حیف شد که کان خداحافظی کرد (البته تا آخر عمرش که نمیتونست بازی کنه)
ولی به هر حال من خیلی از کان خوشم میاد
یک بایرمونیخ و یک کان
حیف شد که کان خداحافظی کرد (البته تا آخر عمرش که نمیتونست بازی کنه)
ولی به هر حال من خیلی از کان خوشم میاد
یک بایرمونیخ و یک کان
خوب از ليست خريد بايرن خبري نيست؟؟؟؟؟!!!!
گتوزو تمديد كرد دكو هم گويا ميخواد بره چلسي.....
نه این سایت بایرن کلاب ایران که باز نشه از اخبار میمونیم جا
آره خدایی بچه ها بد عادت کرده بودن به سایت
من که هر روز میرم و نا امید میشم
مشکلشون معلوم نیست چیه
هیچ وقت اینقدر طول نکشیده بود
ریبری بازیکن سال بوندس لیگا معرفی شد
براساس نظر سنجی موسسه کیکر،فرانک ریبری به عنوان بهترین بازیکن سال بوندس لیگا انتخاب شد.
به گزارش شبکه خبر ، در نظرسنجی مجله معتبر آلمانی كیكر از 268 بازیكن رقابتهای فوتبال بوندسلیگای آلمان ، فرانك ریبری هافبك فرانسوی تیم بایرن مونیخ به عنوان بهترین بازیكن سال این لیگ انتخاب شد.
در این نظر سنجی پس از ریبری ، لوكا تونی بهترین گلزن این فصل بوندسلیگا و دیه گو هافبك برزیلی تیم وردربرمن در رده های دوم و سوم قرار گرفتند
به نظر من كه حقش بود.....
فضا سایت تموم شده . همیشه این داشتان رو داریم با این سایت
باید بچه هاس سیات یه فکری بکنند . کمک کنند که فضای بیشتری خریداری بشه
خوب سایت دوباره راه افتاده
به تمید بهتر شدن
دوستان کسی خبر نداره بایرن واسه نقل و انتقالات چه کرده؟
هانس یورک بات دروازبان 34 ساله آلمانی به بایرن پیوست.
ااااااااااااا
چرا؟مگه قرار نبود به رنسینگ اعتماد بکنن؟درسته که جوونه ولی به هر حال دست پرورده ی خود سلطانه.هر چند فکر میکنم بات رو برای این خریدن که نیمکت دروازبانی خوبی داشته باشن
خب تاپیکو دوباره بالا میاریم
کم کم دیگه باید استارت خودمونو بزنیم
منم می خواستم الان همین کار رو بکنم!!!نقل قول:
خب تاپیکو دوباره بالا میاریم
کم کم دیگه باید استارت خودمونو بزنیم
خوب از لیست خرید بایرن اطلاعی نسیت؟؟؟؟
فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال امروز تازهترين ردهبندي برترين تيمهاي باشگاهي جهان را اعلام كرد كه در اين ردهبندي بایرن مونیخ با 252 امتیاز در رده سوم جهان قرار دارد
ردهبندي ١٠ تيم برتر باشگاهي جهان در ماه جولاي ٢٠٠٨:
١- منچستر يونايتد انگليس ٢٨٦ امتياز
٢- چلسي انگليس ٢٥٨ امتياز
٣- بايرن مونيخ آلمان ٢٥٢ امتياز
٤- گلاسكو رنجرز اسكاتلند ٥/٢٥١ امتياز
٥- بارسلونا اسپانيا ٢٥١ امتياز
٦- رم ايتاليا ٢٤٨ امتياز
٧- ليورپول انگليس ٢٤٣ امتياز
٨- آرسنال انگليس ٢٣٧ امتياز
٩- بوكاجونيورز آرژانتين ٢٣١ امتياز
١0- اينترميلان ايتاليا ٢٢٦ امتياز
نميدونم اين بايرن چي از اين گومز ديده كه ميخوادبگيرش:21:
هلدت: "ماريو" راهي مونيخ نخواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدس و گمان ها پيرامون آينده "ماريو گومس" پاياني ندارد.
مدير بايرن مونيخ بار ديگر خواستار مهاجم كنوني اشتوتگارت شد. به گزاري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اولي هوينس در گفت وگو با روزنامه مونيخي "tz" گفت: "چنانچه گومس فصل آتي تغيير باشگاه بدهد بخت ما خوب خواهد بود، به خوبي روشن است كه همه كار مي كنيم تا بازيكنان را پيش از آن كه به ايتاليا بروند و همه به ما بگويند چرا براي به دست آوردن او تلاش نكرديد، به خدمت بگيريم".
