمدند چون به چیز دیگری اعتقاد داشتند ، یا همین طور برای آستانه ، به همین سادگی نمی توان هیچ چیزی را قضاوت کرد...
و اما اساتید : تا جاییکه من اطلاع دارم تعدادی از اساتید این آموزشکده وابسته به آموزش و پرورش از هنرستان های سطح استان به این مرکز آمده و درس می دهند که بعضی هایی که من می شناسم مثل مهندس کالوخ و آقا محمدی استاد های خوبی هستند. البته استاد های آموزشکده های استان گیلان معمولا در همه این آموزشکده ها در رفت و آمد هستند. از رشت به صومعه سرا ، از رشت به لاهیجان و... در هر صورت تا جاییکه من اطلاع دارم سخت گیر ترین استاد های آموزشکده های استان گیلان مربوط به آموزشکده های شهید چمران و لاهیجان است. یک نکته دیگر هم این است که معمولا سطح دانشگاه نیز تاثیر زیادی در روش های تدریس و برخورد اساتید دارد.
آستانه اشرفیه که در شرق گیلان واقع شده تا مرکز استان (رشت) فاصله ای حدود 30 دقیقه و تا بندرانزلی (غرب گیلان) فاصله 60 دقیقه ای دارد که مطمئنا این شهر دارای طبیعتی مناسب و آب و هوای دلپذیر می باشد ، این شهر به عنوان یکی از شهرهای زیارتی استان گیلان با بناهای دیدنی شناخته می شود ، سوغات های معروف این شهر بادام زمینی ، سوهان و سفال (گمج) می باشد.
سایت رسمی این مرکز آموزش عالی :توجه : اطلاعات فوق صرفا بصورت کلی بوده و معیار خوبی برای شناخت آموزشکده امام صادق آستانه نیست ، برای آشنایی هر چه بیشتر توصیه می شود در گام اول اقدام به ارتباط و کسب اطلاعات بیشتر با این آموزشکده از طریق سایت رسمی فوق و یا امکانات ارتباطی دیگر نموده و در گام دوم در صورت امکان شخصا از آموزشکده بازدید نمایید.کد:http://www.astantc.com
تلویزیون گفتش شننبه میاد(امروز)نقل قول:
ولی خبری نیست که نیست
لطفا یکی برای من توضیح بده.
دانشکده هایی مثل استانه ی اشرفیه در رشته ی کامپیوتر هم نیمسال اول دارن و هم دوم.
1=انتخاب دانشجویان برچه اساسی هست؟
2=کدام ورودی بهتر هست؟
3=اگر فرضا نیمسال دوم افتادیم در ازمون کاردانی به کارشناسی 1 سال عقب میافتیم؟!
نقل قول:حالا که قبول شدی برو دیگه چونکه اگه نری خودتو مسخره کردی (البته بی ادبی نشه ها) فوقش اینه که 1 ترم میخونی بعد انتقالی میگیری یا به عنوان مهمان میای یه دانشگاه بهتر.نقل قول:
انتخاب دانشجو شاید بر هیچ اساسی نباشه(خیلی ها که پارسال رتبشون از من بالاتر بود افتادن ورودی بهمن)
فرقی نمیکنه مهم اینه که ادم بره دانشگاه چه مهر بره چه بهمن
اگه بخای به صورت نرمش که 4 ترمه تموم کنی اره باید وایسی سال بعد امتحان بدی ولی تحت یه شرایطی میتونی اگه فقط 1 ترم به پایان تحصیلت مونده باشه کنکور کارشناسی شرکت کنی و 1 ترم باقی مونده کاردانیتو هم بخونی و برای مدت 1 ترم جات در کارشناسی تو اون دانشگاهی که قبول شدی رزرو میشه برات محفوظ میمونه
سلام
یه توضیح درباره شرایط، گروه آموزشی،انتخاب رشته،و...
