کم کم داره اعصاب خورد کن میشه، این بازی به درد تابستون میخوره، نه الان که هزار تا بدبختی واسه درس خوندن داریم.
تا میرم یه کم فکر کنم چه جوری باید رد بشه سر رو برمیگردونی میبینی یه ساعت گذشت !!
ولی نسبت به نسخه ی قبلی خیلی قشنگتره.
Printable View
کم کم داره اعصاب خورد کن میشه، این بازی به درد تابستون میخوره، نه الان که هزار تا بدبختی واسه درس خوندن داریم.
تا میرم یه کم فکر کنم چه جوری باید رد بشه سر رو برمیگردونی میبینی یه ساعت گذشت !!
ولی نسبت به نسخه ی قبلی خیلی قشنگتره.
آقا من رسیدم مرحله آخر همون اولش یه گیر کوچیک کردم
اونجا هست که باید چهار تا چیز پیدا کنیم که بزاریم تو اونجا که قرمز بشه (فکر کنم گرفتید چی گفتم)
من سه تاش رو پیدا کردم ولی چهارمی رو پیدا نمیکنم بقیه کارها رو هم انجام دادم یعنی همه اون چرخ دنده ها رو جا زدم و هم شمشیر ها رو کشیدم بالا فقط اون یکی رو باید پیدا کنم
یکی رو که کنار اون دو تا چپی بود پیدا کردم
دومیش رو توی اون در سمت چپی پیدا کردم
سومی رو هم توی در سمت راستی پیدا کردم
چهارمی کجاست؟
ممنون
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/tomb%20red%20last.jpg
چهارمی تو محوطه هست رو زمین افتاده همون دورو ورا که عکسشو گذاشتی(البته اینجا روبرو وایستی میشه راست طرف چپ رو بگرد رو زمینه) یه نمه بگردی میپیدایی به حول قوه الهی در ضمن چرخ دنده ها رو فراموش نکن : دینقل قول:
چهارمی کجاست؟
گفتم جوابتو بدم یکم خوشحال شونقل قول:
چی میگی ؟؟؟؟
شرط میبندم تا 10 ساعت بعدش هم بری تمومش نمیکنی پشت سرهم
بابا تامب رایدر هست علف که نیست
معما داره
انیشتن باید حلش کنه
شما 10 ساعت بشین زمانهایی که من تو زندگی بازی کردم رو حساب کن ببین میتونی ...
اینو اسمشو باید میذاشتن آندر واتر از اول بازی زیر آبی رفت تا آخر:27:
1. این قسمتهایی که باز نشده رو چجوری باید بری که باز کنه ؟
2. اگه کارش زیاده یکی سیو کامل با پروفایلی که همه قسمتها باز شده بذاره ؟
3.این مثل سری های قبلی نیست مراحلی که رفته بودیم لیست میشد تو پروفایل میتونستی هر مرحله رو دلت خواست دوباره بری من گشتم همچین چیزی نداشت ؟
هو.س یا مگی عزیز یا هر عزیزی که بلده لطفا جواب بده مرسی
نه توي محوطه نيست ، در سمت چپي 2 تا سنگ داره ، يكيش رو بايد از راه مستقيم بدست بياري ، يكيش هم سمت راستش يك راهرو هست كه اونو تا ته بريد بهش ميرسيد :46:نقل قول:
1. بايد تمام گنج هاي بازي رو پيدا كنينقل قول:
2. توي قسمت درخواست سيو مطرح بشه.
3. نه ، نداره ، بايد از اول همه رو بريد.
ممنون مگی جاننقل قول:
جناب Mist دو ساعت ما رو سر کار گذاشتی آخرش خودم رفتم تو در سمت چپی دیدم دو تا راه داره :دی
الان هم بازی رو تموم کردم
پایان جالبی داشت (البته من از داستان هیچی حالیم نشد)
آماندا مرد؟
کلا یکی داستان آخرش رو بگه که چی شد
ممنون
نه آماندا نمرد !نقل قول:
مادر لارا بود كه مرد ، در واقع لارا اين همه راه رفت كه مادرشو برگردونه كه ... :41:
سلام
من که اهلtomb raide نیستم ولی داداشم دیروز تمومش کرد
فقط تو دو روز
برین تو کف رکورد
نقل قول:
نه توي محوطه نيست ، در سمت چپي 2 تا سنگ داره ، يكيش رو بايد از راه مستقيم بدست بياري ، يكيش هم سمت راستش يك راهرو هست كه اونو تا ته بريد بهش ميرسيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر و خواهر گرامی زیر آب بود و هزار بدبختی با کوسه من فقط دیدم افتاده رو زمین حالا زمین کجا بود الله اعلم من دوتاشو از درنقل قول:
جناب Mist دو ساعت ما رو سر کار گذاشتی آخرش خودم رفتم تو در سمت چپی دیدم دو تا راه داره
چپی پیدا کردم یکی میرفت به راست یکی میرفت بالا در سمت راستی هم که میرفتی بالا ور میداشتی اون یکی رو زمین بود
شاید خیلی راحت برا من پیدا شد دقیق نشدم ببینم کجا من فقط گیرم تو اون مرحله این بود چجوری شمشیرو بکشن از زنجیر بیرون که دیدم اهرمش پشت گردن آقا غولست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم بد نشد تو این دورو زمونه بیکاری مقادیری رفتی سرکار حالا در آمدش چطور بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سیو بی خیال شدم گنج پیدا کردنم حوصله میخواد
در مورد مراحل هم که ضایع شد رفت قبلیا خیلی بهتر بودن هر مرحله رو میخواستی دوباه میتونستی بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه موتو شکر بابت راهنمایی و شرمنده بابت اون تیکه سنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اینجا چی کار کنم لون ستونی که می شه تکون داد رو بردم تا اخر انداختم جاش جالا چه کنیم؟؟؟
کد:http://i35.tinypic.com/117bwab.jpg
حالا بايد برگرديد بالانقل قول:
به وسيله ي قلابهايي كه به دهن مارها وصله :46:
قرار نیست مراحل بازی تو آخرش باز بشن ؟
بعد از پایان بازی, بخش Treasure Hunt باز میشه و هدف اینه که شما به دنبال گنج هایی هستین که نتونستین در طول بازی جمع کنین.نقل قول:
بر خلاف بازی های قبلی امکان حل معما دیگه وجود نداره چون مسیر حرکت در هر مرحله تقریبا باز هست.
شما این امکان رو دارین مرحله رو تا جایی که دوست دارین ادامه بدین و گنج ها رو پیدا کنین. سپس با زدن کلید Tab, انتخاب Revisit Location به بخش دیگری برین و گنج های اون بخش رو پیدا کنین.
از کجا باید بفهمیم که گنج ها کجاها مونده؟؟؟؟
چون اگه اینطوری بخوایم بریم باید کل مراحل رو بگردیم...
در هنگام بازي دكمه ي Tab رو فشار بديد گزينه ي دوم تمام گنجهاي موجود توي اون مرحله + مقداري كه شما پيدا كرديد رو نشون ميده ;)نقل قول:
داستان بازی طوری هست که لازم بود شرحش در این تاپیک گذاشته می شد و کسانی که دو قسمت قبلی را بازی نکرده بودند مطمئنا از این داستان سر در نمی آوردند... Tomb Raider: Underworld قسمت سوم و تمام کننده یک سه گانه بوده که Tomb Raider: Legend قسمت اول این سه گانه و Tomb Raider: Anniversary قسمت دوم این سه گانه می باشد... امیدوارم که موردی رو از قلم نداخته باشم.
داستان:
مقدمه (Prologue) از زیر زمین عمارت لارا (Lara) شروع می شود و لارا سعی دارد که از آتش سوزی فرار کند. او به هنگام رسیدن به تالار اصلی می بیند که تمام عمارت در آتش می سوزد. وقتی که لارا به در اصلی می رسد زیپ (Zip) او را دیده و به او شلیک می کند در حالی که در وینستون (Winston) قصد دارد مانعش شود. (زیپ, دست راست لارا و متخصص تکنولوژی و وینستون هم مستخدم عمارت لارا می باشد)
سپس داستان به یک هفته قبل باز می گردد و لارا را در دریای مدیترانه (Mediterranean Sea) نشان می دهد که سعی در جستجوی راه آوالون (Avalon), مکان استراحت شاه آرتور (King Arthur) و پیدا کردن مادرش دارد. (مکان آوالون در بیشتر منابع تاریخی دریای مدیترانه گفته شده است) آماندا (Amanda) در پایان Tomb Raider: Legend اشاره کرد که مادر لارا, آمیلیا (Amelia) می تواند در این مکان باشد. (آماندا بهترین دوست لارا و مثل او یک ماجراجو بود که Tomb Raider: Legend ظاهر و بعد دشمن لارا شد) لارا یک معبد با نشانه های نورس (Norse), اهل اسکاندیناوی پیدا می کند. این نشانه ها به او کمک می کند تا باور کند, آوالون و نیفل هایم (Niflheim), دنیای مه آلود در اساطیر نورس باید یکی باشند. او همچنین دستکش متعلق به خدای نورس یعنی ثور (Thor), خدای آذرخش را پیدا می کند. لارا توسط افردای که برای آماندا کار می کنند مورد حمله قرار می گیرد و آنها دستکش را از او گرفته و آنجا ترک می کنند. لارا سرانجام آنها را تا کشتی شان تعقیب می کند و در آنجا با ناتلا (Natla) رو به رو می شود که توسط آماندا اسیر شده و در محفظه ای قرار گرفته است. (ناتلا در نسخه Tomb Raider: Anniversary از Lara درخواست می کند که گنجینه مورد علاقه او رو برایش پیدا کند و بعد دشمن اصلی لارا می شود. در پایان بازی بدست لارا به ظاهر کشته می شود) ناتلا به لارا توضیح می دهد که آوالون همان هل هایم (Helheim), دنیای مردگان در اساطیر نورس است, یعنی فراتر از نیفل هایم که لارا فرض کرده بود و او برای ورود به آنجا به چکش ثور (Thor's Hammer), یعنی میولنیر (Mjölner) احتیاج دارد و در آخر می گوید که لارا باید به دنبال جوابش در سواحل جنوب تایلند باشد. کشتی به خاطر انفجاری که ناشی از اشتباه تیراندازی یکی از افراد آماندا بود شروع به غرق شدن می کند و لارا به هر زحمت از کشتی خارج می شود. او سپس هلی کوپتری را که آماندا از آن آویزان است می بیند و به سمتش شلیک می کند. آماندا برای پرت کردن حواس لارا و همچنین به این دلیل که دستکش در دستانش قرار نمی گرفت, دستکش را به دریا پرتاب می کند. لارا به داخل آب شیرجه زده و دستکش را دوباره بدست می آورد و آماندا هم فرار می کند.
لارا به بخشی از سواحل تایلند (Coastal Thailand) که ناتلا به او پیشنهاد کرده بود, سفر می کند. او در نهایت از طریق نشانه هایی که می بیند کشف می کند پدرش قبلا به این مکان آمده, دستکش دوم را بدست آورده و آن را در اتاق مطالعه مخفی خود که در زیر عمارت لارا می باشد پنهان کرده است. لارا بعد از پیدا کردن دستکش دوم و نقشه ای که مکانهای کمربند ثور (Thor's Belt) و چکش ثور را نشان می دهد عمارت را در آتش دیده و شگفت زده می شود. (صحنه آغازین بازی) زیپ در حالی که صدمه دیده بود و وینستون به او کمک می کرد به لارا شلیک می کند به این باور که خود او قبلا به زیپ شلیک کرده و سنگ شبح (Wraith Stone) آماندا را برداشته است. لارا و وینستون بالاخره زیپ را متقاعد می کنند که کسی که زیپ دیده, خود لارا نبوده است. لارا به آنها می گوید که از عمارت خارج شوند و او در این حین برای دانستن ماجرا سعی می کند تا ویدئوی امنیتی در اتاق کامپیوتر را ببیند. قبل از مشاهده ویدئو در اتاق کامپیوتر او متوجه یک انعکاس عجیب از خودش در دیوار شیشه ای اتاق می شود. وقتی که نزدیکتر می شود می بیند که آن انعکاس در حقیقت همان همتای لارا (Doppelgänger) می باشد که ظاهرا توسط ناتلا دوباره نوع کامل آن ساخته شده است. (قبلا همتای Lara در نسخه Tomb Raider: Anniversary ظاهر شد و دشمن Lara بود و مانند آینه عمل می کرد.) همتای لارا به آلیستر (Alister), دستیار تحقیق لارا که سعی داشت از آتش سوزی فرار کند شلیک می کند. لارا تلاش می کند تا به همتایش شلیک کند, ولی او حرکات لارا را پیش بینی کرده و از ضربات او فرار می کند. بعد از اینکه همتای لارا فرار می کند, لارا به سمت آلیستر رفته ولی در آخرین لحظه با مرگ او مواجه می شود. او جنازه آلیستر را به بیرون از عمارت حمل می کند در حالی که زیپ و وینستون در بیرون انتظار می کشیدند. سپس لارا تصمیم می گیرد تا جستجوی چکش ثور را ادامه دهد, با این باور که جستجوی آن او را به سمت آماندا و ناتلا هدایت می کند و ناتلا باید تاوان مرگ آلیستر را پس دهد. لارا همچنین این باور را دارد که چکش ثور به او قدرت لازم برای کشتن ناتلا را می دهد. لارا به جنوب مکزیک (Southern Mexico) سفر کرده و کمر بند ثور را که وجودش برای استفاده از چکش لازم بوده, بدست می آورد. سپس به جزیره یان ماین (Jan Mayen Island) در اقیانوس شمالی رفته و در والهالا (Valhalla), تالار کشتگان در اساطیر نورس, چکش ثور را بدست می آورد. او همچنین یک پیغام از اودین (Odin), خدای خدایان در اساطیر نورس و پدر ثور پیدا می کند با این مضمون که فرزندش باید قبل از باز کردن راه هل هایم, یک تشریفات مذهبی را انجام دهد.
با داشتن دستکش ها, کمر بند و چکش ثور, لارا در کشتی دوم آماندا با ناتلا رو به رو می شود. سپس همتای لارا ظاهر شده و آماندا را به کنار پرت می کند. لارا از روز ناچاری کار با ناتلا را که ادعا می کند تشریفات مذهبی اودین را می شناسد, قبول می کند. لارا به دریای شمالی (Arctic Sea) سفر می کند و ناتلا راه ورود به هل هایم را باز می کند. لارا به زودی با مادرش روبه رو می شود که تبدیل به یک ترال (Thrall), شخص مرده که جنازه اش به واسطه آب افسانه ای ایتر (Eitr) در اساطیر نورس احیا می شود و آن آب برای اشخاص زنده کشنده ست, شده است. او به سمت لارا نزدیک می شود و لارا با گفتن این که, "مادر من سالها پیش مرده. تو مادر من نیستی." به او شلیک می کند. لارا زانو می زند و در غم و اندوه فرو می رود. سپس ناتلا ظاهر شده و معلوم می کند که از لارا و آماندا برای رسیدن به آوالون از طریق چکش ثور استفاده کرده است. همچنین ناتلا آشکار می کند که او, پدر لارا, ریچارد (Richard) را که سالها پیش همکاری با ناتلا را قبول نکرد به قتل رسانده است. همتای لارا ظاهر شده و مانع حمله لارا با چکش به سوی ناتلا می شود. قبل از اینکه لارا کشته شود آماندا پیدا شده و با استفاده از سنگ شبح, همتای لارا را شکست می دهد. او همچنین از نزدیک شدن ترال ها جلوگیری می کند تا لارا بتواند راهش را ادامه دهد.
لارا سپس ناتلا را در حال فعال کردن مکانیزمی بزرگ و باستانی در وسط غاری بزرگ که آب ایتر سراسر آن را پر کرده, پیدا می کند. به گفته ناتلا این مکانیزم برای این ساخته شده که موجب راگناروک (Ragnarök), آخرالزمانی می شود (در اساطیر نورس, روزی خدایان برای نبرد نهایی آماده می شوند و فرجام خدایان و پایان کار جهان روی خواهد داد و سپس جهانی آرمانی و ایده آل از دل دریا سر در خواهد آورد) و آنکه عصر هفتم دنیا را آغاز می کند. (مسیحیان بر این عقیده هستند که دنیا شش عصر دارد و آغاز عصر ششم از زمان عیسی مسیح شروع شده و تا به حال ادامه دارد) لارا به وسیله چکش ثور, نگهدارنده های مکانیزم را نابود کرده و در پایان چکش را به سمت ناتلا که سخت از دست لارا دیوانه شده, پرتاب می کند. ناتلا صدمه دیده و به داخل دریای ایتر سقوط می کند و مکانیزم هم نابود می شود. لارا به سمت آماندا بر می گردد اما آنها را خروج را بسته می بینند. لارا دروازه ای (Portal) را می بیند که مادرش را به هل هایم آورده وقتی که او به اکسکالیبر (Excalibur), شمشیر افسانه ای شاه آرتور دست زد. (قطعات این شمشیر در پایان Tomb Raider: Legend به هم وصل شدند و شمسیر ساخته شد) لارا در حالی که قطعه شکسته مربوط به یکی از سنگهای ایستاده در اطراف دروازه را در سر جای خود قرار داده و نگه می دارد به آماندا می گوید که او هم پس از کشیدن شمشیر با دست دیگر لارا را فورا گرفته تا به کمک هم بتوانند از دروازه عبور کنند.
آماندا سرانجام جواب اعتماد را با بدی پاسخ نمی دهد و بعد از کشیدن شمشیر فورا با دست دیگر لارا را می گیرد و با هم از دروازه عبور می کنند. آنها از نپال سر در می اوردند جایی که قبلا مادر لارا با کشیدن شمیشر از دروازه قبلا رد شده بود. لارا با خداحافظی کردن از مادرش آن محل را ترک می کند و داستان به پایان می رسد.
منبع:
EN.Wikipedia.org/Wiki/Tomb_Raider_Underworld
اساطیر_نورس=Wiki.Fantasy.ir/index.php?title
Tomb Raider: Underworld GAME
من رفتم اینجا و فکر کنم باید ازاین ستون بالا برم و اون قسمت زیری که قابل چرخش بودروچرخیدم ی نور از بالا به روی زمین افتاد الان از ستون هم وقتی یکم بالا میرم دیگه نمی شه ادامه داد؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://i37.tinypic.com/2r3cnqd.jpg
چرا كامل بايد از ستون بالا بريد ، تا 3 تا ديگه صفحه چرخان رو سر جاش بزاريدنقل قول:
شما الآن يكي از 4 نور رو روشن كرديد :46:
اما اول از همه بايد اون سنگهايي كه كنار ستون هست رو توي جاي خالي ستون قرار بديد
يكيش دقيقا كنار پاي لارا هست توي اين عكس
اين باعث ميشه كه ستون بچرخه
در مرحله مکزیک گیر کردم به هر قسمت از مقبره های جنگل هم میروم کاری از پیش نمی برم اگه کسی می تونه
راهنمایی کنه مرسی
دقيقا شما كجا گير كرديد؟نقل قول:
سر مجسمه و اسكلت رو پيدا كرديد يا توي معماهاي تقويم ها مشكل داريد؟
سلام . من اینجا گیر کردم نه با موتور میشه پرید نه بدون موتور فاصله اش خیلی زیاده . دورو ورشم جایی نیست که بهشه ازش بالا رفت لطفا" راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه اين يكي از باگهاي بازيهنقل قول:
بايد براي رد كردنش با ترينر بريد
سلام دوستان....من بازي رو خريدم.....خيلي باحاله.......ولي اول بازي اونجايي كه ميپره تو آب بايد برم كجا؟؟؟؟نقشه اي چيزي نداره؟؟؟؟
سلام من یه سوال دارم
این جاهایی که توی بازی هست واقعی است؟؟؟؟؟؟؟
یعنی وجود خارجی دارن این مجسمه ها و ....
برای مشاهده نقشه در منطقه ای که هستین, کلید Tab رو زده, Sonar Map رو انتخاب کنین و Space رو بزنین.نقل قول:
برای کمک گرفتن, کلید Tab رو زده, Field Assistance رو انتخاب کنین. با زدن کلید Space نکات مورد توجه نوشته و با زدن کلید E کاری که باید انجام بدین نوشته میشه.
بعد از شیرجه زدن, با یک خرابه بزرگ روبه رو میشین. در داخل این خرابه یک در بزرگ وجود داره که برای کامل کردنش احتیاج به دو محور هست. یکی در مقابل در و دیگری بیرون خرابه موجوده... در صورتی که بعد رو به روی ورودی خرابه باشین در پشت سر, دست راست یه خرابه کوچیک وجود داره که محور گمشده دوم اونجاست.
خیر... هیچ یک از مکان های بازی وجود خارجی ندارند.نقل قول:
.نقل قول:
خیر... هیچ یک از مکان های بازی وجود خارجی ندارند
حیف شد هوس جوون تگه بود عالی بود
راستی پس عکس هایی که توی سایتش هست که زده بود برای بازی از این مکان ها استفاده شده چیه پس ؟؟؟
منظورم اینجاس
نقل قول:
کد:http://www.tombraiderchronicles.com/underworld/mexico_reference_01.html
منظورشون اينه كه مثلا اون مجسمه ي شيوا تنديسش واقعا وجود داره ( يكي از الهه هاي هند هست ) و توي بازي هم ازش استفاده شده ، ولي مكاني كه اون تنديس رو توش قرار دادن واقعي نيست ;)نقل قول:
مگي جان ممنون از راهنماييتون......خوب بعد از اون دريا رفتم يه جايي اون 8پا رو كشتم بعد چند نفر اومدن و بمب تركيد و....حالا از اونجا كه راه بسته شده بيرون اومدم و يه دمو نشون داد كه مرده داره فرار ميكنه....حالا من هر كاربي ميكنم نميتونم برم اونجا همه ي راها رو هم امتحان كردم....حالا بايد چيكار كنم؟؟؟؟ممنون
يك عكس از جايي كه گير كرديد بزاريد تا ببينم دقيقا كجا گير كرديد :46:نقل قول:
ببخشيد با اين كامپيوتر نفتي نميشه عكس بزارم.....من رو يه سيستم ديگه بازي ميكنم!.........منظور من همون مرحلهي اولشه كه وقتي اون (يه چيزي شبيه دستبنده) رو ميگيري چند تا مرد ميان و اونو ازت ميگيرن و بايد بري دنبالشون....يعني من تا اونجا كه 8 پاه رو كشتم ميرم ولي ديگه نميدونم بايد برسم كجا.....
باید از همون مسیری که اومدی برگردی اگر یادم باشه بری سواره غایق بشی که البته اونجاهاشو دمو نشون میده بعدش باید بری سوار کشتیشون بشی . من الان تو مرحله ایسلندم مرحله قبلیش یه خورده سخت بود مکزیکو میگم ولی واقعا این موتوری که سوار میشه سطح بازی رو خیلی اورده پایین:2:نقل قول:
از كدوم مسير برگردم؟؟؟؟يه 4 گوشه بستس......كجا برم؟؟؟؟؟؟
خوب ممنون از راهنمايي اساتيد محترم....اون مرحله ي كشتي رو تموم كردم حالا بعد از دمو وارد يه منطقه ي جنگل مانندي شدم ولي نميتونم برم تو!!!!يعني وقتي ميپرم تو آب چند تا كوسه ميان ميكشمشون ولي راهي براي تو رفتن نيست......چيكار كنم ممنون
بعد از ورود به آب لبه ای کنار آب وجود داره که میتونین از اون بگیرین و از لبه ها بالا برین... پس از ورود به جنگل به دری میرسین که بسته است. به سمت چپ برین و در بین دیوارها قرار بگیرین و با زدن کلید Space از دیوار بالا برین و بلافاصله همین کار رو انجام بدین تا به لبه بالایی برسین...نقل قول:
سلام کسی میتونه برام یک سیو آپ کنه که بعد از اون مرحله مکزیکو باشه (سیو 100% نباشه لطفا)بازم میگم فقط بعد از رد کردن مرحله مکزیکو باشه ممنون
سلام
من تو این مرحله بعداز پریدن بروی سکوی کناری باید چه کاری انجام بدم ؟!!
کد:http://i33.tinypic.com/286was7.jpg
کد:http://i35.tinypic.com/skwajq.jpg
اون گوشه امكان حركت سنگ وجود دارهنقل قول:
با زدن دكمه ي e سنگ رو حركت بده :46:
من در مرحله مکزیک گیر کردم به هر قسمت از مرحله هم میرم کاری از پیش نمی برم راهنمایی کنید
آقا 3 تا از اون سنگ های که باید داحل اینا بره رو پیدا کردم یکیش کجاست؟؟؟؟(2 تاش که توی قار ها بود یکیش هم که بقل همینا بود (که توی عکس هست) اون یکی رونمی دونم کجاست؟؟؟)
کد:http://i34.tinypic.com/30ihugk.jpg
اونيكي توي غار بقليه ، سمت راست :46:نقل قول: