نقل قول:
سلام.اقا واقعا دمت گرم!!!!! دو سال اعتبار داره!!!! خیلی ممنون:31:
اگه کی avira antivir profesional رو گیر اوردی لینک انلودشو بذاری خیلی ممنون میشم...
Printable View
نقل قول:
سلام.اقا واقعا دمت گرم!!!!! دو سال اعتبار داره!!!! خیلی ممنون:31:
اگه کی avira antivir profesional رو گیر اوردی لینک انلودشو بذاری خیلی ممنون میشم...
[quote=milaaad;3618446]دوست عزیز شما که به این جور مسائل حساسین (کپی رایت) بهتره از نسخه رایگان این انتی ویروس بهره ببریدنقل قول:
خودم دارم ازش استفاده می کنم وهیچی کمتر نسخه پولی اون نداره
فقط فاقد وب گارده که اونم بدرد ما نمی خوره چون سرعت اینترنتو میار پایین
[quote=p30 vahid;3618844]نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت.موفق باشی و سال خوبی داشته باشی
کلیدی که آپلود کردم برای نسخه Professional می باشدنقل قول:
با توجه به اینکه در حال حاضر کلید نسخه Premium به راحتی پیدا میشود ، توصیه میکنم از نسخه Premium استفاده کنید
چون مزیت نسخه Pro نسبت به نسخه Premium صرفا ساپورت سیستم عامل های لینوکس و سولاریس و قابلیت شبکه آن است
سلام دوستان.من avira antivir premium v 9 رو سیتمم نصب کردم و هر روز هم اپدیت می کنم. حالا میخوام یه فایروال فوق العاده قدرتمند هم در کنار انتی ویروس نصب کنم در صورتی که با هم به مشکل بر نخورن! میخوام بدونم پیشنهاد دوستان برای یک فایروال قدرتمند و سازگار با انتی ویروس avira چیه؟ در ضمن فقط فایروال باشه
در زمینه فایروالهای قدرتمند سازگار با محصولات Avira را در پست زیر توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی راهی وجود نداره که هر روز آپدیت نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
این ورژن به تنهایی کافیه یا باید همراه با آنتی ویروس دیگه باشه؟
برای غیرفعال کردن آپدیت روزانه آویرا ، در پنجره اصلی برنامه به بخش Administration --> Scheduler برویدنقل قول:
و تیک گزینه Daily Updates را بردارید
اما در زمینه خود آویرا بستگی به نوع محصولش دارد مثلا در نسخه های Premium و Pro به هیچ عنوان نیازی به برنامه دیگری ندارید
اما در نسخه Personal یا Free چون قابلیت وب گارد نداره یا باید خودتون نظارت وب رو به عهده بگیرید
( مثلا با استفاده از افزونه NoScript در فایرفاکس جلوی اجرا شدن خودکار اسکریپت های هر سایت رو بگیرید
و خودتان بر روی انها نظارت کنید و صرفا اجازه اجراشدن اسکریپت ها در سایت های امن رو بدید و کارهای دیگر)
یا اینکه می توانید از نسخه رایگان آویرا بصورت آنتی ویروس دوم و غبرفعال استفاده کنید
نقل قول:
دوست عزیز تو اون پست صحبتی از comodo نکردی.به نظرت این firewall با avira antivir سازگاری داره؟
و firewallها هم update میخوان؟
و در موقع نصب firewall ویندوز باید خاموش باشه؟ اگر نباشه ایراد داره؟ و اگر ممکنه تنظیمات comodo firewall pro رو با ذکر version قرار بدین.
سلام بچه ها
یه سئوال دارم
من روی سیستمم avira premium 9 نصب هست و هر دفعه با ریست شدن سیستم یه سری از برنامه ها میخان به اینرنت وصل بشن ( اینجوری که برنامه میگه) و من deny رو میزنم تا از این کار جلو گیری بشه ولی هرچی تیک اون قسمت که میگه برنامه به خاطر داشته باشه که دیگه این پیغام رو نده میزنم باز هم دفعه بعد که سیستم راه اندازی میشه دوباره اون پیغام میاد
کجای برنامه رو باید تنظیم کنم که این پیغام دیگه نیاد
اینم عکسش
avira با comodo عالیه به شرطی که اخرین نسخه اونو نصب کنید و در هنگام نصب گزینه antivirus اونو بردارید و اگه دلتون خواست البته این اختیاریه گزینه ی defense رو هم بردارید و جاش از ThreatFire استفاده کنید اونوقت سیستمتون میشه خدای امنیت
البته من از پست مجیدجان درباره فایروال قدرتمند سازگار با اویرا متعجبم چون خودم avira رو با pc tools firewall تست کردم اصلا با هم آبشون تو یه جوب نمیره و کلا ناسازگارن
یه توضیح در مورد گزینه defense در comodo و ThreatFireنرم افزار
این defense در comodo کار دفاع هوشمندانه در سیستمو انجام میده که من نظر برعکسی در موردش دارم چون نتنها هوشمند نیست بلکه خیلی مبتدیانه عمل میکنه و به هرچیزی که مشکوک نیست گیر میده و بعضی وقت ها هم انقدر اخطار میده که اعصاب ادمو می ریزه به هم و برعکس هرچی که مشکوک باشه توانایی شناسایی اونو نداره.
شما می تونید جای اون از ThreatFire استفاده کنید چون واقعا در این زمینه بهترینه و بسیار خوب عمل میکنه و به هیچ وجه هیچ گونه مداخلتی با انتی ویروس و فایروال شما نداره و سرعت سیستمتون هم اصلا کاهش پیدا نمی کنه
اینایی که گفتمو همه رو تو ویندوز مجازی و با اجرای ویروس و غیر ویروس و فایل های مشکوک و نا مشکوک تست کردم ودارم میگم مثلا ویروس ها یا فایل های مشکوکی که avira قادر به شناسایی اونا نبودند این ThreatFire به راحتی اونا رو شناسایی می کرد و اخطار میداد( اینو بدونید که من رو باد هوا حرف نمی زنم)
در کل به نظر من :
avira+comod firewall+threatfire=محافظت کامل از سیستم شما
ممنون.یه سوال داشتم و اینه که اپریت های comodo قابل انتقال هست و کجا ذخیره میشه؟
چون من با dial up کانکت میشم و چون سرعت پایینه نمیتونم اپدیت های سنگین انجام بدم.میخوام اگه ممکنه تو کافی نت update کنم و فایل update رو بیارم تو سیستم خودم تا فایروال سیستمم update شه ولی نمیدونم چی جوری باید این کارو کنم.ممنون میشم راهنماییم کنی.مرسی
کلا اپدیت فایروال ها محل مشخصی برای ذخیره ندارند همچنین کومودو فقط انتی ویروس ها این قابلیت رو دارند که اون هم باز در انتی ویروس کومودو وجود ندارد
در ضمن در جواب صفحه پیش باید بگم از هر فایروال استفاده میکنید حتما حتما.............فایروال ویندوز و خاموش کنید
در مورد تنظیمات اگه از فایروال کومودو به عنوان کاربر خانگی استفاده میکنید تنظیمات پیش فرض خودش عالیه
خب اگه شما نسخه ای از کومودو دارید یا نصب کرده اید که قدیه اونو پاک کنید و وقتی تو کافی نت هستید بروید سایت کومودو و اخرین نسخه اونو دانلود کنید اینو هم بگم که فایروال ها مثل انتی ویروس ها اپدیت روزانه و هفتگی .........نقل قول:
ندارند فقط در اپدیت نسخه اون ها تغییر می کنه و اون هم به مدت های خیلی طولانی.
البته این جا تاپیک انتی ویروس اویراست نه فایروال کومودو
من از مدیران به خاطر پست هایی که درباره ی فایروال کومودو زدم عذرخواهی می کنم:11:
شما تیک گزینه Allow Privileged را برداشته و سپس Denny کنید و ببینید مشکل رفع میشود یا خیر ؟نقل قول:
یه سئوال دیگه هم دارم
من میخام یه pacth برای فعال سازی نرم افزار زبان رزتا استون نصب کنم که فعال بشه چطور میتونم avira رو غیر فعال کنم چون وقتی فعاله بلافاصله بعد از کلیک روی پچ اونو پاک میکنه
وقتی از توی start manenger هم خارجش میکنم بازم میاد و گیر میده
چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
دوستان در avira antivir 9 وقتی میخوام اپدیت هارو zip کنم و به یه سیستم دیگه ای انتقال بدم error میده.دلیلش چیه؟ یعنی دیگه نمیشه update هارو انتقال داد؟
فکر کنم مشکل شما هنگام استفاده از فایروال PC Tools Firewall Plusنقل قول:
به بخش Enable Enhanced Security Verification فایروال مزبور مربوط میشه
شما برای استفاده از این فایروال در کنار آویرا باید Enable Enhanced Security Verification رو Off کنید
یا اینکه حالت فایروال رو بر روی Quiet Mode قرار دهید
در زمینه Comodo من خودم به شخصه تست نکرده بودم ولی یک از کاربران از ترکیب نسخه Comodo Pro v3 با Avira 8 ناراضی بود
که البته من حدس زدم شاید با فایروال Comodo ناآشنایی داره و تصور میکنه تداخل دو برنامه رخ میده
بهر حال شما از کدام ورژن کمودو در کنار کدام محصول آویرا استفاده میکنید ؟
چه اروری میده ؟نقل قول:
شما باید فایل مزبور رو به لیست سفید آویرا اضافه نماییدنقل قول:
به نظر من در کل در کنار انتی ویروس صرفا باید از فایروالی استفاده شود که در همه حالات و بدون اینکه چیزی رو off کنیم هیچ گونه نارسایی در سیستم بوجود نیاد.نقل قول:
comodo بدون گزینه یdefense با avira بهترین ترکیب ممکن در همه حالات بین نرم افزار های امنیتی است و اگه در کنار اونا از سیستم هوشمند ThreatFire استفاده شود که دیگه عالی میشه.
من از Avira AntiVir Personal 9.0.0.386 و comodo firewall3.8.65951.477 استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم تا الان هم هیچ گونه مشکل و کمبود سرعتی مشاهده نکردم و به دوستان هم توصیه می کنم.
این erroro میده
cannot creat output file
حتی با winrar هم error میده در صورتی که وقتی avira antivir 8 داشتم خیلی راحت جواب میداد.
دوست من نیاز به zip کردن وفشرده سازی نیست اصلا من نمی دونم راجع به چی صحبت می کنیدنقل قول:
تنها کاری که می کنید باید به سایت اویرا بروید در اونجا یه فایلی هست به نامvdf updateاونو دانلود کنید بعد از دانلود از داخل برنامه اویرا به قسمت update بعد به manual update بروید و از شما فایل vdf update رو می خواد شما هم ادرس ذخیره اونو بدهید و بعد از اون خودش شروع میکنه به انتقال اپدیت ها
وحید جان شما که avira antivir 9 داری وقتی میخوای از update بکاپ بگیری ارور ((cannot creat output file)) میده یا نه؟
اینو میدونم ولی وقتی تو سیستمم دارم چرا بیخود دانلود کنم؟!!!!!
اخه اون فایلی که شما دارید باید حتما vdf باشه اصلا تنها راه اپدیت دستی اویرا همینیه که در پست قبل گفتمنقل قول:
در ضمن اینو من اخر ندونستم که شما می خواهید از اپدیت هاتون بک اپ بگیرین یا انتی ویرستون رو دستی اپدیت کنید
خوب تو avira 8 اول zip میکردم و بعد اسمشو به همون چیزی که انتی ویروس میشناسه تغییر میدادم و میتونستم اپدیتو به سیستم های دیگه منتقل کنم ولی الان انگار اصلا zip نمیشه! واسه شما میشه؟
بلاخره فهمیدم شما می خواهید از اپدیت هاتون بک اپ بگیرین درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان که شما گفتین خودم رفتم تا یه بک اپ به صورت زیپ بگیرم واسه منم ارور داد
این نشون میده که چقدر این نسخه از اویرا نسبت به نسخه قبلی (8) پیشرفت کرده می دونید چرا؟
اول اینو بگم که هر انتی ویروسی موظفه اول از فایلها وسرویس های خودش مراقبت کنه شما وقتی این کارو در نسخه 8 انجام می دادین توانایی انجام این کارو نداشت ولی تو نسخه جدید به خوبی داره از فایل های خودش مراقبت می کنه در نتیجه به شما اجازه دسترسی به اون قسمت رو نمیده و با ارور مواجه می شوید و این نشونه ی خوبیه.
