آقا H.VIKE عزیز دمت گرم من اگر تو رو نداشتم چیکار می کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::11:
راستی آقا می شه بگی دقیقاً این پوشه Daemons رو تو کجا باید بسازم ؟ و اصلا می تونم بپرسم کارش چیه؟:11:
Printable View
آقا H.VIKE عزیز دمت گرم من اگر تو رو نداشتم چیکار می کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::11:
راستی آقا می شه بگی دقیقاً این پوشه Daemons رو تو کجا باید بسازم ؟ و اصلا می تونم بپرسم کارش چیه؟:11:
در other مموري كارت يه new folder به اين نام درست كن:46:نقل قول:
كارش هم اگر خواستید هر کدام از فایلهای elf هنگام روشن شدن گوشی اجرا شوند باید اونو داخل فولدر Daemons قرار دهید.این فولدر نقش StartUP ویندوز را دارد:11:
موفق باشيد!:40:
سلام دوستان آیا کسی هست بتونه آموزش کامل نحوه استفاده از Elf LogoChenger رو بزاره؟
منظورم از آموزش همون نحوه تغییر دادن نام لوگو ، نحوه جایگزن کردن شکلک و .... دیگه هست:11::11:
دوستان اگر لطف كنيد بگيد اين Elf file manage چه جوري بايد رو گوشي بريزم ممنون مي شم:41:
آخه علاوه بر يه فايل با پسوند Elf يه فايل هم با پسوند cfg و چند تا عكس كوچيك مثل آيكون هم وجود داره. فايل Elf رو كه تو پوشه Zbin ميرزيم بقيه رو كجا بايد بزاريم؟؟؟؟؟:11::11:
باسلامنقل قول:
دوست عزيز يك پوشه بنام elfmanager داخل config داخل مموري كارت بساز وفايلها را داخل آن بريز .
موفق باشيد
دوست عزيز خيلي ممنون:11:نقل قول:
آقا اينكاري كه شما گفتي انجام دادم اما گوشي ريست ميشه ؟نقل قول:
دوستان اگر امكان داره بطور كامل تر توضيح بدين ازتون ممنون مي شم:11::11:
با سلام مجددنقل قول:
دوست عزيز آخرين پچ lib گوشيت را دان لود وقبلي را پاك وجديد را با ستتولز دوباره فلش كن درست ميشه .
بيا اينم اخرين پچ lib برا گوشيت ناصر جون!!!!نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/3226541/1dc3bf74/w800_r1bd001lib.html
آقا دم شما گرم .
خیلی ممنون.
H.VIKE عزیز این پچ Lib که گذاشتی رو وقتی میخوام نسب کنم پیغام های زیر رو می ده
ldr_on_ldr hdr no ack,err:00
can't load loader
باید چیکار کنم؟
............
کوچیک همتون naser_feb 8646
ناصر جون دوبار امتحان كن چون خودم رو گوشيم همين ديشبي ريختم هيچ اروري نداد برا نصب پچ ورژن 1.8 ستول از همه بهتره!!!:11:نقل قول:
این هر کلیدی رو فشار میدید یه ویبره کوچیک میزنه مثل فلاش منو ی اوربیت w810
تعدادی الف رو تو یه پوشه جمع کردم دانلود کنی ضرر نمیکنی
کد:http://www.2shared.com/file/3227999/1710d70a/Elfs_ADRENALIN.html
با اجراي دومي مثل گوشيهاي نوكيا ميتونيد نام پروفايلتون رو روي صفحه ببينيد
اگه تکراری بود ببخشید :11:کد:http://www.2shared.com/file/3228005/98d60bb1/ProfileName.html
سلام دوست عزيز من lib جديد رو هم نصب كردم ولي بازم گوشي خاموش و روشن شد ؟
راستي شما گفته بوديد كه يك پوشه بنام elfmanager در داخل config داخل مموري كارت بسازم ولي پوشه config روي حافظه داخلي قرار داره!!؟
منظور شما اينه كه يه پوشه config هم در مموري كارت ايجاد كنم؟
...................
كوچيك همتون naser_feb8646
دوست عزیز شما همه مراحل زیر رو به درستی انجام دادین؟نقل قول:
W700-W800-K750:
برای راه اندازی elfpack در این گوشیها باید 3 فولدر با نام های ZBin,Daemons,Config را در فولدر other ایجاد کنید.
Zbin,Config در حافظه داخلی گوشی
Daemons در مموری کارت
پس از ایجاد این سه فولدر فایل مربوط به فریمور خود را دانلود کنید.داخل آن سه فایل با نام های زیر موجود است:
DYN_CONST.bin
ElfPack_v10.vkp
XXXX_YYYYYYY.lib.vkp
تذکر:منظور از XXXX نام گوشی و YYYYYY فریمور گوشی می باشد.
فایل DYN_CONST.bin رو باید داخل فولدر Config کپی کنید.
سپس با استفاده از برنامه setoolLite ابتدا پچ XXXX_YYYYYYY.lib.vkp و سپس پچ ElfPack_v10.vkp
رو نصب کنید.
بعد از انجام مراحل بالا گوشیه شما قادر به اجرای فایلهایی با پسوند elf خواهد بود.
:10:
بله تمام مراحل گفته شده توسط آقاي DEVIL و درست انجام دادم و فقط نمي تونم با اين Elf كار كنم . چون گوشيم ريست مي شه؟:41:
الان دارم با بقيه elf ها مثل ScreenShooter و LogoChanger و .... رو گوشيم كار مي كنم
...............
با سلامنقل قول:
بله دوست عزيز در مموري كارت بساز .
ضمنا" اگر جواب نگرفتيد آخرين آپديت فايل dyn-const را نيز بگيريد وجايگزين فايل قبلي كنيد .
دوستان به خدا كار نمي كنه؟
تو رو به خدا يكي كامل توضيح بده چيكار كنم آخه ديگه خسته شدم؟
.........
اينم امتحان كن:نقل قول:
کد:http://www.yarihaker.persisngig.com/elf/phone.rar
دوست عزیز این لینکی که اینجا گذاشتید خرابه اگر لطف کنید یه جای دیگه آپ کنید و اگر هم می شه یه توضیح کامل در مورد نحوه ریختن و کارکردن با این Elf رو بدین ازتون خیلی ممنون میشم.:20:نقل قول:
...............
کوچیک همتون naser_feb 8646
باشرمندگی تمام منظور از این که میگید فایل dyn const.bin رو داخل config کپی کنم چیه این فایل رو از کجا گیر بیارم واین elf ها مثل پچ ها مخصوص یه گوشین یابه همه با هرفریموری میخورن گوشیم کا810 با فریمور r8ba024 هست واز شما تشکرمیکنم
سلام دوستان
ميشه از دوستان يكي زحمت بكشه ELF هاي مربوط به k810 ورژن R8BA اينجا بده و كمي توضيح بده كه كدوم فايل هارو بايد رو K810 پچ كنيم تا sleep mode ها رو K810 جواب بده و كلا چطوري اين sleep mode رو بايد راه اندازي كرد ؟
ممنون
نقل قول:شما بايد فريمور گوشي w810 رو دان كني و اون فايل كه گفتي داخلش هستنقل قول:
بيشتر elf ها به همه گوشي ها ميخورن!!!
اون قسمتي كه قرمز كردم مخصوص شماست:31:
بجز اون لينك بالا كه قرمز كردم بقيه مخصوص شماست...شما اگه اون كاري كه بالا براي w810 گفته شده انجام بدي روي گوشيت elf رو گوشيت ميخونه!!!elf هم برات گذاشته اون لينكي كه سبز كردم!!!نقل قول:
اشتباه شد.....
سلام
گوشی من k810 هست و پچی که قرار دادین را ریختم ولی الان که میخام فایلهای elf را اجرا کنم گوشی ریست میشه
در ضمن آیکن فایلها ی elfهم به شکل مرغ نشون داده میشه
کسی میتونه کمک کنه؟
نقل قول:جديدترين پچ libary مخصوص گوشيت رو از سايت بالا دان كن و روي گوشي بريز ببين درست نميشه!!!!:11:نقل قول:
راستی فایل "DYN_CONST" مربوط k810 هم همراه پچ elf نیست
ایا میشه اون فایلی که همراه w810 هست استفاده کرد؟
اگه نه از کجا باید پیدا کنم؟
من یک دفعه بدون DYN_CONST امتحان کردم ولی گوشی ریست میشد
با سلام
دوستان من پچ elf رو نصب كردم و الان گوشيم اين فايلها رو ميخونه ، هر كدوم از فايلهاي elf رو كه اجرا ميكنم يا اجرا نميشه يا اگر هم ميشه نصفه نيمه
مثلا اون فايل elf كه از صفحه عكس مياندازه رو اجرا ميكنم و دكمه ي مديا پلير رو كه ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته يا اون فايل ساعت كه كنار باطري مياد ، اجرا ميشه ولي فونتهاش اون قدر بزرگ هستند كه نصف يكي از اعداد رو فقط ميبينم لطف كنيد بگيد مشكل كجاست
درضمن گوشيم w700i هست
شما فایل داین رو پاک کن از اول بریز حجمش صفر هست
ميشه استفاده كرد چون مراحل انجام elf k810 مثل w810 هستش!!!!نقل قول:
سلام
Lighting player v.0.9.3.elf
طرز کار:
ابتدا Elf را اجرا بعد وارد مدیا پلیر گوشی شوید
دکمه ی # را نگه داشته فلش چشمک میزند بعد یک آهنگ پخش کنید ببینید اه رقص نور
حالا هر بار دکمه ی # را یک بار (نگه ندارید) بزنید انواع رقص نور
این elf یک ram dumper است که من روی w800 تست کردم که سرعت گوشی بالا میره (البته کاملترش کردم)
ابتدا دو تا فایل رو تو گوشیتون کپی کنید (به شکل پوشه درست کردم تا کارتون راحت شه)و گوشی رو یک بار خاموش روشن کنید یک مقدار دیر بالا میاد ولی شما صبر کنید و هیچ کاری نکنید و گوشی بالا میاد و از گوشیتون لذت کامل ببرید
اگه دقت کنید تو حافظه ی گوشی در قسمت other یه فایلی به نام RAM_Dumper.bin می بینید که 8MB است
که یه رم مجازی است
توجه برای همه گوشی ها میشه استفاده کرد
کد:http://boxstr.com/files/2043401_eln0n/RAM%20Dumper%20by%20%20%28FIXED%29.zip
اقا ما حدود 30 . 40 تا elf ریختیم شاید سه تاشون جواب داد به نظر من همون پچ ها راحت تر بودن یه سرچ کوچولو می کردی چندتا پیدا می کردی با خیال راحت میزدی حالشو می بردی حالا سه ساعت میگردی اون وقتم اجرا که میکنی گوشی خاموش می شه یا معلوم نیست چطوری باید فعال بشن حالا اشکال از منه نمیدونم ولی میگن elf ها اسونترن وبه بیشتر گوشی ها هم میخورن ما که هیچ هنری ازشون ندیدیم حالا اگه شما چیز دیگه ای میگید یه چندتا الف محشر برا کا810 برامن بذارید وفعال کردنشم بگید تااگه شد حالشو ببریم باتشکراز شما دوست عزیز شرمندتونم.:5:
سلام بچه ها
من DYN_CONST.bin براي K810 r8ba024 را نديدم كوشش؟
اسماعيل جون مال w810 روي k810 ميخوره!!!:46:نقل قول:
چون راه اندازي Elf اين دو گوشي مثل همه:20:کد:http://uploadbazar.com/280w810_r4ea031.rar
اهان پس بگونقل قول:
البته در صفحه اول گفته شده كه راه اندازي اين دو گوشي شبيه همه ولي نگفته كه فايلهاش هم يكسانه
در ضمن من فايل خود كا800 را پيدا كرم براي كا810 هم حتما جدا وجود داره
سلام به همه یه کمی هم به فکر ماباشید بابا یه کی هم جواب ما رو بده دم همتون گرم از اقا توحید هم تشکر میکنم که عکسای گوشیشو می ذاره ومارو میندازه تو کف. من اینجا یه پرانتز باز می کنم( بابا تو دیگه کی هستی دست devilo بستی) اقا توحید ناراحت نشی بابا یه چندتا برا کا810 بذار یه توضیح کوچولی هم برا راه اندازیش بده و ولی خواهشن منو پاس نده این ور اون ور دیگه سلامتی قربون دستت راستی تا یادم نرفته اون پچی روکه با moby میری تو fs رو برا کا810 با این فریمور نداریr8ba024 بازم تشکر.
این تاپیک که تبدیل شده به چتروم
از همه ی کسانی که پست قبلیم ناراحتشون کرد عذر خواهی می کنم حالا یه چندتا الف بدید برا کا810 مثل اونیکه باهاش می تونی عکس بگیری.بازم شرمنده.
كسي ميتونه بگه اين الف ها چه كار ميكنن؟
1- 10-bookreader_v0.1 fix.elf
2- BookManager.elf
3- ClockBattMod.elf
4- ElfLoad.elf
5- ElfManager0.3.elf
6- FileManager.elf
7- heap_monitor.elf
8- KeyCode.elf
9- Icb_v2.elf
10- Restart.elf
11- PlayFile.elf
12- SUDOKU.elf
13- StatusRowClock_7b6_7b7_jhfmod.elf
14- XO_01.elf
15- ScreenShooter_v1.1.elf
16- saveevents.elf
17- LogoChanger_v055.elf
18- minute_ticker999.elf
اقا ضمن تشكر از جوابي كه به سوال بالا داديد يه سوال ديگه دارم:نقل قول:
كسي ميتونه بگه اين الف ها چه كار ميكنن؟
1- 10-bookreader_v0.1 fix.elf
2- BookManager.elf
3- ClockBattMod.elf
4- ElfLoad.elf
5- ElfManager0.3.elf
6- FileManager.elf
7- heap_monitor.elf
8- KeyCode.elf
9- Icb_v2.elf
10- Restart.elf
11- PlayFile.elf
12- SUDOKU.elf
13- StatusRowClock_7b6_7b7_jhfmod.elf
14- XO_01.elf
15- ScreenShooter_v1.1.elf
16- saveevents.elf
17- LogoChanger_v055.elf
18- minute_t
الف واسه ي همه ي گوشي هاست يعني مثل پچ نبايد دنبال فايل مربوط فريمور خود گوشي يا حتي مدل خود گوشي باشيم؟