سال نو همه مبارک
Printable View
سال نو همه مبارک
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
1- میخواستم بدونم این علامت : دی یا :wink چیه که بعضیا آخر پستاشون میزنند؟
2- کد html چیکار میتونه بکنه توی این فروم ، چرا غیرفعاله؟ برای مدیرا هم غیر فعاله؟
اولی رو نمی دونم ولی در مورد دومی:نقل قول:
کد های html جزو زبان های برنامه نویسی تحت وب است و بیشترین قابلیت هارو داره و میشه جداول فلش ویدیو و.... رو توش بکار برد یا حتی صفحات وب در داخل پست ها اینجاد کرد ولی این موارد بخاطر حجم زیادی که رو صفحه میاره و و باعث کند بالا امدنش میشه ( مخصوصا تو کشور ما که حداکثر سرعت 128 کیلوبیت برای کاربر خانگی است.....)معمولا تو انجمن ها غیر فعال میشه تا صفحات رو سبک نگه دارن.
:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.... یه سوال داشتم، گفتم همین جا بپرسم:
یه زمانی یه تاپیک بود که افراد اخراج شده از سایت و بن شده توش نوشته میشد به همراه دلیل. الان این تاپیک چی شده؟ کجاست؟ پیداش نکردم.
سلام اگه میشه من رو راهنمایی بکنید.یک برنامه ای کامپایلر
روش تشخیص رشته و عدد رو در یک فایل متنی
یه مدت که Babak بود تاپیک هم برقرار بود .نقل قول:
الآن دیگه فعالیت نداره .:13:
معرفی کاربران اخراج شده از سایت
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=60933
تاریخ تولد دقیق forum.p30world.com کی هست؟ یعنی همون تاریخچش ؟
ضمنا خیلی ها تاریخ عضویتشون مال 4 یا 5 سال پیشه ولی 50 تا پست هم ندارند. قضیش چیه؟، قبلا میشد نام کاربری رو عوض کرد ؟
سلام
من تو پی تی یه تاپیک رو دیدم که نویسندش یه سری مطالب طولانی نوشته بود و برای اینکه بتونه خلاصه کنه از یه نوار استفاده کرده بود که روش نوشته بود کلیک کنید و وقتی کلیک میکردی اون نوار باز میشد و توضیحاتی از اون مطلب بود.
می خواستم بدونم که میشه اینجا هم این کاررو کرد؟
----------------------------
راستی یه سوال دیگه اون آموزشی که تو پست اول هست آپدیته؟
این یعنی چی شما چجوری اینارو آوردید.نقل قول:
سلامنقل قول:
اینا یه سری عکس اند که تو پارسا اسپیس آپلود شدن.
خوب این چه ربطی به سؤال من داره؟نقل قول:
نقل قول:
اون دی سوال من هم بوده. میخواستم بپرسم گفتم لابد چیز تابلوییه، ضایع میشیم.نقل قول:
نقل قول:
من حدس ميزنم اين يه اسمايل بوده كه كه خيلي هم طرفدار داشته. اما بعد از اين كه با يه اسمايل ديگه جايگزين ميشه طرفداراش به جاي اسمايل اسمش رو مي نوشتند:دينقل قول:
اون دی سوال من هم بوده. میخواستم بپرسم گفتم لابد چیز تابلوییه، ضایع میشیم.
نه فکر نمیکنم. خب حالا اون اسمایل چی بوده و چرا حذف شده و امثال ما از کجا به حالت حسی این دی مرحوم پی ببریم ؟نقل قول:
آقا من کشف کردم.اگه بریم توی قسمت اسمایل ها در هنگام ارسال پیام یه سری شکلک میده و در ستون جلوییش یه سری کد نوشته که اگه بجای گذاشتن اسمایل اون کد رو درست بنویسیم اون شکلک بجای کد ظاهر میشه
مثلا اگه : دی رو درست و بدون فاصله تایپ کنی این میشه: :دی
ولی ننوشته :wink مال چه اسمایلیه.:41:
:wink: :whistle:
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من یک مشکلی دارم در گذاشتن امضا
من چند سالی هست که در پی سی ورلد هستم و با تمام امکانات ان هم اشنا هستم (نگاه به زیر اسمم نکنید این 2009 یک یوزر جدید است پس فر نکنید که من همین امسال عضو شدم)من یک امضا دارم شما برید به ادرس زیر و یک گیف و یک پی ان جی هر دو را ذانلود کنید سایزش را هم نگاه کنید حجمش را هم نگاه کنید من یک پیغام خصوصی هم برای مدیر فرستادم ولی مثل این که جواب نداد
خوب حالا شما زحمتش رو بکشید و راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
دستت درد نکنه
ميخواي هر 2 رو بزاري؟نقل قول:
بيشتر از 1 عكس نميشه تو امضا گذاشت
دوست عزيز شما نميتونيد از اين دو تا عكس استفاده كنيد چون سايزش بزرگتر از اوني هستش كه فروم در نظر گرفتـــه و ايراد ميگيره من بهتون سايزش رو درست كردم و ادرسش رو براتون ميزارم بزاريد تو قسمت امضاتون ديگه ايراد نميگيره:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://upload.--------.com/1/1239388943.gif
نقل قول:
این یعنی چی شما چجوری اینارو آوردید.
نقل قول:
سلام
اینا یه سری عکس اند که تو پارسا اسپیس آپلود شدن
نقل قول:
اون دی سوال من هم بوده. میخواستم بپرسم گفتم لابد چیز تابلوییه، ضایع میشیم.
نقل قول:
نه فکر نمیکنم. خب حالا اون اسمایل چی بوده و چرا حذف شده و امثال ما از کجا به حالت حسی این دی مرحوم پی ببریم ؟
عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا من کشف کردم.اگه بریم توی قسمت اسمایل ها در هنگام ارسال پیام یه سری شکلک میده و در ستون جلوییش یه سری کد نوشته که اگه بجای گذاشتن اسمایل اون کد رو درست بنویسیم اون شکلک بجای کد ظاهر میشه
مثلا اگه : دی رو درست و بدون فاصله تایپ کنی این میشه: :biggrin:
دی یعنی همون اسمایلا دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
:20:
اینجا جوکستان هم داره؟
:20:
اگه آره ، میشه آدرش رو لطف کنین
با تشکر
یکی هست به اسم متفرقه که فعلا در دست تعمیره !نقل قول:
البته میشه مطالبش رو خوند .
مطالب جالبی هم داره .
دوستِ عزيز
Oracle_Eldorado
با سلام و تشكر از راهنماييتون
اگه بخوايم مطلبِ خنده دار بنویسیم کجا میشه نوشتش؟
با تشکر
با سلام و تشکر از زحماتتوننقل قول:
ولی دوست عزیز شما این عکس رو خرابش کردی اصلا نمیشه با اون اصلی که خودم گذاشتم مقایسش کرد
مگه حجم عکس چقدره 13 کیلوبایت زیاده
خود سایت پی سی ورلد ارور میده که تا 30 کیلوبایت مشکلی نیست بعد شما میگین که حجم عکس زیاده
سایزش هم من از هر طرفی 4 پیکسل کم کردم تا اشکال نگیر سایزش هم پس درسته
لطفا یک کاری بکنید که بشه این عکس اصلی رو گذاشت این عکسی رو که شما تغییرش دادین نابود شده
اگر فشرده سازی برای عکس jpg هست که عکس jpg است رو بگذارید بدون افت کیفیت باشه تا عکس رو تبدیل به جی پی جی کنم و بگذارمش داخل سایت.
با تشکر:10::8:
این رو بنده هم گفتم :wink: یعنی چه؟نقل قول:
در معنی لغوی یعنی چشمک زدن ! شاید اینه : :46:نقل قول:
ولی کد :46: این اسمایل این هستش: : 46 :
البته بدون فاصله.
سلام
معرف چیه توی پروفایل کاربران؟!
مثلا:
معرف:8
وقتی میخوای توی فروم ثبت نام کنی ، یه قسمت به نام معرف وجود داره که تو توضیحش اینو نوشته :نقل قول:
حالا هر کسی که میخواد ثبت نام کنه اگر توی قسمت معرف ، نام کاربریه شما ( یا هر کسی که اونو به فروم معرفی کرده ) بنویسه ، به اون عدد تو پروفایلش اضافه میشه .نقل قول:
اگر شما را يکي از کاربران ثبت شده در انجمن p30world forums معرفي کرده است , نام او را وارد کنيد
مثلا" : معرف : 8 یعنی فرد مورد نظر 8 نفر رو به فروم معرفی کرده و اونایی که ثبت نام کردن توی قسمت معرف اسم ایشون رو نوشتن .
این بالا رفتن معرفی کردن ها امتیاز خاصی رو هم به همراه داره؟ مثلا امکان پیوست کردن فایل یا ...نقل قول:
دوستان
جواب من را نمی دهید من باید چطوری این عکس را در سایت به جای امضا قرار دهم
بگویید مگرنه خیلی حالم گرفته میشه
شاید تو انجمن های دیگه امتیاز محسوب بشه ولی اینجا فقط واسه اطلاع رسانی هست .نقل قول:
والا تو عکس گذاشتن توی امضا منم مشکل دارم !نقل قول:
یه عکس هست اندازش دقیقا 350 در 150 هست ، حجمش هم 27 کیلوبایت .
بازم قبول نمیکنه .
دوست عزیز قبلا کد شکلک ها به اسمشون بود که عوض شده به صورت عدد .نقل قول:
ولی کد این اسمایل این هستش: : 46 :
البته بدون فاصله.
شما بری پست های قدیمی سایت رو ببینی ( سال 2006 و 2007 ) میبینی که هیچکدوم از شکلک ها نمیاد .
چون به صورت حروف نوشته شده .
یه سوال دیگه توی این تایپیک برای من گزینه تشکر نیست.
سلام
آقا مهدي تشكر من اولين بازديدمه
عزیزم فکرکنم برای همه نباشه
برای من هم نیست
واقعانقل قول:
چرا؟:18:
تو قسمت هایی که پست ها شمارش نمیشه گزینه ی تشکر هم وجود نداره !نقل قول:
مثل اینجا ، یا انجمن متفرقه .
:10:
سلام
فايده نوشتن تگ tag واسه تاپيك ها چيه؟
قسمت it فکر کنم پست ها شمارش نمیشه ولی تشکر رو دارهنقل قول:
تو قسمت هایی که پست ها شمارش نمیشه گزینه ی تشکر هم وجود نداره !
مثل اینجا ، یا انجمن متفرقه .
میشه به عنوان کلمات کلیدی جستتجو ازشون استفاده کردنقل قول:
سلام
فايده نوشتن تگ tag واسه تاپيك ها چيه؟