تو پاور پونت 2007 چه جوری میشه اعداد رو فارسی کرد؟
Printable View
تو پاور پونت 2007 چه جوری میشه اعداد رو فارسی کرد؟
اگه توی Regional and Language که در کنترل پنل هست فارسی ساز ویندوز نصب باشه مشکلی در فارسی نویسی اعداد نباید داشته باشید .نقل قول:
از قسمت Digit substitutionا باید گزینه را روی contact قرار بدید .
این Digit substitutionا تو کدوم قسمت هستش ؟نقل قول:
در تب Regional Options دکمه Customize را بزنید و توی صفحه باز شده می تونید گزینه Digit substitution را تغییر دهید .نقل قول:
میشه یه عکس بذاریدنقل قول:
اگه از فونت هایی مثل Badr استفاده کنید . اعداد فارسی نوشته میشن .نقل قول:
اما اگه ویندوز شما XP هست و فارسی ساز ویندوز شما هم نصب باشه مشکلی بابت فارسی نویسی نخواهید داشت .
من از ویندوز 7 و از فونت نازنین استفاده میکنمنقل قول:
فارسی ساز ویندوز هم نصب هستش اما اعداد انگلیسیه !
نقل قول:start>>Control Panel>>Clock, Language, and Region>>Regional and Language Options.>>Formats>>persian
بعد از تنظیمات بالا زمانی که کیبورد در حالت فارسی هست اعداد رو فارسی نشون میده
(شايد اينجا جاش نباشه )
تاپيكي داريم كه بتونيم پاورپوينت هاي كه در خصوص موضوعات مختلف تهيه شده است را دانلود كينم.
من میخوام برای پاور پوینتم موسیقی متن بزارم.
به طوری که هم موسیقی متن و هم یک آهنگ دیگه مثلا یک از آهنگ های بنیامین رو اسلاید ها خونده بشه
سلام
ممنون از همه دوستان
یه سوال عجیب من وقتی فایل پاور پوینتم رو باز میکنم تو هر خطش بین کلمات نوشته شده فارسی چند تا d انگلیسی مینویسه .
آفیس رو کاملاً پاک کردم و ریست کردم و نصب کردم بازم جواب نداد مشکل از کجاست ورژن آفیس 2010 هستش البته تو 2007 هم باز کردم همین طور بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟؟؟؟
یه چیز جالب تو ویندوز اکس پی درست کار میکنه ( با 2010) ولی تو سون همه اش d میزاره:
طبق عکس پیوست:
سلام
من کارم گیره ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید.
احتمالا یکی از تنظیمات auto correc بهم خوردهنقل قول:
سلام
ممنون از همه دوستان
یه سوال عجیب من وقتی فایل پاور پوینتم رو باز میکنم تو هر خطش بین کلمات نوشته شده فارسی چند تا d انگلیسی مینویسه .
آفیس رو کاملاً پاک کردم و ریست کردم و نصب کردم بازم جواب نداد مشکل از کجاست ورژن آفیس 2010 هستش البته تو 2007 هم باز کردم همین طور بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟؟؟؟
مثلا تیک قسمت پایین بردارید و دوباره شروع به تایپ کردن کنید احتمالا مشکلتون حل میشه
file>>option>>proofing>>proofing>>auto correct option>>auto correct>>replace text as you type
سلام.تو پورپوینت 2010 ، چطوری میشه یک یا چند آهنگ رو در پس زمینه پخش فوتو آلبوم کرد و صدا فقط رو یه اسلاید پخش نشه ؟
نقل قول:
سلام
ممنون ولی فهمیدم چه طورش من یه پک فونت نصب کردم که هنگام نصب جایگزین فونت های اصلی شدن
کسی میدون چه جوری میتونم فونت های نصب شده را پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از مسیر زیر می تونید هر فونتی رو که خواستید حذف کنیدنقل قول:
Control Panel\All Control Panel Items\Fonts
راه داره عزیز. تو ورد یا پاورپوینت برو تو آپشن بعد تو قسمت زبان بعد اونجا رو فارسی کلیک کن و سمت راست دکمه دیفالت رو بزن و تایید کن و یه دور آفیس رو ببند و باز کن .درست میشه ...نقل قول:
سلامنقل قول:
بهتره که فونتهای اصلی ویندوز رو دوباره نصب و جایگزین کنید که مشکلتون حل شه.
