تایید میشه100%:10:نقل قول:
Printable View
تایید میشه100%:10:نقل قول:
برو بچ 960 رو تو تبریز یکی از رفیقام که تو کار موبایله 500 تومن داره میفروشه اگر طالب بودین براتون ردیفش کنم
منم فکر می کردم اون رویو جانب دارنه اس ولی
یه بار که تا حالا 960 دستم گرفتم
و بر خلاف نظر شما عدم کیفیت در مونتاژ و مخصوصا جنس بدنه
رو کاملا احساس کردم...
شما 960 دارین ؟
میدونستید 31 درصد سهام شرکت نوکیا متعلق به یک شرکت تولید موبایل روسی است باید به موبایل ریوو بعنوان یک سایت با زبان روسی حق داد که جیرخواری نوکیا رو بکنه
در مودر کیفیت سخت افزازی گوشی هم باید بگم بهترین پلاستیک فشرده با کیفیت عالی رو برای ساخت این گوشی استفاده کردند
در آینده قراره این گوشی رو برام از خارج کشور بخرند و بیارن
در آینده قراره این گوشی رو برام از خارج کشور بخرند و بیارن
ببخشید فکر کنم سوالم خارج از بحث محوری تاپیک بود چون کسی جواب نداد. جناب همکار انجمن تراش بیا پستمو پاک کن.نقل قول:
تو پکیجش واسه ریجن خاورمیانه
هندزفری بلوتوث استریو نداره
هندسفری اش چه شکلیه؟مثل دبلیو810 ساده هستش یا مثل دبلیو950 ریموت داره؟
هندز فری اون ریموت داره بله ولی بهترین هندز فری سفارش شده کارخانه Ds 220 هستش
چون داخلش آی سی پردازش سیگنال پیشرفته داره
صداش در هدفون مثل دبیلو 900 بلنده کیفیت صداش وحشتناک عالیه
سلام
با توجه به اینکه w960 نه joy stick داره نه d-pad برای بازی کردن یا کار کردن با بعضی از برنامه ها مشکلی پیدا نمی کنید............
خیر شما با دکمه های نامرئی واکمن میتونید کار کنید و فرمان ها و منو ها رو باز کنید خیلی راحتتره
راستی دوستان یکی از دوستانم دوبی زندگی میکنه قراره 20 روزه دیگه بیاد ایران گفتم بشه برام این گوشی رو بیاره جالب اینجاست که همراه پکیج اون در دوبی هندز فری Ds220 روهم میفروشند در میاد 580000 تومن با این هندزفری 100000 تومانی
از دوستانیکه علاقه مند هستند این گوشی از دوبی براشون با قیمت کمی ارزانتر خریداری بشه اینجا عنوان کنند
بدون هندزفري گير نمياد؟نقل قول:
This post edited.
100 تومن سر هم میده؟؟؟؟
نقل قول:
اگه w960 خیلی تمیز باشه.
دوست عزیز ان82 الان قیمتش 440000 تومن است
الان قیمت گوشی W960 i سونی اریکسون همراه هندزفری بلوتوث DS220 فقط با keyboard English همچنین پشت گوشی ساخت Made in China
قیمت 143600 درهم امارات قیمت دارند
معادل 580 تومان ایرانی میشه که خود همین هندزفری رو من 120000 تومن در علادین فقط یک جا داشت قیمت گرفتم
حسابشو بکنیدوقتیکه وارد این بشه قیمت گوشی از 580 تومن در امارات به 680000 تومن برسه
خداییش صداش عالیه مخصوصا با اون هندزفری جادوئی بلوتوث انگار دارید با ضبط سونی 6000 وات سونی موزیک گوشی می کنید
با اين وضعيت كه farhoode عزيز فرمودن : مثل اينكه درخواست دوست من غير منطقى بود،لذا بيخيال ميشيم.نقل قول:
سلام..... دوستان w960 دار چند تا سوال داشتم
1-داخل منوي واكمن مي شه با كشيد دست روي صفحه پايين اومد يا بايد حتما دستتو بلند كني و بزاري تا پايين بياد
2-گالري عكسش چطوره
3-درسته كه وقتي حافظش از نصف بيشتر پر بشه سرعتش مياد پايين
4-براي كار هاي بيزينس چطوره
5-برنامه مرورگرش خوبه؟ همه چيو باز مي كنه؟ فلش رو باز مي كنه؟
من دبليو 950 داشتم web browserش با خيلى از سايتا مشكل داشت از جمله ttp: احتمال ميدادم موبايل من مورد داره بعد رو يه 950 آك امتحان كردم و ديدم همون آشه و همون كاسه ولى روى p990 اصلا مشكلي نداشت و راهت باز ميكرد_/ يكى با 960 همين قضيه را امتحان كنه خبرشو بده.کد:www.rapidshare.com
سلام یکی سوال های منو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چند سوال دیگه؟
1-با توجه به اینکه کارت حافظه نمی خوره می شه گوشی رو برای ساین هکش کرد
2-مشکلی با فونت فارسی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه چیو نشون می ده؟؟؟؟؟؟
3- اگه فونت فارسی نداره می شه روش نصب کرد
ممنون
موفق باشید
نقل قول:
در مورد هک شدنش به دلیل نداشتن جای مموری کارت نظری ندارم.
اما این گوشی مانند پی1 زبان فارسی رو ساپورت میکنه و نیازی به ریختن فونت نداره. در ضمن اگر فریمور گوشی
نسخه جهانی و یا نسخه خاورمیانه باشه زبان فارسی رو هم میشه براش انتخاب کرد.
یعنی منوهاش هم میشه فارسی کرد. اما اگر کسی دوست نداشته باشه منوهاش رو فارسی کنه میتونه از همون
انگلیسی استفاده کنه اما کیبورد مجازی داخل گوشی رو فارسی انتخاب کنه تا بتونه در محیط های نوشتاری
فارسی تایپ کنه.
در مورد هك كردنش هيچ مشكلي نداره.اون 8 گيگ خودش كار كارت حافظه رو انجام ميده.نقل قول:
در مورد بقيه سوالات هم كه دوستان جواب دادن.
ممنون از جواب دوستان عزیز
لطفا در مورد مرورگر وبش بگین که اپرا هست..... می خواستم ببینم مشکلی با سایت های مختلف نداره مثلا با جاوا یا سی اس اس یا فلش تحت وب ........می شه اونایی که دارن توضیح بدن ؟؟؟؟ممنون
الان همراه این گوشی چه هندسفری میده ؟hpm70???????????ya 82?
ظاهرا این گوشی توی بازار پییدا نمیشه و نا یابه.شده مثل p1 .احتمالا تا 10-15 روز دیگه زیاد بشه.
یکی از دوستانم طبق تاپیک قبلی که گفتم الان 3 سال دوبی است و نبض بازار موبایل دستش است
میگفت سونی اریکسون شعبه اروپایی هم برای فروش داره که فروشنده هاشون از کشور سوئد و ژاپن هستند
قراره برای من یکدونه بیاره قیمت 560000 تومان اینطور که خودش دیده بود میگفت پکیج اروپایی هم هندزفری سیم دار توش داره و هم اینکه هندزفری DS220 داخلش موجود هست
در ضمن این گوشی سری مخصوص بازار اروپا فقط با Keyboard English عرضه میشه که جز استاندارد های اویه کارخانه طراحی سونی اریکسون است چون اگر روی کیبرد دو زبانه مثل عربی نوشته بشه یا روسی اون حروف اصلی کارخانه یعنی انگلیسی کوچکتر خواهد شد و در نوشتنsms مشکل ساز میشه
تو يه سايت W960 رو با گارانتي 500 مي ده.
با توجه به قیمت پی1 که به 360 رسیده
ونداشتن هندزفری بلوتوث
خیلی گرونه !
از نظر من قیمت این گوشی به 350 هم میرسد.
مگه 960 هندز فری بوتوث هم داره؟؟
تو بعضی جعبه ها Ds220 هست
ولی تو ایران نیست !
البته اگر باشه جای تعجب داره....
هیچ هم جای تعجب نداره حتی عرب ها هم دیگه دزد نیستند این گوشی با تمام امکانات وارد ایران میشه بعدش فروشنده ای که خودش رو یانکی دنیا موبایل معرفی میکنه اینو یعنی هندفری بلوتوث رو از توی جعبه بر میداره و جدا میفروشه
من توی دوبی 3 تا آدرس موبایل و نمیاندگی نوکیا و سونی اریکسون بهتون میدم که این گوشی رو همراه پک کامل میفروشند
نقل قول:
خب منظور حامد هم این بود که گه فروشنده هه دزد نباشه و بر نداره جای تعجب داره!!!:31:
آدرس بدید.نقل قول:
من خودم باهاش ترانه گوش دادم هیچ گوشی هنوز توی سری واکمن و اکسپرس موزیک نوکیا بپاش نمیرسه
کیفیت صدای عالی
نمدونم این موبایل ریوو سایت روسی چه پدر کشتگی با این گوشی داشته که اینقدر ازش بد گفته است