شما برای این که بتونید از اپدیت هاتون بک اپ بگیرین باید سیستمتون رو ری استارت کنید و با safemode بیاین بالا تا سرویس های اویرا غیرفعال بشن اونوقت می تونید این کارو به راحتی انجام بدین.
خوب دوست عزیز چطور میتونم safe mode بالا بیام؟
با safe mod اومدن بالا نياز نيست. همون فايل هايي رو كه قراره ازشون يه فايل zip درست كني رو يه جاي ديگه كپي كن بعد خيلي راحت ازشون يه فايل zip درست كن و بقيه كار كه خودتون بلديد !
نقل قول:
این کار رو هم کردم نشد
باز هم هر دفعه اون صفحه میاد
اساتید نسخه Avira Free 9 قابلیت Repair را دارد در تمامی بخشهاش {Scan . Gard....} دارد .
در ضمن ThreatFire Free این قابلیت را دارد که از آپدیت هاش بک آپ بگیریم و موقعی که یک فایل مشکوک را پیدا کرد از ما در موردش سوال کند
واقعا من 2 تا سيستم دارم
روي هر كدوم هم 2 تا ويندوز
روي اولي كسپر و نود32
روي دومي مكافي و اي وي جي
روي سومي هم اواست و بيت دفندر!
جالب اينجاست كه احساس كردم هر سه تا ويروس دارن!
يه آويرا گرفتم. اكتيو و آپديتش كردم
روي سيستم اولم 74 ويروس
روي دومي 195 ويروس
و روي سيستم سوم 12 ويروس شناسايي كرد
در صورتي كه تمامي آنتي ويروسهام هم آپديت بودن
واقعا آويرا يه چيز ديگه س
همه رو حذف كردم آويرا نصب كردم. الان عاليه/
بابت راهنمایی تون خیلی ممنون،در صورت آپدیت نشدن روزانه مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
شما به بخش تنظیمات فایروال بروید و در تنظیمات Application Rule چک کنید برنامه مزبور وارد شده یا خیر ؟نقل قول:
و ببنید چه اکشنی برای آن درنظر گرفته شده
خیر ولی سعی کنید در اسرع وقت که فرصت کردید آنتی ویروس رو آپدیت کنیدنقل قول:
و هیچگاه نگذارید آپدیت آنتی ویروس بیش از 48 ساعت به تاخیر بیفتند
عزیز این طوری ها که شما می گید نیست.
توصیه می کنم تعدادی از این فایل ها را در سایت زیر آپلود کنید
نقل قول:
کد:www.totalvirus.com
هیچ کدوم از اون برنامه هایی که میخان به اینترنت وصل بشن توی اون لیست نبودنقل قول:
حالا باید چیکار کنم به لیست اضافشون کنم ؟؟؟:41:
شما با استفاده از گزینه Add برنامه مزبور را وارد کنیدنقل قول:
نقل قول:
باز هم بعد از اضافه کردن میاد
البته وقتی میخام مثلا 10 برنامه رو باهم add کنم یهو همه اون برنامه هایی که add کردم از لیست غیب میشه
حالا چی کارکنم؟:19:
شما نباید با هم برنامه ها را Add کنید و بصورت تکی اضافه نماییدنقل قول:
در ضمن از کدام نسخه استفاده میکنید ؟ اگر مشکل حل نشد آویرا را پاک کنید و مجددا نصب نمایید