:46:
چه كساني مجاز به ثبت نام در دانشگاهها مي باشند ؟
سردار زاده كمند :مشمولانيكه بدون غيبت اوليه به خدمت اعزام شده اند و در حال گذراندن خدمت هستند در صورت پذيرفته شدن در دانشگاهها بدون مشكل از خدمت ترخيص خواهند شد سردار زاده كمند در گفتگو با باشگاه خبر نگاران صدا و سيما گفت: كسانيكه مجازندچنانچه در آزمون پذيرفته شونددر دانشگاهها ثبت نام نمايند عبارتند از:
دسته اول:مشمولان متولد 1369 كه ديپلم فني حرفه اي،كاردانش و پيش دانشگاهي را بصورت حضوري و يا غير حضوري اخذ نموده اند.
دسته دوم : مشمولان متولد 1368 كه اين افراد چنانچه به شكل حضوري ديپلم فني حرفه اي،كاردانش و پيش دانشگاهي را اخذ نموده باشند.
دسته سوم:مشمولان سالهاي قبل با رعايت حداكثر سن 24 سال كه به شكل حضوري در حال تحصيل بودند و تا پايان شهريور ماه سال جاري ديپلم فني حرفه اي،كاردانش يا پيش دانشگاهي را اخذ نمايند.
دسته چهارم: مشموليني كه برگه اعزام بخدمت بدون غيبت گرفتند اما هنوز زمان اعزام آنها فرا نرسيده است.
دسته پنجم: مشموليني كه بدون غيبت اوليه به خدمت اعزام شده اندو در حال گذراندن خدمت هستند كه در صورت پذيرفته شدن در دانشگاهها بدون مشكل از خدمت ترخيص خواهند شد.
دسته آخر:مشمولان دانشجوي ورودي سال 1385 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در حال حاضر در حال تحصيل در دانشگاه هستند و كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند كه در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف و با احتساب مدت تحصيل قبلي در رشته يا دانشگاه جديد ثبت نام نمايند.
ايشان در ادامه افزودند:
مشمولان دارنده ديپلم فني حرفه اي،كاردانش و پيش دانشگاهي كه متولد نيمه دوم سال 68مي باشند مجازند با دريافت برگه اعزام تاريخ اعزام خودشان را تا 18/07/1388 تمديد نمايند.
همچنين در ادامه گفت:تعدادي از مشمولان شركت كننده در آزمونهاي سراسري به دليل واجد شرايط نبودن مجاز به ثبت نام در دانشگاهها نيستند كه اين افراد عبارتند از:
دسته اول : مشمولان انصرافي داراي غيبت هستنديا دانشجوياني كه بيش از 4 نيمسال تحصيلي از تحصيل قبليشان گذشته باشد اين افراد حتي اگر مجدداً در آزمون شركت كنند و پذيرفته شوند مجاز به ثبت نام در دانشگاه نيستند.
دسته دوم: مشمولان اخراجي از دانشگاه هستند.
دسته سوم سربازان وظيفه اي كه در حال خدمت هستند اما در ابتداي خدمت دفترچه داراي غيبت داشتند اين افراد هم مجاز به ثبت نام در دانشگاهها نمي باشند.
دسته چهارم: مشمولانيكه برگه اعزام بدون غيبت دريافت كرده اند لكن در موعد تعيين شده به خدمت اعزام نشده اند در واقع اين افراد هم وارد غيبت شده اند.
دسته پنجم :مشمولانيكه يكبار از معافيت تحصيلي در همان مقطع تحصيلي استفاده كردند .
دسته آخر : مشمولانيكه تا پايان شهريور ماه سال جاري موفق به اخذ ديپلم فني حرفه اي،كاردانش و يا پيش دانشگاهي نشوند.
ايشان همچنين گفت:
با تلاش مامورين نيروي انتظامي ، از ابتداي سال، 11 باند كه اقدام به جعل مدارك مربوط به خدمت وظيفه عمومي و يا معافيت مي كردند را شناسايي كرده ايم. كه با اخذ حكم قضايي اقدام به دستگيري تعداد 35 نفر افرادي كه مرتبط با اين باندها بودند كرده ايم كه همه آنها تحويل مقامات قضايي شده اند.
