ما هم با یه مساوی گل دار میبریمنقل قول:
حالا حتي تو با يه گل هم مي بريد
آخیییییییی برات بمیرم ... چقدر حرص خوردی؟:27::27:نقل قول:
خدايا يعني چي ميشد كريس اون پنالتي رو گل مي كرد
برداشت آزاد:
نقل قول:
بارسلون ضعيف ترين تيم دنياست
ما هم با یه مساوی گل دار میبریمنقل قول:
حالا حتي تو با يه گل هم مي بريد
آخیییییییی برات بمیرم ... چقدر حرص خوردی؟:27::27:نقل قول:
خدايا يعني چي ميشد كريس اون پنالتي رو گل مي كرد
برداشت آزاد:
نقل قول:
بارسلون ضعيف ترين تيم دنياست
از پنالتی اینیستا که مسلم تر نبود بود؟نقل قول:
تازه اینم بگم این خیالو از سرتون در کنید که تو خونه ی خودتون گل نخورید .... دیشب هم که صفر صفر شد نتیجه ی سیستم 9-1 بود که فقط کریس رونالدو رو گذاشته بود جلو واسه استارت .... کافیه فقط این دفاع چند لایه نباشه تا بارسا گل بزنه که مسلما منچستر توی خونه ی خودش هجومی تر خواهد بود پس اینو بدونید که همچین نتیجه ی خوبی نگرفتید
اصلا سیستم منچستر 0-0-10 بود و مهم برای ما نتیجه دلخواه بود که اونم کسب کردیم حالا به هر قیمتی شدهنقل قول:
فقط امیدوارم 5 روز دیگه بازم به این تاپیک بیای و بازم ببینیمت
مطمئن باش میام ..... فقط امیدوارم 5روز دیگه که اومدم یهو خودت یا رفیقات نگین: برو تو تاپیک خودتون این جا جای منچستری هاست ....نقل قول:
دیگه کل کل برا چی می کنید؟
جالبه تعداد رئالی ها از منچتری ها تو این تاپیک بیشتره!!!!!!!!!!
کلکل تا هفته بعد قدغن.
نکته ی کنکوری خوبی بود:27::27::27:نقل قول:
از دوستان رئالی و بارسلونایی میخوام که کلکل هاشون رو به داخل این تاپیک نیارن. همین کارها رو تو تاپیک خودتون کردین که تاپیکتون بسته شد و بعضی ها هم بن شدن و به هزار خواهش و تمنا تاپیک باز شد.:13:
اگر میخواید کلکل کنید برید تو تاپیک لیگ قهرمانان اروپا هر چی میخواید .... بگید و .... بشنوید.:31:
دیگه تکرار نشه که مسئول انجمن خبر میشه ( اینو فی البداهه سرودم:27:)
ولی اصلا پنالتی نبود و دست کریک جمع بود داور 3 امتیاز تقدیم کرد به چلسی
البته باز هم صدر جدول هستیم با دو بازی راحت تر نسبت به چلسی داریم
راستی یوسفی دیدین داشت خودش بعد از گل دوم چلسی جر میداد واقعا گزارشگر هامون خیلی تابلو هستند و البته فکر کنم تو این بازی بالای 100 تا سوتی داد
راستی ویدیچ دیدید چی بلایی سرش اومد اما داور براحتی از اون صحنه گذشت!!!!!!!!!!!
باختيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دليلش هم مشخصه.ديگه يه مدتيه خيلي داريم دفاعي بازي ميكنيم.
به هر حال ما بازياي آسونتري داريم اما اين شكست اميدوارم بازي سه شنبه رو تحت الشعاع قرار نده.
نتيجه 0-0 تو نيوكمپ اصلاً به نظر من نتيجه محكمي نيست.
يه گلشون 2 تا ميارزه تو الدترافورد.
اونم از وضع فرديناند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزديك بود كارت قرمز بگيره.همين الانشم ويديچ مصدوم شده و اين خيلي بده.
به هر حال از نتايج چند هفته ي اخيرمون معلومه و من اون جنگندگي و هيجان رو نمي بينم.
اميدوارم بهتر بشيم...
