سلام
بچه ها دور بعد لیگ قهرمانان مشخصه ، یا بعد از
اتمام این دور قرعه کشی میشه ؟
چه حالی میده رئال به ما بخوره و خودمون حذفش کنیم :21:
البته اگــــــه بتونه از ســد رم :40: رد شه ... :27:
یا حق
:40:
سلام
بچه ها دور بعد لیگ قهرمانان مشخصه ، یا بعد از
اتمام این دور قرعه کشی میشه ؟
چه حالی میده رئال به ما بخوره و خودمون حذفش کنیم :21:
البته اگــــــه بتونه از ســد رم :40: رد شه ... :27:
یا حق
نه مشخص نیست فکر کنم همین جمعه قرعه کشی بشه اون وقت مراحل یک چهارم و نیمه نهایی و فینال مشخص می شه در مورد رئال هم اگه بیاد بالا :13: تو فینال بهش بخوریم باحال ترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسلونا (اسپانيا) - سلتيك (اسكاتلند)
نتيجه ديدار رفت : 2:3
ساعت 23:15 از :
- ART Sport 3
SKY Calcio 3 SuperSport 3
کسی اون گل برگردون رونالدینهو رو داره ؟
نقل قول:
از لينک زير بگير :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2152356&postcount=530
نقل قول:
م م نون از خبرت . دمت تنوري
FCBarcelona.ir
یحیی توره و بویان کرکیچ برای مصاف امشب با سلتیک به ترکیب بازگشته اند، در حالی که ادمیلسون و جیوانی در لیست 18 نفره ای که عصر دیروز از سوی ریکارد اعلام شد، غایب هستند.
یحیی توره بازی اول هفته برابر اتلتیکو مادرید را از دست داد، درست مانند بویان، کسی که دیروز جواب مثبت پزشکان را برای پیوستن به تیم دریافت کرد. در عین حال، ریکارد تصمیم گرفته است که ادمیلسون و جیوانی دوس سانتوس را به دلایل تاکتیکی بیرون بگذارد.
بویان مجوز پزشکی را دریافت کرد
بویان، پس از بهبودی از مصدومیتی که در دیدار نیمه نهایی جام حذفی به آن دچار شده بود و باعث شده بود که او بازی شنبه در مادرید را از دست دهد، مجوز پزشکان را برای پیوستن دوباره به ترکیب دریافت کرد. حضور دوباره این ستاره جوان در ترکیب، مجددا این فرصت را به او می دهد که با گلزنی در دیدار امشب، بتواند جوانترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان شود.
مارکز تمرین سبک را آغاز کرد
در این میان، رافا مارکز، با وجود پیشرفت چشمگیر، هنوز به مصدومیت پای راستش غلبه نکرده است و پزشکان باشگاه تاکید کرده اند که او تمرینات سبک را سه شنبه آغاز می کند، اما فعلا نمی تواند در اختیار ریکارد باشد.
ترکیب
ترکیب 18 نفره برای دیدار سلتیک به شرح زیر است:
والدس، پینتو، آنری، ژاوی، اینیستا، پویول، سیلوینیو، بویان، اتوو، میلیتو، مسی، رونالدینیو، دکو، آبیدال، تورام، زامبروتا، گودیانسن و یحیی توره.
FCBarcelona.ir
كاپیتان بارسلونا، كارلس پویول به روشنی از باخت خارج از خانه 4-2 یارانش برابر اتلتیكو مادرید ناامید شده بود اما تاكید كرد كه آن ها تا پایان تلخی ها، خواهند جنگید.
آبی و اناری ها توسط رونالدینیو پیش افتاده بودند اما گل های فورلان, آگوئرو و ماكسی رودریگز برای عوض كردن نتیجه بازی كافی بودند. مادرید شنبه شب بر ركرتیوو غلبه كرد تا برتری اش نسبت به یاران فرانك ریكارد را به پنج امتیاز در لالیگا تمدید كند, با این وجود پویول مسلط باقی مانده است.
پویول به ماركا گفت: «ما ناامید شدیم اما می دانیم كه همچنان راه زیادی برای رفتن باقی مانده است. همچنان امتیازات زیادی برای گرفتن وجود دارند و ما می رویم كه تا پایان در این نبرد بجنگیم.»
كاپیتان نتیجه گیری كرد: «گل اول ضربه بزرگی برای ما بود و سپس گل دوم خیلی سریع از راه رسید. بعد از آن به نظر می رسید به خواب رفته ایم و در نیمه دوم چیزی نداشتیم, همه خسته بودند و كاری از دست ما بر نمی آمد.»
بارسلونا امیدوار خواهد بود بتواند هفته آینده هنگام میزبانی از ویارئال در نیوكمپ بازگردد. پیش از آن, آنها بازی وسط هفته ای در لیگ قهرمانان برابر سلتیك دارند. آبی و اناری ها از شانس بهتری برای غلبه بر حریف اسكاتلندی شان برخوردارند و باید جایگاهشان در یك چهارم نهائی را رزرو كنند.
آقای messi_283 و آقای boy iran و آقا مجتبی خیلی خیلی ممنون بخاطر مطالبتون.
ایشالا که سلتیکو میزنیمو میریم بالا.
تا دقیقه 20 بارسا 1-0 جلو هست.
تو سايت يوفا برا من فقط نتيجه تا 1 دقيقه پيش ميومد الان رفرش کردم ديگه نمياد
اوکي الان سايت اومد
نتيجه تغيير نکرده همونه
اي واي يه خبر بد مسي دقيقه 35 مصدوم شده و آنري به جاش اومده:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
بابا اين آرسنال عجب تيميه هر چند واسه من فرقي نمي كنه ولي اميدوارم دور بعد به آرسنال نخوريم
اينم ژاوي بعد از زدن گل] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/
من صعود به مرحله بعد رو به همگی تبریک میم.
راستی مصدومیت مسی شدیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه چرا بارسا اینقدر بد شانسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم فقط به منچستر تا به فینال نخوریم.
هر تیم دیگه رو له میکنیم. حیف که طبق قانون یوفا تا نیمه نهایی به رئال نمیخوریم تا انتقام بگیریم.
هر چند رئال امشب حذف میشه!!
مجيى جلالي راست ميگه که "وقتي يك تيم خوب باشه شانس هم مياره" ...نقل قول:
بله...وقتی یک احمق آشغال مربی باشه همین میشه، مسی بعد از مصدومیتش تقریبا در تمام بازیها بازی کرده، دیشب هم صعودمون از قبل 99 درصد قطعی بود، اما این عوضی مسی رو گذاشت تو بازی اونم جلوی یک تیم بریتانیایی که در خشونت و وحشی بازی کردن شهره هستند...
رایکارد متنفرم ازت متنفرم متنفرم متنففففففففففففرم!
دیشب حیف شدا اصلا خوشم نمیاد از ارسنال
نقل قول:
توي بازيه قبل هم به جاي بازي دادن به مسي اونو تو ترکيب نداشت . چون بنده خدا يکم بازيهارو بر عکس ميبينه
بازيهاي ليگ : کشک و چمپيونز ليگ : ....
آخه همينشه که آدم ميمونه در موردش چي بگه . من که زبانم غاصره
سران باشگاه هم جالبه که ازش حمايت ميکنن . يکي از سناره ها نباشه اونم مسي ديگه کارمون به مشکل ميخوره شديد
منم : رایکارد متنفرم ازت متنفرم متنفرم متنففففففففففففرم
FCBarcelona.ir
دو بازی آخر بین بارسا و سلتیك در نیوكمپ نزدیك, پیكارهایی با جنگندگی زیاد, با مساوی شدن هر دو بازی بوده اند.
پیروزی 2-3 بارسا كه دو هفته پیش در سلتیك پارك بدست آمد، به كاتالان ها دست بالاتر را برای دور برگشت یك شانزدهم نهائی می دهد. با این وجود, جایی برای اعتماد به نفس بیش از حد وجود ندارد، چون سلتیك بدون شك یك بار دیگر «هیچ وقت حرف از مردن نزن» و خطرات بازی هوائی اش را به نمایش خواهد گذاشت. دو مصاف قبلی این دو تیم در نیوكمپ در سال های اخیر، در بن بست به پایان رسیده است و نشان می دهد كه بارسا باید فشار را سه شنبه تا سوت پایان نگه دارد.
تساوی بدون گل
در فصل اول فرانك ریكارد به عنوان مربی بارسا 04-2003, بارسا و سلتیك در یك شانزدهم نهائی جام یوفا یا یكدیگر مساوی كردند. پس از شكست 1-0 در گلاسگو با گل آلن تامسون, آبی و اناری ها نتوانستند بازی را در خانه در بازی كه 0-0 به پایان رسید، تغییر دهند.
بارسا موفق شد با تک گل ژاوی هرناندز در دقیقه 3، حریف اسکاتلندی خود را با 2 پیروزی و در مجموع با حساب 4-2 پشت سر بگذارد.
در شرایطی که بارسا می توانست به تعداد گل های خود بیفزاید، بازی با همان تک گل به پایان رسید و بارسا به جمع 8 تیم پایانی لیگ قهرمانان راه یافت. اما آنچه شیرینی این پیروزی را به کام هواداران بارسا تلخ کرد، مصدومیت لیونل مسی بود.
بارسا با ترکیب والدس، سیلوینیو، تورام، پویول، زامبروتا، توره، ژاوی، دکو، مسی، رونالدینیو و اتوو پا به میدان گذاشت. اولین تغییر بارسا، ورود تیری آنری در دقیقه 38 به جای مسی مصدوم بود. همچنین ادمیلسون نیز در نیمه دوم به جای توره وارد میدان شد و گودیانسن نیز در دقیقه 82، جای ژاوی را در میدان گرفت.. بارسا با این پیروزی به جمع 8 تیم نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.
FCBarcelona.ir
سايت گل نوشته بود همون مصدوميت دو سال پيش واسش پيش اومده يعني پارگي تاندون .گمونم حداقل تا دو ماه نتونه بازي كنه :19:
البته خدا كنه حدسم اشتباه باشه
ای واااااااااااااااااااااااا ی
خدا این ریکارد رو بکش و راحتمون کـــــــــــــــن
بابا آخه چرا تو بازی ای که حتی با یه مساوی بدون گل هم
صعود میکنیم ، مســـــــــــــــــی رو میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا این بشر مخش معیوبـــــــه ...
میخواد بگه آره ، من خیلــــــی مربی ام .......
اه
یا حق
خدا کنه مصدومیتش شدید نباشه و هر چه زودتر خوب بشه.
وقتی رایکارد این همه منتقد داره من چی بگم؟:19:
فقط میگم:دوست دارم دوست دارم دوست دارمممممممممممممممممممم:31:
بابا بدبخت از کجا میدونست که قراره مسی مصدوم بشه؟:19::19:
کم کم دارم شک ميکنم که فاميلشي :20:نقل قول:
کسي در مورد احتمالات حرف نميزنه : آخه واسه همينه ميگم کدوم بازيکن رو کجا بکار بگيره
اصلا بيخيال ريکارد : ماه شب 14
من نمی دونم ریکارد نفهمه یا خودشو میزنه به نفهمی تا اعصاب ما رو خرد کنه ..... د آخه یکی نیست بگه وقتی که تو خونه ی حریف برد پر گل آوردی دیگه چه نیازی به بازیکن هایی مثل مسی هست؟ اگه مسی رو تو بازی با اتلتیکو گذاشته بود و دیشب نیمکت نشین بود الان اوضاع 180درجه فرق می کرد.........
مسی 6 هفته بیرون! مترجم: سعید ایمنی / FCBarcelona.ir
لیونل مسی، به مدت تقریبا 2 هفته، از فعالیت دور خواهد بود، تیم پزشکی بارسا پس از آزمایشات متوجه شدند که او در خلال دیدار برابر سلتیک، در ران پای چپش دچار پارگی شده است.
توضیحات روشن می ساخت که «سرویس پزشکی بارسا می خواهد این را روشن کند که این بازیکن تا آغاز فصل، به کار بر روی برنامه تمرینی خاص برای مشخصه هایش ادامه داده است. نتیجه جمع آوری اطلاعات از کارهای مختلف و کنترل ها، به او اجازه داد که در هر مسابقه بازی کند.» به این دلیل، پیش از هر بازی، تصمیم گرفته شده است که او بازی کند یا نه.
همچنین، گفته شد که علی رغم پیش گیری «با هر برخوردی، خطر مصدومیت وجود دارد و قابل پیش بینی نیست. این نوع از کار مخصوص، در خلال فصل نیز با این بازیکن ادامه پیدا می کند.»
مسي جان م م نون . ولي خدايي اين دفعه رنگ هارو تغيير بده . چشم در اومدنقل قول:
پس مصدوميت جدي شد . ريکارد دوست داريم.!
هر انسانی بالاخره اشتباه میکنه خوب اینم ریکارد
ولی خوب مسی 6 هفته مصدوم هست فوتبال این چیزها رو هم داره منم خیلی اعصابم داغون شده ولی امید داریم تا بهتر نتیجه بگیریم
امیدوارم دوستان از حرف من ناراحت نشده باشند
در مورد رنگ اونو واسه تقویت چشم گذاشتم در مورد ریکارد جدی دوسش داری یا.......
ولی خدایی حداقل از مورینیو بهتره:46:
[quote=messi_283;2165704]بابا مقوي :31:نقل قول:
فونتت رو هم ريز ميزاري تا کنجکاوي بره بالا :21:آرررررررره
منم ديگه کاري به ريکارد ندارم . ايشالله تيم به بحران نره:27:
ولي حيف شد . 6 هفته ... آخه خدا باعثش رو لعنت کنه .
توجه : منظور آقا مجتبی از باعث و بانی بازیکن سلتیک بود نه ......
نه پس منظورم سازنده کفشش بود:18:نقل قول:
آره ديگه . گفتم من ديگه به مربي گريه ريکارد کار ندارم . حرفي نميزنم تا ناراحت نشين:10:
حالا چرا کاربر مخفي ميباشي
من گفتم رفتي
راستي اوت شده هاي امشب کيا هستن
خوشحالم از این که خیلی وقته این جا نیومدم!!نقل قول:
بله...وقتی یک احمق آشغال مربی باشه همین میشه، مسی بعد از مصدومیتش تقریبا در تمام بازیها بازی کرده، دیشب هم صعودمون از قبل 99 درصد قطعی بود، اما این عوضی مسی رو گذاشت تو بازی اونم جلوی یک تیم بریتانیایی که در خشونت و وحشی بازی کردن شهره هستند...
رایکارد متنفرم ازت متنفرم متنفرم متنففففففففففففرم!
اونجوری هم که فکر می کنی جو بر ضد ریکارد نیست(فقط خودم طرفداره شم)نقل قول:
در جواب آقا مجتبی 1- چلسی که 100% بالا میاد
2- هر چند از صمیم قلب آرزو می کنم رئال حذف بشه ولی منطق می گه رئال صعود می کنه
3-پرتو بالا میاد شک نکنید