ايشان در خصوص جعل كارت پايان خدمت و معافيت اعلام نمودند: با توجه به ضريب هاي امنيتي كه در كارت هاي پايان خدمت و كارت هاي معافيت وجود دارد جاعلان كمتر مي توانند اقدام به جعل اين مدارك نمايند و اگر جاعلي اقدام به جعل نمايد يقيناً در اولين مراجعه در مجموعه هاي انتظامي مثل گذرنامه كاملاً قابل شناسايي هستند و جاعلان و استفاده كنندگان از كارت جعلي ، دستگير مي شوند . لذا اين افراد اقدام به جعل مدارك پزشكي و مداركي كه از اين طريق معافيت هاي پزشكي يا كفالت را اخذ كنند مي نمايند كه الحمدلله با اتخاذ تدابيري كه صورت گرفته در همين مدت كوتاه با شناسايي جاعلين اقدام به دستگيري تعدادي از آنها كرده ايم. كه توصيه مي كنم به پزشكان عزيز و مسئولين بيمارستان ها كه مراقبت لازم را از مهرهاي پزشكي و سربرگ هاي خودشان داشته باشند چرا كه بيشترين جعليات را در اين زمينه داريم.
سردار زادهكمند در خصوص بكارگيري سربازان در استانهاي محل زندگي آنهاگفتند:
اينكه قطعاً بگوييم تمام مشمولين هرا ستان در استان مربوطه خدمت خواهند كرد اين كار امكان پذير نيست علت اين است كه پارامترهاي مختلف در اين امر موثر هستند. آمايش نيروهاي مسلح، نيازمنديهاي اين نيروها،تعداد مشمولين هر استان، اينها عواملي هستند كه در تعيين مكان خدمتي و رده خدمتي مشمولين تعيين كننده هستند.
ولي ما بطور كلي دنبال اين امر هستيم و در نيروهاي مسلح اين بحث وجود دارد با رعايت اين نكات و اين موضوع كه نبايد اقدامي صورت بگيرد كه به تضعيف امنيت و دفاع نيروهاي مسلح منجر شود با رعايت اين نكته سعي مي كنيم افراد را در نزديكترين رده خدمتي به محل زندگيشان بكار بگيريم
منبع:
نحوه محاسبه تاريخ اعزام به خدمت مشمولانکد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=174cfce5-407e-4b65-b0d7-454c7b7d60f5&ID=395e0449-f2c1-432e-abfe-5afff747bb26
محتوای مخفی: عکس
منبع:
پرسش و پاسخکد:http://www.police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=1d781213-f5c6-4e6b-b3a0-376931cdf1d8&ID=d3644b69-1afa-47dd-9032-ca858b35b98b
12 - سال اعزام مشمول چه سالي است ؟ مشمولاني كه جهت انجام خدمت دوره ضرورت بلامانع تشخيص داده شوند در طي سالي كه به سن 19 سال تمام مي رسند به خدمت دوره ضرورت اعزام خواهند شد.
منبع:
موفق باشید:11:کد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Paper&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=c8d9f881-bb1f-41a9-a265-892876c7650f&ID=8e38e63a-7697-46eb-9d48-773cf163eab9
سلام دوستان
اموزشکده فنی و حرفه ای بابل چجوریه ؟
دانشگاهه ؟
کسی اطلاعی نداره ؟
با تشکر
دانشگاه هستش دیگهنقل قول:
به نظر من همه دانشگاه های سراسری خوبن
یا از آزاد بهترن
راستی شرایط دادن خوابگاه چجوریه ؟نقل قول:
همه میتونن بگیرن
کسی از بچه های بابل قبول شده ؟ :31:
تو دفترچه نوشته بود که برای خوابگاه هیچ جا ساپورت نمیشهنقل قول:
ولی خود من میشناسم که در شهرهای مختلف خوابگاه داشته
ولی بابل رو نمیدونم
نمیندونم اینو باید کجا مطرح کرد!!
دوست من کاردانش نرم افزار،نمیدونه کنکور آزاد کی برگزار میشه،
کنکور آزاد کاردانش نرم افزار کی شروع میشه؟وثبت نامش کی هست؟
سلام دوست مننقل قول:
کنکور فنی و حرفه ای و کاردانش باهم هستش
برادرشما رشتش کامپیوتر باید باشه
رشته من هم کامپیوتره
امسال ساله چندم هستن؟
سوم؟
میشه بگین
باسلام .مدرک دنشگاه سما ازنظراعتباربادانشگاههای دیگه فرق داره یانه
سلامنقل قول:
اگه منظورتون سما دانشگاه آزاده
از نظر دانشگاه آزاد نه
ولی از نظر شرکت ها و... بله فرقی میکنه
بردار من نیست دوست منه :دی.نقل قول:
نمیدونم امسال تازه میخواد کنکور بده،یعنی اصلا تازه میخواد وارد دانشگاه بشه!!
خوب
خلاصه کنکوره 88 که تموم شدش
باید صبر کنه برای کنکور 89
خبر ثبت نام رو بهتون میگم
همونطور که a1000a گفتن، کنکور سراسری و آزاد 88 برگزار شده ولی دانشگاه آزاد یه کنکور هم تو دی ماه برگزار می کنه. اگه دوستتون الآن دیپلمش رو گرفته، می تونه واسه دی ماه شرکت کنه.نقل قول:
سلام بچه ها
فیش تادییه پستی رو پرسیدم
گفتن هنگام ثبت نام باید بگیری
حالا هرکی از دانشگاه خودش بپرسه
دانشگاه من اینو گفت
دوستان من بعد از 7 سال کنار گذاشتن درس تو کنکور شرکت کردم و شهید چمران رشت ( شبانه ) رشته کامپیوتر قبول شدم. با این حساب فکر کنم اگر بخونم سال آینده تهران قبول میشم چون تو این 7 سال 1 دقیقه هم درس نخوندم. سؤال من از دوستان این هست که اگر من امسال ثبت نام نکنم با توجه به اینکه شبانه شهید چمران قبول شدم برای کنکور سال آینده مشکلی نخواهم داشت؟ یعنی انصراف از ثبت نام مشکلی برای کنکور سال آینده من ایجاد میکنه یا نه؟
و سؤال دیگه اینکه اگر بخوام برم رشت و ثبت نام کنم در هفته چند روز باید رشت باشم؟
سلامنقل قول:
نه چون شما شبانه هستین میتونید ساله دیگه هم شرکت کنید
به نظر من حتما برین
چون امسال 8 کتاب رشته کامپیوتر تغییر میکنه(رشته خود من کامپیوتر)
تعداد کلاسهاتون هم بستگی به درسهاتون داره که چقدر بردارین و در چه روزایی باشه
از بابت پاسخ ممنونم.نقل قول:
دوست عزیز این تغییرات در چه حدی هست و اگر لینکی در این مورد هست ممنون میشم اعلام بفرمایید.
من از دانشگاه نپرسیدم. ولی رفتم پست دیدم یه باجه داره واسه تاییدیه تحصیلی. رفتم اونجا یه فرم و دو تا پاکت پر کردم. یه کپی هم از گواهی دیپلمم ضمیمه کرد و تمام.نقل قول:
تو فرم هم مشخصات خودم رو وارد کردم و از آموزش پرورش خواستم که یه تاییدیه تحصیلی بفرسته دانشگاهی که قبول شدم.بعد هم یه فیش به من داد که نشون می ده من این فرم رو پر کردم.
این تاییدیه دیپلم که گرفتم چرا دو تا معدل می خواد ، یه دونش که معدله کله که اون رو نوشتم اما اون یکیش معدله کله دروس رو می خواد ...
منظورش کدومه ؟
شرمنده عکس خرابه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور اون قسمتی رو که نوشته "دانش آمور / داوطلب آزاد کلاس " ، رو خالی بزارم دیگه ، چون دیپلمم رو گرفتم ...
فقط اگه می شه قورا" جواب بدین ...
ممنون ...