با سلام
مشكل اين نرم افزار بر طرف نشد ، آقا جلال وقتي مي گذاريد ، جواب هم بدهيد. (يا اينكه فقط كپي ، پيس ) .
موفق باشيد.
Printable View
با سلام
مشكل اين نرم افزار بر طرف نشد ، آقا جلال وقتي مي گذاريد ، جواب هم بدهيد. (يا اينكه فقط كپي ، پيس ) .
موفق باشيد.
در حال حاضر بهترين شركت چيه ؟
بهترین کار اینه که خودت تجربه کنی :31:نقل قول:
سلام.
کارت شبکه واسه adsl لازمه؟:31:
اصلا نمیدونم دارم یا نه!:31:
:11:
سلام به همه ي بچه مشهدي ها
دوستان من ميخام Adsl بگيرم ميشه راهنمايي بفرماييد!
البته خودم 128k صبا نت رو مد نظر دارم(چون فقط صبانت محل ما رو پشتيباني ميكنه(امت))
يه سوال ديگه:آيا فاصله تا مركز مخابراتي روي سرعت تاثير داره؟
فاصله ي خونه ي ما تا مركز مخابراتي امت كمتر از 2كيلومتره
حالا اگه بنده رو راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم:11:
دمتون گرم:10:
فاصله كه تاثير داره ولي نه خيلي زياد...
اگه يادتون باشه مي گفتم كه خيلي قطعي دارم؛ زنگ زدم گفتم بهشون روز بعد درست شد و ديگه قطعي نداشتم فقط يه بار يكم اذيت كرد اونم يكم كه سريع هم رفع شد... از اون روز خوب شده ولي سرعت خيلي اومده پايين در عوض
تست از صبانت ؛ همین چند دقیقه پیش .نقل قول:
64 ، سه ماهه گرفتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا قطع و وصلی داشت . و کلا چون محدودیت داره ، ضد حاله .
اما کیفیتش تو این سه سالی که داشتم ، واقعا حرف نداشته . خودتون تو عکس میبینید ، با 64 من 30 40 دانلود دارم .
البته شاتل هم باید گزینه خوبی باشه ، مسئولش از دوستان نزدیکم هست و مطمئم کار بدون کیفیت تحویل ملت نمیده . خودم اکانتم تموم بشه ، میرم سراغ نامحدود ...
:31:
اگه میخوای اشتراک بگیری فقط 128 به بالا بگیر 64 فقط به درد وبگردی میخوره.نقل قول:
سرعت دانلود 128 تقریبا 60kbs میده 64 هم تقریبا 10kbs میده.
همونطور که بچه ها گفتن فاصله تاثیر داره ولی محسوس نیست .....غصه نخور:46:
64 با ديال اپ تقريبا فرقي نميكنه.
ولي 128سرعتش بد نيست . سرعت دانلودش هم هميشه خوب نيست ولي راضي كننده هست.
ببخشيد يه سوال! من چون دي اس ال گرفتم از هوشمند استفاده نكردم ولي تو قبض اين ماه اومده 23443 ريال پول هوشمند! جريان چيه؟! آبونمان هم كه اومده 4000 تومن آخه اينا يعني چي؟!
سلامنقل قول:
دوست عزيز اين قبض مربوط ميشه به دو ماه پيش ( تا اواسط مرداد )
شما در اين مدت از ينترنت هوشمند استفاده نكرده بوديد ؟
و اينكه در اين مدت هم از اي دي اس ال استفاده نكرده بوديد ؟
اينكه طبيعيه . من وقتي adslگرفتم تا 4 ماه وقتي قبض برام ميومد هزينه هوشمند هم توش نوشته بود.نقل قول:
ابونمان adsl هم فكر كنم 3000 تومان هر دو ماه بياد.
شما انگار كمي كج متوجه شديد! منظور من اينه كه من از هوشمند 4 ماه و شايد هم بيشتره كه استفاده نكردم و آبونمان هم بايد 3 تومن بياد نه 4 تومن! :13:نقل قول:
نرفتي شكايتي چيزي بكني به مخابرات منطقه؟ من مي خوام برم ببينم اين هوشمند و اين هزار تومن اضافه اي كه روي آبونمان كشيده واسه چيهنقل قول:
نه بابا. قبض اولي سي هزار تومان هزينه هوشمند اومد. قبض دوم 6000 تومان هزينه هوشمند اومد. ديدم 6 تومان ارزش شكايت نداره.نقل قول:
البته در مورد ابونمان شايد هزينش از اين ماه بالا رفته باشه . يعني از 3000 به 4000 تومان.
دوستان امروز زنگ زدم نمایندگی صبانت مشهد گفتم قصد شارژ 64 رو دارم. یارو گفت کدوم مرکزین ؟ من گفتم په ربطی داره ؟ گفت 64 رو بعضی مرکزها ساپورت نمی کنه :18: اقا ما هم یکدفعه حنده ام گرفت گفتم یعنی چی :31: پرسیدم این از طرف مخابرات یا شرکت یارو یک کم سکوت کرد بعد گفت از بالا دستور رسیده یعتی همون تهران
بالاخره سرتون رو درد نیارم . خدابیامرزه 64 رو از این به بعد باید 128 بگیرین.
D:
من فکر می کردم اجازه ی 128 ندن و فقط مجبور بشیم 64 بگیریم! (با توجه به بیانات کاملاً ارزشمند وزیر محترم!!!!!!!!!!!!!)
آقا من که اینترنتم وصل شد... کمتر از یه هفته و هیچکدوم از ایراد هایی که شما گفتید رو هم نداره... شاید من خوش شانسم؟
بله نمایندگی سابین وقتی دفترچه ی محصولاتش رو میاره رو 64 اصلا خط کشیدن !!نقل قول:
فکر کنم براشون صرف نمی کنه !
امروز قبض مخابرات برام اومد. هزينه ابونمان6000adsl تومان. خدا لعنتشون كنه.
متاسفانه چند شب سرعت صبانت خيلي افتضاح شده < دیگه از 60-70 کیلو بایت خبری نیست :41:
شايد بخاطر زياد شدن دانلودهاي شبانه باشه ...
دوستان ديگه وضعيت سرعتتون چطوريه ؟
مشهد - مرکز تلفن آزادي - سرويس 128 شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چرا اين صبا را ول نمي كنيد؟
سلام به همه دوستان
یه سوال از همه داشتم . اونم اینه که فکر نمیکنین چند روزه سرعت اینترنت خیلی کم شده؟
من توی خونه adsl صبا دارم و دانلود از rapidshare به حدود 4K رسیده.
توی اداره هم وضع به همین صورته .
به نظر شما اشکال از rapidshare هستش یا از خط؟
سلام به همه مشهدی ها
من صبا نت دارم از ماورا گرفتم
مرکز فدایان اسلام 342
128 پهنا باند
دلم خونه:37::37::37::37:
اوایل تابستون شبی 700 مگ دان می کردم الان سرعت شبانه از دایل اپ کمتره
سرعت شبانه روزی هم رو که اوردن رو 12
حالا نمی دونم دوستان خبر دارن یانه
تا جایی که من خبر دارم تو مطهری شمالی هم اوضاع به همین منوال هستش
به پشتیبانی خبر دادم اول گفتن تا اخر تابستونه درست می شه ولی بعدا گفتند دستور از بالا رسیده
قطعیه:41::41::41::41:
دوستان از صبا نت راضی هستند یا نه:41:
من هم از صبانت سرویس می گیرم.
سرعت من هم کم شده است اما نه تا این حد.
سرعت دانلود اوایا خوب است اما بعد می شود 15 - 20
كلا صبانت اينروزها سرعتش خيلي كم شده. يعني اعصاب خورد كن شده.:21:
نميدونم باز چه گندي زدن.
میبینم که همتون مینالین :دی
اشکال نداره ایشالا در 100 سال آینده این مشکلات رفع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داتک تو مشهد نمایندگی داره ؟
داتك فكر نكنم تو مشهد نمايندگي داشته باشه.
سلام من دانش آموز ميشينم و ميخوام اي دي اس ال بگيرم خطمون هم فيبر نوريه .تحقيق كردم در اين زمينه.
الان شنيدم اين ناحيه رو تنها گلد نت ساپورت ميكنه چون خطوطاينجا نوريه و مشكل داره واسه همينم نرخش رو بالا برده جوري كه اصلا به نظر من نميصرفه كه واسه 128 برجي 30 تومن بدم به اضافه 10 ت هزينه نصب+ اون 3-4 تومن ابونمان ماهانه هوشمند.تازه ميگن اصلا هم خوب نيست.حالا كسي راهي يا كمكي داره به منم بگه
دارم روي خريد دي وي بي هم فكر ميكنم .اكانتهاي اون رو ميشه راحت خريد؟و ايا نسبت به اي دي اس ال خيلي فرق ميكنه؟شنيدم از يه سايت بايد اكانتشو خريد
من فقط براي وب گردي و فروم بازي از اينترنت استفاده ميكنم ولي مصرفم بالاست طوري كه اين سري پول تلفن59 تومن شد
مرسي
جدیدا شنیدم صبا نت خدمات رو فیبر نوری می ده البته خیلی ارزون تر از گلد
البته اشنا هم میده
برروی دی وی بی فکر نکن
دی وی بی برای ایرانی ها اینترنت افلاین هستش.یعنی چون شما اجازه گذاشتن فرستنده --- رو ندارید پس
اینترنت بصورت افلاین هست
حالا افلاین یعنی چی:افلاین یعنی شما تو نرم افزار مربوط به --- ادرس سایت رو میده کمپلت برات دانلود می کنه
برا گرفتن فیلم عالیه
ولی اصلا به درد وب گردی نمی خوره
مورد سوم :بهترین وپرسرعت ترین راه البته یکم مایه باید بیشتر بدی
شما یا دایل اپ یا adsl وصل میشی و هرچی اپلود کنی و بفرستی با این
و هرچی می خوای بگیری با کارت --- که البته یه مبلغی رم باید به یک شرکت خارجی بدی تا اطلاعات رو از طریق
--- برات بفرسته در ضمن سرعت گرفتن فایل در حالت سوم 500کیلو تا 2 مگ بر ثانیه است که پرسرعت ترین در ایران میشه
اگه در مورد 3 بیشتر خواستی بدلیل عدم .... به خودم پیغام بده تا اطلاعات کامل رو براتن بپرسم
چرا من اين همه پست ميدم سريع پاك ميشه؟ اين پي سي ورلد هم ديگه مطمئن نيست
به نظر من هسا از همه بهتره البته من خودم صبا دارم اما محدودیتش نسبت به سرعتش خیلی بده
الان حجم برای دانلود کم آورده ام اگر بخوام بخرم برای هر گیگ باید 10000 !!!تومن بدم . فکر می کنم هسا بهتر باشه
الان که سرعتشم کم شده دیگه نمی شه تحمل کرد
■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
سلام دوست عزیز شماره تلفن آشنا و صبا نت رو میخواستم
من در مخدوده دانس آموز میشینم
خطمون هم فیبر نوریه میخوام ببینم با کدومشون میتونم کنار بیام
الان گلد نت اینجا هست که روی فیبر نوری ای دی اس ال میده که خیلی گرون میده
صبانت سرعتش خيلي پايين اومده.
مشكل eror734 هم باز شروع شده!!!
در مورد هسانقل قول:
اطلاعات بیشتری ندارید ؟
من زنگ زدم صبانت گفتن که به ما گیر دادن که چرا کار غیرقانونی انجام میدید و سرعت بالا میدید به مردم .
ارور 734 هم فراوانتر شده !!
speedtest.net هم که بهش می نازیدن قبلا برا من 512 کیلوبایت دانلود رو نشون میداد حالا به زور مرسه به 300.
قضیه ی تخفیف هم احتمالا به خاطر همین سرعت هست !!!!!
سلام. سرعت صبانت ظهر تو مشهد چه جوريه؟
در حد دايل آپ!نقل قول:
سلام. سرعت صبانت ظهر تو مشهد چه جوريه؟
ببخشيد من كه خطم فيبر نوريه نميتونم با وايرلس كار كنم و اكانت داشته باشم؟هزينه اش نبايد اونقدر ها هم زياد باشه؟تعرفه برنزي اشنا كه 128 ششماهه با 28 گيگ حجم و مودم و نصب رايگان هست 110 تومنه كه شنيدم با 120 تومن ميتونم يه وايرلس افتاب بگيرم كه 128 با 60گيگ وشش ماهه هست؟اينو يكي از دوستان واردم كه كافي نت داره بهم گفت حالا خواستم با شما هم در ميان بزارم
من توي دانش آموز ميشينم
از وايرلس هم هيچي نميدونم
كمكم كنيد