اين كه آيا اشتوتگارت هم از اين گفته پيرامون مهاجم ملي پوش خود خوشحال است يا خير، با ترديد روبروست. هورتست هلدت مدير اشتوتگارت به تازگي گفته بود: " ماريو راهي مونيخ نخواهد شد. اين موضوع پايان يافته است." او در گفت وگوي تلفني با سران بايرن مونيخ اعلام كرد، ديدار برسراين بازيكن هرگز رخ نخواهد داد.
گومس كه تا سال 2012 با اشتوتگارت قرار داد دارد، درسال 2009 در ازاي 35 ميليون يورو مي تواند راهي تيمي خارج از بوندسليگا شود. رفتن گومس به بايرن مونيخ مي تواند جدايي لوكاس پودولسكي از اين تيم را در پي داشته باشد.
ای بابا
پودولسکی که گفته اگر این بابا بخواد بیاد بایرن ول میکنه میره یه باشگاه دیگه
انشالله که باستین هم جایی نمیره
به گزارش خبرگزاري فارس، باستين شوايناشتايگر كه پس از برگزاري مسابقه نهايي جام ملتهاي اروپا برابر اسپانيا راهي تعطيلات سه هفتهاي شده، نامش در فهرست بازيكنان مورد نظر چلسي و منچستر قرار گرفته است.
وي كه در اين مسابقات دو گل براي تيم كشورش زد، در تيم بايرن مونيخ بازي ميكند و با داشتن 23 سال، مورد توجه يورگن كلينزمان سرمربي جديد مونيخ است.
پيش بيني ميشود شواين اشتايگر در روزهاي آينده از سوي اين دو باشگاه انگليسي پيشنهاد بازي قابل توجهي دريافت كند
خیلی وقت بود کسی پست نمیداد چی شده بود؟!
آخه همه مشغول یورو2008 بودن
کم کم همه کوچ میکنن اینور
شوان اشتایگر حیفه بره
تازه داره به اوج میرسه.
از گومز اصلا خوشم نمیاد..خدا کنه نیاد ..چون پدولسکی میره (ولی اگه میخواد تو بایرن نیمکت نشین باشه بره بهتره)
میگم به همه طرفدارای آلمان یه پخ بزنید آدرس اینجا رو بدید
چون اکثر اونایی که طرفدار آلمان هستن طرفدار بایرن هم هستن
ممنون برديا جان از اينکه اطلاع دادی،آدرس تاپيک را هم گذاشتم تو امضاء.
من از بچگی طرفدار بايرن بودم و هستم.
از امروز هم تو اين تاپيک با شما.
شاد باشيد.
گومز رو بیاد بیخیال بشن محاجم نیست . معلومه ازش.
هم پدلسکی و باستین دارن به اوج میرسن
باید نگرشون دارن. ولی کلوزه همچنان بد
من فكر كنم شووايني دلش با بايرن نيست ديگه.اين فصل كلا چند بار تو مصاحبه هاش از علاقش به ليگ برتر انگليس حرف زده بود.
به هر حال احتمال رفتنش بيشتر از موندنش تو بايرنه.
پودولسکی با 15 میلیون داره میره کلن .
البته اخبار گفت !!
سلام دوستان , به امید موفقیت بایرن با کلینزی.
این گومز شاید تو اشتوتگارت خوب بوده ولی توی بایرن بعید میدونم
بایرن فصل بعد تو اروپا بازی میکنه.باید اسکلتشو حفظ کنه و ضعفاشو برطرف کنه.
اگر باستین و لوکاس برن خوب نمیشه اصلا
بایرن تو وسط زمین کسی رو نداره که بازی بگردونه........
به نظر من مهمترین موضوع همینه.......
مهاجم میخوان بیارن چیکار............
25 مرداد آغاز بوندسليگا
ليگ آلمان از 25 مرداد ماه آغاز ميشود و طبق برنامه چهل و ششمين دوره بوندسليگا با ديدار تيمهاي بايرنمونيخ و هامبورگ افتتاح ميشود. بر اساس برنامه اعلام شده تيمهاي تازه صعود كرده هوفنهايم و كلن خارج از خانه بازي خواهند داشت. تيمهاي بوخوم و اينتراخت فرانكفورت هم در اين هفته با كارلسروهه و هرتابرلين بازي خواهند كرد.
اما برنامه هفته نخست رقابتها به صورت زير است:
جمعه 15 اوت 25 مرداد:
بايرن مونيخ - هامبورگ
شنبه، 26 مردادماه:
شالكه - هانوفر
ولفسبورگ - كلن
بايرلوركوزن - بورسيا دورتموند
اينتراخت فرانكفورت - هرتابرلين
كارلسروهه - بوخوم
انرژي كوتبوس - هوفنهايم
آرمينيابيلهفلد - وردربرمن بورسيا
مونشن گلادباخ - اشتوتگارت
خبرگزاري فارس: مهاجم ناموفق تيم ملي آلمان در رقابتهاي يورو 2008 كماكان در فهرست بازيكنان مورد توجه باشگاه بايرن مونيخ قرار دارد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ماريو گومز كه در خلال 2 فصل گذشته نمايش خيرهكنندهاي در اشتوتگارت داشت، قبل از رقابتهاي يورو 2008 مورد توجه قهرمان بوندس ليگا قرار گرفت.
گومز كه حتي بخاطر درخشش عنوان بازيكن فصل را نيز به خود اختصاص داد، از مدت ها قبل مورد توجه يورگن كلينزمان، سرمربي جديد اين تيم قرار داشت؛ اما در خلال يورو 2008 چندين مرتبه مقامات اشتوتگارت اظهار كردند علاقمند به حفظ گومز هستند و وي را به بايرن انتقال نمي دهند از آنجايي كه گومز، درفهرست بازيكنان مورد توجه كلينزمان است، مونيخي ها همچنان بابت وي تلاش مي كنند و اين درحاي است كه گومز عملكرد ناموفقي در يورو داشت.
نقل قول:دوستان درسته كه اين پست مال يه ماه پيش هستش ولي لازم دونستم كه اينجا مطلبي رو خدمت دوستان عرض كنم.نقل قول:
ببينيد همونطور كه ميدونيد اين سايت(fc bayern.ir)محل اصلي تجمع هواداران بايرن و تيم ملي المان در ايران است و با وبلاگ و انجمنهاي اينجوري مثل تاپيك خودمون كه يك بخش كوچكي از كل يك سايت رو تشكيل ميده زمين تا اسمون فرق ميكنه.
در مورد اون مطلب دوستمون كه گفته بود مشكلشون چيه كه سايت هر چند وقت يه بارتعطيله بايد بگم كه اين سايت تازه راه اندازي شده و چند روز ديگه تازه يك ساله ميشه. مسئله اینجاست که مشکل اصلی مسائل و محدودیت های مالی سایت هست،بهرحال توجه داشته باشید که این سایت وابسطه به هیچ ارگان و نهاد و سازمانی نیست و تمامی هزینه هاش شخصآ بوسيله مدير سايت(اقاي مروي)تامين ميشه . در نتیجه با مشکلات و محدودیت های مالی موجود خب به طور طبیعی سايت در اواخر هرماه حدود دو سه هفته تعطيل ميشه.
تمامي دوستان الماني و طرفدار بايرن ميتونن با عضويت در سايت(fcbayern.ir)و كمك به رفع مشكلات موجود دراين سايت و به وجود اوردن فضايي سالم و صميمي ميان دوستان الماني گام بلندي را در مسير پيشرفت روز افزون سايت وتلاش در جهت جهاني شدن سايت و اتحاد يك پارچه تمام طرفداران المان و بايرن در كل ايران برداريد.:10:
با تشكر.
راستی این سایت fcbayern یه چیز خیلی بد داره
وقتی آدم واردش میشه یه پنجره مرجع برات باز میشه دراز که توش میتونی به همه چی دسترسی داشته باشی.به هیچ وجه هم نمیره
راستی بایرن کلاب هم دیگه لینک زده به همین fcbayern
برديا جان فكر كنم منظورت همون منوي قرمز رنگ بالاي صفحه باشه.
درسته حق باشماست. این مشکل وجود داره،البته در صفحه نخستین سایت نوشته شده که برای دیدن بهترین حالت سایت از اینترنت اکسپلورر ورژن6 يا7 استفاده کنید،ولي اگه از مرور گر ديگه اي مثل فايرفاكس استفاده ميكنيد فقط کافیست که یک بار در محیط فایرفاکس وقتی که اون منو به وسط صفحه اومده دکمه F11 رو بزنید تا صفجه فول اسکرین بشه و یک بار دیگه هم بزنید تا به حالت اول برگرده،اینطوری مشکل شما حل خواهد شد.
