[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر اینو گذاشت تا بن شداینقل قول:
فکنم مدیران هم پرسپولیسی هستند:31::31::31::31:
ولی خدایش زیباست
فیروز کریمی همه را به بازی گرفته است / از علی پروین انتظار نداشتم
مالک باشگاه استقلال اهواز گفت: به هیچ وجه اجازه نمی دهم یک مربی روابط خوب دو باشگاه همنام استقلال را خراب کند و با هوشیاری مقابل این حرکت خواهیم ایستاد و امیدوارم فوتبال کشور هم نسبت به اینگونه رفتارها آگاه باشد.
علی شفیع زاده درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: بتازگی بحثی مطرح شده مبنی بر اینکه آقای فتح اله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال در هیئت مدیره ما سمتی ندارد در حالی که چنین نیست و ایشان همچنان عضو رسمی هیئت مدیره استقلال اهواز هستند. ایشان در این خصوص حکم عضو رسمی را دارند و نه افتخاری.
وی افزود: با این حال بحث جاری ما با استقلال در خصوص فیروز کریمی به قوت خودش باقی است و ما نسبت به این موضوع کوتاه نمی آئیم تا حقانیت خود را به اثبات برسانیم. من به هیچ وجه اجازه نمی دهم فیروز کریمی دو باشگاه استقلال اهواز و تهران را بازی بدهد و هیچ توهینی را به هیچکدام از دو تیم قبول نمی کنم.
رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال اهواز در ادامه تصریح کرد: آقای کریمی باید بداند باشگاه استقلال اهواز دیگر تحمل رفتارهای اهانت آمیز او را ندارد و اگر شده تا آخر فصل حقوق او را پرداخت کنم نمی گذارم روی نیمکت تیم دیگری بنشیند. اگر غیر از این باشد یعنی از اصول فوتبال که همانا احترام به قوانین بدیهی فوتبال است تخطی کرده ام.
شفیع زاده اظهار داشت: در صحبتی که با کریمی داشتم قرار شد تیم استقلال اهواز را به تهران بیاورم تا او هم به مشکلات خود رسیدگی کند اما او سر تمرین حاضر نشد و خبردار شده ام که با مسئولان باشگاه استیل آذین وارد مذاکره شده است. من برای آقای پروین به عنوان پیشکسوت فوتبال احترام قائلم اما نمی دانم چرا ایشان اصول حرفه ای را رعایت نکرده و با این مربی وارد مذاکره شده است. باید بگویم انتظار نداشتم باشگاه استیل آذین با کریمی وارد مذاکره شود.
وی افزود: خیلی ها می ترسند حرف بزنند اما من وظیفه دارم واقعیت ها را به مردم بگویم کمااینکه در زمان مدیریت آقای دادکان هم این موضوع را ثابت کرده ام. الان هم اعتقاد دارم آقای علی آبادی باید در این موضوع دخالت کند و نگذارد اینگونه مسائل در فوتبال ما ریشه بدواند. به نظر من جامعه مربیان باید علیه فیروز کریمی برخیزد چراکه ایشان همه را به بازی گرفته است. تیم استقلال اهواز، استقلال تهران، کمیته انضباطی، هواداران و همه و همه شده اند بازیچه دست آقای مربی! اما اینگونه نمی شود.
مالک باشگاه استقلال اهواز گفت: ما دو سال رفتارهای او را تحمل کردیم اما دیگر طاقتمان طاق شده و حاضر به ادامه نیستیم. باشگاه استقلال اهواز رسما اعلام می کند که فیروز کریمی در این تیم هیچ جایگاهی ندارد و ظرف امروز و فردا کادر مربیگری جدید خود را معرفی می کنیم.
علی شفیع زاده درپایان گفت: ما امروز تنها نگران خودمان نیستیم. اگر جلوی این اتفاق نایستیم چه بسا باشگاه های دیگر هم در آینده با این مشکل مواجه شوند. من به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال اهواز اعلام می کنم که دو تن از قوی ترین وکلای ایران را استخدام کرده ایم تا به این پرونده رسیدگی کنند و به هیچ وجه پا پس نمی گذاریم.
منبع مهر
چه خبره
واقعا گلابی هستی!!!نقل قول:
چه وقتی از این بهتر آخه فسکوت؟!
فقط خاطره جدید باشه ها!!!
. . . . ( * * * * ):29:نقل قول:
فکر نکنم دیگه در و دسته گلابی ها و گلابی فروش ها این طرفها پیدا بشهنقل قول:
اینا اینقدر رو دارند که به این اسونیها از رو نمی رننقل قول:
بازهم یک برد مثل هفته گذشته (مبارک):41:
به به استقلال داره ميتركونه اين هفته ها ايشالا ميره تو جمع مدعيان قهرماني
ایول استقلال یه حالی میکنم زمانی که میبره
من که اصلا حال نمیکنم اس اس اینجوری ببره هر جور فکر میکنم اس اس تیمی نیست که بیاد 45 دقیقه جلو
تیم هایی مثل راه آهن یا سپاسی دفاع مطلق کنه
این جور بردن به درد تیم های مثل راه آهن یا پگاه میخوره نه اس اس
در هر حال برديم ايشالا همين روند ادامه پيدا كنه!
با اینکه تعداد زیادی از بازیکنای اصلی مون رو هم نداشتیم ولی بردیم
سه تا مهاجمه مون رو نداشتیم مجیدی -شفیعی - بیاتی نیا و یه مهاجمه مون هم که توی همون نیمه اول مصدم شد (علیزاده)
جباری - روانخواه - منتظری رو هم که نداشتیم 6 تا بازیکن اصلی مون رو نداشتیم
در ضمن صادقی و نوازی هم که به صورت بازیکن تعویضی وارد بازی شدن
برای همین هم شاید به جز صادقی و نوازی دیگه بازیکنی رو روی نیمکت نداشتیم
وقتی سه تا مها جمه مون رو نداشتیم و فقط علیزاده و برهانی رو داشتیم وقتی علیزاده هم که مصدوم شد
فقط برهانی موند خوب برهانی یه نفره تکو تنها چیکار می تونه بکنه
بازی توی شیراز هست استقلال هم دوتا گل زده و 10 نفره هم شده با یک مهاجم خوب شاید اون جور دفاع کردن هم طبیعی باشه
باید یکی بعدی هم ببریم یا علی
تاييد ميشه.نقل قول:
من خودماستقلالي هستم و فيروز كريمي و مربيگريشو خيلي دوست دارم ولي از اين كاري كه با استقلال اهواز كرد خوشم نيومد و به نظرم يه جورايي نامرديه.
در ضمن همه ميدونيم حجازي چرا مي خواست كريمي رو بياره....
بازی دیروز در کل خوب نبود و دلیل هم زمین نا مساعد شبراز بود که دو تیم مجبور بودند فقط از توپ های هوایی استفاده کنند که از کیفیت بازی کاست
اما امتیاز گرفتن از تیم جوون شالاغم کار هر تیمی نیست اون هم تو شیراز
من نمی دونم میشه توضیح بدینقل قول:
درضمن پیروزی مبارک
ناصر حجازي:
ظاهرا مشكل استقلال نشستن من روي نيمكت بودجمعه 25 آبان ماه 1386 20:00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جام جم آنلاين: مدير فني تيم فوتبال استقلال تهران پس از پيروزي 2 بر1 اين تيم مقابل مقاومت سپاسي شيراز گفت: شانس با ما يار بود كه توانستيم اين سه امتياز را به دست آوريم.
به گزارش ايسنا ، ناصر حجازي در مورد اين ديدار اظهار كرد: ما نقاط ضعف و قوت حريف را به طور كامل ميشناختيم. ميدانستم كه مقاومت قصد دارد تا از طريق اوتهاي بلند و سانتر از جناحين و استفاده از ضربات سر مهاجمان و هافبكهاي خود به گل برسد. از اين رو سعي كرديم تا آنها را پوشش داده و اجازه ندهيم حريف از اين طريق به گل دست يابد. هر چند كه گاهي نيز در هدف خود موفق نبوديم اما به هر حال توانستيم سه امتياز ارزشمند را به دست آوريم.
وي با اشاره به تعويض علي عليزاده مهاجم اين تيم گفت: قبل از آن كه از حريف گل بخوريم قصد تعويض عليزاده را داشتيم. تيم ما از روي اوتهاي بلند و ضربات سر تحت فشار بود و ما مجبور بوديم كه براي دفاع از گلهاي خود به لاك دفاعي فرو برويم. ضمن اين كه ما هفت بازيكن فيكس خود را نداشتيم.
حجازي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اعتراض شما به داوري و انتقال آن از طريق تلفن همراه به اصغر حاجيلو گفت: نسبت به داوري معترض نبودم ولي اين نكته را انتقال دادم كه بازيكنان فجر زماني كه صاحب اوت ميشوند از چند متر جلوتر اوت خود را پرتاب ميكنند.
وي با اشاره به بازي خوب مقاومت مقابل پرسپوليس در تهران گفت: متعجبم كه چرا وقتي فجر به اين خوبي روي زمين ميتواند كار كند اصرار دارد روي هوا بازي كند.
مدير فني تيم استقلال در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا در رابطه با نبودن نام "مجتبي جباري" در ليست هجده نفره تيم استقلال گفت: بازيكني كه بر سر تمرين نيايد در تركيب تيم جايي ندارد.
ناصر حجازي در مورد وضعيت نامشخص نيمكت استقلال گفت: ظاهرا مشكل تيم حضور من روي نيمكت بود ودر اين بازي و بازي قبل كه تيم را از بالا هدايت كردهام توانستيم ببريم و شش امتياز ممكن را بگيريم. نهايتا بردن استقلال مهم است.
جناب حجازي چون با قلعه نوعي مشكل داره به فيروز كريمي اوكي داد تا خودش تو استقلال بتونه بمونهنقل قول:
امیدوارم ناراحت نشین ولی تا کی میخاین خودتونو گول بزنین .خدایی این دوتا بازی اخر اسمش فوتبال بود ؟اینجا زمین خراب بود .ازادی چی ؟نقل قول:
گلابی تو دیگه حرف نزن که تیمتون داره از در و دیوار شانس میاره.اون از بازی تون با استقلال اهواز و اینم از بای با سایپا که تو وقت اضافه اضافه گل میزنه.نقل قول:
امیدوارم ناراحت نشین ولی تا کی میخاین خودتونو گول بزنین .خدایی این دوتا بازی اخر اسمش فوتبال بود ؟اینجا زمین خراب بود .ازادی چی ؟
گلابی هم جاش خوبه واست گزاشتم کنار .نقل قول:
ما دقیقه 90 به بعد میزنیم چه اشکال داره .کاره شما اشکال داره گل دقیقه 10 و 80 دقیقه دفاع مطلق (10 نفره+دیرک دروازه )
واقعا...:27: آخر شانسن...شاید جادوگر استخدام کرده باشن :27:نقل قول:
تیم شما به شانس گفته ......؟.....(از کلمات مناسب استفاده کنید!)نقل قول:
میدونم بعد 4 سال عقده صدر نشینی . خوشحالی هم داره.
راستی اون 4 سال کی بود؟ کسی میدونه؟
دوستان عزيز با هم درگير نشيد آخر فصل مشخص ميشه!
ان شاالله پيروزي نيم فصل دوم ميره تو بحران با كسايي امثال شيث رضايي.
شنيدههاي خبرنگار «تابناك» از حصول توافق ميان دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز بر سر حضور فيروز كريمي به عنوان سرمربي تيم استقلال تهران، حكايت دارد.
بنا بر اين گزارش، اين توافق امروز در جلسهاي با حضور فتحاللهزاده، مديرعامل استقلال تهران و شفيعزاده، مدير استقلال اهواز، در مجلس شوراي اسلامي به وجود آمده و مقرر شده مجيد جلالي، مدير فني كنوني استقلال اهواز، به عنوان سرمربي، اين تيم را هدايت كند.
در اين جلسه كه با حضور اميدوار رضايي، عضو هيأت مديره استقلال تهران كه روابط نزديكي هم با استقلال اهواز دارد، مقرر شد موضوع شكايت استقلال اهواز از فيروز كريمي كه هنوز قرارداد وي با اين تيم به پايان نرسيده، به كميته انضباطي، منتفي شود.
پيشتر گفته شده بود، عبدالصمد مرفاوي كه اختلافاتي نيز با ناصر حجازي داشته، به كادر فني استقلال اهواز خواهد پيوست
کد:http://tabnak.ir/pages/?cid=1764
می تونیم همون اول بازی گل میزنیم مثل شما نیستیم که به کمک داور و به زور به گل برسیم. امتیاز گرفتن با ... والا خجالت داره.نقل قول:
ما دقیقه 90 به بعد میزنیم چه اشکال داره .کاره شما اشکال داره گل دقیقه 10 و 80 دقیقه دفاع مطلق (10 نفره+دیرک دروازه )
به کمک داور؟؟؟:21:نقل قول:
دقیقه 85 پنالتی برای پرسپولیس نمیگیرن اونوقت میگی به کمک داور برد ؟:18:
رامین جان عینک میخوای برات بخرم؟؟؟؟ مثل اینکه بازی استقلال رو تماشا نمیکین؟؟
وقتی داور از فحش بترسه همین میشه 90+ 4 گل میزنید و میای سر و صدا میکنی
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به دليل مصدوميت حداقل 4 هفته از ميادين به دورخواهد بود.علي عليزاده در ديدار برابر مقاومت سپاسي از ناحيه دست دچار مصدوميت شد. اين بازيكن حداقل 6 هفته از ميادين به دور خواهد بود. وي مهاجمي است كه در ليگ هفتم كمتر در تركيب اصلي قرار گرفته است.عليزاده در هفته چهاردهم برابر مقاومت سپاسي يك گل زد و يك پاس گل هم داد؛ اما به دليل مصدوميت، در نيمه اول تعويض شد
هافبک بازی ساز استقلال اظهار داشت: مصدوميتم برطرف شده و از يكشنبه گذشته همراه تيم تمرين كردم و مشكل خاصي براي بازي ندارم.جباری در خصوص اينكه چگونه مشكل بدني بازيكنان بدون سرمربي و مربي بدنساز رفع خواهد شد، گفت: خودشان سعي مي كنند وضعيت بهتر شود. البته كار سختي است؛ اما غير ممكن نيست. وي در مورد رويارويي با مقاومت سپاسي در هفته چهاردهم ليگ برتر، عنوان كرد: بازيكنان براي كسب اين پيروزي خيلي زحمت كشيدند و دويدند؛ مخصوصا مدافعان تا از دروازه محافظت كردند. مجتبي جباري در خصوص مشكلي كه با ناصر حجازي دارد، اظهار داشت: هنوز نمي دانم چرا آن روز به من اجازه تمرين ندادند. اگر دليل آن را بگويند، من هم پاسخگو خواهم بود. مصدوم نبودم و در روزهاي گذشته با تيم تمرين كرده ام وي در خصوص اينكه از حجازي نقل قول شده كه كم كاري مي كند، گفت: درباره كم كاري خيلي جواب داده ام. هرگز چنين بازيكني نبوده ام. به من تهمت مي زنند. بيشتر از همه بازيكنان تمرين مي كنم. در روزهايي كه تيم تمرين ندارد، به طور اختصاصي تمرين مي كنم. هافبك استقلال درباره اينكه چرا استقلال بدون سرمربي خوب نتيجه مي گيرد، عنوان كرد: در اين مورد ترجيح مي دهم اظهار نظر نكنم. جباري در مورد سرمربيگري فيروز كريمي در استقلال گفت: او كارنامه مشخصي دارد؛ اما چون حضورشان در استقلال مشخص نيست، فعلا در مورد ايشان صحبت نمي كنم. وي با اشاره به حضور دو ماهه خود در هلند پيش از آغاز ليگ، اظهار داشت: نمايندگان چند باشگاه اروپايي منتظر دعوت من هستند تا بازي هايم را از نزديك ببينند. آنها فيلم بازي هايم را ديده اند؛ اما مي خواهند بدانند به همان اندازه آماده هستم يا خير. من هم به دليل اينكه مدتي مصدوم بودم، آنها را دعوت نكردم تا به شرايط ايده آل برسم. جباري در خصوص اينكه آيا در نيم فصل از استقلال جدا خواهد شد، گفت: در شرايط كنوني نمي توان زمان دقيقي براي جدايي از استقلال تعيين كرد. خيلي صحبت ها بايد انجام شود تا اين اتفاق رخ دهد
همشهري آنلاين / حكم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره وضعيت قرارداد فيروز كريمي با باشگاه استقلال اهواز اعلام شد.
به گزارش ايسنا، براساس اين حكم، فيروز كريمي همانند گذشته سرمربي استقلال اهواز خواهد بود و بايد به فعاليت خود در اين تيم ادامه دهد. همچنين درخواست كريمي براي فسخ قرارداد رد شد.
عبدالرحمان شاهحسيني اظهار كرد: براساس بررسيهاي انجام شده قرارداد فيروز كريمي با استقلال اهواز كمافيالسابق پابرجاست و براساس حكم كميته انضباطي شرايط فسخ را ندارد.
وي درباره شكايت باشگاه استقلال اهواز از استقلال تهران و فيروز كريمي به دليل انجام مذاكره در زماني كه كريمي با باشگاه اهوازي قرارداد داشته، گفت: فيروز كريمي و استقلال تهران به دليل انجام مذاكرات در زماني كه كريمي تحت قرارداد باشگاه استقلال اهواز بوده هر كدام به پرداخت يك ميليون تومان محكوم شدند.
شاه حسيني درباره درخواست دريافت تمام حق و حقوق كريمي از استقلال اهواز گفت: اين مساله نيز رد شده و بر ما ثابت شده كريمي تا زماني كه در باشگاه استقلال اهواز به فعاليتش ادامه داده حق و حقوقش را دريافت كرده است.
کامياب باشيد. :46:
سلام به دوست گلابی خودمنقل قول:
غیرت !!!
انصاریان !!!
هاشمی نصب !!!
داداش علی انصاریان که بهترین دفاع رو واسه استقلال میکرد
هاشمی نسب هم که تعصبش رو نشون داد
اما خدایی فکر نکنم دیگه از نیکی چیزی ببینیم. گذشت اون زمانی که سمت چپ حریف رو اتوبان میکرد. فعلا که فقط به فکر مدل موهای ...شه !!!
سخنگوي باشگاه استقلال تهران گفت: مشكل فيروز كريمي براي پيوستن به تيم ما در روزهاي آينده حل خواهد شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه هاشم ساعدي اظهار داشت:دیروز صبح جلسه اي در مجلس شوراي اسلامي با حضور علي فتح ا...زاده مديرعامل استقلال تهران)، اميدوار رضايي (عضو هيئت مديره استقلال تهران) و علي شفيع زاده (مديرعامل استقلال اهواز) برگزار شد. وي ادامه داد: طرفين درخصوص همكاري نزديك دو باشگاه با يكديگر مذاكره كردند و به تفاهم رسيدند تا در آينده تفاهم نامه اي بين استقلال تهران و اهواز امضا شود. وي افزود: با مساعدت مسئولان استقلال اهواز، مشكل فيروز كريمي براي حضور در كادر فني استقلال تهران در روزهاي آينده حل خواهد شد. ساعدي عنوان كرد: ما و استقلال اهواز عضو يك خانواده هستيم. هر كمكي كه از دستمان برآيد، براي كمك به مسئولان باشگاه استقلال اهواز انجام مي دهيم؛ همانطور كه آنها اين كار را انجام خواهند داد. سخنگوي استقلال تهران در مورد اينكه آيا فيروز كريمي با صمد مرفاوي مبادله خواهند شد، اظهار داشت: مرفاوي براي استقلال زحمات بسياري كشيده است. اميدوارم شرايطي فراهم شود كه بتوانيم از خدمات ارزنده ايشان استفاده كنيم. اگر او خواهان قطع همكاري شود، حقوق ايشان به طور كامل پرداخت خواهد شد
www.esteqlal.ir
ما آخر نفهمیدیم فیروز کریمی میخواد چیکار کنه؟ کجا میخواد بره؟ یکی میگه میره اهواز !! یکی میگه میره تهران !!
نگران نباش میاد استقلال تهران. فقط طرف اهوازی میخواد یک کم کریمی رو اذیت کنه تا جوابشو داده باشه.نقل قول:
ما آخر نفهمیدیم فیروز کریمی میخواد چیکار کنه؟ کجا میخواد بره؟ یکی میگه میره اهواز !! یکی میگه میره تهران !!
آره میاد تهران
اونا جلالی رو اوردن مرفاوی هم داره میره اهواز
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
عضو هيات مديره استقلال گفت: وقتي مقدمات حضور «فيروز كريمي» در استقلال به تدريج و با تفاهم آماده ميشود، ديگر به گزينهي ديگر فكر نميكنيم.
حميد عليان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: سطح پيشرفت مذاكرات فتحالله زاده با مديرعامل استقلال اهواز به گونهاي است كه ما به حضور كريمي در استقلال اميدوار شده و طرح گزينههاي جايگزين در اين شرايط صحيح نيست.
وي با اشاره به اين كه مذاكرات هم اكنون مراحل نهايي خود را طي ميكند، تصريح كرد: تعهدات كريمي به استقلال اهواز، مسايل مالي وي و غيره از موضوعات مذاكرات اخير دو مديرعامل بوده و مسايل اصلي و محوري آن به اتمام رسيده است.
عضو هيات مديره استقلال ادامه داد: براي بازي جمعه استقلال مشخص نيست كه كريمي روي نيمكت باشد يا نه. همه چيز به توافقات نهايي مديران عامل دو باشگاه بستگي دارد.
عليان تاكيد كرد: براي راي كميتهي انضباطي درخواست استيناف ندادهايم، زيرا از اين طريق كار به جايي نخواهد رسيد و منطقي اين است كه در يك فضاي دوستانه و مثبت مسايل را برطرف كنيم.
وي خاطر نشان كرد: سرمربيگري كريمي و مديريت فني حجازي به دستور فتحالله زاده صورت گرفته است و خود وي هم اكنون در حال رايزني و تفاهم هستند.
عضو هيات مديره استقلال درپايان گفت: حجازي فقط در نبود، سرمربي احساس مسووليت كرده و تيم را هدايت كرده اما، پس از حضور كريمي وي مجددا مدير فني تيم خواهد بود.