آقا من یه سوال دارم!!
چرا مثل خیلیای دیگه من نمیتونم از شکلک توی post هام استفاده کنم؟؟
حتی توی حالت پست پیشرفته؟
ممنون میشم مدیرای سایت جواب بدن
آقا من یه سوال دارم!!
چرا مثل خیلیای دیگه من نمیتونم از شکلک توی post هام استفاده کنم؟؟
حتی توی حالت پست پیشرفته؟
ممنون میشم مدیرای سایت جواب بدن
:biggrin:
:rolleye:
:)
:happy:
:cool:
:laughing:
:sad:
:tongue:
;)
:ohno:
:puke:
:angry:
:blush:
:blink:
:evil:
مشکلی نداره !
نقل قول:
نوشته شده توسط Hektor
آقايه محترم اگه ميشه درست صحبت کنيد حالا ايشون يه اشتباهی کردن
حالا چرا داری کاسيه داغ تر از اش ميشی شما
آقا اين بحث در مورده اين دوستمون بيش از حد زياده شده لطفا
بزارين مديران در مورده اين کاربر تصميم بگيرن و از پست دادن الکی
پرهيز کنيد با تشکر
برای اینکه اجازه نمیدی صفحه با لود بشه به خاطر همین شکلک ها غیر فعال میشن(این مشکل دوستمون بود در باره ی شکلک ها )
اما در رابطه با lovergod از ایشون یکی دو نفر نیستند که ازشون انتقاد میکنند ایشون اصلا مراعات نمی کنند
بعد از اینکه که 3 بار دیگه عضو شدند انگار خیال درست شدن ندارند
اخه چرا عاقل کند کاری که بار ارد پشیمانی
اینم یه سایت برای lovergod 14 خودم اینجا هر چی میخوای پست بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .khooodaaa.coooom
عزيزان به عنوان تاپيك نگاه كنيد و بعد پست بدهيد .... اين بحث ها چه ربطي داره به سيستم جديد ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط metycpu
عزيز جون اگه منظورت استفاده از شكلكهاي ديگه مثل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه
بايد از نرمافزار زير استفاده كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاجون كي با شما صهبت كرد اصلا كه خودتو قاتي كردي؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Mahdi Hero
آهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما همون سوپر اسپمر شبها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيستي كه نسفه شب بخاطر يه هرف من توي انجمن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 تا پيقام خصوصي تهديد آميز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام فرستاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟درسته درسته خود خودشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هكتور شما مهدي هيرو رو مي گي يا كسي ديگه اي مد نظرته !؟
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
بله گمون کنم منو ميگه معلوم نيست اين آقا از کجا اين حرفا رو در ميآره
خوشبختانه مديران از رفتار اين آقا اگاه هستن
نقل قول:
نوشته شده توسط Hektor
عزيزم کپی نامه هات موجوده که داری اينطوری صحبت ميکنی ها مواظب باش
چه بلایی سر انجمن های ماهواره اومده !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
سلام...
بدیل موج فیلترینگ ماهواره و مسائل مربوط مدیران سایت انجمن ماهواره رو فعلا به حالت تعلیق ! در اوردن
با تشکر مهران...
ممنون از ميثم بابت راه اندازي مجدد اين تاپيك .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب طبيعتا توي تاپيك ها تعداد پستهاي هر صفحه تاپيك (بصورت ديفالت) مضربي از 10 بيده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم چرا وقتي پستي ميزنم كه قرار توي صفحه بعدي تاپيك بعنوان اولين پست باشه نشون داده نميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه تو صفحه اول 10 تا پست باشه خب پست من ميشه 11 مين ....
پس بياد بره تو صفحه بعدي اونم بعنوان اولين پست ! ميره ولي من نميبينمش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي مبينيم كه پست 12 ام هم ايجاد شه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب قضيه چي بيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووكمن جون عجب مشكلاتي داري شما مال ما درسته !
من چند بار با مشكل فوق گرفتار بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
قبلا این اتفاقا برای منم پیش اومده بود که با یه سری تنظیمات مشکل در اون زمان حل شد
جدیدا این مورد براتون پیش اومده؟
میشه لینک بدی ببینم ...
ممـنــون :)
مـیـثــم
والا بايد بصورت آنلاين (سريع) لينك داد تا دوستان ديگه پست بعد از اولين رو ايجاد نكنن ! ... (چه جمله اي شد !)نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
سلام ...
