کسی برنامه ی انتی ویروس برای این گوشی نداره
Printable View
با سلام. از دوستان عاجزانه درخواست برنامه و الالخصوص دیکشنری برای نوکیا 6300 دارم. گیر اوردید حتما بگید.
این گوشی ویروس براش نوشته نشده.یا حداقل رایج نیست.پس نگران نباشید.نقل قول:
در مورد دیکشنری چیز درست و حسابی نیست.چون همه دیکشنری های به درد بخور بالای یک مگ هستند.نقل قول:
با سلام. از دوستان عاجزانه درخواست برنامه و الالخصوص دیکشنری برای نوکیا 6300 دارم. گیر اوردید حتما بگید.
اما برنامه همه جا ریخته.اکثر برنامه های جاوا با رزولوشن 240*320 به خوبی با این گوشی کار می کنند .به عنوان نمونه :
(اول فاصلهی بین g و s رو بردار)کد:g smaria.com/Softwares/Model.aspx?model=1582
------------------------------------------------------------------------
در مورد عمر باتری نسبتا کم این گوشی یکی می گفت اگه یک تیکه کاغذ یا مقوا بین در پشت گوشی و باتری بذاری گرمای باتری به در فلزیش منتقل نمی شه و یه کم در طول عمر باتری تاثیر داره.حالا راست و دروغش پای خودش...
البته این شارژر هایی که با باتری قلمی کار میکنه به نظر من چیزهای به درد بخوری اند.
--------------------------------------------------------------------------
در باره محدودیت اجرای نرم افزار های جاوا روی این گوشی هیچ راه حلی نیست الا اینکه بریزیم سر نوکیا بگیم توی firmware بعدی درستش کنه.چون خیلی ناعادلانهست که گوشی مثل 7500prism که از نظر مشخصات و قیمت شبیه این گوشیه این مشکل رو نداشته باشه ولی 6300 ...)
من خودم تا حالا دو تا میل به نوکیا ساپورت زدم.شما هم لطف کنید اگه انگلیسیتون خوبه 3-2 بار میل بزنین بگین که فریم ور جدید بدن بیرون.(البته فکر کنم یه مقدار تهدید هم تاثیرگذار باشه.مثلا بگید اصلا اگه فریم ور جدید ندید می روم یه SE K800 می خرم و از این حرفا ...)
[QUOTE=arman_linkin;2986356]این گوشی ویروس براش نوشته نشده.یا حداقل رایج نیست.پس نگران نباشید.
ولی گوشی من چند روز پیش یه بلو توث گرفتم بعد دیگه گوشیم همش ریسیت می شد یعد دیگه روشن نشد بردم تعمیرگاه برام فلشش کرد درست شد QUOTE]
[QUOTE=arman_linkin;2986356]این گوشی ویروس براش نوشته نشده.یا حداقل رایج نیست.پس نگران نباشید.QUOTE]
ولی گوشی من چند روز پیش یه بلو توث گرفتم بعد دیگه گوشیم همش ریسیت می شد یعد دیگه روشن نشد بردم تعمیرگاه برام فلشش کرد درست شد
دوستان از امروز که گوشی رو ریست کردم حالا هر موقع که خاموش روشن میکنم ازم میخواد ساعت و تاریخ رو میزون کنم.هرکاری کردم که ساعت و تاریخ بعد از خاموش روشن کردم همون تاریخ و ساعت قبل بمونه نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.ایا گوشی داخلش باتری ساعتی داره؟نکنه باتریش تموم شده
آقا قبلا 6630 رو راحت کامپیوتر می شناخت .... حالا سیستم رو عوض کردم و رو سیستم جدید N95 و Pc S جدید گذاشتم ... اما به هیچ وجه 6630 رو میگه وصل نیست ... چیکار کنم ؟
با اینکه خودم یکی از این نوع گوشی ها رو دارم اما اصلا خوشم نمیاد ازش کلی هم مشکل درام باهاش
اولین سوال چه جوری میشه فیلم هایی که با گوشی n72 ضبط شده رو توی این گوشی اجرا کرد اخه من یه گوشی n72 دارم وقتی که فایل های ویدئو یی رو انتقال میدم روی این گوشی ارور میده؟
2- چرا بعضی از فایلهای فلشو میخونه وای ناقص اجرا میکنه یعنی تا یه جایی اجرا میکنه بعد صفحه کاملا قرمز میشه؟
چه جوری میشه برای اس ام اس هاش پسورد گذاشت؟
برنامه هاشو معرفی کنید لطفا
از کجا میشه فهمید کدوم گوشی اصل مثلا ساخت مجارستانه یا غیره؟:5:
بعد ایا میشه روش منشی تلفنی نصب کرد؟
چه جوری میشه بعضی فایل ها مثلا عکس رو توش مخفی کرد اصلا میشه؟:21:
چه جوری میشه برای اس ام اس هاش پسورد گذاشت؟:21:
برنامه هاشو معرفی کنید لطفا:10:
و یه چیز دیگه صداش ارتقا هم پیدا میکنه؟:5:
نقل قول:
منم این مشکلو دارم نمیشه رم گوشی رو 2Gگذاشت؟
نقل قول:
من نمیتونم دانلود کنم یکی دو تاش هم که به اصطلاح دانلود شده به گوشی نمیخوره:grrr: جریان چیه؟:19:
ببین من وقتی روی لینک شما کلیک میکنم منو به یه سایتی معرفی میکنه یعدشم اونجا هیچ جایی برای دانلود نیست هر جاش هم که کلیک میکنم یه جای دیگه معرفی میکنه اما جایی دانلو نمیشه میشه راهنمایی کنید لطفا چون از تم ها خوشم اومده
خوب تم ها رو از این سایت بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیک به چندین هزارتا تم و چیزهای دیگه داره:8:
نقل قول:
دوست عزیز رفتم به این سایت اما گوشیمو پیدا نکردم برای همین اومدم اینجا بیشتر برای گوشی های سری 60 تم داره
مگه میشه ؟؟؟نقل قول:
وقتی میری توی سایت بالای سایت توی قسمت سبز رنگ نوشته theme روش کلیک کن بعد که صفحه باز شد عکس چندتا تم میاد.
بالای صفحه(بالای جایی که تم ها هست)یه کادر کوچیک هست که از اونجا مدل گوشیت رو انتخاب میکنی بعد هم گزینه go رو میزنی
من چند تا تم خفن می خوام
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=240874
یا دانلود نمیشن یا اگه میشن به گوشی نمیخورن میشه جواب بدید لطفا جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که برنامه بیش از 1مگ روی 6300 نصب کردن لطفا بگن ورژن گوشی شون چی هست و چه جوری اینکار رو کردن؟؟؟
یه سوال میشه ان چراغ های چشمک زنو روشن نگه داشت یه بذاری چشمک بزنه البته به جز اون مواقه خاص میگم
با سلام به دوستان .
من گوشی 6300 دارم اما باتریش بیچارم کرده . باتریش اصله ولی سریع شارژ خلی می کنه . چی کار کنم ؟؟؟:41:
کسی فلش 6300 بلده یا برنامه کامپیوتری شو داره اگه بده ممنون می شم ترجیحاٌ خانم
دوستانی که میخوان روی رمشون پسورد بزارن به روش زیر عمل کنن
اول از قسمت تنظیمات در قسمت security قسمت security level رو روی مموری بزارین
بعد برین و روی رمتون پسورد بزارین بعد رم رو خارج کنید بعد هم ریست فکتوری کنید و بعد رم رو بزارین
ههههههههههههممممممممممممی ن
دوستان میخواستم ببینم چجوری میشه ظرفیت اینباکس رو افزایش داد؟
یعنی کسی نمیدونه؟ خواهش میکنم اگه کسی بلده بگه خیلی فوریه!نقل قول:
سلام دوستان من یه گوشی 6300 دارم که ورژن اون
v 05.50
14-08-07
RM-217
میخواستم بدونم نسخه جدیدتر سیستم عامل اون اومده؟
و اینکه گوشی من تو زیرزمین که همه گوشی ها آنتن دارن وحتی با گوشی هاشون حرف میزنن ولی واسه من هیچی آنتن نداره <لطفا کمک کنید>
سلام.
من این گوشی رو خریدم چون نوشته بودند که میشه برنامه روش نصب کرد. اما حالا میبینم برنامه های بالای یک مگ روش نصب نمیشه. یعنی هیچ راهی وجود نداره؟20-30 تومن ضرر کنم برم یه چیز دیگه بخرم؟
واقعا که این گوشی های نوکیا اشغال به تمام معنا هستن.
با سلام من یه گوشی 6300 نوکیا دارم اما این چند وقته هی ریستارت میکنه وقتی میرم تمهاش را عوض کنم هی
هنگ می کنه با یه بار خاموش روشن کردن موزیک عوض میشه و حتی ریستوری میشه حالا وقتی
روشنس میکنم یه چند بار روشن و خاموش میشه صفهه مانیتورش دوباره خاموش میشه وقتی از شما سوال کردم(تو سایت) گفتین باید ببرین مغازه با باکس اول اریز کنید سپس با اخرین ورژن فایل فلش فلش کنید من هم دوبار این کار را کردم بار اول با یو اس بی این کار تعمیر کار انجام داد حتی اخرین ورژن اون هم که ورژن 7 بود هم ریخت ولی 10 روز بعد همون حالت برگشت این بار بردم تعمیر گاه و تاکید کردم که حتما با باکس فلش انجام بده و این کار را هم انجام داد ولی متاسفانه این بار فقط 2 روز کار کرد و به اون حالت ریستارت برگشت حالا من موندم چکار بکنم . میخواهم بدانم ایا گوشی من مشکل نرم افزاری داره یا سخت افزاری . یا تعمیر کارها بلد نیستند فلش کنن در ظمن من ساکن اصفهان هستم اگه تعمیر کار ماهری کسی سراغ داره ادرس بده من
برم اونجا ایا نوکیا توی اصفهان نمایندگی رسمی تعمیر داره یا نه لطفا کمکم کنید فوری فوری فوری .با تشکر
ایا توی این بخش کسی نیست جواب ما را بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرش فریبنده است .
برنامه بالای 1 مگ قبول نمیکنه. تعریفی نداره فقط ظاهر شیکی داره
سلام دوست عزیز گوشیت باطری Backup اش خرابهنقل قول:
و داره ضربه به جاهای دگه گوشیت میزنه و مشکلش 100% سخت افزاری
من كه مدتي خريدم ازش راضيم ولي گوشي قبليم n90 بود قابل مقايسه با اون نيست آخه n90 به جز هيكلش چيز بد ديگه اي نداره اگه تو 6300 هم تا حالا بدي نديدم فقط صداش كمي ضعيفه
سلام
من الان بیشتر از یک ساله که 6300 دارم . اما هیچ وقت نتونستم messege هامو به کارت حافظه منتقل کنم . ظرفیت حافظه خود گوشی کمه و مرتب باید از اون فایل پاک کرد . متشکرم
با سلام .
دوستان من اگه بخوام واسه این موبایل Theme بگیرم ، باید توی کدوم سری دنبالش بگردم ؟
چون یه سایت رفتم نوشته بود سری 40 ، 60 و ...
ممنون میشم .
6300 سری 40 هست .......نقل قول:
از اینجا دانلود کن :
[S40] تم هاي Supertonic تمساز قدر آلماني
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268380
با سلام .
ببخشید دوستان من یه Theme سری 40 از یه سایت دانلود کردم با پسوند sis ولی به این گوشی نمیخونه .
جند تا هم گرفتم ولی هیچکدوم جواب نداد .
پسوند Theme های خود این گوشی Nth هست .
میشه راهنمایی کنید ؟
سلام دوستان عزیز
مشکل من اینه که وقتی با نرم افزار های قفل گذاری یا مخفی کردن فایل کار می کنم همشون error میده که خیلی شبیه هم هستن
این error ها مربوط به برنامه های مختلف:
application error
application access set to not allowed
read only directory and file
failed to access
و وقتی جرئیات رو میزنی این پیام میاد :
details:
security
java/lang/securityException
access is denied
فقط قفل گزاری نیست حتی در نرم افزار mobi explorer برای تغییر اسم یه فایل هم این error ها رو میده
بسیار بسیار ممنون میشم اگه این مشکلو برام حل کنید
برو توی این ادرس قسمت theme بعد برو توی اون نوار باریک زیر نوار سبز رنگ بالای صفحه اسم گوشیت(6300) رو بزن و هرچی خواستی تم دانلود کننقل قول:
با سلام .
ببخشید دوستان من یه Theme سری 40 از یه سایت دانلود کردم با پسوند sis ولی به این گوشی نمیخونه .
جند تا هم گرفتم ولی هیچکدوم جواب نداد .
پسوند Theme های خود این گوشی Nth هست .
میشه راهنمایی کنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا همه ی این برنامه ها روی این گوشی جواب نمیده شما فقط با این گوشی میتونی روی مموریت قفل بزارینقل قول:
سلام دوستان عزیز
مشکل من اینه که وقتی با نرم افزار های قفل گذاری یا مخفی کردن فایل کار می کنم همشون error میده که خیلی شبیه هم هستن
این error ها مربوط به برنامه های مختلف:
application error
application access set to not allowed
read only directory and file
failed to access
و وقتی جرئیات رو میزنی این پیام میاد :
details:
security
java/lang/securityException
access is denied
فقط قفل گزاری نیست حتی در نرم افزار mobi explorer برای تغییر اسم یه فایل هم این error ها رو میده
بسیار بسیار ممنون میشم اگه این مشکلو برام حل کنید
یعنی سی اگه رو مموری قفل بزاریم از داخل گوشی میشه واردش شد