-
با اعلام كادر فني پرسپوليس
محسن خليلي برابر استقلال بازي ميكند
خبرگزاري فارس: مصدوميت مهاجم پرسپوليس برطرف شده و اين بازيكن در دربي ميتواند بازي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني اين تيم اعلام كرد، مشكل مصدوميت محسن خليلي برطرف شده است.
اين بازيكن ميتواند در دربي برابر استقلال بازي كند و مشكلي از اين بابت ندارد.
محسن خليلي، مهاجم پرسپوليس در روزهاي گذشته دچار مصدوميت شده بود و برخي منابع خبري ميگفتند، نميتواند در دربي حضور داشته باشد.
مسابقه دو تيم پرسپوليس واستقلال روز يكشنبه 22 مهر ماه ساعت 15 و سي دقيقه در ورزشگاه آزادي و باحضور داوران اسپانيايي برگزار خواهد شد.
-
حجازی در نشست خبری:
قول پیروزی در دربی عاقلانه نیست / نگفتم استقلال را چشم بسته قهرمان می کنم / هر وقت فتح الله زاده بخواهد می روم
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: پیش بینی برد در دربی مکمن نیست و هر مربی که قول پیروزی در این بازی را بدهد حرکتی عاقلانه انجام نداده است.
به گزارش خبرنگار مهر، ناصرحجازی در نشست خبری که صبح امروز با حضور علی فتح الله زاده و هاشم ساعدی در سالن آمفی تئاتر خانه شهریاران جوان برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: دوست دارم تیمم زیبا بازی کند و نتیجه بگیرد. اما در بازی های گذشته فقط زیبا بازی کرده و در نتیجه گیری توفیق لازم را نداشته ایم.
وی با اشاره به اینکه جایگاه استقلال در رده نهم جدول نیست، افزود: خبرنگاران و هواداران می توانند نسبت به شرایط تیم اعتراض داشته باشند. استقلال نباید تیم نهم جدول باشد. جایگاه ما همیشه بین سه تیم اول جدول بوده و سعی می کنیم بازهم به این جایگاه برسید. من قول می دهم استقلال را به این جایگاه برسانم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص بازی مقابل پرسپولیس گفت: پرسپولیس مانند استقلال یک تیم با ریشه است. بازی این دو تیم همیشه متفاوت از بازی های دیگر است و هر تیم بهتر از شانس های خود استفاده کند پیروز از زمین خارج خواهد شد. سعی می کنیم تا جو این بازی را برای بازیکنان جوان خود قابل هضم کنیم تا بتوانیم در یک بازی جوانمردانه 3 امتیاز را از آن خود کنیم.
حجازی در خصوص حضور مجید نامجو مطلق در کادر فنی تیم فوتبال استقلال گفت: من نامجو مطلق را برای حضور در تیم استقلال مدنظر داشتم اما از سوی هیئت مدیره مسائلی عنوان شد که تصمیم گرفتم از همکاری با وی صرف نظر کنم.
وی تاکید کرد: تا به امروز تنها 8 هفته از مسابقات لیگ برتر گذشته است و در این مدت به هیچ تیمی جام نمی دهند. بعد از 34 هفته است که تیم قهرمان مشخص می شود. در شرایطی که بعضی ها با چند سال فرصت از 7 جام موجود فقط یک قهرمانی کسب کرده اند، بهتر است به ما هم فرصت داده شود تا کار خود را بکنیم. قطعا می توانیم با حمایت مدیریت باشگاه و تلاش بازیکنان در فصل جاری یکی از دو جام موجود را از آن خود کنیم که دور از دسترس نیست.
سرمربی تیم فوتبال استقلال از اظهار نظر پیرامون نتیجه دربی 63 خودداری کرد و گفت: هیچ مربی قبل از بازی قول پیروزی نمی دهد که اگر این کار را بکند عاقل نیست.
وی با رد شایعه خروج نام محسن بیاتی نیا از فهرست تیم فوتبال استقلال افزود: من هیچ موقع پیش از آغاز مسابقات لیگ برتر نگفتم استقلال را چشم بسته قهرمان می کنم. اظهارت من در این خصوص مربوط می شود به فصول گذشته که گفته بودم آن تیم استقلال با بازیکنانش را چشم بسته به قهرمانی می رسانم.
حجازی یاد آور شد: 20 سال در تیم استقلال بازی کردم. کاپیتان و همه کاره این تیم بوده ام و موفقیت های زیادی تحت عنوان مربی و بازیکن استقلال به دست آورده ام. در این مدت برای باشگاه استقلال کیسه ندوخته ام. دنبال منافع شخصی خود نیز نبوده ام. این بار هم اگر به استقلال آمدم تنها به خاطر نام استقلال، هوادارانش و لطف آقای فتح الله زاده بود و هر وقت آنها بخواهند از تیم بدون کوچکترین اعتراض و درگیری می روم زیرا منافعی ندارم که بخواهد به خطر بیافتد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به اظهارت افشین قطبی گفت: گیوتین که ترس ندارد. فوقش در دربی شکست می خوریم و ما را برکنار می کنند.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا ترکیب تیم فوتبال استقلال در بازی های اخیر به دفعات تغییر کرده است، گفت: قبول دارم که ترکیب تیم زیاد دستخوش تغییر شده است اما باید دید علت آن چه بوده است. من در بیشتر بازی های فصل جاری بیشتر بازیکنان خود را بنا به دلایل مختلف همراه نداشته ام دراین شرایط ناچار به اعمال تغییر در ترکیب شده ام.
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: در شرایطی که بازیکنان اصلی خود را به دلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار ندارم، به ناچار باید بازیکنان دیگر را در ترکیب امتحان کنم، توانایی آنها رابسنجم و ببینم می توانم از وجود آنها در مواقع لزوم استفاده کنم. به همین خاطر ترکیب تیم بارها دستخوش تغییر شده است.
حجازی با ابراز امیدواری از آینده یاد کرد و افزود: الان هفته هشتم لیگ برتر است و فرصت تا پایان لیگ زیاد است. ما هم مانند دیگر تیم ها امیدوار هستیم. هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و می توانیم به رده های بالای جدول صعود کنیم.
وی در دفاع ازعملکرد سان جان اورسوویچ هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: این بازیکن خارجی در بازی گذشته زمانی که وارد زمین شد یکی از بهترین بازیکنان ما بود و به خوبی از عهده اجرای وظایف خود برآمد. با ورود کوشکی به ترکیب تیم در بازی های آینده منتظری به ترکیب خط میانی اضافه می شود و توانایی سان جان هم تقویت می شود.
سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اینکه برای دربی برنامه ویژه ای دارد، افزود: سعی داریم بازیکنان را برای این بازی از نظر روحی و روانی مهیا کنیم. آنها چون در بازی های گذشته نتیجه نگرفته اند از نظر روحی و روانی تحلیل رفته اند و فشار زیادی را احساس می کنند باید خودباوری آنها را تقویت کنیم تا بتوانند تمام توانایی خود را در بازی برابر پرسپولیس بروز دهند.
وی تنها مشکل تیمش در بازی های اخیر را استرس بازیکنان عنوان کرد و افزود: مشکل ما فقط استرس بازیکنان است که باید آن را برطرف کنیم. هر تیمی نتیجه نگیرد طبیعتا بعد از چند بازی تحت فشار روحی و روانی قرار می گیرد که با برتری درچند بازی این مشکل برطرف می شود.
حجازی بازی برابر پرسپولیس را نقطه عطفی برای تیم فوتبال استقلال خواند و در خصوص شرایط وحید طالب لو گفت: در دو فصل گذشته طالب لو بهترین دروازه بان لیگ برتر بوده است به همین خاطر گزینه اول من در فصل جاری برای حراست از دروازه استقلال طالب لو بود. با اعتقاد به اینکه در یک تیم نباید دو دروازه بان همسطح باشد تصمیم گرفتیم در کنار وحید دروازه بانی را به خدمت بگیریم که یک درجه از او پایین تر است.
وی با تاکید بر اینکه حضور دو دروازه بان همسطح می تواند مشکلاتی را برای آنها و تیم به دنبال داشته باشد، افزود: من و منصور رشیدی در استقلال چنین شرایطی داشتیم و گاهی اوقات بین ما مشکلاتی به وجود می آمد. اگر من بازی می کردم رشیدی قهر می کرد و با بازی کردن او من ناراحت می شدم. با درک این شرایط تصمیم گرفتم طالب لو را دروازه بان اصلی استقلال کنم در کنار او از وجود نامداری استفاده کنم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: اطمینان من به طالب لو بیش از دیگر دروازه بانان استقلال است . همانطور که رایکوف به من اطمینان داشت و اگر تمرین هم نمی کردم مرا به بازی می فرستاد من نیز نسبت به توانایی دروازه بان شماره یک تیمم اطمینان دارم و می دانم که از بازی مقابل پرسپولیس به اوج آمادگی می رسد و هفته به هفته بهتر می شود.
حجازی اذعان داشت: مرفاوی کارنامه خوبی در استقلال داشته و تا آخرین لحظه تیم را مدعی قهرمانی نگاه داشت اما مسائلی پیش آمد که مانع از موفقیت او شد. مرفاوی مربی توانمندی است به همین خاطر او را به کادر فنی استقلال اضافه کردم.
وی در ادامه تصریح کرد: من از جانب فتح الله زاده امنیت شغلی دارم اما برخی دوستان از هفته دوم و سوم بحث برکناری مرا مطرح کردند در حالی که من به هیچ عنوان از این مسائل نمی ترسم و هر وقت فتح الله زاده و هیئت مدیره باشگاه بخواهند می روم و از آنها به خاطر تصمیم شان تشکر می کنم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال اذعان داشت: زمانی که از استقلال رفتم مبلغ قراردادم مشخص بود. پس از جدایی بلافاصله با تیمی دیگر قرارداد بستم که رقم قراردادم با آن تیم 5 برابر بیش از آن مبلغی بود که از استقلال دریافت کردم این نشان می دهد که در استقلال پول و منافع مالی نیست که به دنبال آن به این تیم آمده باشم.
-
کريم باقری:
فضای حاکم بر باشگاه بی سابقه است / در پست هافبک کارايی ام بيشتر خواهد بود
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با تلاش های مدير عامل باشگاه فضايی بر تيم حاکم شده که طی چند سال گذشته سابقه نداشته است.
به گزارش خبرنگارمهر، کريم باقری که درچهارمين نشست خبری باشگاه پرسپوليس سخن می گفت، ضمن بيان اين مطلب افزود: پيش ازهرصحبتی بايد ازآقای کاشانی تشکرکنم زيرا فضای بسيارخوبی را درتيم مهيا کرده است که درچند سال گذشته که درپرسپوليس بوده ام چنين فضايی را نديده بودم.
وی ادامه داد: وجود چنين فضايی باعث شکل گيری محيط آرامی برای برگزاری تمرينات و حضور موثر بازيکنان درمسابقات شده است که اميدوارم درسايه اين آرامش فصل موفقی را سپری کنيم .
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تاکيد کرد: شرايط تيم پيش از ديدار با استقلال بسيارمناسب است و بازيکنان با روحيه بالا در تمرينات گروهی شرکت می کنند و اميدوارم در روز يکشنبه با ارائه يک بازی قابل قبول و زيبا، بتوانيم در اين ديداربه پيروزی دست يابيم.
وی درمورد مشکلات بوجود آمده درمورد بستن بازوبند کاپيتانی تيم فوتبال پرسپوليس اضافه کرد: درپرسپوليس چنين مشکلی وجود ندارد زيرا همه به بازيکن به کسوت احترام می گذارند. در پرسپوليس پس از من، کريمی کاپيتان است که فعلا با بازی نکردن فرشيد، شيث رضايی و محمدرضا مامانی کاپيتان های بعدی پرسپوليس هستند.
باقری درپايان گفت: امسال کادرفنی از من درخط ميانی استفاده می کند که مطمئنا دراين پست کارايی ام بيشترخواهد بود. سالهای گذشته چون بيشتر درخط دفاع بازی می کردم کمترگلزنی می کردم اما امسال درهمان پستی که به آن علاقه دارم، بازی می کنم و تمام تلاشم را بکار می گيرم تا از موقعيت هايی که بدست می آورم برای شوتزنی و گلزنی استفاده کنم .
-
علیرضا نیکبخت واحدی:
می خواهند جلوی حرکت پرسپولیس را بگیرند / هیچ اختلافی با قطبی ندارم
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در این روزها پرسپولیس روند روبه رشدی دارد و به همین دلیل بعضی ها می خواهند جلوی پیشرفت تیم را بگیرند.
به گزارش خبرنگارمهر، علیرضا نیکبخت واحدی که در چهارمین نشست خبری باشگاه پرسپولیس سخن می گفت، ضمن بیان مطلب افزود: چون پرسپولیس روند روبه رشدی داشته و در حال حرکت رو به جلواست به همین دلیل بعضی ها با استفاده از صحبت های بازیکنان، سعی می کنند با سنگ اندازی جلوی پیشرفت تیم را بگیرند.
وی ادامه داد: متاسفانه امروز به خاطر اینکه من عملکرد خوبی دارم و همچنین قطبی علاقه خاصی به من دارد، این شیطنت ها به سمت من برگشته تا مانع موفقیتم و در نهایت تیم شوند.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس درمورد صحبتهایی که در یکی از برنامه های تلویزیونی علیه وی مطرح شده است، اضافه کرد: بین من و قطبی سوء تفاهماتی بوجود آمد و از صحبت هایم هم برداشت بسیار بدی شده است، درحالیکه اصلا چنین منظوری نداشتم.
وی تصریح کرد: با مربیان زیادی همچون بلاژویچ، کخ و ... کارکرده ام و می بینم که دانش قطبی هم در حد آنهاست. ضمن اینکه قطبی را به خاطر اختلاف کم سنی به اندازه برادرم دوست دارم. ضمن اینکه با بیان این سوء تفاهمات قصد دارند به تیم ضربه بزنند.
نیکبخت واحدی درپایان گفت: در سالهای گذشته با پیراهن استقلال با استرس برابر پرسپولیس بازی می کردم ولی امروز به علت شناختی که از سبک بازی و تیم استقلال دارم راحت تر برابر آنها به میدان می روم.
-
افشین قطبی:
برنده دربی پرسپولیس است / احساس تماشاگران ایران در هیچ کجای دنیا وجود ندارد
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به من گفته اند درباره پیروزی در دربی صحبت نکن اما من با صراحت می گویم برنده این دیدار خواهیم شد.
افشین قطبی که درچهارمین نشست خبری باشگاه پرسپولیس سخن می گفت ضمن بیان مطلب افزود: برنامه ما برای این بازی بسیار آسان است زیرا می خواهیم به میدان برویم تا پیروز شویم. البته به من گفته اند نگو در این دیدار پیروز می شویم اما من با صراحت می گویم برنده این دیدارپرسپولیس است.
وی ادامه داد: بازیکنان با نظم، سازماندهی، تمرکز و انرژی بالایی که دارند برای پیروزی تلاش می کنند و در روز عید فطر یک عیدی و هدیه بزرگ به همراه بازی زیبا و نتیجه جالب توجه به تماشاگران این تیم تقدیم می کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: مهمترین موضوع برای من این است که پرسپولیس فصل را خوب شروع کرد و هر بازی سازماندهی آن بهتر می شود ولی طول می کشد تا به آن تیمی که می خواهیم تبدیل شویم.
وی افزود: هر تیمی حتی تیم های بزرگ در 90 دقیقه دچار اشتباه می شوند زیرا فوتبال بازی اشتباهات است. البته ما سعی می کنیم کمتر دچار اشتباه شده و از مشکلات حریف برای رسیدن به برتری استفاده کنیم.
قطبی ادامه داد: پرسپولیس در8 بازی گذشته نباخته است و به من گفته اند این نتایج در 27 سال گذشته اتفاق نیفتاده بود ما باید از این نتایج خوشحال باشیم و درآینده هم بازی های بهتری ازخود ارائه دهیم تا به قول خود که قهرمانی پرسپولیس بودعمل کنیم و مطمئن باشید پرسپولیس قهرمان خواهد شد.
وی با بیان این موضوع که در22 سال گذشته مربیگری اش در داربی های مهمی در کشورهای آمریکا، مکزیک، کره جنوبی و حتی مسابقه مهم بین ژاپن و کره جنوبی همیشه پیروز بوده است افزود: درتمام این داربی ها فضای خاصی وجود دارد و تماشاگران با احساس زیاد فشار فراوانی را به تیم وارد می کنند اما می دانم احساسی که تماشاگران ایران دارند درهیچ جای دنیا وجود ندارد.
سرمربی پرسپولیس درتوضیح این مطلب ادامه داد: هر روز مردم زیادی من را در خیابان می بینند و از من می خواهند اگر دربازی های دیگر موفق نبوده ام حتما این بازی را ببرم. حال با هر نتیجه ای و تعداد گل بالا. به همین دلیل بسیارخوشحالم که روز یکشنبه روی نیمکت پرسپولیس می نشینم و می خواهم این بازی را با پیروزی به پایان برسانیم.
وی تاکید کرد: پس از دو مساوی تصمیم گرفتم با مشاوره کادرفنی به بازیکنانی که در تمرین انگیزه زیادی دارند بازی دهم و آنها خوب بازی کردند و باعث پیروزی پرسپولیس شدند. مطمئنا ما با بازیکنان خوبی که داریم نمی توانیم به آسانی ترکیب اصلی را انتخاب کنیم و حضور آنها می تواند قدرت پرسپولیس را در پست های مختلف افزایش دهد.
قطبی با اشاره به این موضوع که حضور باقری در داربی بسیار مهم است افزود: ما تلاش می کنیم آن طور که می خواهیم، بازی کنیم و تیم ها را وادار کرده که بر اساس بازی ما ترکیب و سیستم خود را عوض کنند.
وی در مورد شیوه دفاعی پرسپولیس در دقایقی پایانی مسابقه اظهار داشت: باید سعی کنیم در آن لحظات و با برنامه ریزی پیروزی را حفظ کنیم البته تیم های مقابل هم فشار می آورند تا به گل برسند و به همین دلیل ما تا حدودی بازی دفاعی انجام می دهیم. مطمئنا بخشی از فوتبال انجام دفاع خوب مقابل تیم های بهتر است.
سرمربی پرسپولیس با اشاره به این مسئله که درسهای بزرگی از مساوی های پرسپولیس گرفته است، خاطرنشان کرد: امروز با نظم و سازماندهی بهتر بازی خواهیم کرد تا برای رسیدن به قهرمانی نتایج لازم را بدست آوریم.
وی افزود: همیشه سعی کرده ایم بازی احساسی را از بازیکنان تیم دور کرده و آنها را به نظم و تمرکز و و سازماندهی در زمین مسابقه رهنمون سازیم. مطمئنا اگر در دربی احساسی بازی کنیم احتمال برد برای هر دو تیم یکسان می شود ولی ارائه بازی تاکتیکی همراه با نظم، انگیزه و کنترل حریف باعث می شود بهتربه پیروزی برسیم.
قطبی تاکید کرد: درکودکی هم مانند تمام بچه ها که عاشق یکی از این دو رنگ بودند بازی های آنها را دنبال می کردم. هنوزیادم هست که علی پروین در تیم پرسپولیس بود و من می کنم که در آن زمان همیشه پرسپولیس بود که پیروز می شد.
وی در مورد استفاده از پژمان نوری در دفاع چپ اظهار داشت: روزی که به پرسپولیس آمدم احساس کردم پژمان نوری درتمام عمر ورزشی در جناح چپ بازی می کرد زیرا بسیار مسلط بوده و سانترهای خوبی داشت به همین دلیل تصمیم گرفتیم از او در دفاع چپ استفاده کنیم و از جذب یک بازیکنان در این جناح خودداری کنیم.
سرمربی پرسپولیس در مورد حضور ادووکات و وربیک در ایران اضافه کرد: تیم ادووکات سه بازی حساس را در پایان لیگ روسیه پیش رو دارد که می تواند حتی قهرمان آن کشور شود به من اعلام کرد بعد از این مسابقات به ایران می آید همچنین وربیک بعد از سالها از این فرصت برای ماندن در کنار خانواده اش استفاده می کند.
وی تصریح کرد: قرار است برنامه های تیم را برای آنها بفرستیم تا به احتمال زیاد در ماه اکتبر به ایران بیاید. البته آنها بازی های پرسپولیس را از اینترنت دنبال می کنند و از این که ما صدرنشین هستیم خیلی خوشحال هستند.
قطبی در مورد درگیری های لفطی که در بین بازیکنان این تیم بوجود آمده است گفت: فوتبال ورزشی احساسی است که این مشکلات در آن وجود دارد اما من با بازیکنان صحبت کردم که آنها خونسردی خود را حفظ کرده تا دیگرشاهد این اتفاقات نباشیم.
سرمربی پرسپولیس درپایان گفت: دوست دارم در شرایط فعلی روی نیمکت پرسپولیس باشم تا نیمکت استقلال. چون در این بازی روحیه و انگیزه بالا نقش بیشتری موفقیت دارد. بازیکنان ما به خاطر پیروزی های گذشته روحیه بهتری دارند و در این بازی برای پیروزی می جنگند.
-
استیلی در نشست خبری:
نگفتم سرمربی پرسپولیس می شوم / تیم پیروز دربی احساس قهرمانی می کند
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در مصاحبه خود اعلام کردم در آینده سرمربی خواهم شد اما هرگز نگفتم سرمربی فصل آینده پرسپولیس هستم.
به گزارش خبرنگار مهر، حمید استیلی که در چهارمین نشست خبری باشگاه پرسپولیس سخن می گفت ضمن بیان مطلب افزود: این از شگردهای خبرنگاران است که سئوال های دردسر ساز می پرسند. آنها از من پرسیدند:" می خواهید سرمربی شوید؟ و من در پاسخ گفتم: " دوست دارم در سالهای آینده سرمربی شوم" اما هرگز نگفتم می خواهم سرمربی فصل آینده پرسپولیس شوم.
وی در ادامه این نشست خبری اضافه کرد: آسیب دیدگی خلیلی جزیی است و از فردا یا پس فردا در تمرینات گروهی شرکت می کند و می تواند در دربی به میدان برود.
مربی پرسپولیس همچنین تاکید کرد: در این بازی مهمترین مسئله، عوامل روحی روانی تیم است و این موضوع را در جلسه مربیان به قطبی گفته ام.
وی خاطرنشان کرد: در این بازی دو تیم اصلا به جدول نگاه نمی کنند و برای پیروزی به میدان می آیند زیرا با برتری در این مسابقه احساس قهرمانی به آنها دست داده و تماشاگران هم راضی خواهند شد.
استیلی در پایان گفت: در این چند روز هم من و هم قطبی سعی کرده ایم مسائل روانی و انگیزشی را در تمرینات و صحبت های خود به بازیکنان منتقل کنیم تا آنها با روحیه بالا دراین مسابقه به میدان رفته و به بازیکنی که مرد این دیداراست تبدیل شوند.
-
قطبي خبر داد:
وربيك و ادوكات براي ديدن دربي نميآيند
خبرگزاري فارس: مربيان هلندي برخلاف اعلام قبلي براي تماشاي ديدار دربي تهران يه ايران سفر نمي كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پيم وربيك و ديك ادووكات براي دربي به ايران نميآيند.
افشين قطبي، سرمربي پرسپوليس با بيان اين مطلب افزود: ادوكات به من گفت به دليل آنكه تيم زنيط روسيه مسابقه حساسي را در ليگ پيش روي دارد؛ نميتواند به ايران بيايد.
وي افزود: وربيك، سرمربي هلندي و سابق كره جنوبي نيز براي تماشاي دربي نمي تواند راهي تهران شود.
قطبي در اولين روزهاي حضورش در پرسپوليس به هواداران تيم قول داد اين 2 مربي بزرگ هلندي را براي ديدن دربي تهران دعوت كند.
وي پيش از اين به عنوان دستيار با اين 2 مربي كاركرده بود.
-
درگیری هواداران سرخابی 100 ساعت مانده به دربی
در جریان پیش فروش بلیت دربی در ورزشگاه شهید شیرودی بین هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس درگیری به وجود آمد.
به گزارش خبرنگار مهر، درحالیکه کمتر از 100 ساعت به برگزاری شصت و سومین دربی شهر تهران باقی مانده است، هواداران تیم های استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه شهید شیرودی تهران با هم درگیر شدند.
امروز درحالی که هواداران دو تیم برای تهیه بلیت به ورزشگاه شهید شیرودی رفته بودند بین آنها درگیری شدیدی به وجود آمد.
از آنجائیکه تمرینات تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار می شود، تعدد هواداران این تیم و تقابل آنها با هواداران تیم رقیب باعث شد تا بین آنها زد و خورد به وجود آید.
-
کاشانی در نشست خبری:
برای قهرمانی باید در دربی پیروز شویم/ آبرامویچ نیستم
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: برای تداوم صدرنشینی و تثبیت موقعیت خود در جمع مدعیان قهرمانی باید استقلال را در بازی روز یکشنبه شکست دهیم .
به گزارش خبرنگارمهرحبیب کاشانی که درچهارمین نشست مطبوعاتی باشگاه پرسپولیس سخن می گفت ، ضمن بیان مطلب فوق افزود: امسال برنامه ویژه ای برای قدردانی از شخصیت های باشگاه پرسپولیس داریم. باشگاه پرسپولیس 325 پیشکسوت دارد که ما بر اساس اتفاقات خاص باید از آنها تقدیر کنیم.
وی با اشاره اتفاقی که شب گذشته دریکی از باشگاههای انگلیسی رخ داد گفت : این موضوع باید در برنامه های ما قرار بگیرد زیرا مسائل فرهنگی باید همواره سرلوحه اقدامات باشگاه باشد که یکی از آنها قدردانی از زحمات پیشکسوتان است. ما خانواده بزرگی داریم که بیش از 20 میلیون نفر از اقصی نقاط دنیا ما را زیر نظر دارند و بر عملکرد ما نظارت می کنند . شاید هیچ تیمی در دنیا تحت چنین نظارت گسترده ای نباشد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنین تاکید کرد: نمی توانم بگویم اختلافی درخانواده پرسپولیس وجود ندارد. اما ما سعی می کنیم این مشکلات را درون تیم برطرف کرده و اجازه ندهیم این مسائل به خارج از باشگاه منتقل شود.
وی اضافه کرد: تا روز یکشنبه سعی می کنیم تیمی با قدرت را آماده کرده و به میدان بفرستیم تا ضمن ارائه بازی خوب سه امتیاز مسابقه را کسب کند زیرا اگر ما می خواهیم قهرمان شویم باید در این دیدار پیروز شویم و راه دیگری جز این نداریم.
کاشانی در مورد شایعه ای که درخصوص همکاری نکردن بیادی با باشگاه پرسپولیس مطرح شده است، خاطرنشان کرد: اعضای هیئت مدیره توسط ریاست مجمع انتخاب می شوند و تا مدت دو سال درباشگاه فعالیت خواهند کرد. این حق ریاست مجمع که است که هر زمان صلاح دید افرادی که نمی توانند کارکنند را عوض کنند اما بیادی تا ظهر امروز همچنان در باشگاه فعالیت می کرد و اگر اتفاق جدیدی می افتاد من مطلع می شدم. این درست نسیت که در آستانه دربی سعی کنیم با بیان این مسائل به حاشیه های تیم دامن بزنیم.
وی در مورد سخنان مسئولان باشگاه استقلال مبنی بر اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس هنوز برنامه های خود را به سازمان تربیت بدنی ارائه نکرده است، تاکید کرد : سخنگوی سازمان تربیت بدنی باید درمورد این مسائل اظهار نظر کند نه سخنگوی یک باشگاه.
وی اضافه کرد: از زمانی که وارد باشگاه پرسپولیس شدم مدیریت مالی تغییر نکرده و ما تمام تلاشمان این بود که بدهی های فصل گذشته را پرداخت کنیم ولی هنوزمطالبات این فصل پرداخت نشده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: پیش از این 7 میلیون تومان درحساب باشگاه وجود داشت ضمن آنکه منابع درآمد باشگاه مانند ورزشگاه درفشی فر تا سال 87 به پیمانکار واگذار شده بود و هزینه آن نیزمصرف شد.
وی اضافه کرد: امروز سه ماه و 20 روز از مدیریت من می گذرد و ادعا می کنم تیم بسیار خوبی را در فصل نقل و انتقالات بستیم و بازیکنانی را استخدام کردیم که در زمان قرارداد مبلغی به آنها پرداخت کردیم اما تا کنون پولی از سازمان نگرفته ایم.
کاشانی خاطرنشان کرد: قبل از گرفتن حکم باید پیش آقای علی آبادی می رفتم و برنامه های خود را تقدیم می کردم تا باشگاه براساس سیاست کلی برنامه های خود را اجرایی می کرد زیرا اگر روزی کاشانی رفت نباید حرکت و برنامه باشگاه به هم بریزد.
وی با اشاره به حرکت ارزنده مدیران باشگاه ذوب آهن افزود: آنها به تیم خود که باخته اند 500 هزار تومان پاداش داده اند اما ما سه بازی خارج از خانه را برده ایم اما هنوز نتوانسته ایم پاداش شایسته ای را به بازیکنان تیم بدهیم.
وی با بیان اینکه با صداقت، تفاهم و صمیمیت و بدون چشمداشت مالی برنامه های تیم عملی می شود ، گفت: تا امروز تنها 100 میلیون از رئیس سازمان لیگ دریافت کرده ایم.
عضو شورای شهرهمچنین تصریح کرد: ما رئال مادرید نیستیم که بخواهیم از برنامه های جانبی درآمدزایی کنیم. امروز اسپانسر ما بالاتر از تعهد خود عمل کرده است وگرنه دراداره باشگاه به مشکل می خوریم. ضمن اینکه تمام تلاش خود را انجام داده ام تا با حمایت رئیس جمهورمشکل مالیاتی بازیکنان برطرف شده تا آنها بدون دغدغه سالهای آخرعمرفوتبال و دوران پیشکسوتی خود را با آسایش سپری کنند.
وی ادامه داد: اگر از ما برنامه می خواهند ما هم آماده ایم آن را ارائه دهیم . البته تا امروز فضایی فراهم نشده تا با آقای علی آبادی صحبت کنم و مشکلات موجود را به ایشان انتقال دهم.
کاشانی درمورد این خبر که داور داربی قراراست به سود استقلال قضاوت کند تاکید کرد: این شایعه است زیرا داوراسپانیایی یک داوربین المللی بوده و مطمئنا قضاوت او در این مسابقه زیرنظر فیفا و Afc است.
وی در پاسخ به این سئوال که به نظر می رسد علی آبادی تحت فشارحکم ایشان را به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امضا کرده است، گفت: درفضای موجود این موضوع با عقل منطبق نیست . اگر قرار به تحمیل بود ایشان روز بعد از انتخاب من حکم ام را امضا نمی کرد. در شرایط فعلی مسائل با شیطنت به ایشان منتقل می شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان این موضوع که هیچ پدری میان فرزندانش تبعیض قائل نمی شود ، افزود: پرسپولیس تیمی دولتی است و سهام آن متعلق به دولت است ضمن اینکه فرزند باید رسم ادب را به جا آورد و پدر نیز بزرگی کند . حتما آقای علی آبادی برای حل مشکلات تیم اقدام می کند و طی روزهای آینده سازمان به ما کمک مالی خواهد کرد.
وی تاکید کرد: مدیر ورزشی نبوده ام وعکس با لباس ورزشی ندارم ولی مدیر مدرسه بوده ام و مخاطبم را می شناسم . دراین مدت هم ندیده ام که بازیکنان به خاطر پول بازی کنند.
وی با اشاره به این موضوع که افتخارمی کنم باقری عضو تیم پرسپولیس است، تاکید کرد: روز اول به ایشان گفتم تو مانند فرانکو بارسی میلان برای پرسپولیس هستی و خوشحالم که او به عنوان یک فرمانده مقتدر و مرکز ثقل پرسپولیس نقش محوری و تعیین کننده ای در موفقیت های تیم دارد .
کاشانی درمورد مشکلاتی که درخصوص بستن بازوبند کاپیتانی در پرسپولیس بوجود آمد اظهار داشت: شاید درباشگاههای دیگربازی ملی و یا تجربه بازیگری ملاک انتخاب کاپیتان است اما در تیم ما از گذشته کسوت به عنوان ملاک انتخاب کاپیتان در نظر گرفته می شود. این روال هم ادامه خواهد داشت و درحال حاضر می توانم 25 کاپیتان پرسپولیس را پشت سرهم اعلام کنم . البته باید از حرکت ارزشمند پژمان نوری که بازوبند را به نیکبخت داد تقدیر شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه آبراموویچ نیستم که درآمد شخصی خود را برای حل مشکلات تیم مصرف کنم، تاکید کرد: برای اینکه باشگاه پرسپولیس به مدیریت درآمدزا نیاز داشت به این تیم آمدم و چون این باشگاه تحت پوشش سازمان تربیت بدنی است ما باید مانند ادارات دولتی تا پایان بهمن ماه سال جاری درآمد و هزینه های خود را به صورت مکتوب به این ارگان اعلام کنیم تا بودجه سال 87 ما تصویب شود که اگر برنامه ما تایید شود نباید هیچ کس از آن تخطی کند.
وی درمورد منابع درآمدزایی باشگاه گفت: تاکنون توسط 4 اسپانسر در حدود 5/2 میلیارد درآمد زایی شده است اما همچنان بدهی های قبلی درتیم وجود دارد و همین موضوع اداره باشگاه را سخت تر می کند.
کاشانی درمورد بازیکنان جدید پرسپولیس گفت: Dvd بازی آنها را دریافت کردیم ولی پیشنهادات آنها بالا بوده است. تقریبا دو بازیکن تایید شدند ولی درحال مذاکره هستیم تا با توافق بر سر مسائل مالی آنها به ایران بیایند که دراین صورت ممکن است چند بازی پرسپولیس را از دست بدهند.
وی پیرامون وضعیت رافائل تاکید کرد: کیومرث هاشمی به من اعلام کرده که آقای علی آبادی نامه های رسیده در این مورد را خوانده و نگران وضعیتی است که ممکن است شکایت رافائل برای پرسپولیس ایجاد کند اما قرار است روز دوشنبه آینده نماینده حقوقی ما در سوئیس این موضوع را با مستنداتی که در اختیار داریم پیگیری کند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس افزود: عمده مشکل رافائل شرکت ترانسفرکننده این بازیکن است که 135 هزار یورو می خواهد. مربی که رابط انتقال این بازیکن به باشگاه شد اجازه نداد قبل ازعقد قرارداد تست پزشکی گرفته شود که پس از تست پزشکی مشخص شد رافائل هپاتیت دارد . آن مربی به پزشک تیم گفت در این مورد صحبت نکند اما طبق قوانین فیفا بازیکنی که ایدز و یا هپاتیت داشته باشد نباید قرارداد ببندد. بر این اساس امیدواریم مدارک ما مورد تایید دادگاه بین المللی ورزش قرار گرفته و این پرونده بسته شده است.
وی درمورد رای باشگاه پرسپولیس در روز انتخابات فدراسیون فوتبال افزود: نمی توانم این رای را اعلام کنم زیرا برای آن فرد تبلیغ می شود و این منطقی نیست البته این رای حبیب کاشانی نیست بلکه رای باشگاه بوده و پس از مشورت درهیئت مدیره و مشورت با کادر فنی بازیکنان فردی که حضورش در فدراسیون فوتبال به نفع این رشته خواهد بود را انتخاب می کنند.
کاشانی درمورد پاداش پیروزی پرسپولیس در دربی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی ابتدای فصل هر برد داخل و خارج از خانه پاداش خاصی دارد و پیروزی در این دیدار نیز شامل پاداش جداگانه ای خواهد شد که سعی می کنیم در صورت برتری در این دیدار با جمع آوری تمام مبالغی که دوستان وعده آن را داده اند پاداش شایسته ای به بازیکنان بدهیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پایان گفت: آقای فتح الله زاده مدیری حرفه ای در ورزش هستند که بنده از لحاظ سنی و علمی از ایشان بسیار پایین ترهستم. من مدیری هستم که 109 روز از پیشینه فعالیت دربخش ورزشی دارم ولی ایشان پیشینه زیادی در این زمینه دارم.
-
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: نبايد بي جهت دربي را حساس كنيم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به خواست مسئولان باشگاه نبايد ديدار با استقلال را حساس كنيم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در بازيهاي گذشته برخوردهاي شديدي با بازيكنان تيم هاي حريف داشتم و دچار ضربخوردگي شدهام. به علت تمرين كردن در زمين نفت از ناحيه زانو احساس درد ميكنم و اميدوارم به مرور زمان براي دربي به شرايط صد در صد آمادگي برسم.
نيكبخت تصريح كرد: در اين شرايط، در اختيار داشتن زمين نفت براي ما غنيمتي بزرگ است؛ اما به دليل سفت بودن زمين هر لحظه امكان دارد كه بازيكنان مصدوم شوند.
وي افزود: سياست باشگاه اين است كه بازيكنان بازي مقابل استقلال را زياد حساس نكنند، به همين دليل نمي توانيم به طور مداوم با رسانه ها گفت و گو كنيم؛ اما هواداران خيالشان از بابت آماده بودن بازيكنان راحت باشد.
تيم هاي استقلال و پرسپوليس يك شنبه هفته آينده در ورزشگاه آزادي دربي تهران را برگزار خواهند كرد.
-
در نشست خبري باشگاه پرسپوليس
كاشاني: مانند آبراموويچ چاه نفت ندارم
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: آبراموويچ نيستم كه با درآمد نفتي خود اين باشگاه را اداره كنم.
حبيب كاشاني در نشست خبري امروز باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: پرسپوليس خانواده بزرگي است كه نه تنها در داخل، بلكه در خارج از كشور نيز هواداران بيشماري دارد و زماني كه تيم پيروز ميشود از سراسر جهان پيام تبريك دريافت ميكنيم.
وي افزود: در هر خانوادهاي ممكن است اختلاف وجود داشته باشد؛ اما ميخواهيم با نهايت توان حاشيهها را كم كنيم و در ديدار برابر استقلال جوانمردانه بازي كنيم. براي حفظ تداوم صدرنشيني در ليگ بايد استقلال را شكست دهيم.
كاشاني در خصوص شايعه بركناري خود اظهار داشت: مدير عامل باشگاه از سوي رياست مجمع انتخاب ميشود، من هم به مدت 2 سال انتخاب شدهام و با قدرت به كارم ادامه ميدهم. مجمع باشگاه اين اختيار را دارد در صورتي كه من ضعيف كار كنم و عملكرد موفقي نداشته باشم، من را بر كنار كنند.
مدير عامل پرسپوليس در خصوص علت ممنوع المصاحبه شدن بازيكنان اين تيم گفت: آنها ممنوع المصاحبه نيستند؛ ولي در آستانه مسابقه حساس با استقلال تصميم گرفتم براي كنترل حاشيهها بازيكنان كمتر مصاحبه كنند.
كاشاني در مورد خبر بركناري حسن بيادي از پرسپوليس عنوان كرد: اين خبر صحت ندارد و ايشان با قدرت به كار خود ادامه مي دهد.
وي در مورد حرف هاي فتح الله زاده مبني بر كمك 5/1 ميلياردي سازمان به پرسپولس گفت: شفاف عمل ميكنيم. در اين مدت تنها 100 ميليون تومان از سوي رئيس سازمان ليگ دريافت كرده ايم.
كاشاني در مورد اظهارات سخنگوي استقلال مبني بر اينكه رئيس سازمان به برنامه باشگاه ها پول مي دهد، عنوان كرد: ساعدي نبايد اين حرف را بزند. سازمان بايد اين مسائل را بررسي كند. از روزي كه مديرعامل شدمف برنامهام را تهيه كردهام؛ اما شرايط مالي باشگاه مساعد نيست. بازيكنان و اشخاص ديگر مطالبات زيادي از باشگاه دارند. در سه ماه و ده روزي كه من به پرسپوليس آمدهام هيچ گونه كمك مالي دريافت نكردهايم.
وي افزود: مي دانم باشگاه بايد سياست كل داشته باشد. معتقدم بايد برنامه كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت داشته باشيم تا به هدفمان برسيم.
مديرعامل پرسپوليس تصريح كرد: در ديدار برابر ذوب آهن پيروز شديم؛ اما بازيكنان حريف نفري 500 هزار تومان پاداش دريافت كردند و ما حتي 200 هزار تومان نداشتم كه به بازيكنان هديه كنيم.
وي ادامه داد: پرسپوليس رئال مادريد نيست كه از طريق بليت فروشي در آمدزايي كند. تنها منبع در آمد ما حاميان مالي هستند. آنها در فصل جاري به خوبي ما را حمايت كردند. سازمان نيز از ما برنامه خواسته است كه برنامه مدوني را در اختيار آنها قرار دادهايم.
وي ادامه داد: تلاش ميكنيم با كمك رئيس جمهور مسائل مالياتي بازيكنان را حل كنيم تا آنها در دوران بازنشستگي دچار بحران نشوند.
كاشاني در مورد شايعهاي كه گفته ميشود داور اسپانيايي در دربي به نفع استقلال قضاوت خواهد كرد، گفت: اين شايعات بي اساس است. داوران دربي زير نظر فيفا هستند و Afc نيز براي مسابقات نظارت ميكند. ضمن اينكه داوران اسپانيايي اصول اخلاقي و حرفهاي را رعايت ميكنند و عادلانه قضاوت خواهند كرد.
كاشاني در مورد اين مسئله كه رئيس سازمان تربيت بدني مخالف حضور كاشاني در باشگاه پرسپوليس است گفت: صحت ندارد. اگر سازمان مخالف من بود، علي آبادي حكم مديريت من را امضا نميكرد. در جلساتي كه با او داشتم چنين مسئلهاي را مطرح نكرده است.
وي افزود: رئيس سازمان مانند پدر خانواده است و هيچ پدري با فرزندش درگير نميشود و اميدوارم در روزهاي آتي كمك مالي به دستمان برسد.
مدير عامل پرسپوليس در خصوص كاپيتاني اين تيم گفت: در تيم ما كسوت مهمترين عامل كاپيتاني است و با اين حال من از نوري تشكر ميكنم كه با وجود آنكه بازيكن قديمي تر از نيكبخت بود بازوبند را به اين بازيكن داد. اين حركت قابل تقدير است.
كاشاني در مورد تغيير مديران باشگاه پرسپوليس و عدم جذب حامي مالي عنوان كرد: من آبراوموويچ نيستم كه با در آمد شخصي و پول چاه هاي نفت خود پرسپوليس را اداره كنم. زماني كه آمدم مسئولان تاكيد داشتند اين باشگاه مشكل مديريتي دارد. با اين شناخت وارد باشگاه شدم. براي سال 87 برنامههاي زيادي دارم. اميدوارم برابر برنامهها هزينهها تامين شود.
وي ادامه داد: حامي مالي اين فصل 2 برابر فصل گذشته پول داده است. با اين حال هزينههاي باشگاه بالاست. تاكنون با تعامل ورزشي مسائل را حل كرده ايم و اميدوارم تا روز آخر ادامه داشته باشد.
كاشاني در مورد جذب بازيكنان جديد گفت: 2 بازيكن خارجي مورد نظر ما هستند و بعد از دربي در خصوص جذب آنها تصميم گيري خواهيم كرد. در صورت توافق با حاميان مالي براي جذب آنها مذاكره ميكنيم.
كاشاني در مورد مشكل رافائل با باشگاه پرسپوليس گفت: كيومرث هاشمي تماس هاي زيادي با ما در اين مورد داشته است و گزارش مفصل رافائل به او داده شده است. بعد از دربي به طور جدي اين موضوع را پيگيري ميكنيم. وكيل حقوقي باشگاه در ايتاليا موضوع را پيگيري ميكند.
رافائل 135 هزار يورو از باشگاه درخواست كرده است كه اين مبلغ براي ما زياد است.
وي افزود: زماني كه رافائل آمد، به كمك مربي وقت پرسپوليس بدون تست پزشكي با او قرار داد امضا شد در حالي كه رافائل هپاتيت داشت و طبق قانون فيفا براي حضور در مسابقات اين بازيكن تست پزشكي نداده و بازيكني كه هپاتيت دارد نميتواند در مسابقات شركت كند.
كاشاني در مورد اينكه در انتخابات رياست فدراسيون فوتبال به چه كسي راي خواهد داد، گفت: راي من شخصي نيست. راي تمام بازيكنان و مربيان و اعضاي باشگاه است. بايد بر اساس خرد جمعي راي بدهم.
كاشاني در مورد پاداش پيروزي بر استقلال تصريح كرد: تاكنون به طور رسمي چيزي را به عنوان پاداش اعلام نكرده ايم؛ اما دوستان قول پاداش هاي زيادي را به بازيكنان دادهاند و در صورت پيروزي در اين مسابقه پاداش خوبي به بازيكنان مي دهيم.
-
حاشیه نشست امروز استقلال؛
حضور رضایی در هیئت مدیره استقلال رسمی شد
در حالیکه بیش از 2 ماه از اعلام غیر رسمی خبر حضور مجدد امیدوار رضایی در هیئت مدیره باشگاه استقلال می گذرد، امروز فتح الله زاده رسما از شرکت وی در جلسات مدیران این باشگاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، حدود دو ماه پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه امیدوار رضایی به عنوان ششمین عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال انتخاب شده است. در حالیکه صحت وسقم این خبر درسکوت خبری مسئولان باشگاه استقلال گم شده بود امروز در نشست مدیرعامل، سخنگو و سرمربی استقلال، علی فتح الله زاده تلویحا به حضور امیدوار رضایی درجلسات هیئت مدیره باشگاه اشاره کرد.
این ششمین عضوهیئت مدیره باشگاه استقلال است که حضور درجلسات مدیران باشگاه تا به امروزمسکوت مانده بود و خبر انتصابش در هیئت مدیره باشگاه چیزی در حد شایعه بود.
امیدوار رضایی در حالی به عنوان یکی از اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال فعالیت می کند که سازمان تربیت بدنی به عنوان متولی اصلی این باشگاه باید به طور رسمی و شفاف این خبر را اعلام می کرد اما این اتفاق نیفتاد.
-
ساعدی در نشست خبری:
استقلال برنده دربی است / پرسپولیس هنوز به سازمان برنامه نداده که بخواهد کمک دریافت کند
سخنگوی باشگاه استقلال گفت: با توجه به توانمندی و پتانسیل بالای تیم فوتبال استقلال قول می دهم این تیم در دربی تهران پیروز خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، هاشم ساعدی درنشست خبری باشگاه استقلال که با حضور علی فتح الله زاده و ناصرحجازی پیش از ظهر امروز در خانه شهریاران جوان برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: یکی از مهمترین ویژگی های تیم های موفق دوری آنها از حاشیه و صداقت و صمیمیتی است که در آن مجموعه حکمفرماست. درچنین تیم هایی آرامش اهرم تاثیرگذاری درجهت موفقیت تیم است که باید سعی کنیم خود را با این شرایط هماهنگ سازیم.
وی با اشاره به این نکته که "برای بازی مقابل پرسپولیس آنچه بیش ازمسائل فنی اهمیت دارد، حفظ آرامش و تقویت مسائل روحی و روانی است"، افزود: با توجه به پتانسیل بالای تیم و توانمندی کادر فنی و بازیکنان با توکل به خدا قطعا استقلال پیروز دربی تهران خواهد بود.
سخنگوی باشگاه استقلال در پاسخ به اظهارات حبیب کاشانی که تاکید دارد سازمان تربیت بدنی کمکی به باشگاه پرسپولیس نکرده است، گفت: کاشانی درست می گوید. سازمان تربیت بدنی در زمان مدیریت کاشانی به پرسپولیس کمک نکرده است و تمام کمک مالی سازمان به این باشگاه برمی گردد به زمان مدیریت انصاری فرد. از آنجائیکه آقای علی آبادی بدون حساب و کتاب به باشگاهی کمک نمی کند برای این کارباید هرباشگاه برنامه عملیاتی خود را ارائه و براساس صورت هزینه های خود از کمک سازمان بهره مند شود.
وی تصریح کرد: باشگاه استقلال پس از انتصاب فتح الله زاده برنامه خود را ارائه کرد که مورد وثوق آقای علی آبادی قرار گرفت که موجب شد کمکی 500 میلیون تومانی از سوی سازمان تربیت بدنی نصیب باشگاه استقلال شود اما ظاهرا هنوز این اتفاق در باشگاه پرسپولیس نیفتاده که مبلغی از سازمان به این تیم پرداخت شود. ما هم در نظر داریم با ارائه صورت هزینه ها و برنامه های خود بخش دیگری از نیازهای مالی خود را با کمک سازمان تربیت بدنی مرتفع کنیم.
-
حجازی در نشست خبری:
قول پیروزی در دربی عاقلانه نیست / نگفتم استقلال را چشم بسته قهرمان می کنم / هر وقت فتح الله زاده بخواهد می روم
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: پیش بینی برد در دربی مکمن نیست و هر مربی که قول پیروزی در این بازی را بدهد حرکتی عاقلانه انجام نداده است.
به گزارش خبرنگار مهر، ناصرحجازی در نشست خبری که صبح امروز با حضور علی فتح الله زاده و هاشم ساعدی در سالن آمفی تئاتر خانه شهریاران جوان برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: دوست دارم تیمم زیبا بازی کند و نتیجه بگیرد. اما در بازی های گذشته فقط زیبا بازی کرده و در نتیجه گیری توفیق لازم را نداشته ایم.
وی با اشاره به اینکه جایگاه استقلال در رده نهم جدول نیست، افزود: خبرنگاران و هواداران می توانند نسبت به شرایط تیم اعتراض داشته باشند. استقلال نباید تیم نهم جدول باشد. جایگاه ما همیشه بین سه تیم اول جدول بوده و سعی می کنیم بازهم به این جایگاه برسید. من قول می دهم استقلال را به این جایگاه برسانم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص بازی مقابل پرسپولیس گفت: پرسپولیس مانند استقلال یک تیم با ریشه است. بازی این دو تیم همیشه متفاوت از بازی های دیگر است و هر تیم بهتر از شانس های خود استفاده کند پیروز از زمین خارج خواهد شد. سعی می کنیم تا جو این بازی را برای بازیکنان جوان خود قابل هضم کنیم تا بتوانیم در یک بازی جوانمردانه 3 امتیاز را از آن خود کنیم.
حجازی در خصوص حضور مجید نامجو مطلق در کادر فنی تیم فوتبال استقلال گفت: من نامجو مطلق را برای حضور در تیم استقلال مدنظر داشتم اما از سوی هیئت مدیره مسائلی عنوان شد که تصمیم گرفتم از همکاری با وی صرف نظر کنم.
وی تاکید کرد: تا به امروز تنها 8 هفته از مسابقات لیگ برتر گذشته است و در این مدت به هیچ تیمی جام نمی دهند. بعد از 34 هفته است که تیم قهرمان مشخص می شود. در شرایطی که بعضی ها با چند سال فرصت از 7 جام موجود فقط یک قهرمانی کسب کرده اند، بهتر است به ما هم فرصت داده شود تا کار خود را بکنیم. قطعا می توانیم با حمایت مدیریت باشگاه و تلاش بازیکنان در فصل جاری یکی از دو جام موجود را از آن خود کنیم که دور از دسترس نیست.
سرمربی تیم فوتبال استقلال از اظهار نظر پیرامون نتیجه دربی 63 خودداری کرد و گفت: هیچ مربی قبل از بازی قول پیروزی نمی دهد که اگر این کار را بکند عاقل نیست.
وی با رد شایعه خروج نام محسن بیاتی نیا از فهرست تیم فوتبال استقلال افزود: من هیچ موقع پیش از آغاز مسابقات لیگ برتر نگفتم استقلال را چشم بسته قهرمان می کنم. اظهارت من در این خصوص مربوط می شود به فصول گذشته که گفته بودم آن تیم استقلال با بازیکنانش را چشم بسته به قهرمانی می رسانم.
حجازی یاد آور شد: 20 سال در تیم استقلال بازی کردم. کاپیتان و همه کاره این تیم بوده ام و موفقیت های زیادی تحت عنوان مربی و بازیکن استقلال به دست آورده ام. در این مدت برای باشگاه استقلال کیسه ندوخته ام. دنبال منافع شخصی خود نیز نبوده ام. این بار هم اگر به استقلال آمدم تنها به خاطر نام استقلال، هوادارانش و لطف آقای فتح الله زاده بود و هر وقت آنها بخواهند از تیم بدون کوچکترین اعتراض و درگیری می روم زیرا منافعی ندارم که بخواهد به خطر بیافتد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال در پاسخ به اظهارت افشین قطبی گفت: گیوتین که ترس ندارد. فوقش در دربی شکست می خوریم و ما را برکنار می کنند.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا ترکیب تیم فوتبال استقلال در بازی های اخیر به دفعات تغییر کرده است، گفت: قبول دارم که ترکیب تیم زیاد دستخوش تغییر شده است اما باید دید علت آن چه بوده است. من در بیشتر بازی های فصل جاری بیشتر بازیکنان خود را بنا به دلایل مختلف همراه نداشته ام دراین شرایط ناچار به اعمال تغییر در ترکیب شده ام.
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: در شرایطی که بازیکنان اصلی خود را به دلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار ندارم، به ناچار باید بازیکنان دیگر را در ترکیب امتحان کنم، توانایی آنها رابسنجم و ببینم می توانم از وجود آنها در مواقع لزوم استفاده کنم. به همین خاطر ترکیب تیم بارها دستخوش تغییر شده است.
حجازی با ابراز امیدواری از آینده یاد کرد و افزود: الان هفته هشتم لیگ برتر است و فرصت تا پایان لیگ زیاد است. ما هم مانند دیگر تیم ها امیدوار هستیم. هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و می توانیم به رده های بالای جدول صعود کنیم.
وی در دفاع ازعملکرد سان جان اورسوویچ هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: این بازیکن خارجی در بازی گذشته زمانی که وارد زمین شد یکی از بهترین بازیکنان ما بود و به خوبی از عهده اجرای وظایف خود برآمد. با ورود کوشکی به ترکیب تیم در بازی های آینده منتظری به ترکیب خط میانی اضافه می شود و توانایی سان جان هم تقویت می شود.
سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اینکه برای دربی برنامه ویژه ای دارد، افزود: سعی داریم بازیکنان را برای این بازی از نظر روحی و روانی مهیا کنیم. آنها چون در بازی های گذشته نتیجه نگرفته اند از نظر روحی و روانی تحلیل رفته اند و فشار زیادی را احساس می کنند باید خودباوری آنها را تقویت کنیم تا بتوانند تمام توانایی خود را در بازی برابر پرسپولیس بروز دهند.
وی تنها مشکل تیمش در بازی های اخیر را استرس بازیکنان عنوان کرد و افزود: مشکل ما فقط استرس بازیکنان است که باید آن را برطرف کنیم. هر تیمی نتیجه نگیرد طبیعتا بعد از چند بازی تحت فشار روحی و روانی قرار می گیرد که با برتری درچند بازی این مشکل برطرف می شود.
حجازی بازی برابر پرسپولیس را نقطه عطفی برای تیم فوتبال استقلال خواند و در خصوص شرایط وحید طالب لو گفت: در دو فصل گذشته طالب لو بهترین دروازه بان لیگ برتر بوده است به همین خاطر گزینه اول من در فصل جاری برای حراست از دروازه استقلال طالب لو بود. با اعتقاد به اینکه در یک تیم نباید دو دروازه بان همسطح باشد تصمیم گرفتیم در کنار وحید دروازه بانی را به خدمت بگیریم که یک درجه از او پایین تر است.
وی با تاکید بر اینکه حضور دو دروازه بان همسطح می تواند مشکلاتی را برای آنها و تیم به دنبال داشته باشد، افزود: من و منصور رشیدی در استقلال چنین شرایطی داشتیم و گاهی اوقات بین ما مشکلاتی به وجود می آمد. اگر من بازی می کردم رشیدی قهر می کرد و با بازی کردن او من ناراحت می شدم. با درک این شرایط تصمیم گرفتم طالب لو را دروازه بان اصلی استقلال کنم در کنار او از وجود نامداری استفاده کنم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: اطمینان من به طالب لو بیش از دیگر دروازه بانان استقلال است . همانطور که رایکوف به من اطمینان داشت و اگر تمرین هم نمی کردم مرا به بازی می فرستاد من نیز نسبت به توانایی دروازه بان شماره یک تیمم اطمینان دارم و می دانم که از بازی مقابل پرسپولیس به اوج آمادگی می رسد و هفته به هفته بهتر می شود.
حجازی اذعان داشت: مرفاوی کارنامه خوبی در استقلال داشته و تا آخرین لحظه تیم را مدعی قهرمانی نگاه داشت اما مسائلی پیش آمد که مانع از موفقیت او شد. مرفاوی مربی توانمندی است به همین خاطر او را به کادر فنی استقلال اضافه کردم.
وی در ادامه تصریح کرد: من از جانب فتح الله زاده امنیت شغلی دارم اما برخی دوستان از هفته دوم و سوم بحث برکناری مرا مطرح کردند در حالی که من به هیچ عنوان از این مسائل نمی ترسم و هر وقت فتح الله زاده و هیئت مدیره باشگاه بخواهند می روم و از آنها به خاطر تصمیم شان تشکر می کنم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال اذعان داشت: زمانی که از استقلال رفتم مبلغ قراردادم مشخص بود. پس از جدایی بلافاصله با تیمی دیگر قرارداد بستم که رقم قراردادم با آن تیم 5 برابر بیش از آن مبلغی بود که از استقلال دریافت کردم این نشان می دهد که در استقلال پول و منافع مالی نیست که به دنبال آن به این تیم آمده باشم.
-
فتح الله زاده در نشست خبری:
حجازی می تواند استقلال را به اوج برساند / پرسپولیس نان گذشته را می خورد
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران با ابراز اطمینان نسبت به آینده این تیم تاکید کرد ناصر حجازی می تواند استقلال را به اوج برساند و از شرایط فعلی خارج کند.
به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاده در نشست خبری باشگاه استقلال که با حضور ناصر حجازی و هاشم ساعدی پیش از ظهر امروز در خانه شهریاران جوان برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: از تیرماه که رسما از سوی سازمان تربیت بدنی حکم مدیرعاملی باشگاه استقلال را دریافت کردم باید در یک مقطع کوتاه ضمن جذب بازیکنان جدید در جهت تمدید قرارداد مالی بازیکنان فصل گذشته اقدام می کردم. در این بین 15 بازیکن جدید را به استخدام درآوردیم و قرارداد مالی 10 بازیکن را تمدید کردیم.
وی ادامه داد : از آنجائیکه قانون به ما اجازه نمی داد بیش از 5 بازیکن لیگ برتری را جذب کنیم باید در استخدام بازیکنان جوان و لیگ دسته اولی دقت عمل به خرج می دادیم تا دچار مشکل نشویم، زیرا هر اقدام نسنجیده ما می توانست با مشکلات زیادی در آینده همراه باشد.
مدیرعامل باشگاه استقلال با تاکید بر این نکته که در زمان مدیریت خود تنها 500 میلیون تومان از سازمان تربیت بدنی کمک دریافت کرده است، افزود: پیش از آنکه این رقم به باشگاه استقلال پرداخت شود، دوستان ما در باشگاه پرسپولیس 5/1 میلیارد تومان از سازمان تربیت بدنی کمک دریافت کرده بودند.
فتح الله زاده در ادامه از ساخت و تجهیز ورزشگاه اختصاصی به ارزش 50 میلیارد تومان برای تمرینات تیم فوتبال استقلال خبر داد و افزود: زمینی در جنب پارک ارم را برای ساخت ورزشگاه استقلال در نظر گرفته ایم که با تلاش زیاد و کمک دوستان مان در زمین شهری آن را از حالت تعلیق خارج کردیم و قرار است با دریافت کمک یک میلیارد تومانی از سازمان تربیت بدنی کار ساخت زمین چمن، رختکن و امکانات باشگاه را در این مکان آغاز کنیم و اصطلاحا سند آنجا را به نام استقلال بزنیم تا پس از آن کار ساخت ورزشگاه جدی تر دنبال کنیم.
وی با اشاره به این نکته که باشگاه استقلال رقمی بالغ بر 900 میلیون تومان از فصل گذشته بدهی داشته است، افزود: علاوه بر این، رقمی در حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان نیز به بازیکنان جدید پرداخت کردیم. در این بین تنها کمک پانصد میلیون تومانی سازمان تربیت بدنی را داشته ایم و باید باقی نیاز خود را با تلاش مدیران باشگاه برطرف سازیم.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در ادامه از تاسیس آکادمی و مدارس فوتبال، تشکیل تیم پینگ پنگ،تیم های فوتبال نونهالان خبرداد.
فتح الله زاده با تاکید بر اینکه باشگاه استقلال تنها باشگاه لیگ برتری است که مبلغ 30 درصد از رقم پیش قرارداد بازیکنان را پرداخت کرده است، افزود: سازمان تربیت بدنی طی سال های اخیر سالانه 5/1 میلیارد تومان به باشگاه استقلال و 2 میلیارد تومان به باشگاه پرسپولیس کمک کرده است. امسال هم می توانیم روی کمک یک میلیارد تومانی سازمان تربیت بدنی حساب کنیم و باید باقی نیاز مالی خود که رقمی در حدود 5/2 میلیارد تومان است را با کمک هیئت مدیره و مجاری مالی باشگاه برطرف سازیم.
وی با اشاره به اینکه "هواداران و رسانه ها حق دارند نسبت به شرایط موجود تیم فوتبال استقلال گله مند باشند" در پاسخ به اظهارات کاشانی درخصوص اینکه سازمان تربیت بدنی تنها به استقلال کمک مالی می کند، گفت: واقعیت امر این است که باشگاه استقلال در دوره مدیریت من فقط 500 میلیون تومان از سازمان تربیت بدنی کمک گرفته است. در این خصوص لازم نیست بیش از این حرفی بزنم و صلاح نمی بینم در مورد اظهارات آقای کاشانی موردی را بیان کنم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد اشتباهات داوری در بازی های اخیر این تیم گفت: انتظار ما این بود که داور بازی سپاهان - استقلال در دقایق پایانی بازی زمانی که روی نیمکت ما نه سرپرست حضور داشت و نه اعضا کادر فنی بازی را با اختیار خود قطع و به اتفاقات حواشی زمین رسیدگی می کرد.
وی با اشاره به اینکه استقلال گل دوم را از تیم فوتبال سپاهان زمانی دریافت کرد که سرپرست و اعضا کادر فنی روی نیمکت حضور نداشتند، افزود: متعجبم چرا سعید مظفری زاده که از بهترین داوران فوتبال کشور است بازی را نگه نداشت. اگر این چنین می کرد اتفاقات آخر بازی رخ نمی داد. با این شرایط تنها می توانیم نسبت به اشتباهات داوری اعتراض کنیم و از کمیته داوران بخواهیم که نسبت به شرایط حساس تیم فوتبال استقلال برای داوری بازی های ما حساسیت بیشتری به خرج دهد.
فتح الله زاده با منتفی خواند ترانسفر بازیکنان استقلال در فصل جاری ، پیرامون شرایط تیم گفت: تیم ما در ابتدای مسابقات لیگ برتر با مشکلات متعددی دست به گریبان بود که موجب شد نتایج مورد نظر را کسب نکنیم. ناکامی های تیم استرس بازیکنان را افزایش داده و از نظر روحی و روانی آنها را تحت تاثیر قرار داده است. باید سعی کنیم این مشکلات را به حداقل برسانیم و بتوانیم با کسب امتیازات لازم در دو بازی آینده از شرایط موجود خارج شویم.
مدیرعامل باشگاه استقلال با ابراز امیدواری از آینده یاد کرد و افزود: تیم ما با پشت سرگذاشتن مشکلات در دو بازی گذشته شرایط ایده الی را پیدا کرده و اصطلاحا 90 دقیقه ای شده است. در این شرایط باید از تیم حمایت کنیم و با سعه صدر در انتظار آینده روشن تیم فوتبال استقلال باشیم. اطمینان دارم که استقلال درپایان مسابقات ضمن رسیدن به جایگاهی مناسب یکی از دو جام لیگ برتر و جام حذفی را از آن خود خواهد کرد.
وی با رد شایعه اختلاف خود با اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال خاطرنشان ساخت: در روزنامه ها عنوان شده بود که من با آقای علیان مشاجره لفظی کرده ام که کذب محض است. تا به امروز هیچ وقت با آقای علیان مذاکره تلفنی نداشته ام که منجر به درگیری و مشاجره شود. ایشان در آخرین نشست هیئت مدیره به همراه تک تک اعضا بر لزوم حمایت از آقای حجازی تاکید کردند و مخالف این بودند که آلترناتیوی را برای وی انتخاب کنیم.
فتح الله زاده با اذعان براین نکته که اعضا هیئت مدیره باشگاه استقلال برای انتخاب حجازی از وی حمایت کرده اند و تا به امروز نسبت به این حمایت اعتراضی نداشته اند، در خصوص شکایت محمدرضا ساکت از ناصرحجازی و اصغرحاجیلو گفت: در ورزشگاه هر تماشاگری می تواند شعار بدهد اما زمانی که برای شعار دادن خود از بلند گویی استفاده می کند که جز ابزار باشگاه است باید آن باشگاه پاسخگوی فحاشی هوادارانش باشد.
وی ادامه داد : درعین حال ما منتظر گزارش ناظربازی و نماینده فدراسیون فوتبال می مانیم و انتظار داریم که فدراسیون فوتبال براساس مستندات این گزارش درجلسه ای به حواشی بازی رسیدگی کند.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد دیدار خود با امیر قلعه نویی گفت: شب گذشته در ضیافت افطاری یکی از مسئولان سازمان تربیت بدنی شرکت کردم که آقایان قریب، قلعه نویی و نظری جویباری نیز حضور داشتند. این اولین دیدار ما پس از مدیرعاملی من در استقلال بود .
فتح الله زاده در مورد ادامه همکاری با ناصر حجازی در پایان فصل جاری گفت: در فوتبال اتفاقاتی غیر قابل پیش بینی رقم می خورد که از اختیار ما خارج است. ممکن است در پایان فصل استقلال مدعی قهرمانی لیگ باشد، به دیدار نهایی جام حذفی برسد و درآخرین لحظه هر دو جام را از دست بدهد بدون شک در آن شرایط رفتار ما با مربی تیمی که تمام فصل را با ناکامی پشت سرگذاشته است متفاوت خواهد بود و بهتر است درآن شرایط برای آینده تصمیم گیری کرد.
وی ادامه داد: من از ابتدا گفته ام که هدفم قهرمان کردن تیم فوتبال استقلال درآسیا پس از 3 سال است. اگر این اتفاق نیفتد خودم از استقلال جدا می شوم وفرصت را در اختیار افرادی قرار می دهم که لیاقت بیشتری نسبت به من دارند.
عضوهیئت مدیره باشگاه استقلال در توجیه ناکامی های اخیر این تیم گفت: تا امروز تیم دچار بدشانسی شده است. البته تنها بدنشانسی نبوده، من و ناصرخان هم اشتباهاتی داشته ایم و دنبال این هستیم که این اشتباهات را برطرف کنیم. من اعتقاد دارم حجازی می تواند استقلال را به اوج برساند.
فتح الله زاده در پاسخ به اظهارات افشین قطبی که گفته است: " پیش از دربی سر من زیر گیوتین است"، گفت : ما نگران نیستیم و گیوتین زیرسرماست!
مدیرعامل باشگاه استقلال اذعان داشت: تیم ما گرفتاربدشانسی است. طی 6 سالی که من مدیرعامل باشگاه استقلال بودم تیم این همه بازیکن مصدوم نداشت. کلینیک باشگاه استقلال این روزها تبدیل به بیمارستان شده است. امیدوارم این بدبیاری روزی از تیم رخت ببندد و بتوانیم استقلال را احیا کرده و نتایجی در خور نام این تیم به دست آوریم.
وی تاکید کرد: همه ما با هرنوع مشغله کاری، فوتبال را برای عشق مان دنبال می کنیم اما من در این مدت که مدیرعامل باشگاه استقلال شدم نه تنها از فوتبال لذت نبردم بلکه به اندازه 30 سال زجر کشیده ام. متاسفانه در این مدت مشکلات بسیاری داشته ایم اما قطعا پس از برگزاری دربی به سمت اوج حرکت خواهیم کرد.
فتح الله زاده در مورد بازی استقلال - پرسپولیس گفت: این یک بازی حساس برای هر دوتیم است که هر تیم بتواند بر مسائل روحی و روانی فائق آید می تواند پیروز میدان باشد. تیم ما جوان تر از پرسپولیس است و اگر بتوانیم استرس را از تیم دور کنیم با نیروی جوانی و شادابی و دوندگی بیشتر بازیکنان می توانیم برنده دربی باشیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال با ابراز اطمینان از اینکه بازی برابر پرسپولیس سکوی پرتاب این تیم خواهد بود، تاکید کرد: به برد این بازی احتیاج داریم و سعی می کنیم به هدف خود دست یابیم.
وی پیرامون حضور محمد جواد ایروانی در هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: پس از ورود آقای امیدوار رضایی به هیئت مدیره باشگاه هنوز مشخص نیست ترکیب هیئت مدیره از شش نفر به هفت نفر افزایش می یابد یا اینکه یکی نفر از ترکیب مدیران باشگاه جدا می شود. آنچه مسلم است در این مورد آقای علی آبادی به عنوان رئیس مجمع تصمیم گیرنده اصلی است. اما من به عنوان یکی از اعضا هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه از حضور آقای ایروانی به عنوان فردی از خانوده استقلال در جمع مدیران باشگاه خوشحال می شوم.
فتح الله زاده تاکید کرد: من به هیچ عنوان نگفته ام عوامل بیرونی در ناکامی استقلال تاثیرگذار بوده است. عوامل بیرونی همیشه اطراف تیم ها هست اما مدیر باشگاه باید کار خود را بکند و با برنامه ریزی حواشی را خنثی کند.
مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد: حجازی به هیچ جا وابستگی ندارد و دنبال این نیست که بر روی منافع باشگاه چنگ بیاندازد. او سال 78 زمانی که پس از نایب قهرمانی تیم در آسیا از ما جا شد بدون اعتراض رفت و هیچ مشکلی را به وجود نیاورد.
وی با اشاره به اینکه برکناری یک مربی پس از ناکامی تیمش دلیل بر ضعف او نیست، افزود: گاهی پیش می آید یک مربی خوب با امکانات ویژه نمی تواند با تیمی به نتیجه برسد. تمام اینها دلیل نمی شود تا توانایی آن مربی را زیر سئوال ببریم.
فتح الله زاده اذعان داشت: از دید من پرسپولیس در فصل جاری نان گذشته خود را می خورد. این تیم یک فصل با مربی بزرگی چون مصطفی دنیزلی کار کرده است و این فصل با رفع معایب خود یک تیم کامل شده است اما ما در استقلال تیمی نوساخته ایم و نباید این انتظار وجود داشته باشد که در آغاز مسابقات مانند پرسپولیس نتیجه بگیریم.
مدیرعامل باشگاه استقلال درپاسخ به این سئوال که "موضع این باشگاه درانتخابات فدراسیون فوتبال چیست؟"، گفت: رای ما مخفی است و نمی توانیم آن را بیان کنیم. باید ابتدا ببینیم حضورچه افرادی درانتخابات مسجل می شود زیرا ممکن است درفهرست کاندیداها بازهم تغییراتی به وجود آید. اما اگر آقای علی ابادی درانتخابات فدراسیون فوتبال حضور پیدا کند من به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال به ایشان رای خواهم داد.
-
قطبي در نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس:
يكشنبه خوبي را براي هواداران پيش بيني مي كنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در شرايط ايده آلي به سر مي بريم و يكشنبه خوبي را براي هواداران پيش بيني مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در نشست مطبوعاتي بعد از ظهر باشگاه پرسپوليس به اهميت دربي تهران اشاره و تصريح كرد: برنامه ما براي رويارويي با استقلال بسيار ساده است و در واقع پرسپولس ميخواهد برنده اين ميدان شود. بازيكنان بايد سعي كنند با سازماندهي و تمركز بيشتر وارد ميدان شده و به هوداران عيدي خوبي بدهند.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به راهكارهاي تيم در ديدارهاي فصل جاري ليگ برتر چنين اظهار داشت: از آغاز تاكنون كسب پيروزي مهمترين هدف ما بوده است. پرسپوليس بازي به بازي شرايط بهتري پيدا كرده و ميخواهيم همين روند را تا پايان فصل ادامه دهيم. البته اين امكان وجود دارد كه در جريان بازي 90 دقيقه بازيكن دچار اشتباه شود.
وي ادامه داد: حتي بهترين تيمها نيز اين خطاها را دارند؛ اما به بازيكنانم تاكيد كردم از اشتباه حريفان نهايت استفاده را برده و پيروز ميدان شوند. زماني كه توپ را در اختيار داريم بايد به بازي سرعت و بازي هجومي را انجام دهيم.
وي افزود: در 27 سال گذشته پرسپوليس تا اين مقطع چنين جايگاه خوبي را كسب نكرده است و به شما قول ميدهم اين تيم قهرمان ليگ برتر ايران مي شود.
دستيار سابق پيم وربيك در تيم ملي كره جنوبي درباره شناختش از دربي تهران خاطر نشان كرد: طي 22 سال فعاليتم در زمينه فوتبال بازيهاي بزرگي را از نزديك تجربه كرده ام. ژاپن و كره جنوبي كه در جام ملت ها با يكديگر مصاف كردهاند حساسيت زيادي نسبت به نتايج دارند، قبل از اين در آمريكا و مكزيك ديدارهاي ام ال اس، و گلس حساسيت زيادي داشت كه من آنها را تجربه كردم و مي دانم كه در دربي تهران فشار بسيار بالا است.
وي تاكيد كرد: هوادران پرسپوليس همواره در كوچه و خيابان از من ميخواهند كه در تحت هر شرايطي استقلال را شكست دهم. بنابراين در هيچ جاي دنيا حساسيت به اندازه دربي تهران بالا نيست.
قطبي گفت: خوشحالم كه به عنوان سرمربي اين بازي را از نزديك مديريت ميكنم و يكشنبه خوبي را براي هواداران پرسپولس پيش بيني ميكنم.
وي درباره تركيب احتمالي پرسپوليس برابر استقلال عنوان كرد: در انتخاب بازيكنان ثابت سعي ميكنم بهترينها را كه در تمرينات و بازيها بودهاند، برگزينم. بعد از دو مساوي كه در تهران گرفتيم فكر ميكنم در همدان و مقابل پاس بازيكنان جايگزين با انگيزه بالايشان توانايي خود را به نمايش گذاشتند و سرانجام پرسپوليس با برتري به خانه برگشت.
وي افزود: باقري به دليل مصدوميت مقابل پاس بازي نكرد؛ اما مقابل ذوب آهن وي عملكرد خيلي خوبي داشت. فكر ميكنم در دربي نيز يار ثابت پرسپوليس باشد.
قطبي تاكيد كرد: به خوبي استقلال را آناليز كردهام و شناخت خوبي نسبت به آنها دارم و به حريفان تاكيد ميكنم كه مقابل پرسپوليس بايد تاكتيكشان را تغيير دهند.
سرمربي پرسپوليس به عقب نشيني تيمش در دقايقي پاياني در برخي از ديدار ها اشاره كرد كرد و افزود: بايد بازيكنان براي كنترل بازي بايد تمركز از خود نشان دهند و نبايد به حريف فضا دهند؛ اما ميپذيريم براي بازي با ذوب آهن خيلي عقب كشيديم و اين امر در فوتبال امري طبيعي است.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه همواره تيمهاي بهتر در دربي برنده نبوده اند، چنين اظهار داشت: در مسابقات حساس سازماندهي و نظم مهمترين عامل است. اگر چه براي ديدار با استقلال تمرينات خوبي را انجام داده ايم و نكات اساسي را گوشزد كرده ام. بنابراين پرسپوليس تيم بهتري است و برنده دربي خواهد بود.
قطبي درباره نقطه ضعف پرسپوليس در جناح چپ خط دفاعي گفت: پژمان نوري در پست غير تخصصي اش فوق العاده بازي ميكند و در روزهاي آغازين ورودم به اين تيم با تماشاي عملكرد وي احساس كردم كه پست تخصصي نوري مدافع چپ است.
با توجه به درگيري لفظي عليرضا نيكبخت واحدي و پژمان نوري در ديدار گذشته برابر ذوب آهن، سرمربي اين تيم براي جلوگيري از تكرار چنين مسائلي تاكيد كرد: اختلافها همواره در ورزش فوتبال وجود دارد؛ اما تلاش ميكنيم ديگر چنين مسائلي تكرار نشود.
تيمهاي استقلال و پرسپوليس يكشنبه هفته آينده ساعت 30/15 در ورزشگاه آزادي با يكديگر مصاف خواهند كرد.
-
استيلي در نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس:
پيروزي براي هواداران استقلال مانند قهرماني ليگ است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به ناكامي هاي استقلال در ديدارهاي اخير، پيروزي در دربي براي تماشاگران اين تيم در حكم قهرماني ليگ برتر است.
به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي در نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس، گفت و گوي منتسب به وي در خصوص تلاش براي سرمربيگري در پرسپوليس را تكذيب كرد و گفت: هرگز نگفته ام كه فصل آينده سرمربي تيم ميشوم. بلكه در پاسخ به سوال خبرنگار عنوان كردم، احتمال دارد به عنوان سرمربي در تيمي ديگر مشغول كار شوم.
مربي پرسپوليس درباره شرايط دربي اظهار داشت: من و قطبي با بازيكنان در مورد حساسيت ديدار با استقلال صحبت و به لحاظ روحي و رواني آنها را آماده كرديم.
وي ادامه داد: استقلال بدون توجه به ناكاميهاي اخير، براي شكست دادن پرسپوليس به ميدان ميآيد، چرا كه در صورت برتري مقابل تيم ما تماشاگران آنها احساس رضايت خواهند كرد و برايشان مانند اين است كه قهرمان ليگ برتر ايران شدهاند.
-
نيكبخت در نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس:
با پيراهن استقلال عملكرد خوبي در دربي نداشتم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با پيراهن استقلال عملكرد خوبي در دربي ها نداشتم؛ اما اكنون بهتر بازي مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي در نشست مطبوعاتي پرسپوليس در خصوص شايعه اختلاف با سرمربي پرسپوليس گفت: هيچ مشكلي با افشين قطبي ندارم.
وي ادامه داد: با حضور وي در كنار حميد استيلي و عليرضا مرزبان پرسپولس روند رو به رشدي را طي كرده است؛ اما متاسفانه برخي با توجه به پيشرفت ما ميخواهند براي من و باشگاه حاشيه سازي كنند.
مهاجم پرسپوليس تاكيد كرد: تاكنون با مربيان زيادي كار كردهام؛ اما قطبي را به اندازه برادرم دوست دارم.
واحدي به اهميت دربي اشاره كرد و افزود: اين مسابقه حساسيت خاصي دارد؛ اما زماني كه با پيراهن استقلال مقابل پرسپوليس بازي ميكردم عملكرد خوبي نداشتم.
وي ادامه داد: در شرايط كنوني و با پيراهن پرسپوليس به مراتب راحتتر مقابل استقلال بازي ميكنم و عملكرد مطلوبتري دارم.
-
باقري در نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپولس:
براي تداوم صدر نشيني بايد استقلال را شكست دهيم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي تداوم صدر نشيني در ليگ برتر بايد استقلال را شكست دهيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري در نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس، در باره حساسيت دربي پايتخت اظهار داشت: با مديريت حبيب كاشاني و ساير مسئولان باشگاه، وضعيت بسيار خوبي داريم و بر خلاف سال هاي گذشته با آرامش تمرين ميكنيم.
وي ادامه داد: اميدوارم اين آرامش تا پايان فصل ادامه داشته باشد و پرسپوليس قهرمان ليگ برتر شود.
بازيكنان سابق تيم ملي ايران، درباره كاپيتاني پرسپوليسيها خاطر نشان كرد: بر اساس انتخاب كادر فني، فرشيد كريمي پس از من به عنوان كاپيتان اول و شيث رضايي عنوان فرد دوم قرار دارد؛ اما خوشبتخانه تاكنون هيچ گونه مشكلي در اين زمينه نداشتيم و نخواهيم داشت.
كاپيتان پرسپوليس درباره عملكرد بهتر در فصل جاري نسبت به سال هاي اخير چنين عنوان كرد: امسال برخلاف دورههاي گذشته از خط دفاع جدا شدهام و در خط هافبك بازي ميكنم. به همين دليل فرصت هاي شوت زني و گل زني بيشتر برايم فراهم ميشوم. اميدوارم بتوانم عملكرد پر فروغي داشته باشم.
-
تصمیمات هیئت مدیره پرسپولیس:
پاداش ویژه برای شکست استقلال / جلسه هیئت مدیره پرسپولیس با علی آبادی / اعزام 14 هوادار به عتبات عالیات
با پیگیری علی سعیدلو رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، جلسه مشترک هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و محمد علی آبادی رئیس سارمان تربیت بدنی ظرف دو روز آینده برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ظهر امروز در دفتر دکتر سعیدلو معاون رئیس جمهور و رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسیولیس برگزار شد و اعضای هیئت مدیره در خصوص بازی هفته آینده تیم فوتبال پرسپولیس برابر استقلال و دیگر مسائل جاری باشگاه مواردی را مصوب کردند.
حبیب کاشانی در خصوص مصوبات آخرین جلسه هیئت مدیره که دوساعت و پانزده دقیقه به طول انجامید گفت: اعضای هیئت مدیره در این جلسه مصوب کردند در صورت پیروزی تیم پرسپولیس در بازی مقابل استقلال پاداش ویژه ای به بازیکنان پرداخت شود.
همچنین علی سعیدلو تأمین هزینه سفر چهارده نفر از هواداران نمونه این بازی به عتبات عالیات را تقبل کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص پیگیری بحث کمک مالی سازمان تربیت بدنی به باشگاه پرسپولیس در این جلسه تأکید کرد آقای سعیدلو قول دادند ظرف دوروز آینده جلسه مشترکی میان هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و آقای علی آبادی ترتیب دهند تا امکان پرداخت این کمک قبل از بازی دربی مهیا شود.
علاوه براین مقرّر شد جلسه مشترکی نیز میان هیئت مدیره باشگاه های پرسپولیس و استقلال برگزار شود و درباره نحوه تعامل طرفین بحث و تبادل نظر شود.
-
جلسه هیئت مدیره پرسپولیس در دفتر سعیدلو برگزار شد
جلسه اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ظهر امروز در محل دفتر رئیس هیئت مدیره برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه که با هدف بررسی برنامه های این باشگاه برای حضوری پرقدرت در دیدار برابر استقلال تشکیل شده بود، حبیب کاشانی، محمدحسین نژاد فلاح ، حسن بیادی و علی سعیدلو معاون اجرایی رئیس جمهور و رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس حضور داشتند.
-
داوران اسپانیایی دربی بامداد جمعه وارد تهران می شوند
داوران اسپانیایی دربی شصت و سوم تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس بامداد فردا ( جمعه) وارد تهران خواهند شد.
به گزارش خبرنگارمهر، "گونزالس" اسپانیایی به همراه دوهموطنش"روبرتو پرز دل پالامار" و "رافائل گوئررو
آلونسو"ساعت 40 دقیقه بامداد روزشنبه 21 مهرماه با پرواز لوفت هانزا و ازطریق فرانکفورت وارد فرودگاه مهرآباد تهران خواهند شد و بلافاصله پس از ورود به کشورمان در هتل استقلال تهران اسکان خواهند یافت.
به گفته رئیس کمیته داوران داور و دو کمک داوراسپانیایی دیداراستقلال و پرسپولیس برای هر روز اقامت درتهران به ترتیب مبلغ 500 و 350 دلار دستمزد دریافت خواهند کرد.
این سه داور اسپانیایی بلافاصله پس از پایان دربی شصت و سوم پایتخت، یکشنبه شب راهی کشورشان می شوند .
دیدارتیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس ازهفته نهم رقابتهای لیگ برترساعت 30/15 روزیکشنبه 22 مهرماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزارخواهد شد.
-
/گزارش مهر از بازار بلیت دربی/
قصه تکراری بازار سیاه مقابل گیشه ها / هر سال بدتر از پارسال
خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: امروز پنجشنبه 19 مهرماه و اینجا ورزشگاه شهید شیرودی است، مکانی که یکی از مراکز پیش فروش بلیت دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس بشمار می رود. اینجا باید بلیت ها طبق روال عادی در اختیار تماشاگران قرار گیرد اما مثل همه پیش فروش های قبلی، "بازار سیاه" حرف اول را می زند.
به گزارش خبرنگار مهر، رفت و آمدهای افرادی که ضلع جنوبی میدان هفتم تیر به سمت خیابان مفتح را طی می کنند روال هر روز را ندارد. شکل و شمایلشان هم متغیر از عابرانی است که در روزهای عادی تردد می کنند. چند کیلومتر پائین تراز میدان هفتم تیر اتفاق دیگری در حال رخ دادن است.
اینجا چقدر شلوغ است. انگار اتفاقی افتاده، جمعیت زیادی جلوی درب ورزشگاه شیرودی جمع شدند. اینجا دربی زودتر شروع شده. یکی پرچم می فروشد، یکی دنبال بلیت است. ناخود آگاه فکر می کنی انگار قرار است دربی همین جا برگزار شود. جلوتر که بروی می فهمی اینجا بلیت دربی را می فروشند.
بی خبر ازهمه جا سمت گیشه می روی. صدایی از دور تور از می خواند. "آقا بلیت می خواهی؟".نمی دانی چه بگویی. حرفی نمی زنی. تماشا می کند تا مخاطب حرفش را ادامه دهد. "بلیت پایین دارم. بالا هم هست. جایگاه هم بخواهی دارم". کنجکاوی تو را وا می دارد قیمت را از او بپرسی. سئوال که کنی شروع می کند." جایگاه 10 تومان ( هزار تومان)، پایین 5 تومان، بالا هم هست 2 تومان". "چقدر گران! مگر باجه بلیت نمی فروشند؟" جوانکی که با دوستش پنج عدد بلیت زرد و سبز در دست دارد. در جواب می گوید:" بلیت تمام شده آقا! فقط بالا مانده برسی آن هم تمام شده . من خودم دو شبه که همین جا می خوابم تا بلیت بخرم. اینها هم که می بینی باقی مونده انگار قسمت توه نیست، نمی خوای می دمش به کس دیگه."
مکالمه نه چندان دوستانه ما با واسطه جوان خیلی زود تمام شد. آن یکی انگار منتظر فرصت بود. جوانی لاغر اندام. سر تا پا مشکی پوشیده بود. 20 - 21 سال بیشتر نداشت. خوش انصاف تر از قبلی ها بود و راستگو تر. بلیت جایگاه نداشت. طبقه اول را داشت. می گفت: "4 تومان". بی انصاف دو قدم مانده به باجه بلیت هزار تومانی بالا را 2 برابر می فروخت. "بی انصاف چرا این قدر گران"، " آقا صدات از جای گرم بلند می شه! همین هم چند دقیقه بعد گیرت نمی یاد!" آنقدرلحنش بد بود که فرصت نکردم بپرسم:"جوان چرا دلالی می کنی؟"
جلوی درب ورزشگاه شیرودی شلوغ بود. همه دور یک ویلچر جمع شده بودند. دوست معلولی آمده بود بلیت بخرد. خوشحال بود. تا الان او برنده دربی است. حتی اگر بلیت پایین را خریده باشد به قیمت 2500 تومان.
ظاهرا اگر بلیت را به تعداد بخواهید گران تر می شود. این قانون واسطه های بلیت در مقابل ورزشگاه شیرودی بود. مجید جوان 17 ساله ای که بلیت می فروخت این را می گفت و برای حرفش این طور دلیل می آورد:" وقتی بلیت کم باشه و طرف بلیت زیاد بخواهد باید بیشتر پول بدهد . کسی که می خواد دو تا بلیت بخره با کسی که 5 تا بلیت می خواد خیلی فرق می کنه!"
آقا مجید چرا واسطه گری؟ چرا دلالی؟ همین طور که دارد بلیت می فروشد می گوید: " من دلال نیستم. آمدم بلیت خریدم برای دوستام. کار براشون پیش اومده ظاهرا نمی تونند با من استادیوم بیان، اومدم بلیت اونها را بفروشم!" سعی کردم حرف مجید را باور کنم، به ظاهرش هم نمی آمد که اینکاره باشد!
آن طرف تر صدای جر و بحث می آید. " هر وقت 6 تا زدید بیاید حرف بزنید!"، " شما هم هر وقت قهرمان آسیا شدید، ادعا کنید!"، بعد از دربی همه تون رو می بینم، می بینم که بازهم از قطبی تعریف می کنید!" و...
چه بحث داغی! جر و بحث قبل از دربی چقدر جالب است. اما باید فعلا دنبال سوژه باشی. سوژه چه بود؟ افتادن بلیت دست واسطه ها و بوجود آمدن بازار سیاه.
من که از اسم واسطه و دلال می ترسیدم الان آنها را چقدر نزدیک به خودم می دیدم. پیش من بودند. مثل من. راضی بودند مثلا به 2 هزار تومان سودی که از فروش یک بلیت می بردند.
مردی با ظاهر نه چندان آراسته . میان سال. به شانه ات می زند. رشته افکارت پاره می شود. "آقا بلیت می خوای؟"، " نه! دنبال دلالها هستم"، "ماموری؟"، " نه! خیالت راحت باشه"، "چی می خوای از دلال ها"، "می خوام بدونم چرا دنبال این کار هستند؟"، " من بیکار اگر یکی، دو روز هم این طوری برای خودم نونی تهیه کنم، اشکال داره؟! من دو شبه همین جا می خوابم. باید یک فرقی بین من با اونی که راحت میآد و بلیت می خره باشه!"
شاید حق با آن دلال باشد. شاید...
داخل ورزشگاه مردی با کت و شلواری کرم رنگ، عینک به چشم نشسته . سنش بالاتر از چهل سال را نشان می دهد. شغلش در همین یکی دو روزه شده است متصدی پیش فروش بلیت بازی استقلال - پرسپولیس در ورزشگاه شهید شیرودی.
برای شروع صحبت پرسیدن این سئوال بد نیست: " چرا این بازار سیاه به وجود آمده است؟"، با همین یک سئوال شروع می کند. آدم ها بیکار هستند. از وقتی بلیت فروشی شروع شده اینجا هستند. بلیت می خرند و با چند برابر قیمت می فروشند".
شما که متصدی بلیت فروشی هستید چرا اجازه می دهید، این بازار سایه به وجود بیاید؟
"ما که کاره ای نیستم. فقط بلیت را می فروشیم. بیشتر از 5 عدد هم به یک نفر نمی فروشیم اما خوب اینها می آیند تجمع می کند، یک نفر چند بار بلیت می خرد، چند نفری همه بلیت ها را می خرند و به همین سادگی بازار سیاه به وجود می آید"
فکر می کنید راه مقابله با این مشکل چیست؟
" هر کاری کنید همین مشکل پیش می آید. تنها راهش این است که بلیت را روز بازی بفروشند به هرکس بیشتر از یک بلیت ندهند".
ساعت حدود 11:30 روز پنجشنبه 19 مهرماه است. یعنی چیزی حدود 76 ساعت مانده به دربی. بلیت تمام شد. بلیت بالا هم تمام شد. هرکس بلیت دارد یکشنبه ورزشگاه آزادی منتظر اوست. هر کس هم ندارد...
چند سالی است فدراسیون فوتبال ابتکار به خرج داده و با هدف خدمت به تماشاگران و علاقمندان به فوتبال اقدام به پیش فروش بلیت بازی استقلال - پرسپولیس می کند. یعنی افرادی که مایل به تماشای این بازی هستند باید چند روز زودتر به اماکن تعیین شده از سوی فدراسیون فوتبال بروند و به اندازه نیاز خود بلیت تهیه کنند.
این اقدام در ظاهر حرکتی پسندیده است و حداقل حسن آن جلوگیری از تجمع علاقمندان به فوتبال مقابل ورزشگاه آزادی در روز برگزاری دربی است.
همانطور که این طرح محسناتی دارد به دنبال آن با ایراداتی هم روبرو است که مهمترین آن به وجود آمدن بازار سیاه و دور ماندن تماشاگر شهرستانی از تهیه بلیت دربی است. یعنی تماشاگری که می خواهد از شهرهای دور و نزدیک به تهران بیاید باید حداقل دور روز زودتر از زمان برگزاری بازی راهی تهران شود و برای 48 ساعت اقامت در تهران هزینه های زیادی را هم متحمل شود.
فدراسیون فوتبال با اینکه در سال های گذشته با این مشکل دست به گریبان بوده اما هنوز راهکار مناسبی برای چگونگی پیش فروش بازی ها پر تماشاگر پیدا نکرده است.
همیشه درآستانه دیدارهای استقلال و پرسپولیس و پیش فروش بلیت ها شاهد بوجود آمدن بازار سیاه بلیت هستیم که در این میان برخی سودجو و واسطه به بهانه های مختلف که اصولا بی اساس و واهی هم به نظر می رسد بلیت های موجود را چند برابر قیمت به تماشاگرانی می فروشند که از روی ناآگاهی سراغ دلالها می روند و به جای تهیه بلیت ها از گیشه های درنظر گرفته شده ، بازار سیاه را انتخاب می کنند.
بازار سیاه بلیت فروشی حالا به یک قصه تکراری در فوتبال ایران تبدیل شده است که قبل از بازیهای حساس شاهد آن هستیم و ظاهرا هم قرار نیست مسئولان به فکر حل این معضل اجتماعی - ورزشی باشند. این اتفاق در حالی در فوتبال ایران ریشه دوانده است که هر سال وضعیت نسبت به سال قبل بدتر هم می شود و افراد بیکار بیشتری به فروشندگان شاغل در این بازار اضافه می شوند.
-
سه داور پیشکسوت در دیدار استقلال و پرسپولیس تقدیر می شوند
از سوی فدراسیون فوتبال سه داور پیشکسوت فوتبال کشور در دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس تقدیر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، این سه داور پیشکسوت فوتبال کشورفرج الله یثربی ازهمدان، ایرج نظری از اصفهان و محمد رضا فلاح ازگیلان هستند که در بین دو نیمه دربی شصت و سوم تیم های استقلال و پرسپولیس به پاس سالها خدمت در عرصه داوری فوتبال کشوراز سوی مسئولان فدراسیون فوتبال مورد تقدیر قرارخواهند گرفت.
قراراست در این مراسم از سوی سیدرضا افتخاری رئیس سازمان لیگ برتر، مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال و مسعود عنایت رئیس کمیته داوران علاوه بر اعطای لوح تقدیر، پاداش ویژه ای به این سه داور پیشکسوت اهداء شود.
دیدارتیم های استقلال و پرسپولیس ازهفته نهم رقابتهای لیگ برترساعت 30/15 روز یکشنبه 22 مهرماه به قضاوت گونزالس اسپانیایی در ورزشگاه آزادی تهران برگزارخواهد شد.
-
/ ضیافت دربی شصت و سوم /
جشن وفاق دربی یکطرفه بود / استقلالی ها نیامدند
جشن وفاق و ضیافت مرسوم قبل از دربی تیم های استقلال و پرسپولیس در حالی شب گذشته برگزار شد که هیچ یک از اعضای کادر فنی، مسئولان و بازیکنان استقلال در این مراسم حضور نداشتند.
به گزارش خبرنگار مهر، ضیافت شام قبل از دیدار استقلال و پرسپولیس شب گذشته در سالن هگمتانه هتل المپیک تهران با حضور مسئولان، کادرفنی و بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس برگزار شد و در حالی که قرار بود استقلالی ها نیز در این مراسم حضور داشته باشند اما برخلاف پیش بینی ها هیچ یک از مسئولان یا اعضای این باشگاه به این مراسم نیامدند که این امر باعث دلخوری و ناراحتی مسئولان تعاونی اعتباری شهر و همچنین پرسپولیسی ها شد.
دراین مراسم که به همت تعاونی اعتباری شهر حامی مالی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برگزار شد، تعدادی از هنرمندان سینما و تلویزیون ، پیشکسوتان تیم فوتبال پرسپولیس و جمعی از اهالی رسانه ها نیز حضور داشتند.
در این مراسم ابتدا آذری مدیرعامل تعاونی اعتباری شهر گزارشی از شرایط ویژه این این تعاونی برای هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس را ارائه کرد که طی آن هواداران این دو تیم می توانند با سپرده گذاری در این تعاونی خود را به عنوان هواداران معمولی ، نقره ای و طلایی مطرح کنند.
در ادامه این مراسم حبیب کاشانی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در سخنان کوتاهی با ابراز خرسندی از برگزاری چنین مراسمی به شرایط دو تیم استقلال و پرسپولیس در بین هواداران اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: استقلال و پرسپولیس با پشتوانه بالایی که دارند از سرمایه های اصلی فوتبال ایران محسوب می شوند و هرگاه این دو تیم شرایط ایده الی داشته اند ، فوتبال ایران نیز به موفقیت های چشمگیری دست یافته است.
کاشانی در ادامه ابراز امیدواری کرد که تیم فوتبال پرسپولیس بتواند در دیدار روز یکشنبه برابر استقلال به پیروزی برسد و باعث خوشحالی هواداران میلیونی اش شود.
در ادامه این مراسم یکی از هنرمندان کشورمان برنامه ای شاد و مفرح را برای حاضران به اجرا در آورد که مورد استقبال شدید حضار قرار گرفت.
ضمن اینکه ازسوی تعاونی اعتباری شهربا اهدا لوح وهدایایی از حبیب کاشانی مدیرعامل و افشین قطبی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تقدیرشد.
-
اموال دروازه بان استقلال به سرقت رفت
در فاصله چند روز مانده تا دیدار استقلال برابر پرسپولیس، اموال دروازه بان اصلی آبی پوشان به سرقت رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، وحید طالبلو که در دیدار فردا برابر پرسپولیس مرد شماره یک آبی پوشان خواهد بود، پس از پایان یکی از تمرینات هفته گذشته استقلال با سرقت اموال خود از درون خودرواش مواجه شد. گوشی تلفن همراه ، مبلغ یک میلیون تومان پول نقد و .. از جمله اموالی بودند که از طالبلو به سرقت رفت.
وحید طالبلو تا به حال چهار بار در دربی تهران به میدان رفته است که حاصل آن دو پیروزی و دو تساوی مقابل پرسپولیس بوده و تاکنون برابر رقیب سنتی طعم شکست را نچشیده است.
-
عنایت ناظر ویژه داوری دیدار استقلال و پرسپولیس شد
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال ناظر ویژه داوری دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس خواهد بود.
به گزارش خبرنگارمهر، شصت و سومین دیدارسنتی تیم های استقلال و پرسپولیس ساعت 30/15 دقیقه روز یکشنبه 22 مهر ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزارخواهد شد که مسعود عنایت ناظر داوران خارجی این دیدارخواهد بود.
گونزالس اسپانیایی به همراه دوهموطن خود یکشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی دربی تیم های استقلال و پرسپولیس را قضاوت خواهند کرد .
همچنین از سوی فدراسیون فوتبال عبدالرحمان شاه حسینی رئیس کمیته انضباطی نیز به عنوان ناظر این دیدارتعیین شده است .
-
ساعدی در گفتگو با مهر:
یکشنبه روز استقلال است / هواداران روز فراموش نشدنی را رقم بزنند
سخنگوی باشگاه استقلال با اشاره به اینکه یکشنبه روز استقلال خواهد بود تاکید کرد که این تیم با برتری مقابل پرسپولیس روزی فراموش نشدنی را برای هواداران رقم خواهد زد.
هاشم ساعدی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک عید سفعید فطر به هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: روز یکشنبه، روز استقلال خواهد بود و امیدواریم در این روز که حتما آسمان از تمام روزها آبی تر خواهد بود موفق به شکست پرسپولیس شویم.
وی با تاکید بر شان و جایگاه هواداران استقلال گفت: انتظار داریم هواداران همچون همیشه تیم شان را یاری کنند با پوشیدن پیراهن های آبی سکوهای ورزشگاه آزادی را رنگ و چهره ای نو بخشند. در این بین شایسته است حفظ حرمت و کرامت بازیکن، مربی و هواداران تیم مقابل و مسئولان امنیتی و انتظامی و همه حاضران در ورزشگاه سرلوحه کار هواداران استقلال قرار گیرد.
سخنگوی باشگاه استقلال خاطرنشان ساخت: حضور داور خارجی یکی از نکات مثبت بازی است و اینکه می توانیم به بیطرف بودن در قضاوتش امیدوار باشیم. در این میان هر تصمیم داور حتی اگر با اشتباه همراه باشد باید از سوی بازیکنان و هواداران این تیم ها بدون چون و چرا پذیرفته شود.
ساعدی با اشاره به اینکه بازی فوتبال 90 دقیقه است، افزود: با صبر و حوصله می توان در این 90 دقیقه حتی از شکست به پیروزی رسید. به همین خاطر باید هواداران واقعی استقلال در روز بازی صبر و تحمل پیشه کنند و امیدوار به موفقیت تیم خود باشند که بدون شک تحقق آن دور از دسترس نیست.
وی با ابراز امیدواری از اینکه دو تیم استقلال و پرسپولیس ارائه گر بازی جوانمردانه باشند، افزود: بازیکنان، و مربیان دو تیم خارج از میدان دوست هستند و خدمتگزار کوچکی برای نظام اسلامی ایران. آنچه در میدان تقابل آنها رقم می خورد برای جریان بازی است و پس از سوت داور رفاقت هاست که باقی می ماند و دوستی ها نزدیک تر می شود.
سخنگوی باشگاه استقلال تصریح کرد: بازی استقلال - پرسپولیس یکی از مورد توجه ترین بازی های لیگ ماست که چشم میلیون ها نفر در داخل و خارج از کشور به آن است، می توانیم از این فرصت نهایت بهره را برده و فرهنگ و تمدن ایرانی را به جهانیان معرفی کنیم و برای دیگر کشورها در برگزاری هرچه بهتر بازی های بزرگ الگو باشیم .
-
حاج رضایی در گفتگو با مهر:
جدول نباید فوتبالدوستان را فریب دهد / امیدوارم داور اسپانیایی بازی را خفه نکند
کارشناس فوتبال کشورمان گفت: موقعیت جدول و صدرنشینی پرسپولیس و از سویی نهمی استقلال نباید باعث فریب فوتبالدوستان شود و آنها فکر کنند سرخپوشان برنده از زمین خارج می شوند.
امیرحاج رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: من به عنوان کسی که سال ها با فوتبال زندگی کرده ام می دانم که هر بازی قصه خودش را دارد و نمی توان بر اساس بازی های گذشته دو تیم اظهار نظر کرد. به هر حال استقلال در بازی با پرسپولیس از فرصتی خوب برخوردار است تا به رقابت های لیگ بازگردد.
وی افزود: استقلال تیم باقابلیتی است و از بازیکن، کادر فنی و هواداران پرتعدادی سود می برد. با این حال تا این هفته نتایج این تیم راضی کننده نبوده است. چنانچه مربیان این تیم از بازی با سپاهان تا بازی فردا توانسته باشند شرایط روحی تیم خود را ترمیم کرده باشند، قطعا بازی خوب و متفاوتی را از این تیم شاهد خواهیم بود. البته این را هم یادآوری می کنم که بزرگ ترین مربیان دنیا هم نمی توانند در فاصله یک هفته انقلاب فرهنگی به راه بیندازند و در این موارد، استحاله غیرممکن است.
کارشناس فوتبال کشورمان در ادامه تصریح کرد: تیم های پرسپولیس و استقلال به نوعی نمادهای فوتبال کشورمان هستند و تماشاگران زیادی را به ورزشگاه ها می کشند. روزی که پرسپولیس با راه آهن بازی داشت 90 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور یافت و استقلال نیز به همین ترتیب، با این حال امیدوارم بازی این دو تیم به گونه ای باشد که منجر به تماشاگر گریزی از ورزشگاه ها نشود.
وی در خصوص معایب دو تیم گفت: پرسپولیس همانند اکثر تیم ها، بی عیب نیست. این تیم با روش 1-3-2-4 بازی می کند و در میانه زمین برای اینکه بتواند وضعیت دفاعی خود را تحکیم کند با دو بازیکن دفاعی به نام های باقری و آشوبی به میدان می رود. بااین حال این تیم مهاجمان خوبی دارد و این یک حسن به شمار می آید. استقلال برعکس پرسپولیس درخط حمله ضعیف است و مهاجمان این تیم قدرت تمام کنندگی ندارند. جباری می تواند برگ برنده آبی ها باشد اما با توجه به اینکه این بازیکن آمادگی جسمانی ندارد شاید منطقی نباشد در بازی فردا به میدان برود. ازسویی درهیچکدام از دو تیم بازیکن مدیر و طراح نداریم و در این خصوص می توانیم به نوید کیا در سپاهان و محمد نوری در صباباتری اشاره کنیم که بازیکنان طراحی برای تیم های خود به حساب می آیند.
حاج رضایی در پایان با اشاره به حضور داور اسپانیایی این دیدار گفت: این موضوع ارتباطی به حوزه من ندارد و بهتر است کارشناسان در این خصوص اظهار نظر کنند. با این حال امیدوارم آقای گونزالس برای این دیدار توجیه نشده باشد که بازی را خفه کند. او نباید مانع حیات این بازی شود و آن را از جریان بیندازد.
-
در حاشیه ضیافت دربی ؛
چه کسی استقلالی ها را از حضور در ضیافت منع کرد / شماره 10 پرسپولیس به قالیباف اهدا شد
در حاشیه مراسم ضیافت دو تیم استقلال و پرسپولیس ، پیراهن شماره 10 سرخپوشان که به امضاء تمامی بازیکنان رسیده بود به محمدباقرقالیباف اهدا شد.
به گزارش خبرنگارمهر، مراسم جشن وفاق ملی پیش از دربی شصت و سوم تیم های استقلال و پرسپولیس درحالی شب گذشته درهتل المپیک تهران برگزارشد که تنها پرسپولیسی ها دراین مراسم حضور داشتند و خبری از مسئولان، کادر فنی و بازیکنان استقلال نبود.
دراین بین شایعات بسیاری در مورد غیبت استقلالی ها مطرح شد که البته از سوی مسئولان باشگاه استقلال تایید نشد. در این مورد گفته می شد مدیرعامل باشگاه استقلال بنابردلایلی از حضور اعضای این باشگاه در مراسم فوق ممانعت به عمل آورده است. البته یکی از شایعات دیگری که در بین پرسپولیسی های حاضر در مراسم مطرح شد، مخالفت سازمان تربیت بدنی با حضور استقلال در این مراسم بود که از سوی مسئولان استقلال رد شد. ظاهرا حضور در اردوی شبانه روزی دلیل این غیبت عنوان شده است.
حاشیه های خبرنگار مهر از مراسم یکطرفه پیش از دربی شصت و سوم را در زیر می خوانید:
* جشن وفاق قبل از دربی ازساعت 30/19 دقیقه تا 30/21 در محل سالن هگمتانه هتل المپیک برگزار شد.
* بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس با لباسی متحدالشکل غیر ورزشی در این مراسم حضور داشتند.
* محمود شهریاری مجری صدا و سیما اجرای این برنامه را برعهده داشت. او مجری اکثر برنامه های باشگاه پرسپولیس است.
* حسن جوهرچی بازیگر سینما و تلویزیون که به همراه امینی خواه در این مراسم حضور پیدا کرده بود دقایقی را برای حاضران صحبت کرد. او حاضر نشد اعتراف کند طرفدار قرمز است یا آبی؟
* سالن برگزاری این مراسم بسیار کوچک بود و مشخص نبود اگر استقلالی ها هم به این جشن می آمدند مراسم چطور برگزار می شد؟
* در پایان این مراسم پیراهن شماره 10 پرسپولیس که به امضاء کلیه بازیکنان این تیم رسیده بود در غیاب محمدباقر قالیباف به وی اهدا شد. بر روی این پیراهن نام قالیباف شهردار تهران حک شده بود.
* در راهروهای منتهی به سالن برگزاری این مراسم بازار مصاحبه بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس داغ بود.
* مجتبی محرمی، محمد پنجعلی، مرتضی فنونی زاده ، محسن عاشوری ، مرتضی کرمانی مقدم و .. از جمله پیشکسوتان پرسپولیسی حاضر در این مراسم بودند.
* حبیب کاشانی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که چرا استقلالی ها در این مراسم حضور نداشتند گفت: از این موضوع بی اطلاعم و دلیل غیبت شان را نمی دانم اما قرار بود بیایند!
-
مدافع استقلال دیدار با پرسپولیس را از دست داد
بیژن کوشکی مدافع تیم فوتبال استقلال نتوانست مجوز همراهی این تیم را برای بازی مقابل پرسپولیس کسب کند.
به گزارش خبرنگار مهر، بیژن کوشکی که اوایل فصل جاری به تیم فوتبال استقلال پیوسته بود به دلیل عدم تحویل به موقع مدارکش به سازمان لیگ برتر نتوانست مجوز بازی مقابل پرسپولیس دریافت کند.
ظاهرا هنوز بیست و یک روز از مهلت مورد نظر سازمان لیگ برتر برای ثبت قرارداد کوشکی نگذشته است و او نمی تواند زودتر از این تاریخ برای تیمش بازی کند.
بدین ترتیب کارت بازی بیژن کوشکی برای بازی هفته دهم صادر خواهد شد و این مدافع جوان می تواند استقلال را در بازی مقابل پگاه گیلان همراهی کند.
با توجه به غیبت کوشکی در بازی با پرسپولیس به احتمال زیاد در این بازی حجازی بازهم از ترکیب صادقی و قربانی در قلب خط دفاعی تیمش استفاده خواهد کرد.
-
ناصرابراهیمی در گفتگو با مهر:
پرسپولیس نباید استقلال زخمی را دست کم بگیرد
مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس به هیچ وجه نباید استقلال زخمی را دست کم بگیرد چون در این صورت نتیجه بدی مقابل این تیم کسب خواهد کرد.
ناصر ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مظلب اظهار داشت: اینکه بگوییم چون استقلال تیم نهم جدول است و پرسپولیس صدرنشین بنابراین نتیجه بازی به سود قرمز ها خواهد بود حرف بی پایه و اساسی است. چرا که سابقه تاریخی این دو تیم نشان داده همیشه تیم هایی برنده بوده اند که انگیزه بیشتری برای پیروزی داشته اند و استقلال دراین شرایط سرشار از انگیزه است.
وی در ادامه تصریح کرد: به اعتقاد من هرتیمی بتواند در این دیدار میانه زمین را به دست بگیرد برنده است. هر دو تیم در عمق میدان ضعف دارند و از این ناحیه ضربه پذیرند. تیمی که بتواند بخوبی حریف را تحت فشار قرار دهد نهایتا با دست پر از زمین خارج می شود.
مربی با سابقه فوتبال کشورمان افزود: پرسپولیس و استقلال 2-4-4 بازی می کنند و در این نوع دفاع فاصله مدافعان با یکدیگر زیاد است و بخصوص در فوتبال ما که هنوز این نوع دفاع کردن جا نیفتاده است.
تیم های استقلال و پرسپولیس فردا در چارچوب هفته نهم رقابت های لیگ برتر ساعت 30/15 در وزشگاه آزادی به مصاف هم می روند.
-
اولادی در گفتگو با مهر:
جایم در دربی خالی است / وقفه در لیگ امارات یک معضل بزرگ است
مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: جایم در دربی خالی است که بتوانم با گلزنی به استقلال هواداران میلیونی پرسپولیس را خوشحال کنم.
مهرداد اولادی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: دوست داشتم در این بازی حضور داشتم و با گلزنی به استقلال هواداران پرسپولیس را خوشحال می کردم اما مطمئنم هستم بازیکنان جدید پرسپولیس که بسیار باتجربه هستند می توانند ضمن ارائه یک بازی زیبا، 3 امتیاز مسابقه را هم کسب کنند.
وی با بیان این مساله که ضعیف بودن استقلال دلیل بر برتری قطعی پرسپولیس نیست، اضافه کرد: بازی پرسپولیس و استقلال با تمام مسابقات لیگ ایران فرق دارد و نتایج بدست آمده درمسابقات دیگر اهمیتی برای این بازی ندارد.
مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: تمام بازی های پرسپولیس را دراین فصل پیگیری کردم و خیلی خوشحالم که آنها با قدرت تمام صدرنشین لیگ برتر هستند. امیدوارم در دربی نیز بتوانند استقلال را شکست داده و صدرنشینی خود را شیرین تر کنند.
وی درمورد مصدومیت خود اضافه کرد: 3، 4 روز بعد از مصدومیت کاظمیان از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شدم ولی درحال حاضر با انجام تمرینات فیزیوتراپی مناسب، آماده حضور درمسابقات آینده الشباب هستم.
اولادی با بیان این موضوع که از دست دادن نخستین بازی الشباب در لیگ امارات بسیار ناراحت کننده بود، خاطرنشان کرد: می خواستم بعد از یک سال و نیم دوری برای تیم الشباب به میدان بروم اما متاسفانه مصدومیت به من اجازه نداد تا با حضور موفق در این دیدارو گلزنی برای تیم خود، در موفقیت این تیم نقشی داشته و بدین گونه محبت های مسئولان باشگاه و هواداران تیم را پاسخ بدهم.
وی اضافه کرد: تعطیلی و وقفه در برگزاری لیگ امارات یک معظل بزرگ است که به تیم ها و آمادگی بازیکنان لطمه می زند اما من به همراه مبعلی و کاظمیان تلاش می کنیم تا با حضور پرقدرت در تمرینات گروهی، همچنان آمادگی خود را برای حضور در مسابقات حفظ کنیم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درمورد درخشش ایرانی ها در هفته اول لیگ امارات تاکید کرد: این موضوع بسیار قابل توجه و خوشحال کننده بود و امیدوارم درهفته های بعدی هم شاهد درخشش ایرانی های شاغل در لیگ امارات بوده تا به بهترین شکل از اعتبار فوتبال ایران دراین کشور دفاع کرده باشیم.
اولادی درپایان گفت: در هفته دوم لیگ امارات بازی سختی را با العین پیش رو داریم اما باید در زمین خودمان آنها را شکست دهیم زیرا به 3 امتیاز این دیدار نیاز داریم، البته همه چیز به خودمان بستگی دارد و اگر بازی واقعی خود را ارائه دهیم حتما در این دیدار پیروزی خواهیم شد.
-
قلعه نویی در گفتگو با مهر:
برد دربی بیشتر از قهرمانی لیگ ارزش دارد / شرایط برای بازگشتم به استقلال مساعد نیست / تیم ملی از بی مدیریتی فدراسیون لطمه دید
خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: فوتبال ورزش بی رحمی است. شاید اگر سرنوشت ضربات پنالتی در جام ملتها مقابل کره جنوبی به گونه دیگری رقم می خورد و تیم ملی به جمع چهار تیم برتر آسیا می رسید او امروز محبوب ترین مربی وطنی بود و حتی حضورش تا جام جهانی روی نیمکت تیم ملی تضمین شده بود.
به گزارش خبرنگارمهر، اما اتفاقات فوتبال برای او بی رحمانه رقم خورد تا به عنوان یک مربی شکست خورده مقابل افکارعمومی قرار بگیرد و با دفاعیات خود بخش عمده ای از محبوبیت اش را از دست بدهد.
با تمامی ناملایمات فوتبال، تا همین جا افتخارات او در دوران بازیگری و مربیگری غیرقابل انکار است و رسیدن به جایگاه سرمربیگری تیم ملی در اوج جوانی او را به عنوان چهره ای شاخص هنوز در کانون توجه فوتبال دوستان قرار داده است.
او هرچند امروز بواسطه وضعیت بلاتکلیف فدراسیون فوتبال شرایط نامشخصی در تیم ملی دارد اما درفوتبال داخلی همواره یکی از گزینه های مربیگری تیم های لیگ برتری و یک "جانشین دائمی" برای هدایت تیم پرطرفداراستقلال است.
هواداران استقلال هنوزخاطرات قهرمانی لیگ برتر و شکست ناپذیری او مقابل رقیب سنتی را هنوز فراموش نکرده اند.
در آستانه دربی شصت و سوم پایتخت با امیرقلعه نویی بطورمشروح پیرامون این دیدار، همکاری اش با تیم ملی، شرایط پرسپولیس، احتمال بازگشتش به استقلال و انتخابات فدراسیون فوتبال به گفتگو نشستیم که ماحصل آن را در زیر می خوانید :
* خبرگزاری مهر: دربی سنتی پایتخت در راه است . شما هم معتقدید این بازی هم مثل بقیه بازیها سه امتیاز دارد و حساس نیست ؟
- امیر قلعه نویی: نه، اصلا این بازی قابل قیاس با بقیه بازیهای لیگ نیست. هرچند این مسابقه هم تنها سه امتیاز دارد ولی سابقه دربی، طرفداران پرشماردوتیم ، توجه رسانه ها، نتیجه نهایی این مسابقه که تا مدت ها در ذهن هواداران می ماند و ... ، این مسابقه را از سایر بازی ها متمایز می کند.
* نتیجه دربی تا چه اندازه اهمیت دارد؟
- همین قدربگویم که هواداران دو تیم حاضرند قهرمانی لیگ را از دست بدهند اما این بازی را از حریف سنتی شان ببرند. در واقع حساب این بازی را از بقیه بازیهای لیگ جدا کنید.
* شاید به خاطرهمین حساسیت هاست که کمترشاهد بازیهای زیبایی در دربی های گذشته بودیم ؟
- اگرمی شد این حساسیت ها را کم کرد، بازیهای استقلال و پرسپولیس بهترین بازیهای فصل می شد اما همانطور که گفتم حواشی این مسابقه کاملا روی کیفیت فنی آن تاثیر دارد و به همین خاطر تجربه نشان داده تیم هایی که دراین مسابقه شرایط روحی بهتری داشتند با وجود شرایط فنی پایین تر توانستند برنده این بازی باشند.
*هواداران استقلال تجربه خوبی از رویارویی شما با پرسپولیس دارند . حاصل 6 بار رویارویی شما با پرسپولیس 3 برد و 3 تساوی بوده است . راز شکست ناپذیری شما در دربی چیست؟
- من همواره تلاش کردم روی مسائل روحی - روانی بازیکنان کار کنم. مسائل فنی در درجه دوم اهمیت قرار دارد. تیمی که در میدان از نظر فکری تمرکز داشته باشد می تواند در اجرای دستورات تاکتیکی هم موفق باشد و از لحظه ها حداکثر استفاده را ببرد.
* شرایط دربی شصت وسوم را چگونه می بینید؟
- هر دو تیم فصل جدید را با تغییرات مدیریتی و کادرمربیگری آغاز کرده اند و این تغییرات در نتیجه گیری هر دو تیم تاکنون کاملا مشهود بوده است. پرسپولیس بسیار با تدبیر و هوشمندی خاصی نقاط ضعف فصل گذشته خود را با جذب نفرات جدید پوشش داد و تاکنون هم موفق بوده . ولی استقلال با توجه به نفرات جدید و جوانی که به خدمت گرفته هنوز انسجام تیمی لازم را ندارد و تابحال نتایجش مطابق انتظارات نبوده است. با تمامی اینها معتقدم نه صدرنشینی پرسپولیس و نه نتایج ضعیف استقلال دلیلی برای پیروزی یا شکست این دو تیم در بازی روز یکشنبه نیست.
* خیلی ها معتقدند پرسپولیس به لحاظ فنی شرایط بهتری نسبت به استقلال دارد و بازی گروهی این تیم کاملا برتر از استقلال است؟
- هیچ تضمینی وجود ندارد که پرسپولیس در این بازی هم بتواند بازیهای گذشته خود را تکرار کند. دراین مسابقه بازیکنان دو تیم کاملا تحت تاثیر جو مسابقه هستند و همانطور که گفتم تیمی پیروز میدان است که بر شرایط روحی مسلط باشد.
* اما به گواه اغلب کارشناسان پرسپولیس در کنار نتایج خوبی که این فصل گرفته بازیهای قابل قبولی هم به نمایش گذاشته است ؟
- ببینید منکر بازیهای خوب پرسپولیس نیستم. همان روز که حمید استیلی تمرینات این تیم را با 6-7 بازیکن شروع کرد، گفتم او موفق می شود. نقش استیلی در پرسپولیس انکار ناپذیر است. حمید مربی باهوش و خوش فکری است که تجربیات سالهای گذشته را به خوبی در تکامل پرسپولیس امروز بکار گرفته اما حساب دربی با بقیه بازیها جداست.
* شما فکرمی کنید درکنارمسائل روحی - روانی چه عوامل دیگری دراین دیدار تعیین کننده باشد؟
- نوع چیدمان دو تیم و تصمیم گیری سریع نسبت به اتفاقاتی که درجریان مسابقه رخ می دهد می تواند بسیارتعیین کننده باشد.
* با در نظر گرفتن تمامی جوانب شانس کدام تیم را برای پیروزی در دربی بیشتر می بینید؟
- نمی شود پیش بینی کرد. هرتیمی که از نظر روحی آماده تر باشد و از لحظه ها بهتر استفاده کند. بالا و پایین جدول و آمار و ارقام برای بیرون از مسابقه است. داخل زمین شرایط روحی - روانی برنده را تعیین می کند.
* کار افشین قطبی را چگونه دیدید؟ او از روز اول قول داده پرسپولیس را قهرمان کند و تا بحال هم تیمش در صدر جدول است ؟
- به نظر من هنوز زود است درباره ایشان قضاوت کنیم. او باید چند سال در فوتبال ایران کارکند تا بشود در مورد عملکردش نظر داد. قطبی برای اولین بار است که به عنوان نفر اول کار می کند. البته او نشان داده که با علم روز فوتبال آشناست و تجربه خوبی از همکاری با مربیان بزرگ دنیا دارد ولی به نظر من شانس بزرگ موفقیت او داشتن دستیار خوبی مثل حمید استیلی بوده که کمبودها و شناخت او را نسبت به فوتبال ایران پوشش داده است.
* خیلی ها دربی را آخرین فرصت حجازی برای ادامه همکاری با استقلال می دانند . دراین صورت شما اصلی ترین گزینه داخلی برای هدایت استقلال خواهید بود. آیا احتمال بازگشت شما به استقلال وجود دارد؟
- نه درحال حاضرشرایط برای بازگشتم به استقلال مساعد نیست و امیدوارم شرایط آینده استقلال به گونه ای رقم بخورد که تغییری در کادر فنی بوجود نیاید . تصور می کنم من دینم را با قهرمانی دو سال گذشته آنهم در حضور 100 هزار تماشاگر به این تیم ادا کردم.
* این را هم باید قبول کنید که شما بعد از سه سال استقلال را قهرمان کردید؟
- در دو سال قبل از قهرمانی هم استقلال همواره یک پای ثابت قهرمانی لیگ و جام حذفی بود و از همان سال اول استقلال جزو تیم های مدعی قهرمانی بود. بهرحال من آرزوی موفقیت کادر فعلی را دارم و امیدوارم استقلال به روزهای اوجش برگردد.
* بپردازیم به تیم ملی. وضعیت همکاری فعلی شما با تیم ملی چگونه است؟
- قرارداد یکساله من با تیم ملی به پایان رسیده و ادامه همکاری به نظر فدراسیون بستگی دارد.
* اما به نظر می رسد کمیته انتقالی نظری روی تمدید قرار داد شما ندارد؟
- بهرحال بنده تابع تصمیمات فدراسیون هستم و از روزی که تیم ملی را در بدترین شرایط پس از جام جهانی تحویل گرفتم هدفم تنها خدمت بوده و تا زمانی که از من بخواهند در خدمت تیم ملی خواهم بود.
* بعضی از اعضای کمیته انتقالی اعتقاد دارند درمقطع کنونی که رئیس فدراسیون فوتبال مشخص نیست و تیم ملی بازیهای مقدماتی جام جهانی را در پیش دارد باید یک نفر به عنوان سرمربی موقت انتخاب شود تا تیم ملی از بلاتکلیفی فدراسیون دچار لطمه نشود . آیا در صورت چنین پیشنهادی حاضرید به صورت موقت هدایت تیم ملی را بپذیرید؟
- ترجیح می دهم در این باره اظهار نظر نکنم.
* این خبر صحت دارد که رئیس سازمان تربیت بدنی از شما برای تیم ملی برنامه خواسته است ؟
- بهتر است در این مورد هم حرفی نزنم.
* تعویق انتخابات فدراسیون فوتبال را چگونه ارزیابی می کنید؟
- تعویق انتخابات به ضرر فوتبال است. تیم ملی از بهمن ماه باید درمسابقات مقدماتی جام جهانی شرکت کند و فوتبال ما هنوز درگیر کشمکش های کمیته انتقالی و سازمان تربیت بدنی است. همین مسائل بیش از همه قبل ازجام ملتها به تیم ملی لطمه زد و حالا بازهم همان اتفاقات دوباره درحال تکرار شدن است.
* یعنی می گوئید ناکامی تیم ملی در جام ملتها ناشی از بلاتکلیفی مدیریت فدراسیون بود ؟
- چرا که نه . مشخص نبودن رئیس فدراسیون باعث شد نتوانیم برنامه هایی که برای آمادگی تیم مد نظر داشتیم را اجرا کنیم. کمیته روابط بین الملل آن قدرضعیف عمل کرد که بازی تدارکاتی با حریفانی که مد نظر داشتیم عملی نشد چرا که به موقع نسبت برای "رزرو" روزهای فیفا اقدام نکردیم . تیم ملی با ضعیف ترین دوره تدارکاتی خود به جام ملتها اعزام شد ولی کسی این مسائل را ندید. تیم ملی در بازیهای 2000 لبنان هم با تدارکاتی به مراتب بهتر و برپایی اردوی ایتالیا در همین مرحله حذف شدند و کسی از آنها خرده نگرفت در حالیکه بنده با فدراسیونی روبرو بودم که دوبار دبیرکل آن تغییر کرد و کمیته روابط بین الملل هم کمترین همکاری برای انجام بازیهای تدارکاتی با ما نداشت.
* به نظر می رسد هنوز یادآوری اتفاقات جام ملتها برای شما ناراحت کننده است؟
- من همان زمان تمام مسئولیت ها برعهده گرفتم . همه از من انتظار داشتند ولی کسی نگفت که تیم ملی با چه شرایطی روانه جام ملتها می شود. شکست تیم ملی نتیجه عوامل زیاد دیگری هم بود که بخش عمده ای از آن به مشکلات ناشی از نبود مدیریت واحد و مقتدر در فدراسیون برمی گشت. با این وجود تیم ملی با غیرت و تعصب بازیکنان تا دیدار مقابل کره جنوبی پیش رفت و در آخر هم با ضربات پنالتی حذف شد.
* برای آینده چه برنامه ای دارید ؟ احتمال دارد مسئولیت یکی از تیم های لیگ برتری را قبول کنید؟
- درحال حاضرتنها برنامه ام شرکت درکلاس پیشرفته مربیگری است که آبان ماه درتهران برگزارمی شود و قصد دارم تا سطح علمی و تئوری مربیگری ام را هرچه بیشتر افزایش دهم. به همین خاطرهم پیشنهاد تیم پگاه را رد کردم تا با تمرکز کافی در کلاس مربیگری حرفه ای فیفا شرکت کنم .
گفتگو : ناصر تقی پور
-
افشین قطبی :
استقلال را شکست می دهیم / هنوز هم مطمئنم پرسپولیس قهرمان می شود
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز رضایت از حضور در دربی تهران تاکید کرد که تیمش برنده دیدار با استقلال خواهد بود و همچنان به سوی قهرمانی پیش خواهد رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی در حاشیه مراسم ضیافت تیم های استقلال و پرسپولیس پیش از دربی شصت و سوم تهران که شب گذشته در هتل المپیک برگزار شد با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: مسابقه پرسپولیس - استقلال یک بازی حساس است که هر تیم بتواند با خونسردی و تدبیر لازم بازی کند در آن پیروز خواهد شد.
وی با اشاره به شرایط تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال تیم خوبی است و به علت بدشانسی در رده های میانی جدول ایستاده است. این تیم اگر دربازی فضا و فرصت لازم در اختیار داشته باشد می تواند هر تیمی را شکست دهد. ما این را می دانیم و سعی می کنیم در بازی روز یکشنبه به این تیم فضای لازم برای بازی ندهیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید دوباره بر اینکه "برای وی نتیجه بیش از ارائه بازی زیبا اهمیت دارد"، افزود: دوست دارم در هر بازی اول نتیجه را کسب کنیم. در این بین انجام بازی زیبا را هم مدنظر داریم اما بیش از آن نتیجه مهم است.
قطبی با ابراز خوشحالی از اینکه در شصت و سومین دربی شهر تهران به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس روی نیمکت خواهد نشست، اذعان داشت: من درخیلی از دربی ها بوده ام اما این دربی متفاوت از آنهاست، از آن جهت که بازی استقلال و پرسپولیس سراسر احساس و شور است و مردم با خود احساس را به ورزشگاه می آورند.
وی ادامه داد : در این 8 هفته که هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را برعهده داشته ام هرجا که مردم مرا دیده اند از بازی مقابل استقلال می گویند. این نشان می دهد که دربی برای مردم و هواداران پرسپولیس خیلی مهم است.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: از ابتدای مسابقات لیگ گفته ام که پرسپولیس قهرمان لیگ می شود و اطمینان دارم که تیم من می تواند به این مهم دست یابد.
قطبی در پاسخ به منتقدانش که اظهارات وی در خصوص قهرمانی پرسپولیس را غیر واقع می دانند گفت: در این مورد هرکس می تواند اظهار نظر خود را مطرح کند اما من نظر خود را دارد و مطمئنم که می توانیم با این بازیکنان، کادر فنی و مدیریتی به قهرمانی لیگ برتر دست یابیم.
وی درپاسخ به این سئوال که " برای مقابله با غرور بازیکنان پرسپولیس چه برنامه ای دارید؟"، گفت: اگر بازیکنان من مغرور شده باشند این باور را خیلی زود از بین خواهیم برد. با حرف زدن، تمرین کردن بیشتر و تعویض بازیکنان به جای غرور اطمینان خاطر را در آنها تقویت می کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به شایعاتی که پیرامون اختلاف نظر وی با بازیکنان تیمش چون علیرضا واحدی نیکبخت مطرح شده است، گفت: ازهیچ کدام از بازیکنان تیم ناراحت نیستیم و هیچ اختلافی با آنها ندارم. بازیکنان و مربیان پرسپولیس مانند برادران من هستند.
قطبی با تعریف و تمجید از ناصر حجازی سرمربی تیم فوتبال استقلال، از تقابل با وی استقبال کرد و افزود: من هر کسی که مانند ناصر حجازی به فوتبال ایران خدمت کرده باشد را قابل احترام می دانم. وی یکی از بهترین دروازه بانان تاریخ فوتبال ایران بوده و خوشحالم که روز یکشنبه مقابل او و تیمش می ایستیم.
وی با ابراز اطمینان از برتری تیمش مقابل استقلال خاطرنشان ساخت: ما در این بازی پیروز می شویم اما نمی توانم نتیجه بازی را پیش بینی کنم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره احتمال ایجاد تغییر در ترکیب اصلی تیمش گفت: من همیشه سعی می کنم بهترین بازیکنان را به زمین بفرستم. تا به امروز که دو روز به بازی مانده نیز هنوزبرای انتخاب ترکیب اصلی تصمیم نگرفته ام. اما آنچه مسلم است در سیستم خود تغییری به وجود نخواهیم آورد و تنها سعی می کنیم با نوع بازی خود حریف را ناچار به اعمال تغییر در روش و سیستم بازی کنیم.
-
در گفت و گو فارس
بياتينيا: استقلال بداقبال است
خبرگزاري فارس: مهاجم مصدوم استقلال گفت: اميدوارم تيم ما برنده شود؛ هرچند بسيار بدشانس هستيم.
محسنبياتينيا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسابقه با پرسپوليس بسيار حساس است و نميتوان نتيجه آن را پيشبيني كرد. اين مسابقه هيچ ارتباطي با جايگاه دو تيم در جدول ردهبندي ندارد.
وي افزود: اميدوارم استقلال در اين مسابقه پيروز شود. البته بايد متوجه اين مسئله باشيم كه دربي فقط سه امتياز دارد.
بياتينيا ادامه داد: استقلال در اين فصل با بدشانسيهاي فراواني روبرو بوده است. نميدانم چرا اينقدر بد آورديم. در مسابقه با سپاهان به راحتي فرصتهاي گل را از دست داديم؛ اما يك توپ كه روي دروازه ما آمد، گل شد.
وي افزود: نميخواهم از مهاجمين استقلال انتقاد كنم زيرا خودم مهاجم بودهام و فرصتهاي زيادي را از دست دادهام. منظورم بدبياري استقلال است. اميدوارم بدشانسيهاي ما هر چه زودتر به پايان برسد.
بياتي نيا درخصوص اينكه باور دارد استقلال را طلسم كردهاند، گفت: نه به جادو و طلسم اعتقادي ندارم؛ ما فقط بداقبال هستيم.
-
در گفت و گو با فارس
كاويانپور: اميدوارم پرسپوليس برابر استقلال پيروز شود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استيل آذين گفت: اميدوارم پرسپوليس در دربي 63 بتواند استقلال را شكست دهد.
حامد كاويانپور در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره دربي حساس تهران اظهار داشت: به عنوان يك پرسپوليسي، همه چيز را به نفع تيم قرمز ميبينم چون علاقه خاصي به اين تيم و هوادارانش دارم.
وي ادامه داد: اميدوارم دربي شصت سوم با زيبايي خاصي انجام شود زيرا بازي مطلوب، بازتابهاي خوبي در آسيا و فراتر از قاره خواهد داشت.
بازيكن سابق پرسپوليس تصريح كرد: دوست دارم تيم برنده، پرسپوليس باشد چون از صميم قلب دوستش دارم. اميدوارم يكشنبه سكوهاي ورزشگاه آزادي با حضور هواداران به رنگ قرمز درآيد و همه يكصدا تيم محبوبم را تشويق كنند.
وي درباره تيم فعلياش اظهار داشت: استيل آذين هم در شرايط خوبي قرار دارد و با كسب پيروزي خوب مقابل تيم جوانان، به نظرم به شرايط ايده آل تيمي رسيدهايم. اگرچه در ليگ بازيهاي سختي را پيش رو داريم.
هافبك اسبق تيم ملي ايران گفت: علاقه قلبي خاصي به پرسپوليس دارم؛ اما اكنون فقط به استيل آذين فكر مي كنم چون از اول فصل به علي پروين عهد بسته ام و تا آخرش با او هستم.
وي ادامه داد: فراموش كردن پرسپوليس هرگز امكان پذير نيست؛ اما مي خواهم با انجام بازي هاي مطلوب، استيل آذين را براي رسيدن به اهدافش در ليگ دسته اول كمك كنم.
-
در گفت و گو با فارس
بگوويچ: انگيزه استقلال بيشتر از پرسپوليس است
خبرگزاري فارس: سرمربي پاس همدان درباره دربي سرخابي گفت: در بازي امسال، انگيزه بازيكنان استقلال بيش از پرسپوليسيها است.
وينگو بگوويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره دربي تهران عنوان كرد: پيش بيني نتيجه مسابقه استقلال و پرسپوليس امكانپذير نيست چرا كه در همه دربيها شرايط با ساير ديدارها متفاوت است.
وي ادامه داد: نه تنها در ايران؛ بلكه همه دربيهاي جهان در شرايط خاصي برگزار مي شود و به دليل مبهم بودن، نمي توان پيش از شروع مسابقه نتيجه را به صورت قطعي پيش بيني كرد.
سرمربي كروات خاطر نشان كرد: آبيپوشان در فصل جاري به دليل ناكامي در ديدارهاي قبلي، انگيزه بيشتري از پرسپوليس دارند. اگرچه شرايط پرسپوليس مطلوب تر از آنها است.
وي با اشاره به مربيگري اش در تيم تهراني، تاكيد كرد: زمانيكه سرمربي پرسپوليس بودم، همه كارشناسان به دليل در اختيار داشتن نفرات بهتر، شانس پيروزي ما را بيش از استقلال مي دانستند؛ اما در 2 مسابقه اي كه انجام داديم، چنين اتفاقي رخ نداد.
وينگو گفت: پرسپوليس بازي هاي بهتري را تا هفته هشتم انجام داد؛ اما نميتوان به دليل عملكرد اين تيم در هفته هاي گذشته، اين تيم را مقابل استقلال، پيروز معرفي كرد.
تيم هاي استقلال و پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر يكشنبه ساعت 15:30 در ورزشگاه آزادي ديدار خواهند كرد.
-
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: خيليها دوست دارند من را وارد حاشيه كنند
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هميشه كادر فني را يكي از بهترينها عنوان كردهام؛ ولي خيليها دوست دارند مرا وارد حاشيه كنند.
عليرضا نيكبخت واحدي مصاحبهاي با خبرنگار خبرگزاري فارس انجام داد كه در زير ميخوانيد:
فارس: تمرينات چند روز اخير را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
مثل هميشه، پس از برد، خوب و شاداب بودهايم. منتظر ديدار با استقلال هستيم.
فارس: وضعيت خودت چگونه است؟
خوشبختانه در حالت فرم هستم؛ ولي كمي دچار مشكل از ناحيه پا هستم.
فارس: منظورت چه مشكلي است؟
زانوي پاي راستم كمي دچار مشكل است كه فكر كنم زياد حاد نيست.
فارس: در مقابل ذوبآهن دچار اين مشكل شدي؟
در ديدار برابر ذوبآهن كمي دچار مشكل شدم؛ ولي در تمرينات گذشته، ناگهان پاي راستم دوباره پيچ خورد. واقعا خدا به من رحم كرد.
فارس: آيا با بازيكني هم برخورد داشتي؟
خير؛ ولي با زمين سفت نفت برخورد داشتم. به نظرم اين زمين بسيار سفت است؛ ولي ناشكري نميكنم. همين كه در اين اوضاع، در اين زمين تمرين ميكنيم، غنيمت است.
فارس: دليل درگيري شما با هواداران در تمرينات چيست؟
درگيري خاصي با هواداران نداشتهام چون سعي كردهام به هر طريقي كه شده، به آنها احترام بگذارم. ميدانم كه خيليها به من علاقه زيادي دارند.
فارس: پس شايعات اخير صحيح نيست؟
برخي هوادار نيستند. وقتي برخي فقط ميآيند كه به بازيكنان توهين كنند، چه جوابي ميدهيد؟ پس من هم مجبور هستم تذكري به مشكلسازان بدهم.
فارس: براي دربي هنوز هم برنامه خاصي نداري؟
قبلا گفتهام، همه بازيها 3 امتيازي است. سعي ميكنم خوب باشم. از نظر من، حساسيت زيادي ندارد.
فارس: پس چرا ممنوعالمصاحبه شدهايد؟
فكر نكنم ممنوعالمصاحبه شده باشم. هر باشگاهي سياستي دارد كه بازيكنان به علت وارد نشدن به حاشيههاي گوناگون، بايد آن را رعايت كنند. بهترين كار اين است كه به دنبال حرف و حديثهاي زيادي نباشيم تا سوءاستفاده گران به آن دامن بيندازند.
فارس: دليل ناراحتي قطبي از تو به چه دليل است؟
اصلا دوست ندارم وارد حاشيه شوم. قبلا ميگفتيد كه چرا نيكبخت صحبت نميكند يا جلوي دوربين نميرود.
فارس: منظورت چيست؟
هيچوقت در مورد كادر فني بد نگفتهام. حتي بارها با شما هم صحبت كردهام، در مورد شخص صحبت نكردهام و گفتهام پرسپوليس يكي از بهترين كادرهاي فني را دارد چون تا به الان نتايج خوبي گرفته است. خيلي ها دوست دارند در مورد من حرف و حديث درست كنند.
فارس: منظورت چه كساني است؟
يك دفعه گفتم، اسم نميبرم؛ ولي بايد بگويم خيليها دوست دارند نيكبخت را به هر طريقي كه شده، وارد حاشيه كنند. هميشه به فكر اين هستم كه فقط در زمين جواب آنها را بدهم.
فارس: عملكرد قطبي را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
او مربي خوب و بزرگي است. واقعا با وجود آقاي قطبي، استيلي، مرزبان و عزيزيان، كادر فني بزرگي داريم. به تمام آنها احترام ميگذارم.
فارس: آيا ميداني قطبي حمايت كامل خودش را از شما اعلام كرده است؟
از لطف او سپاسگذارم. من هم قول ميدهم هيچوقت براي موفقيت كم كاري نكنم تا جواب زحمات كادر فني را بدهم.
فارس: در پايان اگر حرفي داريد، بگوييد؟
اميدوارم هواداران ما هميشه سعي كنند فقط پرسپوليس را تشويق كنند و به بازيكن و تيمهاي حريف كاري نداشته باشند.
-
در گفت و گو با فارس
روشن: اين دربي مساوي ندارد
خبرگزاري فارس: مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال گفت: باتوجه به اينكه هر دو تيم براي تغيير شرايط نياز به سه امتياز دارند، اين دربي مساوي ندارد.
حسن روشن در گفت و گو با فارس، وضعيت كلي استقلال براي غلبه پرسپوليس را بهتر دانست و اظهار داشت: در يك جمع بندي كلي، شرايط استقلال براي نتيجه گرفتن در بازي فردا بهتر است. حرفم به معناي اين نيست كه استقلال بازيهاي خوبي انجام ميدهد يا بازيكنان بهتري از حريف دارد؛ بلكه به دليل شرايطي است كه اين تيم دارد.
وي افزود: استقلال در شرايطي قرار دارد كه بايد ببرد. اين تيم براي خروج از اين وضعيت، راه ديگري ندارد. بازيكنان بايد به هواداران جواب پس بدهند و از سوي ديگر، با هيئت مديره طرف هستند. تيمي كه اين طور زخمي است، شرايط خطرناك تري دارد.
مسئول آكادمي فوتبال استقلال عنوان كرد: فردا استقلال است كه حمله را آغاز ميكند. اگر توپ هاي استقلال در همان اوايل گل شود و بعد عقب نشيني نكند و دوباره گل بزند كه بازي را به نفع خود تمام مي كند؛ اما اگر حمله كند، توپها گل نشود و اين پرسپوليس باشد كه توپ برگشتي را گل كند، شرايط فرق مي كند.
روشن شرايط روحي پرسپوليس را بهتر از استقلال توصيف كرد و گفت: پرسپوليس به لحاظ روحي خيلي شرايط عالي دارد؛ اما اين يك ديدار حيثيتي است؛ به خصوص براي استقلال. شماري مي خواهند ناصر حجازي نتيجه بگيرد و شماري هم نميخواهند. اين بازيكنان براي ناصر هم كه شده بايد تلاش كنند.
پيشكسوت استقلال درباره حضور اول قطبي در دربي، گفت: اينكه او از حواشي خبر ندارد و به تيمش مي تواند كمك كند تا فقط به فوتبال فكر كنند؛ اما اگر بازي به بحران بخورد، نميتواند شرايط را جمع كند.
روشن عنوان كرد: اميدوارم بازي به گونهاي برگزار شود كه اگر هم تيمي باخت، هوادارانش راضي ورزشگاه را ترك كنند و از آن وقتي كه صرف كردند، لذت ببرند.