آها یعنی با ایجاد پست دوم در صفحه ی جدید تاپیک ، مشکل حل میشه؟
مـیـثــم
دقيقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... حالا دست به دعاييم ببينيم چيكار ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
سلام ...
خوب باید دوباره تنظیمات و ... رو چک کنم ببینم چطوریاست
مـیـثــم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
در این مواقع با روشی که اینجا گفتم میشه مشکل رو حل کرد:
کافیه یک عدد غیر از 10 برای تعداد نمایش پست ها انتخاب کنید.
Harry Potter جان مرسي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Harry Potter
اما طبق تعريف اون تاپيك كه لينك دادي مثلا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه 11 پست اول تاپيك رو ديد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فكر كن من نميخوام از اول تاپيك شروع كنم ببينم .... مثلا از پست 40 تا 51 ! اون موقع راه حل چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
مشکلی نیست!
اول حساب کن پست مورد نظر با تعداد نمایشی که انتخاب می کنی در صفحه چند تاپیک قرار می گیره...
بعد این عبارت رو قبل از &pp=xx اضافه کن:
&page=xx
xx : شماره صفحه مورد نظر
لینک به این شکل میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xxxxx&page=xx&pp=xx
تو خود قندونباتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... تنكس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نوشته شده توسط Harry Potter
حالا ديگه مشكلم كلا حل شد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خدا كنه ميثم همون روش ديفالت رو هم اوكي كنه تا ديگه بروبچ مجبور به استفاده از ترفند نباشن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
خواهش می کنم :blush:
من این روش رو در اصل برای سوال اون تاپیک معرفی کردم، ولی دیدم مشکل شما رو هم حل می کنه اینجا لینک دادم.
هر چند این مشکل خیلی کم پیش میاد...
راستي تو سايت مثل اينكه تمام عددها از جمله تعداد پستها , تعداد پيغامها , صفحات و .... و تمام چيزايي كه عدد دارن به انگليسي تبديل شده آيا مال شما هم همينطوريه يا سيستم من تنظيمهاش بهم ريخته ؟؟ :)
ممنون
عزيز اين اعداد از همون اول انگليسي بودن ! :)نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
عزيزدل اگه ديفالت زبون سيستمت فارسي باشه اعداد رو مثل همين عكس akmfad1 جان نشون ميده ...نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
اما اگه ديفالت انگليسي باشه اعداد انگليسي ميشه !
متشكرم نويد جان ..
----
فكر كنم انگليسيش قشنگتر باشه !
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
اين مورد هم به تنظيمات زبان ويندوز شما بستگي داره و هم به مرورگري كه استفاده مي كنيد...
احتمالا تغييراتي در اين ها داديد ؟
در مورد فارسي يا انگليسي بودن اعداد بايد بگم كه در صورتي كه زبون فارسي روي ويندوز شما نصب شده باشه :
Internet Explorer اعداد رو به صورت فارسي نشون ميده . ولي Firefox و Opera انگليسي نشون ميدن .
البته در مورد Firefox از طريق يه سري تنظيمات خاص ميشه كاري كرد كه اعداد رو فارسي نشون بده كه اموزشش توي تاپيك مخصوص Firefox هستش .
ولي به نظر من كه انگليسي قشنگتره .
عزیزان متشکرم فکر کنم مشکل و سوال ایشون حل شده باشه ..
بله خيلي ممنون از دوستان لطف كردين مشكل حل شد
آقا اين امكانات ارسال پيشرفته كجا رفته
من نمي تونم پيكچر بوكس و ... بزارم
لطفا كمك كنيد
عزيزدل امكانات قسمت پيشرفته جايي نرفته من دارم ميبينمشون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nooshabeh
احتمالا صفحه شما كاملا لود نشده !
اين امكانات پيشرفته با java script نوشته شده واسه همين اول كد html (همون صفحه كه ميبيني) لود ميشه بعد كدهاي java !!!
اگه ميبيني نشون نميده F5 بزن رفرش شه ! اگه بازم نشد Ctrl+F5 بزن ...
دوستان امکان حذف پست برای خود کاربر وجود نداره دیگه؟
یه لحظه شک کردم!
نکنه چشم های من... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيز نميشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همين ويرايش هم هست بايد كلامون رو بندازيم هوا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
اين كليد فوروارد forward تو پيام خصوصي به چه درد مي خوره ؟