ببینید چه روزگاریه!حالا زور نیست!!!تمام فصل ارسنال و منچستر برای قهرمانی جنگیدند حالا نیگاه کنید!!!!چلسی داره قهرمان میشه!!!!!!ارسنال کجایی که یادت به خیر!!!!!:19::19::19::41::13:
دیگه همه اینو میدونن که 110 درصد گزارشگرا و کارشناسای ما یا طرفداره منچسترن یا بارسا . تو همه ی بازیا حتی اگه ما با تیم دربی هم بازی کنیم باز همه علیه چلسی حرف میزنن . حالا بعد از قرنی یکی خودشو برای ما ... داد . اشکالی داره ؟ :4:.نقل قول:
دمت گرم :46:نقل قول:
البته امین جون کو تا قهرمانی چلسی هنوز هم شانس اول قهرمانی منچستر هست:20:نقل قول:
آره والا زور داره نصف آرسنال صدر بود و نصفشنم منچستر حالا چلسی خوششششششششششششششش شانسداره الکی الکی قهرمان میشه
واقعا اگه کمی از شانس چلسی منچستر و آرسنال داشتن الان باید آماده میشدن برن مسکو:5:
اين يه اوانسي بود كه منچستر به چلسي داد
براي جذاب كردن مسابقات ليگ برتر تو هفته هاي اخر لازم بود منچستر ببازه
ولي اخرشو همه ميدونيم كه منچستر قهرمانه
شانس ؟؟؟؟؟نقل قول:
خواهشا شما دیگه از شانس صحبت نکن که 17 تا گل تو این فصل بعد دقیقه 80 زدین!!!:27:
اون بازیهایی که چلسی بعد دقیقه 90 گل خورد رو یادت باشه که یه وقت نگی چلسی خوش شانسه:21:
چند تاشم میگم یادت بیاد:
چلسی 4-4 استون ویلا ( گل چهارم ویلا دقیقه 92-پنالتی)
چلسی 4-4 تاتنهام ( گل چهارم تاتنهام دقیقه 90)
چلسی 1-1 اورتون (گل اورتون دقیقه 91)
چلسی 1-1 ویگان ( گل ویگان دقیقه 93)
البته بازم هست ولی همیناشم فکر کنم بس بود:41:
همین 4 تا بازی 8 امتیاز از چلسی گرفت !
منچستريهاش صلوات بلند.
ماشاالله به اين تيم كه هم براي اين دنيا و هم براي اجر و ثواب آخرت بازي مي كنه.نقل قول:
اين يه اوانسي بود كه منچستر به چلسي داد
براي جذاب كردن مسابقات ليگ برتر تو هفته هاي اخر لازم بود منچستر ببازه
ولي اخرشو همه ميدونيم كه منچستر قهرمانه
ماشاالله به انسانيت. به خاطر يه بازي فوتبال ......نقل قول:
دیدین دروگبا سیاه و بالاک چه جوری بخاطر زدن یا ضربه آزاد دعواشون شد؟!!!
گل گفتی !! واقعا اگه چلسی یک کم شانس داشت تا الان کلی جام گرفته بودیم !نقل قول:
نخیر...
مثکه کسی گوشش بدهکار نیست...
باباجون برید تو تاپیکای خودتون شادی کنید...این جا شده تاپیک خبرها وتحولات باشگاه های رقیب یونایتد!!!!:hmm:
از دوستان منچستری هم خواهشا می خوام این قدر زود نا امید نشن ؛ الان تفاضلمون 17 تا هست با چلسی :21:
در ضمن ما سه شنبه با بارسا بازی داریم برا همینه که سر الکس ؛ اورا ؛ اسکولز؛ توز رو نذاشت و رونالدو رو هم
30 دقیقه ی آخر اورد ...در ضمن رونی هم پهلوش درد می کرد که تعویض شد...یکی از تعویضامونم که برا ویدیچ رفت
نگین خب چلسی هم با لیورپول داره! چلسی یه روز بیشتر ما استراحت کرده بود و برا بازی بعدم باز یه روز بیشتر استراحت می کنن...در ضمن با این فشاری که به خودشون اوردن ببینین لیورپول که امروز با ذخیره هاش بازی کرد چه بلایی سرش میاره چهارشنبه...
یکی از دوستان گفته بود فرگی نمی دونست مگه بازی تو خونه ی حریف بود ! دوست عزیز با کمال احترام شما دیگه
نمی خواد به تاریخ باشگاه و بهترین مربی دنیا چیز یاد بدین!