تو این تاپیک هم فونتها رو آپلود کردم و هم توضیح دادم که از سی دی این فونتها رو نصب کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5543998
سلام دوستان عزیز
یک موردی هست که امیدوارم بتونم خوب توضیح بدهم
راستش یک پاور دیدم که جملاتش به صورت زیر انیمیشن گذاری شده بود
مثلاً یک جمله نوشته شده بود به رنگ مشکی
«دنیای مجازی چیست»
وقتی که اسلاید اجرا می شود
این جمله مشکی همان طور بدون حرکت است
اما می بینیم که از دور همان جمله به صورت آبی رنگ می آید و روی این نوشته مشکی می نشیند
وقتی هم که نمایش اسلاید تمام می شود این جمله به رنگ آبی می ماند
خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم
سلامنقل قول:
شما اگه یه مقدار خلاق باشید می تونید افکتهای جالبی ایجاد کنید .
این موردی که شما گفتید احتمالا به این صورت باشه :
طرف اومده در اصل 2 بار اون متن را نوشته . یکی از اون متن ها را توی وسط صفحه به رنگ مشکلی و بدون افکت گذاشته و متن دوم را درست روی متن اول مچ کرده و به اون افکت داده . به طوری که متن دوم که افکت داره روی متن اول که بدون افکت هست می نشیند
این موردی که گذاشتم را نگاه کنید
موفق باشی :)کد:http://110907.20upload.net/files/1389/aban2/powerpoint.rar
نقل قول:
سلام
ممنون از راهنمایتون ولی با این کار یه ویندوز عوض کردن زدی رو دستم.
وقتی مجموعه آفیس یا فایر فاکس رو باز میکنم بعد چند ثانیه ویندوز کراش میشه و صفحه آبی مرگ میاد و باید ریست بشه.
نقل قول:
سلام دوست عزیز :11:
واقعاً عالی بود
چطور این کار را کرده
میشه با عکس برام توضیح بدهید
خیلی ایده جالبی است
واقعاً ممنون میشم زحمتش را بکشید
فقط میدونید اون نوشته آبی رنگ به صورت حرف به حرف روی کلمات مشکی می نشست، همه جمله آبی رنگ با هم نمی آمدند
راستش من یک سری پاورپوینت دیدم که خیلی ایده های جالبی داشتند
از کجا می توان این پاورها با ایده های جالب را دانلود کرد
سلامنقل قول:
توضیح دادم دیگه .
شما کافیه دوتا نوشته شبیه به هم داشته باشید و سپس اونها را روی هم قرار بدید .
یکی از نوشته ها باید مشکی باشه و دیگری به رنگ ابی .
نوشته مشکی باید بدون افکت و ساکن باشه و نوشته ابی باید دارای افکت باشه .
برای دادن افکت به نوشته ابی باید از افکت Flip استفاده کنید .
اینم از همون روشی که گفتم ایجاد شد
کد:http://520478.20upload.net/files/1389/aban2/power.rar
می تونید چند تا از اون پاورپوینت ها را که میگید را بزارید اینجا ؟نقل قول:
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز
بله حتما
نقل قول:
میدونید دوست عزیز
اون فایل رو وقتی روش کلیک می کنم نمی شود دو متن رو هم از یکدیگر جداشون کرد نمیدونم احتمالاً یک فایل است
یکی دو روز دیگه فایلش رو میگذارم بررسی بفرمایید
باشه فایلش را بزار ببینیم چطوریه اینطوریه :31:نقل قول:
مرسی
سلام دوستان عزیز
یه سوال
ببینید وقتی یک پاور را به طور پیش فرض باز می کنیم
دو کادر داریم یکی برای عنوان و یکی برای متن
چطور این کادرها را به طور دستی ایجاد کنیم
مثلاً وقتی روی گزینه TEXT BOX کلیک می کنم، خاصیت این کادرهای پیش فرض ندارد
چون این کادرها به اندازه ای متن را کوچک و بزرگ می کنند که متن در آن ها جا شود
؟؟؟:11:
سلام دوستان عزیز
سایز کاغذ را در پاور چطور باید تعیین کنیم
سلامنقل قول:
چرا با همون تکست باکسه. رو قاب تکست باکسی که کشیدید یه راست کلیک کنید بی زحمت.
گزینه ی :
Format Shape رو بزنید
تو این منو برین رو تب :
Text Box
و اینجا تو بخش Auto fit سه تا گزینه هست.
اولی میگه هیچ فیت کردنی نداریم. نوشته زیاد باشه میزنه بیرون و دیده نمیشه کلا.
دومی میگه متن رو کوچیک میکنه که جا بشه و بیرون نزنه.
سومی میگه اندازه ی تکست باکس رو بزرگ میکنم که متن بیرون نزنه.
:11::11::11:
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
تو تب Design اولین گزینه اندازه صفحه هستش. اسمش :page set upنقل قول:
:11:
بچه ها همچنان منتظر جوابتون هستم.نقل قول:
سلام دوستان
من فايل پاورپوينتم را ساخته ام اما موسيقي اي كه براي آن گذاشته ام تكرار نمي شود در حاليكه تكرار را روي عدد 10 گذاشته ام
موسيقي هم كامل پخش مي شود فقط مشكلش عدم تكرار است
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه جوونمردي اگه پيدا بشه و مارو ياري كنه خيلي آقايي كرده :10:نقل قول:
سلامنقل قول:
وقتی موسیقی را به اسلاید اضافه می کنید یک ایکون بلند گو هم وسط اسلاید ظاهر میشه . کافیه روی ایکون بلندگو دابل کلیک کنید تا یک تب به اسم Options به ایجاد بشه سپس تیک گزینه Loop Until Stopped را بزنید .
موفق باشی
سلام من چه طور میتونم یه فایل پاورپوینت درست کنم که یک اهنگ رو به عنوان اهنگ پس زمینه پخش کنه و با تعویض اسلایدها اهنگ قطع نشه
مرسی- اگه جواب منو زودتر بدید خیلی خوب میشه :)
من یک فایل پاور پوینت درست کردم که کل پروژههای انجام شده توسط شرکت ما رو در یک شهرک نشون میده و شکل کار اینجوریه که اول یک نقشه از شهرک میاد و بعد پروژههایی که ما در محدوده شهرک انجام دادیم، مشخص میشه و حالا با کلیک روی هر پروژه، اطلاعات فنی و اجرایی اون پروژه همراه با عکسهای اون پروژه روی صفحه میاد. برای هر پروژه حدود 4-5 صفحه اطلاعات آماده کردم که همراه با افکتهای مختلف روی صفحه میاد. هر صفحه، چند ثانیهای نمایش داده میشه و بعد بر اساس زمان تعیین شده، صفحه بعدی همراه با افکت میاد و در آخرین صفحه هم منتظر میمونه تا با کلیک ماوس مجددا به صفحه اولیه که نقشه شهرک هست، برگرده و منتظر انتخاب یکی دیگه از پروژهها بشه.
مشکل اینجاست که وقتی یک پروژه رو انتخاب میکنم و کل اطلاعات اون پروژه نمایش داده میشه و در انتها به صفحه اول که نقشه هست، برمیگرده، اگه دوباره همون پروژه قبلی رو انتخاب کنم، دیگه افکتها نمایش داده نمیشه و فقط صفحه اول اطلاعات اون پروژه میاد و همونجا توقف میکنه!!!
میخواستم ببینم چکار باید بکنم که با انتخاب مجدد یک پروژه، اطلاعات داده شده مجددا بصورت انیمیشن و همراه با افکت نمایش داده بشه...؟ مرسی
رامین :11:
نقل قول:
شما تنظیمات آهنگ مورد نظر رو به شکل زیر تغییر بدید تا هم تا انتهای کار موزیک پخش بشه و هم با تعویض اسلاید، موزیک قطع نشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باز هم مشکلی بود، در خدمتیم...
رامین جان من زیاد بلد نیستم. راهی هم به ذهنم نرسید .... تازه اصلا همین که دکمه بزاریم میره بعدی و ... رو هم نمیدونستم ولی شما پرسیدی رفتم دیدم بلههههه .... داره .....نقل قول:
حالا این فایل رو ببین. با صفحه خالی گذاشتن و بی وقفه باز شدن و از این تکنیکا تونستم درستش کنم. گرچه راهی که رفتم شاید ضایع باشه.:41::31:
موفق باشیکد:http://alireza1411.persiangig.com/image/1.pptx
:11::11::11:
دستت درد نکنه. مشکل فکر کنم از همون صفحه خالی بود که من نمیذاشتم. الان مشکلش حل شد.نقل قول: