الان تماس گرفتم لایزر
تقاضای شارژ موقت کردم
آخه ترافیکم تموم شده بود
اونها هم تا یکشنبه ظهر ترافیک نامحدود دادن ( رایگان )
نمیدونستم این سرویس رو داره
Printable View
الان تماس گرفتم لایزر
تقاضای شارژ موقت کردم
آخه ترافیکم تموم شده بود
اونها هم تا یکشنبه ظهر ترافیک نامحدود دادن ( رایگان )
نمیدونستم این سرویس رو داره
سلام دوستان.
ميخواست از دوستاني که از لايزر اينترنت ميگيرن بپرسم که آيا راضين يا نه.
ممنون.
سلامنقل قول:
من در کل راضیم
اون زمان که اکثر شرکتها مشکل داشتند ( از نظر پایین آوردن سرعت ) من با لایزر هیچ مشکلی نداشتم
فقط مشکل من قیمتشه که یه کم گرونه
مثلا من سرویس 256 با 9 گیگ دانلود رو برای 3 ماه 57 میدم ( قیمت تهران فکر کنم 51 باشه )
سرعت دانلودش هم 38 تقریبا ثابته
همین الان من 3 روزه پشت سر هم دارم دانلود میکنم قطع هم نشده
مرسي. چه خوب!نقل قول:
ولي يه مشکلي هست. دو تا از دوستانم که يکي صبانت داره و ديگري شاتل، هردو هم 256، سرعت دانلودشون گاهي از 100 هم بالاتر رفته. با اينهمه به نظر من سرعت 128 - اگه اينطوري که شما ميگيد - حدود نصف 38 تا (يعني 19) باشه، ميارزه.
سرعت 128 حدود 22 و 23 هست
باهاشون که حرف میزدم میگفتند قرار بوده 128 رو روی 512 ببندند ولی هنوز نشده
صبا که بیشتر از 128 نمیدهنقل قول:
اینو تو لیست شارژ ماهیانش میتونی ببینی
یه فرم داره که قیمتهاشو تا 1 مگ توش زده ولی اینجور که شنیدم فقط 128 میده
حالا 128 ش رو 1 و 2 و ... بسته شده خدا میدونه
هزینه نصب و راه اندازیش چقدره توی سایتش که نزده
قبلا مجاني بود.الان هم لابد مجانيه ديگه.نقل قول:
خوب اگر مجانیه که می ارزه چند ماهی اینو داشته باشیم تا اینکه سرویس های دیگه ما رو ساپورت کنند:
چند تا سوال:
1- واقعاً هزینه رانژه و ... نداره!!!
2- من خودم مودم دارم نمیگن باید مودم از خودمون باشه
هزینه رانژه نداره
و مودم هم میتونی از خودت داشته باشی
من الان 2 سال هست که 128 رو برای خونه دارم
دوستانی که لایزر دارن لطفا بگن پینگ تایم این شرکت با یاهو و گوگل چنده من الان پارس آنلاین دارم و چون پینگ تایم هاش 600 هست و به درد بازی آنلاین نمیخوره می خوام بیام لایزر راستی قطعی که زیاد نداره؟
قطعی تو کارش نیس من الآن 3 ماهه دارم سرویس 512 اش رو استفاده می کنم با سرعت بالا
نه کاهش سرعت داشته نه قطعی برای بازی های آنلاین هم گزینه مناسبیه پنجشنبه و جمعه هم که کلاً رایگانه
به نظر من لایزر میون شرکتای دیگه بهترینه
نقل قول:
سلام ممنون از راهنماییبتون همشهری میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستین و سرعت دانلود رایگان شبانه چند هست در ضمن لطف کنید قیمت 3 ما هه سرویس را هم بگین:20:
خوب یه سوال دیگه شبانه رایگان مال همه ی سرویساش هست؟ چون توی سایتش چیز دیگه ای زده؟نقل قول:
من که آنلاین سفارش دادم آیا ترتیس اثر داده میشه بهش یا نه؟ چون من اصفهان هستم و تلفنی چیزی از اصفهان توش نگذاشته بود!
512 با اون قیمتی که من تو سایتش دیدم بایدم خوب باشهنقل قول:
platinum منظورته دیگه درسته؟
وگرنه مابقی سرویسهاش که 512 نداره
کسی نبود جواب ما بده؟!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
1- من که سال پیش گرفتم هزینه رانژه ازم گرفت . نمیدونم جدیدا عوش شده یانه
2- همش شبانه رایگان نداره
بعضی سرویساش شبانه رایگانه . بعضیاش پنجشنبه جمعه رایگان و بعضیاش اصلا رایگان نداره
3- این هم تلفن نماینش توی اصفهان : 6616011
فقط تا ساعت 5 هستن
کسی از تبریز لایزر داره؟
سلام دوستان
دیگه از لایزر اینترنت نگیرید چون 17 هزار تومان سرویس های نا محدود رو گرون کرده
الان با 42 هزار تومان شما یک خط 128 نامحدود از لایزر با سرعت دانلود 16 کیلوبایت و یک خط 384 نامحدود ار اوراکل با سرعت دانلود 48 کیلوبایت میتونید بگیرید انتخاب با شماست
قیمت 128 نامحدود اوراکل هم اکنون 21 هزار تومان هست با هزینه رانژه رایگان
تو این 2 ساله که ماهی 23700 تومان میدادم واسه 128 یا قطع بود یا هزار مشکل دیگه حالا هم که افزایش 17 هزار تومانی هزینه
خودتان انتخاب کنید
پینگ لایزر چطوره؟
سرعت دانلود 128 کیلوبایت . 16 هست ولی لایزر پهنای باند رو باز میزاره تا 23 هم میره با دانلود منیجر با اپرا هم 18 تا ثابت میگیبره
ولی خوب این افزایش قیمت هاش نسبت به بقیه به ضررش تموم میشه در حال حاضر
128KB لایزر ماهیانه 41200
128KB اوراکل ماهیانه 21000
هست و با ماهی 42000 تومن اوراکل 384 نامحدود با سرعت دانلود 48 میده که کلی فرقش هست
البته سرویس 128 - 4 کاربره اوراکل با ای پی ثابت 40000 تومان هست که بازم نسبت به 128 لایزر که تک کاربره هست بهتره
دوستان لایزر Adsl نداره
مظنورم اینه که همه سرویسهاش ADSL 2+ هستش؟
من که تو سایتش ADSL ندیدم
اگه شما دارید بگید ADSL 128 محدود ماهانه چقده و چقد ترافیک میدن؟
دوستان من میخوام 128 محدود (3گیگ ترافیک ) بگیرم
شما که دارین استفاده میکنید ممنون میشم در مورد سرعت و سرویس شبانه و قیمتش بگید(قیمت که زده 13)
سرعت دانلودت چنده و اینکه آیا تو شبانه این سرعت تغییر میکنه
راستی هزینه رانژه هم داره؟ اگه داره چقد میگیرن؟
واینکه اگه بخوام از این سرویس کوچ کنم به یه سرویس دیگه و باز دوباره برگردم باید دوباره رانژه بدم؟
سرعت 128 من در شب و روز رو 22 ثابته .هزینه رانژه نداره.dc نداره و پینگش هم خوبه منتها سرعتش ادمو پیر میکنه
سلام،نقل قول:
من زنگ زدم لایزر گفت هزینه ی رانژه نداریم :31:
من فعلا ازین سرویسهای شتابش گرفتم تا ببینم چه جوریه شرکتش حداقلش اینه که اگر بخوام جای دیگه کوچ کنم دیگه یه پول دوباره برای رانژه نمیدم
والا من که 1 ساله دارم . 256 محدود سه ماهه گرفتم . تا حالا راضی بودم . تغییر قیمت هم نداشته . برای من بهترین سرویس هست . هم از نظر سرعت دانلود که تا 36 هم میرسه و هم از نظر ترافیک که بسه برام . :46:
منم زنگ زم یه ماهه گرفتمنقل قول:
حالا تستش کنیم ببینیم چه جوریه
مثل اینکه پولم پیک میاد جلو در میگیره درسته؟
آره گفت میفرستیم که قرارداد رو براتون بیاره امضا کنین از پول حرفی نزد :31: ولی قبلا سپنتا داشتم پولم دمه در میگرفت میرفت.نقل قول:
ولی اگه خوب درومد بیا همش تبلیغ معکوس کنیم و بگیم افتضاحه شلوغ نشه:31::31:
آره گفت پولم جلو در میگیرهنقل قول:
نه بابا گناه دارن p:
ولی تو سایتشون گفتن سرعت شبانش به 1500kb میرسه اما دو نفر اینجا میگفتن شبانش هم مصل روزانشه
من اگه شبانش هم اونجوری باشه بهشون زنگ میزنم حالشونو بگیرمD:
پول نصب می خواست؟نقل قول:
کدوم سرویس رو گرفتی با چقدر محدودیت ماهی چند؟
:46:اگر خوب بود یواشکی بگو خوبه شلوغ نشه.
نه اینجوری نیست، من پرسیدم گفتش که اون سرویس 1500kb رو فعلا ارائه نمیدیمنقل قول:
الان سرویسایی که دارن بیشترین سرعتش 768kb هستش که همون شتاب اختصاصی بود.
سرعت سرویسای شتاب دیگشون اینجوری بود که میگفت :
سرعت ارسال / دریافت
128 ویژه* = 128Kbps/128Kbps
128 ویژه** = 384Kbps/128Kbps
128 ویژه*** = 512Kbps/128Kbps
نه پول نصب ندارهنقل قول:
من شتاب اختصاصی گرفتم سه ماهه 5 گیگ
برای اون شلوغی هم اوکی:31:
آقا حالا من یه سوال دارم مودم شما هنوز همون TP link - TD8811 هست؟
دهه اینم که سرکاری شد :( پس 128 3 گیگ حجم سرعتش چند میشه؟
سرعت داخل مودم چند ست شده؟نقل قول:
بله هم TP link - TD8811 دارم هم Linksys Wag160n سوالی دارید بپرسید.
کدوم 128 رو گرفتی؟ چه قیمتی؟نقل قول:
برای من هنوز وصل نشده، فردا قرارداد رو میارن احتمالا اواسط هفته وصل بشه،نقل قول:
در مورد مودم TP link - TD8811 میخواستم ببینم چه جوری تنظیمش کنم که همزمان بشه از پورت لن و یو اس بی استفاده کرد؟ الان من مجبورم برای استفاده از هر کدوم اون یکی رو دیسکانکت کنم.
یه بار از یکی ازین ISP هام پرسیدم گفت باید بریج کنی و DHCP رو غیرفعال کنی ولی بازم نشد، اگه بتونید کامل یه توضیح بدید ممنون میشم.:10:
حرف بیخود زده.نقل قول:
مودم رو کی خریدی اگر جدیدا خریدی . کافیه وقتی 192.168.1.1 رو زدی و وارد شدی از قسمت Quick Setupمودم رو کانفیگ کنی. اگر قبلا دستکاریش کردی بهتره از پشت ریستش کنی و بعد اینکار رو بکنی:
اول برو به Quick Setup
vpi/vci رو شرکت میگه باید چند بزنی:
کد:http://s2.kimag.es/share/2631912.jpg
کد:http://s2.kimag.es/share/35555339.jpg
یوزر پسورد Adsl رو ست میکنی تو قسمت عکس سوم Next رو میزنی مرحله بعد روی Save/reboot کلیک میکنی وایمیسی مودم بیاد بالا خودش کانکت میشه یه 5 دقیقه طول میکشه.کد:http://s2.kimag.es/share/16313122.jpg
128 من قیمتش 13 تومن شد واسه یه ماهنقل قول:
کدوم 128 رو گرفتی؟ چه قیمتی؟
پس شما سرویس 128 ویژه* رو گرفتی و اونجوری که خودشون بهم گفتن این همون 128 معمولی هستش یعنی :نقل قول:
128 ویژه* = 128Kbps/128Kbps
ولی بازم باید وقتی وصل شد تست کنی
مودم رو که تازه نخریدم ولی جدیدا ریست کردم چون وارد قسمت کانفیگ نمیرفت وقتی 192.168.1.1 رو میزدم ولی الان درسته.نقل قول:
با این روش اتوماتیک خودش کانکته همیشه؟ یا مثل قبل باید یه کانکشن PPPOE بسازم و دستی هم کانکت کنم؟
پس اگر ریست کردی و مشکلش از اون لحاظ حل شده فکر نمی کنم فرقی کنه جدید باشه یا قدیمی باز هم واسه محکم کاری یک ریست بکن بعد اون تنظیمات رو انجام بدهنقل قول:
با روش اتوماتیک مودم شما همیشه به اینترنت وصله و نیازی به ساخت کانکشن نداره.