سلام
متاسفانه بعضي سايت ها رو با اين نرم افزار نمي تونم دانلود كنم و وقتي مي خوام دانلودش كنم مرور گر اين كار رو انجام مي ده؟
(مثل سايتنام مرورگر:اپراکد:www.mobile9.com
سلام
متاسفانه بعضي سايت ها رو با اين نرم افزار نمي تونم دانلود كنم و وقتي مي خوام دانلودش كنم مرور گر اين كار رو انجام مي ده؟
(مثل سايتنام مرورگر:اپراکد:www.mobile9.com
سلام
متاسفانه بعضي لينك ها رو با اين نرم افزار نمي تونم دانلود كنم و وقتي مي خوام دانلودش كنم مرور گر اين كار رو انجام مي ده؟
مرورگر: اپرا
ايا راه كاري هست؟
اون هایی که دانلود نشد رو روشون کلیک راست کن و move to queue کنه و تنظمات دانلود و تعداد اون رو مشخص کننقل قول:
سلام
تو IDM چطوری میشه کاری کرد که چند فایل را برای دانلود انتخاب کنیم ولی تک تک دانلود کنه یعنی فایل اولی تموم شد بره سراغ دومی و .....
تو DAP این امکان هست ولی من تو این هرچی گشتم پیدا نکردم
با زمان بندی میشه این کارو کرد. روی آیکون زمان بندی(همون که شکل ساعته) کلیک کن توی پنجره جدید روی سر برگ فایلهای موجود در صف کلیک کن بالای صفحه دانلودهای همزمان رو از مقدار پیش فرض 4 به 1 تغئیر بده بعد اجرا و شروع موفق باشی.نقل قول:
idm قابلیت استفاده از پرو.کسی socks رو داره؟اگر نه راهی هست که از این نوع پرو.کسی بشه استفاده کرد؟
دانلودها>تنظمیات>پرو.کسینقل قول:
prox<options<downloads
وقتی pause رو می زنم بعد دقیقه ای خودش را می فته دوباره
الان معضل شده!!!
چی کار کنم؟
سلام.. شب شما بخیر!
من دارم 57 تا لینک 50 مگی رو از رپیدشیر با IDM دانلود می کنم.. 20 تای اول رو بدون مشکل دان کردم.. اما از لینک 21 ام به بعد لینک با برنامه دانلود نمیشه و همون پنجره ی معروف معمولی (وقتی دانلود منیجری نصب نیست) میاد.. (شکل زیر).. همشون رو چک نکردم ولی ظاهرا همشون همین مشکل رو دارن.. برنامه رو هم چند بار بستم و باز کردم اما اوکی نشد.. دلیلش چیه؟!
تیک مروگر ie رو در تنظیماتش بزن. اگه نزده باشهنقل قول:
یه با مروگر دیگه برو دانلود کن ببین میاد
نقل قول:
با مرورگر دیگه هم تست کردم.. نشد..
من لینک های دیگه رو می تونم با هر مرورگری دانلود کنم.. نمی دونم مشکل این لینک ها چیه..
سلام. من يه مشكلي با دانلود منيجر دارم.
گاهي اوقات وقتي يه فايل رو دانلود ميكنم، دانلود تا 100% پيش ميره و complete ميشه ولي آخرش اين ارور رو ميده و نميذاره فايل save بشه.
چيكار بايد بكنم تا درست بشه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو به تنظمیاتش بعد نوع فایل نوشته: از سایتهای زیر به صورت خودکار دانلو انجام نشود شاید اونجا اسم راپید شیر هست.نقل قول:
اینم ببین
اگه اپرا داری با اون برو. بعد توی IDM به قسمت Downloads-->Options-->General برید و جلوی opera رو تیک بزنید.
شما هم محل جای فایلی که دانلود میکنی رو عوض کن ببین چی میشه.نقل قول:
سلام
دوستان کسی صداهای Internet Download Manager رو داره؟
ممنون
سلام. من 2-1 تا مشکل با دانلود فایل دارم اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه. اول اینکه میخوام بدونم اگه سایت فیل تر باشه با دادن url به این برنامه های hidownload یا idm نمیشه دانلود کرد؟ چون مثلا نمیدونم چرا ولی megaupload فیل تره واسه من.
دوم اینکه من وقتی url رو تو هرکدوم از این دوبرنامه add میکنم و استارت رو میزنم بیشتر وقتا چیزی رو دانلود نمیکنن بجز یه فایل ناقص خیلی کوچیک به جای فایل اصلی. البته بعضی وقتا هم دانلود درست و کامل انجام میشه ولی نمیدونم مشکل چیه که بیشتر وقتا نمیشه. گاهی هم تا زمانی که خود لینک (مثلا رپید شیر) رو باز نکنم تو فایرفاکس و idm از اونجا دانلود رو به عهده نگیره درست نمیشه. چه جوریاست؟ کسی میتونه مشکلو بگه بهم؟
مرسی
اين كار رو كردم ولي نشدنقل قول:
شما هم محل جای فایلی که دانلود میکنی رو عوض کن ببین چی میشه.
سلام
راهي وجود داره كه imd روطوري تنظيم كنيم كه به محض روشن شدن كامپيوتر خود به خود به اينترنت وصل بشه و شروع به دانلود كنه در اين صورت تنظيمات اون چيه ؟
سلامنقل قول:
شما بايد بري قسمت scheduler ،توي صف مورد نظرتون تيك اين قسمتي از عكس رو كه نشون دادم رو بزني .
سلامنقل قول:
چطور ي خود بخود به اينترنت وصل ميشه ؟چون مثلا من چند تا اكانت ديال آپ و اي دي اس ال دارم به چه صورت تنظيم كنم كه با ديال يا اي دي اس ال به اينترنت متصل بشه ؟
سلام.نقل قول:
بعد ازاینکه تغییرات تون رو در قسمت زمانبندی انجام دادید، تغییرات رو ذخیره کنید.
وارد تنظیمات بشید و به تب ارتباط با مودم برید.
از این تب میتونید هر کانکشن ای رو که میخواهید انتخاب کنید برای اتصال شبانه..
موفق باشید :11:
سلام اساتيد محترم
اگر بخواهيم به عنوان مثال بعد از 10 دقيقه از روشن شدن كامپيوتر اتصال بر قرار بشه به چه صورت بايد عمل كرد ؟
موفق باشيد .
سلامنقل قول:
شما این بار به قسمتی که توی عکس نشون دادم می ری و ساعتی که می خوای دانلود شروع بشه رو وارد می کنید .
سلام
خواستم چند مورد از تجربه های خودم را بگم
دانلود منیجر IDM در لینک های همزمان به بهترین شکل نمیتونه سرعت را تقسیم کنه بین چند فایلی که داره همزمان دانلود میشه بنابراین اگه شما اکانت ندارید و برای استفاده ی کامل از پهنای باندتون از چند سایت به طور همزمان انلود می کنید من توصیه می کنم از IDA استفاده کنید البته IDA یه خاصیت خوب دیگه که از قبل تعبیه شده را هم داره و گرفتم خروجی فایل های ناتما در حال دانلود هست IDM یه چند کیلو بایتی بیشتر در ثانیه دانلود را انجام می داد تا IDA. در IDA تعیین محدودیت سرعت برای دانلود به صورت حرفه ای تر از IDM انجام میشه و شما علاوه بر کنترلر هایی که در main هست در تنظیمات امکانات بیشتری دارید و در آخر یه isp خوب که شما را آزار نده و بذاره فیض ببرید.
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين درست ولي منظور من اين بود كه به محض اينكه كا مپيوتر روشن ميشه چند دقيقه بعد دانلود شروع بشه مثل 10 دقيقه يا 20 دقيقه
ووو........ .
سلامنقل قول:
خوب شما اگر کامپیوتر رو دستی روشن کنید می تونید این ساعت رو طوری تنظیم کنید که مثلا اگر ساعت 10 روشن کردید ساعت رو روی 10:10 تنظیم کنید و 10:10 دانلود شروع می شه.
منظورتون رو درست فهمیدم؟:20:
سلامنقل قول:
منظورم مواقعي هست كه برق ميره و كامپيوتر بعد از آمدن برق روشن ميشه و نخوام به محض روشن شدن به اينترنت وصل بشه .
سلام خسته نباشيد
متاسفانه idm برخي از سايت ها رو دانلود نمي كنه و مرورگر اين كار رو انجام مي ده لطفا كمك كنيد در ضمن در تنظيمات idm فرمت اون فايل ها هستش ولي نمي دونم چرا در برخي سايتا اينجوري مي شه؟
مرورگر: اپرا-10
سلام
چطوری میشه فایلی که داریم دانلود میکنیم تو idm مخفی بشه؟ :دی سوال عجیبیه فک کنم جوابی هم نداره :دی
خوب شما می تونید مسیر دانلود ها را در تنظیمات تغییر دهید ولی برای مخفی کردن فایلها پوشه ی دانلود ها را hiden کنید.نقل قول:
آقا سرعت اینترنت من 96k است و با سرعت 14k با نرم افزار idm دانلود میکنم به نظرم سرعت دانلودم کمه میخوام بدونم برای این سرعت اینترنت سرعت دانلودم درسته یا کمه
نقل قول:
سلام
دوستان كمك كردند و تا حدودي مشكل دانلود با imd حل شد ولي اين سوال من بدون پاسخ ماند و اونم اينه كه من چطور ميتونم imd رو طوري تنظيم كنم كه حدود چند دقيقه يا چند ساعت بعد از روشن شدن كامپيوتر شروع به دانلود كنه نه اينكه به محض روشن شدن يا سر ساعت معين بلكه چند دقيقه يا چند ساعت بعد از روشن شدن .
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، تا جایی که من اطلاع دارم، در بین برنامه های Download Manager تقریبا هیچ برنامه ی چنین امکانی رو نداره.
البته به نظر میاد با ترفند های خاصی و با استفاده از برخی نرم افزارهای schedule بشه این کار رو انجام داد.
البته اگر اون برنامه ها این امکان رو داشته باشند که بعد از چند دقیقه پس از شروع به کار ویندوز، برنامه ای رو اجرا کنند.
موفق باشید :11:
سلام
از وقتي ويندوز اكس پي سرويس پك 3 نصب كردم، دانلود منيجرم از كار افتاده ! يعني نصب شده اما وقتي روي لينك دانلود كليك ميكنم، كار نميكنه و بايد برنامه رو باز كنم حتماً (ورژن 5.11)
واسه يكي از دوستامم همين مشكل پيش اومده بود !!!
چي كار كنم؟
سلامنقل قول:
اگر از IDM استفاده میکنی ، برو به بخش Settings و تیک دو گزینه ی زیر رو بزن :
موفق باشید :40:
بازم نميشه :41:نقل قول:
سلامنقل قول:
چاره ای نیست.
اول آپدیتش کن تا به نسخه ی 5.18 تبدیل بشه سپس اون تیک های رو بزن.
تیک چهارمین گزینه رو هم بزن.اینجا یه پیغام میاد که اونو تایید کن و ویندوز رو Restart .
موفق باشید :40:
نقل قول:
ببینید مقدار دانلود هیشه بیشتر از اونی میشه که IDM نشون میده چون همیشه مقداری POCKET LOST داریم رو شبکه حالا مثلا وقتی یک فایل 90 مگابایتی رو دانلود میکنی نزدیک 100 مگابایت در سند و رسیو شما نشون میده اگه بیشتر از این حد هست باید دقیق تر برسی بشه که سیستم شما از کجا داره ورودی و خروجی اطلاعات رو میگیره و یکی از ساده ترین روشهاش استفاده از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی هست که مشخص میکنه در هر زمان از کجای سیستم داره اطلاعات رد و بدل میشه
اگه هم فایل ها رو برده باشی تو صف دانلود و مشکلی در ارتباط شما وجود نداشته باشه باید همه رو دانلود میکرده احتمالا وسط کار قطعی داشته که نتونسته همه فایل ها رو بگیره و یا افت سرعتنقل قول:
سلام دوستان یه مشکل در IDM برام به وجود اومده و اینه که فایلهایی رو که میزارم از راپیدباز دانلود بشه یوزر و پسوردشون عوض میشه به anonymous در صورتی که در قسمت sites login من سایت راپیدباز و یوزر و پس رو چیز دیگه ای زدم.به خاطر همین روز بعد که ادامه دانلود انجام میشه تمام فایلهام فایلد میشه و دونه دونه باید یوزر و پس رو عوض کنم....حتی IDM رو آنیستال کردم و ورژن
5.18.4 رو نصب کردم ولی درست نشد...و جالب اینجاست که اون آدرس راپید و یوزر رو در قسمت مربوطه ریموو میکنم ولی دوباره تو قسمت sites login برمیگرده.لطفا کمک کنید مشکلم حل بشه .ممنون
سلام دوستان
آیا IDM روی ویندوز سون 64 بیتی مشکلی داره؟
دوستانی که از IDM روی سیستم 64 بیتی استفاده می کنند و مشکلی ندارند ممکنه ورژن IDM شون رو بگن؟؟