بازم از دوستان می خوام هوای تاپیکو داشته باشن...:11:
اساسی تایئد میشهنقل قول:
در ضمن کی ناامید شده ما صد در صد قهرمان 2جام میشیم
دلم خنک شد منچستر باخت
من تا حالا تو تاپیک تیمای دیگه چیزی ننوشته بودم ولی میرم که حال چلسهیا رو بگیرم!
در ضمن ما به خودمون باختیم قهرمان هم میشیم
به نظر من اگه فرگوسن این ترکیب رو نمی ریخت اینجور نمیشد
اینا رو ولش کنید فهمیدم که با برون تمدید کردن واقعا از فرگوسن بعیده تا کی میخاد به این میدون بده
اين بارسا ميخواد ما رو ببره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم تو خونه ي خودمون.
بارسا خيلي افتضاح داره بازي ميكنه.نميدونم چه اصراريه اين سيستمو حفظ كنه؟
چند ده بار امتحان كرده و نتيجه نگرفته.
اميدوارم سه شنبه برگه اخراج ريكارد رو كريس با يه گل مشت امضا كنه.
من 99 درصد طرفدارایه چلسی رو قبول ندارم چون همین دیروز طرفدار چلسی شدن همون وقتی که ابراموویچ اومد و بازیکن گرفت پیرهنشم که رنگ یکی از تیمای ایرانه که بازم 99 درصد طرفداراش طرفدار همین تیم ایرانین ، خوب چیکار کنن تیم قدر تو دنیا با این رنگ همین یکی تازه اونم زوری
پس بحث با اینا فایده نداره چون 17 سال طرفداری یه تیم بودی با کسی که 2 ساله طرفدار یه تیم شده بحث کنی؟!! ....
اصلا آدم حرفش نمیاد که با اینا بحث کنه
تبريك ميگم:رونالدو بهترين بازيكن جوان ليگ انگليس شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسیییییییییییییییییییییی رونالدو:19::19::19:نقل قول:
خوب دوستان از صد یکی دیگر هم گذشتیم حال فقط مونده چلسی و یا لیورپول که یه جورایی خیلی بعیده لیورپول بیاد بالا انوقته که خیلی سخت خواهد شد این چلسی یه تیم چغر هست که نگو اما مطمئن هستم که ما قهرمان هستیم پس از همین الان میگم ...........
قهرمانی مبارککککککککککککککککککککک ککککککککک
اومدم فقط به خاطر اون دوستمون که گفت بعد از بازی هم بیا ........
بهتون تبریک می گم من دوست داشتم امشب منچستر ببره.
بردین ولی قهرمان نمیشین
اینبار دیگه نوبت چلسیه:5:
تو اون عکسهای پست 621 چرا پارک جی سونگ همش تو یه حالته !!
100 درصد تایید میشه چون نوبت لیورپوله !!نقل قول:
بردین ولی قهرمان نمیشین
همش یه لحظه هست ولی از زوایای و زووم ها مختلفنقل قول:
:39::39::39::39::39::39::39::39:نقل قول:
100 درصد تایید میشه چون نوبت لیورپوله !!
لیورپول تو 4 بازی گذشته اش با منچستر باخته که نتایج آنها به ترتیب 1 - 0 ، 1 - 0 ، 1 - 0 ، 3 - 0 هست.:21::27:
همون طور که می بینید لیورپول 2 ساله که نتونسته به منچستر گل بزنه.:8:
البته اول بذار لیورپول بیاد بالا بعد بگو قهرمانه.:31:
تبریک میگم بتون. بردید ولی لوله شده بودید. اگه اون اشتباهو زامبروتا نمی کردو 1بازیکن گلزن داشتیم الان ما خوشحال بودیم!
ولی انگار بازی تو نیوکمپ بود. :41:
ای ول ای ول
.....................
ای ول ایول
میبینم که تاپیک خلوت شده و دوستان طرفدار برسا دیگه این طرفا پیداشون نمیشه
چلسی اگه لیورپول رو ببره حال همتون گرفته میشه :31::31::31:
نقل قول:
100 در 100 می بریم امشب
چلسی یا لیورپول هم میرن همونجا که الان بارسا هست یعنی تو قوطی