مسئولان باشگاه بايرن مونيخ اعلام كردند كه در ماه آگوست ديدراي دوستانهاي را باتيم اينتر ميلان تدارك ديدهاند
گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان حاكي است؛ تيم بايرن مونيخ روز 5آگوست در ورزشگاه آليانتس آرنا ميزبان باشگاه اينتر ميلان خواهد بود. بنابراين گزارش اين ديدار درچارچوب مسابقات جام فرانتس بكن باوئر برگزار خواهد شد.
كارل هانتيس رومنيگه رئيس هيئت مديره بايرن در باره اين بازي گفت: اينتر يكي از جذابترين و قدرتمندترين تيمهاي اروپاست اين ديدار در آستانه آغاز بازيهاي بوندس ليگا يك آزمايش خوب براي بازيكنان ماست اين بازي تقابل دوتيم بزرگ و دو مربي مطرح دنيا خواهد بود.
بنابراين گزارش؛ قيمت بليط ديدار مذكور بين 15 تا 60 يورو اعلام شده است
منبع:کد:http://www.fcbayern.ir/FcBayern/news.php?item.1096.2
فکر کنم شما هم مثل من با اپرا وارد سايت ميشی،با اينترنت اکسپلورر امتحان کن درست ميشه،فقطنقل قول:
نميدونم چرا خيلی طول ميکشه تا باز کنه.
مرسی.درست شدنقل قول:
ایول.تقابل مورینیو و کلینزمن.نقل قول:
اون دفعه که ماگات یه بار مورینیو رو شکست داد و یک بار هم ازش شکست خورد.
من از فایرفاکس3 استفاده میکنم.نقل قول:
اتفاقا سرعتش برای من خوبه.چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه.کاری که فرنچ گفتو انجام دادم و مشکل حل شدش
به به.خطر از بیخ گوشمون رد شد
پاسخ منفی اشتوتگارت به بایرن
حدس و گمان ها پيرامون آينده «ماريو گومز» پايانى ندارد. مدير بايرن مونيخ بار ديگر خواستار مهاجم كنونى اشتوتگارت شد. اولى هوينس در گفت وگو با روزنامه مونيخى «tz» گفت:«چنانچه گومز فصل آتى تغيير باشگاه بدهد بخت ما خوب خواهد بود. به خوبى روشن است كه همه كار مى كنيم تا بازيكنان را پيش از آنكه به ايتاليا بروند و همه به ما بگويند چرا براى به دست آوردن او تلاش نكرديد، به خدمت بگيريم.» اينكه آيا اشتوتگارت هم از اين گفته پيرامون مهاجم ملى پوش خود خوشحال است يا خير، با ترديد روبروست. هورتست هلدت مدير اشتوتگارت به تازگى گفته بود:«ماريو راهى مونيخ نخواهد شد. اين موضوع پايان يافته است.» او در گفت وگوى تلفنى با سران بايرن مونيخ اعلام كرد، ديدار بر سر اين بازيكن هرگز رخ نخواهد داد. گومز كه تا سال ۲۰۱۲ با اشتوتگارت قرار داد دارد، در سال ۲۰۰۹ در ازاى ۳۵ ميليون يورو مى تواند راهى تيمى خارج از بوند س ليگا شود.
انگل هارت به شالكه پيوست
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال هلند در رقابت هاي جام ملت هاي اروپا با تيم شالكه آلمان به توافق رسيد. به گزارش سايت اخبار فوتبال جهان، اورلاند انگلهارت كه در تيم توانت انشده هلند بازي مي كند، پس از جام ملت هاي اروپا با چند تيم از جمله شالكه آلمان به مذاكره پرداخت تا اينكه روز گذشته به توافق رسيد.
آندرئاس مولر، مدير ورزشي شالكه اعلام كرد با اين ملي پوش به توافق شفاهي دست يافته است.
گفته مي شود رقم اين انتقال بالغ بر 8 ميليون يورو بوده و قرار است ظرف روزهاي آتي اين قرارداد امضا شو
فصل رؤيايي رو براي بايرن پيش بيني ميكنم.:8:
منم همینطور. :10:نقل قول: