شما اگه برنامه ای رو به صورت کامل روی مموری داشته باشید می تونید اونو نصب کنید حالا به هر صورتی که روی رم منتقل کرده باشید .
فقط فایل نصب برنامه رو تشخیص بدید و اونو اجرا کنید .
Printable View
شما اگه برنامه ای رو به صورت کامل روی مموری داشته باشید می تونید اونو نصب کنید حالا به هر صورتی که روی رم منتقل کرده باشید .
فقط فایل نصب برنامه رو تشخیص بدید و اونو اجرا کنید .
سلام به همه دوستان عزیز به خصوص آقا سامان
امروز یه سری به سایت نوکیا زدم دید فیرم ویر جدید برای 6120 کلاسیک رو سایت قرار گرفته
فیرم ویر قدیم 4.21 بوده و الان به 5.11 تبدیل شده
بنابراین اونهایی که میخوان گوشیشونو آپدیت کنن الان وقتشه
گفتم که نگی نگفتی (-:
سلام
منم ٦١٢٠ دارم تازگيها e90 خريدم
اينو ديگه لازم ندارم رنگش سفيده رم ١ گيگم روش داره کابل هم داره تميزم هستش .
قيمت مقطوعشم ١٧٠٠٠٠
هر کي تو تهران خواست با يکي از اين دو تا شماره تماس بگيره يا اس ام اس بزنه
٠٩١٢٤٣٠٩٣٠٩
٠٩١٢٤٧٢٦٦١٧
٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠
با سلام به دوستان عزیزمن 6120 دارم اما هیچ نرم افزار سیمبینی روش نصب نمیشه .مستر ریستش کردم بازم درست نشد
سلام بلا خره من هم 6120 گرفتم .225 تومان همه sis ها روش نصب نمیشه و باید نرم افزارهای s60 3rd edition را نصب کنید در gsm.ir این نرم افزارها کاملا تفکیک شده و نصب میشه من برنامه تایپ فارسی sms را نصب کردم که sis است
فقط برخی فلشها را کمی که پخش میکنه not enough memory to open file میده کسی راه حلشو میدونه رم 2 گیگ داره.?
منم گرفتم
195 تومن البته برام از كويت اوردن.
راضيم
سلام دوستان
من يه 6120 دارم.
فايل ها رو برام بدون هيچ مشكلي بلوتوث مي كنه ولي فايل نصب نشده برنامه ها رو نه.
ارور ميده. ارورش رو دقيقا يادم نيست فكر كنم تو مايه هاي زير بود
unable to send protected files
مشكل چيه
شنيدم موبايل هاي نوكيا فايل هاي برنامه رو نمي فرسته درسته؟
برا ارسال برنامه ها باید فایل نصبشو داشته باشی.
شما نمیتونی فایلای سیس یا جاوا رو سند کنی.
برای سند سیس باید از فایل منیجر استفاده کنی.
برای سند جاوا از تو فایل منیجر اسمشو (.java)
عوض کنی. یا از همون فایل منیجر استفاده کنی.
ميشه بيشتر توضيح بديد.
شما باید از یه نرم افزار برای اینکار مثل x-plore استفاده کنی
با استفاده از x-PLORE میتونین برنامتون رو سند کنید
دستت درد نكنه مشكلم حل شد.نقل قول:
با استفاده از x-PLORE میتونین برنامتون رو سند کنید
اوانقل قول:
تو داداش محسن خانی؟ :27: :10: :40:
سلام
برنامه چراغ قوه براي 6120 مي خواستم.
اگه برنامه اي هم براي تبديل فلاش دوربين به چراغ قوه داريد ممنون ميشم( اصلا ميشه همچيت كاري؟)
این جا که جاش نیست لطف کن برو تاپیک خودشنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=218
سلام.اقا این پروتکت کد فارسی 6120 چنده؟وقتی که پروتکت کد را عوض کنیم منو فارسی می شه؟می شه بعد از عوض کردنش اس ام اس هامون را با حروف گچ پژ که زبان عربی نداره بنویسیم؟این rm و mcu چی هستند؟چند وقت یک بار فایل های اپدیت نوکیا میاد روی سایتش؟یعنی ارزشش را داره که اپدیت کنیم یا دوباره فردا یک سری جدید میاد؟اصالا کسی هست که اموزش کامل کامل اپدیت مخصوص به نوکیا6120 را بهمون بده؟بدیم بیرون برامون اپدیت کنند به صرفه تر نیست؟ظاهرا با فلش کردن هم همین اتفاق ها میوفته.بهتر نیست گوشی را فلش کنیم؟
خواهشا چون این سوال های من برای همه پیش میاد اگه می تونی جواب کامل بدید.
این بود انشای من...
برای نوشتن اس ام اس با حروف فارسی می تونید از برنامه ی asga tech farsi sms استفاده کنید، rm دقیقا نمیدونم چیه ولی برای هر گوشی مخصوص به خودشه، معلوم نیست هر وقت یک سری مشکلات فیرم ور قبلی پیدا شده باشه و حل شده باشه مثلا هر 6 ماه یکبار، اگه گوشیتونو دوست دارین آپدیت ارزش داره!، فکر کنم آموزش آپدیت یه تاپیک مخصوص داره همینجا، اگه پول اضافی دارین و وقت کم! بدید بیرون آپ کنن براتون، تو این مدت که می نوشتم هم پروداکت کد عربی دار پیدا نکردم مثل gulf
با سلام خدمت دوستان من مشكلي با 6120 دارم و آن اينه كه بعضي مواقع در روز يكي دو بار هنگامي كه ازحالت پاورسيور با فشار يك كليد خارج مي شود مشكل صفحه نمايش پيدا مي كند و صفحه سياه مي شود با بك لايت (و در مواقعي با خطوط عمودي زرد رنگ) ولي گوشي هنگ نمي كند و صفحه كليد هم به خوبي كار مي كند و پس از يك بار خاموش و روشن كردن خوب مي شود بعضي مواقع هم پس مدتي خود به خود خوب مي شود و صفحه نرمال پس از خارج شدن از پاور سيور (صفحه خاموش) نمايش داده ميشود.
از دوستان خواهشمندم در اين مورد مرا راهنمايي بفرمايند آيا با فلش مشكل حل مي شود يا خير؟
ورژن نر افزار گوشي 04.21 با تاريخ 09.10.07
مشکل نرم افزاری داره گوشیتون به احتمال زیاد با فلش به ورژن بالاتر (اگه موجود باشه) حل میشه
سلام دوستان
من يه فايل pdf رو گوشيم ريختم. ولي فارسيه و به جاي حروف فارسي علامت سوال نشون ميده. چيكار كنم؟
سلام ویندوز گوشی منو به عنوان مودم شناسایی نمیکنه؟ pcsuite را هم انتخاب کردم .یعنی تا دیشب میتوانستم برم اینترنت ولی از امروز ویندوز مودم گوشی را شناسایی نمیکند.چرا؟ باتشکر
به نظرم عیبایی که این گوشی داره 2 تا هستن
1 - باتریش کم میره و باید زود به زود گوشی رو شارژ کنی
2 - کلید D-pad ( همون کلید 4 جهته ) خیلی سفته و مخصوصا تو جهت های چپ و راست یه خورده کار باهاش سخته ( همین طور رنگشم خیلی زود میره همین کلید D-pad )
سلام دوستان من هم به جمع 6120 داران پیوستم!
اولی رو 50 درصد قبول دارم. چون خیلی سریع باتری رو پر می کنه! (امروز صبح 20 دقیقه گذاشتم . دو خط بود کامل پر شد. از صبح تا حالا هم خیلی باهاش کار کردم ولی هنوز باتری فول فوله !)نقل قول:
به نظرم عیبایی که این گوشی داره 2 تا هستن
1 - باتریش کم میره و باید زود به زود گوشی رو شارژ کنی
2 - کلید D-pad ( همون کلید 4 جهته ) خیلی سفته و مخصوصا تو جهت های چپ و راست یه خورده کار باهاش سخته ( همین طور رنگشم خیلی زود میره همین کلید D-pad )
درسته خیلی طول میکشه تا خط اول کم شه ولی وقتی که یه خط کم کرد خطای بدی خیلی زود کم میشننقل قول:
اگه باهاشم اهانگ گوش بدی که خیلی سریع تموم میشه
کسی کارت حافظه 2 گیگ رو گوشی گذاشته ؟
سرعتش خوبه ؟
Micro SD 2GB و 1GB چنده ؟
آره من گذاشتمنقل قول:
سرعتش خوبه میتونم بگم هیچ تغییری نکرد
من از این ارزونا گذاشتم فکر کنم 18 تومن خریدم ( 2 گیگ )
من MicroSD 8GB رو 6120 انداختم مثه ساعت داشت كار ميكرد..:5:نقل قول:
هشت گیگ ؟نقل قول:
من MicroSD 8GB رو 6120 انداختم مثه ساعت داشت كار ميكرد..
قیمت دارید ؟
sandisk: 50000نقل قول:
ولي الان ديگه فكر نكنم با اين قيمت پيدا كني....:13:
یعنی چی گرون شده ؟؟نقل قول:
عجب بابا یک هفته بیشتر نیست که گرفتی
چطور تو این یه هفته گرون شد
در ضمن من 2 گیگ 10000 تومن قیمت دارم با مارک Transcend
سلام دوستان
من امروز یه 6120 با گارانتی نیا از کرج خریدم به قیمت 247000 تومان
مال مجارستانه
متاسفانه باید طی چند روز آینده مزاحمت های ما رو تحمل کنید
سلام دوستان
من قبلا با كابل usb 6120 كار ميكردم و كانكت مي شد و با pc suite به خوبي كار ميكرد ولي بعد از نصب جديدترين نسخه آن يعني 6.86 و تاييد نصب برنامه mms... توسط اين ورژن جديد بعد از يكبار جدا كردن و وصل كردن گوشي ديگه هركاري كردم گوشي را نشناخت و بدتر اينكه حتي usb را هم نميشناسه و وقتي گوشي را به كابل وصل ميكني هيچ عكس العملي نشون نميده و عين اينكه اصلا ارتباطي نيست . گوشي را هم فرمت كردم با 7370 و 7780 و فرمت4 كليده ولي فايده اي نداشت از دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد خيلي حياتي شده آيا گوشي عيب پيدا كرده ؟؟ چون از كابل و پورت usb سيستمم مطمئن هستم و mp3 را به خوبي ميشناسه... لطفا راهنمايي بفرماييد...
سلام دوستان
من قبلا با كابل usb 6120 كار ميكردم و كانكت مي شد و با pc suite به خوبي كار ميكرد ولي بعد از نصب جديدترين نسخه آن يعني 6.86 و تاييد نصب برنامه mms... توسط اين ورژن جديد بعد از يكبار جدا كردن و وصل كردن گوشي ديگه هركاري كردم گوشي را نشناخت و بدتر اينكه حتي usb را هم نميشناسه و وقتي گوشي را به كابل وصل ميكني هيچ عكس العملي نشون نميده و عين اينكه اصلا ارتباطي نيست . گوشي را هم فرمت كردم با 7370 و 7780 و فرمت4 كليده ولي فايده اي نداشت از دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد خيلي حياتي شده آيا گوشي عيب پيدا كرده ؟؟ چون از كابل و پورت usb سيستمم مطمئن هستم و mp3 را به خوبي ميشناسه... لطفا راهنمايي بفرماييد...
چه جوري ميشه شارژ باتري رو به صورت درصدي مشاهده كرد؟
گوشيم هم 6120 هست.
با تشكر
شما موتونی با استفاده از برنامه Netinfo به تمامی قسمتهای نرم افزاری گوشیت دسترسی داشته باشی .... ازجمله همین میزان شارژ گوشی به صورت درصدی نشون میده
خوي ميشه اين نرم افزار رو بزاريد؟
NetInfo 6.5.515
کد:http://www.4shared.com/file/48350929/ec10de9f/NetInfo_65515.html?s=1
اين كه فايل exe هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]