پلكستور بهترين گزينه موجود هست . شك نكن. قيمت بين 63 تا 68 تومن . هم ساتا داره هم IDE .نقل قول:
Printable View
پلكستور بهترين گزينه موجود هست . شك نكن. قيمت بين 63 تا 68 تومن . هم ساتا داره هم IDE .نقل قول:
من راهنمايي ميخوام
راستيتش تازه كار هستم ميخوام ببينم توي بازار چي تو بورس وبه مردم بيشتر مي فروشند
يعني كلا فروشگاه ها وشركت ها براي مردم واداره جات چه قطعاتي رو ميبندند چه مدلي توي مد است
براي Drive چه مدلي خوب است از رايتر ودي وي دي رايتر ...
چه مدلي ASUS LG ,..
4و5 مدل رو بگيد با حدود قيمت كه اونها رو برم تهيه كنم
دوبار شد :13:
دوست عزيز تقريبا همه چيز به پولي كه شما ميخواي بپردازي بستگي داره . شما نگفتي تو چه رنج قيمتي؟؟!!
Dvd رايتر الان از 32 شروع ميشه تا 68 !!
من خودم پايونير مدل Fx گرفتم. 44 الان شده 40!!!! تو پايونير بهترين مدل همينه . بالا تر ميخواي پلكستور كه حرفه ايه 68 . پايينتر هم بخواي لايتون بهترين گزينه هست . مدلي كه دوستان خيلي اسمشو بردن فكر كنم الان 35 باشه. الان سه تا انتخاب داري.
انتخاب با خودته :46: :46:
dvd رایتر مارک gigabyte کاراییش چطوره؟
از اون بهتر توی سطح قمیت 35 تومان چیه؟
متشکرم
الان Samsung S203 بین DVD-RW ها یکی از بهترین Price/Performance ها رو داره. قیمتش هم حدود 32 هست.
شما اين مدل DVD-RW را تاييد ميكنيد؟ضمن اينكه ظاهرا يكسال گارانتي هم داره.نقل قول:
رایتر های گیگا چنگی به دل نمیزنه. samsung s203 میتونه انتخاب مناسبی باشه.نقل قول:
درسته. برای قیمت 32 تومان این مدل بهترین گزینه استنقل قول:
بله مدل خوبیه. یک سال هم گارانتی تعویض سام سرویس داره.نقل قول:
ولی در کل pioneer A15 FX با قیمتی بین 40 تا 45 هزار تومان پیشنهاد میشه.
دوستان کسی دی وی دی رایتر لایت آن مدل 20a1l داره ؟
می خوام بدونم تو بازار هستش یا نه ؟
این پست من اشتباها دو بار ارسال شد .
شرمنده.
به نظر دوستان پایونر 15 اف ایکس با کیفیتش خوبه بخرم یا اچ پی با لایت اسکریپ ؟
همون پايونير fx 15 رو بگير. قيمت بين 40 تا 45 تو تهران.
سلام . من یک رایتر Pionner a15fxc به پیشنهاد شما گرفتم ام حالا یک مشکل دارم اون هم اینه که سیستم اون رو با نام DVR-115 میشناسه حالا می خوام بدونم مال شما چه جوری هست ؟
dvd rw خوبی گرفتید. این چیزی هم که شما میگید مشکلی نیست . برای همشون همین جوری مینویسه.نقل قول:
حالا با چه گارانتی خریدید؟
گارانتی سریر . چطوره خوبه؟
45 تومن گرفتم.
عالیه. فعلا بهترین گارانتی برای این مارک است. چون تو کارش اصلا تعمیر نیست و فقط تعویض میکنه.نقل قول:
من فقط تو اینش موندم چرا اسم درایور رو Dvr-115 میشناسه نه A15fx
اینقدر گیر الکی نده دیگه. گفتم که همشون همینجوری مینویسه. با هر گارانتی که بگیری.نقل قول:
سلام . آیا برای کامپیوتر های خانگی دستگاه blu ray reader writer آمده . حدودا قیمت چند است؟ چه مارکی خوب هست ؟ (شنیدم فقط تا حالا سونی زده .راسته؟)
من بلو ری ریدر پایونر دیدم که دیویدی رایتر هم بود قیمتش حدود 240 بود
بله اومده. می تونید با مارک پلکستور یا پایونیر بگیرید. سونی هم بدک نیست.نقل قول:
من 45 بودجه دارم .میخواستم ببینم بهترین انتخابها Dvd-rw تو این رنج چی هست؟؟ اگه امکانش هست چند پیشنهاد بدهید و قیمت هر کدوم رو بدید.اولویت رو هم مشخص کنید .با تشکر:20::20::20:
1. پایونر A15FX
45 تومن - رابط IDE - بدون لایت اسکریپت - کیفت عالی - گارانتی تعویض سریر - سرعت رایت 20
2.اچ پی 1040 یا 1070
1040IDE - 1070SATA - 1040 40Toman - 1070 45Toman - دارای لایت اسکریپت (اچ پی ابداع کننده این فناوری است) - کیفیت خیلی خوب - گارانتی نمیدونم - سرعت رایت 18
3.ASUS 1814BL 35Toman
4.LITEON 33Toman
لایت اسکریپت چیه؟ میشه یه توضیح مختصر بدین.:13:جه تاثیری میزاره؟نقل قول:
liteon بهترین مدلش چیه؟
در ضمن مین من abit ip35-e هستش.نمیدونم ide داره یا نه:41:
سیستم شما دارای 1 پورت آی دی ای و 4 پورت ساتا است
شما قبل از خرید باید ببینی اون پورت آی دی ای توسط هارد یا درایو نوریتون اشغال شده یا نه
در مورد بهترین درایو لایتون . چون من علاقه ای به این مارک ندارم در مورد این تحقیق نکردم
تحقیق من در مورد 3 درایو نوری بود که آی دی ای شاپورت بودن
لایت اسکریپت هم یک فناوری هست مثل لایت فلش یعنی دیگه احتیاجی به ماژیک برای نوشتن ندارین و میتوانین به کمک آن بر روی Dvd مخصوص که حدود 500 تومن به بالا قیمت داره عکس یا عنوان سیاه و سفید چاپ کنید
بازم اگر کمک خواستین بگید
سلام دوستان گرامی
من می خوام یک Dvd رایتر بگیرم
Asus خوبه ؟؟؟
Asus - Drw1814bl
ASUS 1814 خوبهنقل قول:
Liteon 20a3L رو من توصیه میکنم
1.Pioneer A15FX 45toman
2.HP 1070i 50toman / HP 1040i 40toman
3.Asus 1814BL 35toman
4.Liteon 20A3L 35toman
سلام
من از اسوس خاطره خوبی ندارم
Samsung
من Liteon 20a3L رو توصیه میکنم . عالیه
قیمت باگارانتی اصل حد اکثر 38t
دوستان من مي خوام يك combo بگيرم
چه ماركي بگيرم ؟
قيمت ها را هم لطفا بنويسيد
دوست عزیز با این قیمتها اگه کسی دی وی دی رایتر نگیره و بره کومبو بگیره پولش رو دور انداخته چون قیمت متوسط کمبو 25 تومن است و دی وی دی رایتر 35 تومن حالا دیگه نمی دونم نظر دوستان چیه؟نقل قول:
دوستان من مي خوام يك combo بگيرم
چه ماركي بگيرم ؟
قيمت ها را هم لطفا بنويسيد
دوستان یک دی وی دی رایتر دیدم سامسونگ مدل 223 که سرعت رایتش 22x22x بود با دیدنش چشام چهار تا شد قیمتش هم 35 بود ولی ساتا بود
مدل Samsung S203 یکی از DVD-RW های مناسب موجود در بازار هست. SATA بودن هم مزیبت به حساب میاد!نقل قول:
میدونم اما بعضی ها مثل من ساتا ندارند!!!
نقل قول:پس بلاخره 223 هم روئیت شد!نقل قول:
ولی مطمئنی که 35 تومان بود؟ باید پایین تر باشه . . . !
میتونی از تبدیل ide به sata یا برعکس استفاده کنی . . .نقل قول:
رو سرعت یا کیفیت رایتش فرق نکنهنقل قول:
میتونی از تبدیل ide به sata یا برعکس استفاده کنی
من در مورد جای دی وی دی رام و سی دی رام چیزی نمیدونم اگر میشه به من توضیح بدید چون دارم کامپیوتر میخرم
روی کیس کامپیوتر 2 تا جای خالی هست
یکیش مال دی وی دیه یکی دیگه مال دی وی دی رایتر؟؟؟؟؟؟؟
نه اینطور نیست
در هر کیس بین 2 ال 4 تا جا هست که می تونین به انتخاب خودتون دی وی دی رایتر یا سی دی رایتر یا هر چیز دیگه که خواستین بزارین