کسانی که این گوشی رو میخرند ازش خوب مراقبت کنند وگرنه مثل گوشی خودم میشه
Printable View
چرا انقدر بازه ی قیمتش زیاده؟نقل قول:
گارانتی...... رنگ ...... و جدیدا اجزای داخلی گوشی........!! ;-)نقل قول:
چرا انقدر بازه ی قیمتش زیاده؟
مگه گوشيتو چيکارش کردي؟؟؟؟نقل قول:
گوشيت چه بلايي سرش اوومد؟؟
1- نصب تم مممممممممممممممممم
2- نصب جاوا تا 2.2 مگ
3- حافظهي جاوا بيش تر از 10 مگ ( نميدونم تا چقدررررررررررررررررررررر)
4- رفتن به عکس قبلي و بعدي _ فيلم قبلي و بعدي _ mp3 قبلي و بعدييييييييي از روي مموري کارت
و
.
.
.
ياکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3205544&postcount=162
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216380&page=17
آره ... زنگ می خوره !!!نقل قول:
دوستانی که u600 دارن وقتی گوشیشونو silent میکنن آیا ساعتش زنگ می خوره؟ مال من رو silent زنگ ساعتش هم silent می شه.
SadeghPM جان ممنون که جواب دادین:11:
باید تنظیمات خاصی انجام بدیم ؟ منظورم setting هست.
من توي تنظيمات وقتي ميذارم روي Melody وقتي گوشي سايلنت هست هم ساعتش زنگ ميزنه ولي اگه ملودي و ويبر با هم بذارم نه.نقل قول:
باید تنظیمات خاصی انجام بدیم ؟ منظورم setting هست.
سلام
اگه میشه دو سه مورد از محاسن و معایب این گوشی رو بگید.
آیا mp4 پخش میکنه؟
کیفیت فیلم برداریش چطوره؟
تو عکاسی حالت ماکرو داره ؟
ممنون
چند سوال دیگه ممنون میشم جواب بدین
آیا زنگ sms عوض میشه ( یعنی mp3 میشه )
آیا میشه فیلم و عکس رو مستقیم رو مموری کارت ذخیره کرد یا نه؟
بالاخره میشه تم عوض کرد یا نه
دوست عزیز m like mother:
جواب همه سوالات بله هست به جز آخری تم نمیخوره...
من یه مدت این گوشی رو داشتم ولی باهاش حال نکردم میگم چرا:
1-واقعا گوشی کندیه. میخوای یه آهنگ عوض کنی 5-10 ثانیه طول میکشه.
2- ساپورت خوبی برای نرم افزار جاوا نداره. در ضمن مشکل کندی تو جاوا خیلی شدیده. اصلا نمیتونی بازیهای 3d رو یازی کنی.
3- صداش ضعیفه
4- باتری واقعا ضعیفی داره 800mah واسه یه همچین گوشی ای خیلی کمه(شاید مال من 800mah بود کم بود).
البته یه حسنهایی هم داره :
1- کیفیت عکس برداریش خیلی عالیه. من اینو با n73 و n95 مقایسه کردم از هردوشون بهتر بود.
2- lcd واقعا زیبایی داره. آدم حال میکنه وقتی lcd شو نگاه میکنه
3- تو زیبایی هم کم نمیاره. یه گوشی اسلاید با دکمه های لمسی واقعا قشنگه.
4- واقعا سبک و نازکه تو جیب اصلا حس نمیشه
در کل من اینو به هر کی که میخواد از گوشیش کار بکشه توصیه نمیکنم. ولی اگه یه گوشی قشنگ میخاین که تو دست راحت باشه و چشم بقیه بترکه(!) بگیرینش. بیشتر برا خانما خوبه از نظر من. من خودم چند ماهی داشتم ولی بدم اومد دادم مادرم خودم SE k550 گرفتم.. برا من خیلی بهتره... بازم نظر خودته...
البته اگه به لینک هایی که آقایHossein 12 تو صفحه ی قبل گذاشته بودن نیگا می کردین ظاهرا با یه سری تغییر فریمور و هک کردن بعضی از مشکلات مثل نصب تم یا محدودیت نصب برنامه یا بازی حل شده.نقل قول:
این فریمور زبون فارسی رو ساپورت میکنه؟ الان تو بازار موجود هست به راحتینقل قول:
نخیر ظاهرا زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه و تو بازار هم نیست بلکه خودتون باید گوشی رو هک کنید و برای این کار و برنامه های مورد نیاز هم باید به آدرس همون انجمنی که تو صفحه ی قبل بود برید.نقل قول:
این فریمور زبون فارسی رو ساپورت میکنه؟ الان تو بازار موجود هست به راحتی
نقل قول:
ببخشید دوست عزیز یک سوال دارم واقعا کیفیت عکساش از n95 هم بالاتر بود؟ میشه یک مقایسه بزارید ممنون میشم
سلام..............
بالاتر نباشه پایین تر نیست ...........
من خودم با n82 رفیقم مقایسه کردم.............
تو بعضی عکسها u600 بهتر بود البته روز ..........
