نه عزیز دل ;نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
من که برنامـــه ی تکراری نمی زارم.
گلم بنده سرچ کردم دیدم چیزی نیست ضمنا اونی که شما می گید ورژن پایین ترشه با امکانات بـــســــیــــار مــــحـــــدود.
ممنونم
Printable View
نه عزیز دل ;نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
من که برنامـــه ی تکراری نمی زارم.
گلم بنده سرچ کردم دیدم چیزی نیست ضمنا اونی که شما می گید ورژن پایین ترشه با امکانات بـــســــیــــار مــــحـــــدود.
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
با سلام
http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=WinRar+3.5+Fars i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.
دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط m45m
حیلی ممنونم که منو در جریان قرار دادید متاسفانه یا خوشبختانه این سایت به کلمه ی کرک حساسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک جدید:
===========================
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازتون من یه نرم افزار فارسی معرفی کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین الان دوتا نکته یاد آور بشم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.می دونم یکم قدیمیه ولی به کرک سالمش می یرزه.
2.من سرچ کردم با کرک چیزی پیدا نکردم
WinRar 3.5 farsi
برنامه ای که قابلیت فشرده سازی و باز کردن فایلهایی با پسوند zip را دارا می باشد. همچنین این برنامه قابلیت حفاظت از فایلهای شما را بصورت رمز گزاری دارد.
محیط کاملا فارسی این برنامه علاوه بر اینکه برای افراد مبتدی و غیر حرفه ای فوق العاده موثر می باشد , برای تسلط بیشتر کاربران حرفه ای به زوایای پنهان نرم افزار نیز بسیار سودمند و کارا می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنونم از توجهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:
Download WinRar 3.5 Farsi From Server:
http://rarlab.com/rar/wrar350fa.exe
And Download Crack of WinRar Farsi From 4shared
http://www.4shared.com/file/5764674/28566ca3/c_for_winrar_farsi_by_ali.html
Password: chovalier
موفق باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ميشه كركش رو هم بگذاريد.اگرهم بازم ازين جور نرم افزار ها سراغ داريد معرفي كنيد ممنون ميشمنقل قول:
نوشته شده توسط mohsen_f_b
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Ps_Trend
به تاپیک زیر برو ( خوراک خودته ! ):
ممنون.لطف كردين.نقل قول:
نوشته شده توسط K A R I M I
به نام خدا
اینم دیگه آخرشه.اگه نگیریدش واقعا ضرر کردید.یکی از بهترین برنامه ها برای تبدیل بسیاری از فایل های صوتی و تصویری.توی تصویر منویی که باز شده مربوط به فیلم های مخصوص نوکیا هست!میبینید که برای طیف وسیعی از گوشی ها کاربرد داره.با این نرم افزار برای هر گوشی فیلم با همخوانی کامل همون گوشی رو تبدیل میکنید.این نرم افزار هم چنین صدا و تصویر یک فیلم رو براتون براحتی جدا میکنه و یا صدا و تصویر رو تلفیق (تسهیم) میکنه.تبدیل دو وی دی تصویری و سی دی صوتی از دیگر کارهای این نرم افزار هست.یکی از بهترین ویژگی ها همخوانی بدون مشکل با فایل های ای وی آی هست.میدونید بعضی از مواقع این فایل ها یا تصویر ندارن و یا صوت ندارن.مثلا اگه با کم کوردر ضبط کنید اونوقت توی یه برنامه پخش فیلم صدا هست ولی تصویر نیست و توی یکی دیگه تصویر هست و صدا نیست.توی این جور مواقع شما موقعی که فایل رو به این نرم افزار دادین گزینه سمت راست رو بزنید تا جواب بگیرید.توی شکل 2 میتونید فورمت های قابل تبدیل رو ببینید
تا چند روزه آینده آپلود میشه
خواهش میکنم !نقل قول:
ممنون.لطف كردين.
ما منتظریم !نقل قول:
تا چند روزه آینده آپلود میشه
من هم منتظرمنقل قول:
نوشته شده توسط k A R I M I
ما نیز منتظریم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan
محمد جان هميشه كارت درسته و تا كي لينك شما را ببينيم .
موفق باشيد.
با سلام
محمد جان تا كي سره كاريم .
موفق باشيد.
اینم زبان فارسی برای Hide Folder XP 2.5.3.321
قبلا همراه برنامه گذاشته بودمش ولی الآن زبا فارسیشو اینجا میذارم .
يكي لطف ميكنه بگه با كدام نرم افزار ست آپ برنامه را ميشه فارسي كرد ؟
دوست عزیز خود ست آ÷ رو نمیشه.باید برنامه نصب بشه و بعد با نرم افزارهای ست آپ ساز یه کپچر بگیری و در طراحی با هر طرحی که خواستی به زبان فارسی بنویسی
سلام دوستان عزیز شرمنده
TOTAL VIDEO CONVERTOR
هر چی خواستم روی سرورس بزارم که ادامه فایل رو پشتیبانی کنه نشه.هر کدومشون یه گیری دادن الآن هم روی مگا گذاشتم چون لینک ساز پریمیومش کار میکنه
فایل نصبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 3.66 مگابايت
فایل فارسی-کرک شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 395 کيلوبايت
اینم لینک ساز پریمیوم
این یکی تول بار یا همون نوار ابزار رو میده
یا این یکی
محمد جان برنامه لینک ساز پریمیو م رو انگار نزاشتینقل قول:
يك اكانت persiangig برات می فرستم اونجا اپلودش کننقل قول:
ایمیلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هست
محمد جان لطفاً كمك كننقل قول:
ست آپ ساز نصب كردم . لطف كنيد بيشتر توضيح بديد . متشكرم . مثلاً من يك نرم افزاري را فارسي كردم و مي خوام براي فارسي سازش يك ست آپ فارسي بسازم ميشه توضيح بديد چطوري ميشه اينكار رو كرد
دوست عزيز و گلمنقل قول:
نوشته شده توسط hesam
شما و اين دوست عزيز مي تونيد به "درخواست دعوتنامه ي پرشين گيگ" مراجعه بفرماييد.