تو شب که حرفی واسه گفتن نداره البته فعلا هیچ گوشی نداره(در مقابل n82)
یه سر به تایپیک آلبوم عکسهای سامسونگ بزن عکسهاش هست............
درست میگه دوست عزیزم...
میتونی عکساشو تو همونی که گفتن ببینی...
یه نکته دیگه این که این گوشی به درد عشق عکاسیها نیز نمیخورد! چون واقعا خیلی طول میکشه تا عکس بگیره و به لرزش خیلی حساسه ولی واقعا کیفیت محشری داره.. نکته دیگه این که نوکیا هیچ وقت یه گوشی کامل نمیزنه.. نه نوکیا هیچ شرکتی این کارو نمیکنه... من خودم چند تا n95 دوستام دارن... تست کردم... تو کلاس... فضای بیرون.. وقتی عکس های خودمو میبینم کف میکنم..
یه چیز دیگه اینکه یکی از دوستام n73 داشت رفت زیر یه درخت از درخت عکس گرفت میدونین چی شد؟ عکس خوب بود ولی اون فضای خالی بین برگ های درختو بنفش انداخته بود!! خیلی ضایعه به خدا.... متاسفانه عکس رو ندارم والا میزاشتم بخندین...
خیلی عجیه!
u60 میدونم عکاسیش خیلی خوبه داشتم ولی تا جایی که من میدونم حرف k800 و n73 نمیشد چه برسه به n82 که بهترین 5مگاپیکسل هست!!!
n95 کیفیتش در حد n73 هستنقل قول:
میشه عکاسیی که گرفتید بزارید؟ بین u600 و n95?
n73 یک دوربین حرفه ای هست برای عکسای بهتر در شب باید حالت night portal بزارید برای کاهش نویز از تنظیمات iso استفاده میشه و خیلی هم عالی میگیره اینکارو کنید دیگه اون دونه های بنفش نخواهید دید :10:
اولا کی گفته به پای k800 و n73 نمیرسه .......نقل قول:
ان 73 رو نمی دونم ولی کا 800 امتحان کردم از کا 800 بهتره............
در مورد ان 82 بگم گفتم بعضی عکسها.........
در ضمن دلیلی ندارم دروغ بگم شما باور نکن....مشکلی نیست.........
چشم دوستان من یه عکس مقایسه ای خودم میگیرم میزارم...
یه نکته دیگه این که گاهی وقتا همون اثر لرزش روی عکس بر خلاف معمول عکس رو زیباتر میکنه... یه حالتی مثل افکت blur ایجاد میکنه که بعضی وقتا عکستو زیباتر میکنه... نظر من که اینه شما رو نمیدونم...
بنده هرگز نگفتم شما دروغ میگید من خیلی کجکاو شدم واقعا برام جالب هست که u600 n82 رو بتونه بخورهنقل قول:
من خودم از طرفداران سامسونگ هستم و اصلا قصد بدی نداشتم امیدوارم منو ببخشید دوست عزیز
در مورد k800 ,u600 اگه k800 تنظیمتش اتوماتیک بوده که 100% هم هست بدون شک u600بهتر از این مورد در 5610 هم صدق میکنه ولی اگه k800 رو تنظیم کنیم یا بهتر بگم از تمام قدرت استفاده کنیم u600 نمیتونه به k800 برسه k800 بهترین 3.2مگاپیکسل و حرفه ای ترین 3.2 مگاپیکسل و تا جایی که یادمه بهترین کامرافون 2006 هم شد
ولی با تمام این وجود میگم اگه هردو اوتوماتیک باشند u600 بهتر خواهد گرفت چون دوربین حرفه ای مثل k800 که سایبرشات هست در تنظیمات اتوماتیک چندان کیفیت خوبی به شما ارائه نخواهد کرد
دوست عزیز من اصلا قصد ندارم که اینجا با تعصب چیزی بگم.. فایده ای هم نداره... چیزی به من نمیرسه...فقط میخوام یه کم از تجربیاتم رو به بقیه بگم شاید مفید باشم...
یه نکته بگم: معمولا گوشی های se عکس هایی که میگیرن حدودا همون چیزیه که تو صفحه قبل از عکس گرفتن میبینید.
ولی تو سامسونگ یا نوکیا این مسئله عوض میشه.. اون چیزی که تو صفحه میبینید با عکسی که میگیرید بعضی وقتا خیلی فرق میکنه... خودتون تست کنید ببینید... سامسونگ u600 هم همینطور وقتی عکس گرفت یه سری تغییرات روی عکس خام انجام میده(البته به نظر من) که عکس رو زیباتر جلوه بده... در اکثر مواقع هم خوب جواب میده... واسه همینه که میگید k800 نباید رو حالت اوتوماتیک عکس بگیره ولی u600 خوبه که بگیره...شاید هم چیزایی که گفتم غلط باشه ولی یه کم فکر و تست کردم تا به این نتیجه رسیدم...
ببخشید اشتباه شد:31:
دقیقا موافقم اون ویرایشگر تصاویر هست که نرمافزاریه و خیلی هم خوبه مثل n73 که رنگها رو شارپ میکنه واقعا خوبه سونی اریکسون در سری سایبرشات خودش از تراشه GFORCE استفاده میکنه برای حقیقی بودن رنگ وقتی رو حالت اوتوماتیک عکس بندازی فقط کمی رنگها رو تغیر میده و بیشتر نویز رو میگیره البته گوشی های سونی نویز ندارند یا خیلی خیلی کم هست ولی اگه تنظیم باشه بر اساس تنظیم رنگ رو تغیر میده به خاطر همون تراشه هست و برای همین یک دوربین حرفه ای هستنقل قول:
ولی U600 وقاعا عکاسی خوبی داره در این شکی نیست من خودم U600 رو داشتم فقط عکاسیش در شب واقعا پایین بود اگه سامسونگ لطف میکرد LED بزرگتری رو میزاشت بازم جای امیدی بود :46:
یه چند تا عکس گرفتم شاید برا مقایسه خوب نباشه ولی بد هم نیست...
عکس از n95:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هم از u600
یه نکته اینکه اون عکس اول رو دوستم توی کلاس با دوتا پنجره باز و 4 تا لامپ روشن گرفت و من 3 تا عکس رو تو اتاقی به اندازه 3/4 اون کلاس با یه پنجره باز و یه لامپ روشن گرفتم... یه چیز دیگه n95 فلش هم زده بود که u600 نزده بود... یعنی نداشت که بزنه:5:
اون آدم خوش تیپ( :31:) هم منم... خواهش میکنم چشاتون خوشگل میبینه... ممنونم... تعریف نکنید میدونم...مرسی خوشگلی از خودتونه...:10: :5::5:
راستی میخواستم بگم فرمور u600 من(یعنی مال مامانم) u600jpgj1 هست. خوبه؟ چه طوره...
شما وقتی میخوای مقایسه کنی بهتر توی یه محیط با دستگاهاتون عکس بگیری و هم اینکه لطفا عکس پرتره رو با عکس ماکرو مقایسه نکنیدنقل قول:
گفتم که برا مقایسه خوب نیست... ببخشید نتونستم u600 v رو با خودم ببرم... باشه هفته دیگه میبرم... آخه من فقط 3 روز اول هفته میرم مدرسه....
من که تنظیم خاصی انجام نمی دم و گزینه ای هم برای این کار نمی بینم .نقل قول:
کي گفته عکاسي U600 تو شب بده ؟؟!!!!!!
توي تاريکي مطلق درسته مثل يه گوشه فلاش زنون نميگيره ولي.....
کافيه توي نور کم يک درجه زوم کنين بعد عکس بگيرين ، چي ميشه ؟؟؟؟؟
زمان ذخيره عکس فوقالعاده زياد ميشه ولي يه عکس خوب ميگره .
براي عکاسي با فلاش: ميريد توي حالت «سن» بعد فلاشو روشن ميکنين، يک درجه زوم ، بعد عکس ميگيرين ، صبر ميکنين تا عکس ذخيره بشه.
عکس يه خورده آبي رنگه . براي رفع اين مشکل به جز کاراي بالا روي حالت Sunset تنظيم کنين.
آقا امروز با n95 و u600 از یه جا عکس گرفتم... اینان:
این از n95:
این هم از u600:
به عکس ها خوب نگاه کنین... انگار رو عکس های n95 یه لایه تار کشیدن... خودتون بگید به نظرتون کدوم قشنگ تر میگیره...
U600 خيلي خوب ولي باسرعت کم عکس ميگيره...
البته اون منبع آبه توي عکس n95 که داره برق ميزنه ممکنه باعث تاري شده باشه!!!!
نقل قول:
اصلل اینجوری که میگید نیست .40 تا نرم افزار میتونی بریزی یعنی یا بازی یا نرم افزار ولی...ولی حجم هر کدوم باید کمتر از 500 کیلوبایت باشه چون ساپورت نمیکنه میگه حجمش بالاست.
سلام
منم يك ساله u600 دارم خيلي خوبه
فقط يك بار بعد 6 ماه lcd سوخت كه 60 هزار دادم عوض كردم
سلام دوستان. من هم u600 دارم. ازش راضی هستم. اما به طور کلی مشکلات خاص خودش رو داره. در مورد اون دو تا عکس بالا هم بی تعصب میگم عکس n95 واقعی تره. برای مثال سمت چپ آسمان یه تیکه ابر هست که تو عکس n95 بهتر دیده میشه. دیگه اینکه با u600 آسمان غبار آلود به نظر میرسه. مثل روزهایی که هوا تمیز نیست. البته اینکه آسمان موقع عکس گرفتن چطوری بوده رو نمی دونم. ولی فرض می کنم که هوا تمیز بوده.
با u600 ميشه فايلهاي pdfو html ذخيره شده و آفيس رو باز كرد من ريختم تو گوشي ولي باز نشد
بله باز می کنه هم pdf و هم html .:20:نقل قول:
و برنامه های txt و word آفیس رو می شناسه.
خب برای باز شدن فقط باید بریزیش تو پوشه other files.نقل قول:
من 2ماه ÷یش باگارانتی190000تومن خریدم.زنگ اس ام اس هم عوض میشه.