ممنون همه
سلام بر دوست عزيزم :)نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
ايشون در خاست گرفتن persiangig نداشتن ومشكل اپلوده فال رو داشتن و من هم دنباله اين برنامه بودم گفتم بهشون يك اكانت بدم به نظر شما مشكي هست :blink: ;) :biggrin:
مرسي از همه
خيلي عالين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
محمد جان در جاي ديگر آپلود كن. موفق باشيد.
Reasons for this may include: - Invalid link
- The file was deleted because of violating our Terms of service
متاسفم زحمت مي كشي ،ولي بعد ولش مي كني .و جوابگو نيستي . يك نگه به لينكت بيانداز.
با سلام خدمت اقا محمد
نمي دونم مشکل دوستان چيه ، من از همون لينکي که تو مگا آپلود گذاشته بودين دانلود کردم و هيچ مشکلي هم نداشت
با تشکر
البته من با يک ----- شکن ساخت کشور آلمان که آي پي اين کشور رو به هنگام اتصال ميشناسونه دانلودش کردم
ممنون بسیار عالی بود
من با اجاز شما با ذکر منبع بعضی از برنامه ها را در انجمن سایتم میگذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با ذکر منبع و اسم دوستی که برنامه را گذاشته
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یکی از برنامه ها برای اینکا Install Shield هست که حدود 8 مگ هستنقل قول:
نوشته شده توسط 7260
وقت طراحای یه دکمه هست که Capture میکنه.با اون آدرس فاسل اصلی برنامه دلخواهتونو میدید و در هنگام طراحی یه قسمت داره که دقیقا یادم نیست ولی طرح گرافیکی رو در اونجا میریزید و یر آخر هم Compile میکنید.
[QUOTE=Mohammadamirbazrafshan]دوست عزیز یکی از برنامه ها برای اینکا Install Shield هست که حدود 8 مگ هست
وقت طراحای یه دکمه هست که Capture میکنه.با اون آدرس فاسل اصلی برنامه دلخواهتونو میدید و در هنگام طراحی یه قسمت داره که دقیقا یادم نیست ولی طرح گرافیکی رو در اونجا میریزید و یر آخر هم Compile میکنید.[/QU
محمد جان توضيح بده . نرم افزارها را دارم ولي نفهميدم چي به چيه
[IMG]setup[/IMG]
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeed774
دوست عزيز ،اگه راست ميگي و راحت گرفتيد ، شما در يك جاي بهتر آپلود كن و حقيقت را رو كن .
موفق باشيد.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاربر محترم ، saeed774 عزيز
دوست خوبم تا اطلاع ثانويه بحث يا بردن كلمه ي ف ي ل ت ر ش ك ن در سايت ممنوع مي باشد!
لطف كنيدپستتون رو ويرايش بفرماييد :)
دوست عزيزم شما هم لطف بفرماييد نقل قول رو ويرايش بفرماييد از توجهتون خيلي ممنونم :happy: :) :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط m45m
ضمنا دوستان شما مي تونيد با دانلود تولبار اين سايت اين برنامه رو دانلود كنين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا صبر كنيد ترافيك از طرف ايران كم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم اگه فرصت كردم لينك مي دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
شما فقط حرف مي زنيد يك تست بكن بعد بگو حق با كيه !
موفق باشيد.
حالا كه تست كردي جواب بده .
با تشكر از برنامه خوبي كه معرفي كرديدنقل قول:
من فايل نصبي رو تونستم بگيرم ولي اگه ممكنه فايل فارسي-كرك شده رو يه جا ديگه آپلود كنيد يا از دوستاني كه اين فايل رو گرفتند خواهش مي كنم اين كارو بكنند.
دست همتون درد نكنه!
سلام مجددنقل قول:
نوشته شده توسط m45m
عزيز دل بله
منم كه حقو به شما دادم.
به نظر من اين بدترين سايت براي آپلوده چون ايرانيا خيلي سخت مي تونن دانلود كنن.
تولبارشم حالا خودمونيم تروجان داره.
البته مث اينكه اين لينك كلا پاك شده (توسط خود سايت شايدم اشتباهه)
- The file was deleted because of violating our Terms of service
OKنقل قول:
نوشته شده توسط m45m
معذرت دوست عزيز ولي چون سرعتم پايينه جاي ديگه اي فعلا نميتونم آپلود كنم.ايشالله هفته آينده يه جايي ميذارم كه حال كنيد!
دستت درد نكنهنقل قول:
ولي مشكل اون فايل فارسي-كرك است...همون كه 400 كيلوه
ولي باز تا هفته آينده صبر مي كنيم
پريماورا فارسي رو كسي داره؟
دوستان نظرتون در باره این چیه ؟
پس زودتر دانلودش کنید :
سلام
ايول خيلي باحاله
ببينم فقط رو ورژين 10 كار ميكنه ؟
چون مال من 9 بود كار نكرد