من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟
Printable View
من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟
مشکل از بازیه. کل AC توی PS3 باگه.نقل قول:
شما باید پچش رو از PSN بگیرید.
جان مادرت بگو از کجا گرفتی؟قیمتاش عالیه!من به شخصه 75 تومن پول Oblivion رو ریختم تو حلق بی شرافت یارو!:42::42::42::42::42::42::42:.......نقل قول:
دوست عزیز من اینارو از کسی گرفتن که خودش مستقیم از دبی میاره شما اگه بخواهید میتونم برای شما هم بگیرم:20:نقل قول:
سلام
من چند تا سوال درباره ps3 داشتم
آیا باید PS3 رو هر چند وقت یکبار مثل درایور کارت گرافیک کامپیوتر آپدیت کنی تا بازیها رو درست اجرا کنه؟
آیا باید توش یه چیزی شبیه ویندوز نصب کنی؟
آیا باید بازیها رو هم نصب کنی تا اجرا بشند ؟
آیا برا بازیهاش پچ نصب کرد
آیا میشه PS3 رو به مانیتور وصل کرد و با رزولوشن 1280,1024 بازی کرد؟
یعنی دیگه مثل PS2 نیستش که همینجوری DVD بذاری داخلش و اجرا بشه؟
بر اساس مشخصات PS3 و XBOX360 کدومشون از نظر گرافیکی قویترند؟
در ضمن آیا روند کرک شدن PS3 پیشرفتی داشته؟
و فرق PS3 40GB _60GB_80GB چیست؟ ببخشید زیاد سوال کردم
لطفا راهمایی کنید:40:
خواهش میکنم عزیز!
اولا PS3 آپدیت میشه،ولی اگه برای اجرای بازی ها نیازی به آپدیت باشه خود بازی آپدیتش میکنه.تو نباید چیزی دان کنی.
نه،خودش سیستم عامل داره.
نه.بعضی بازی ها برای اجرای سریعتر یه سری چیز کپی میکنن،ولی با تو کاری ندارن!
بازی هاش پچ دارن،ولی اینکه نصب بکنی یا نه بستگی به خودت داره.
بله.تبدیلش هست.میتونی بخری.ولی 1280 در 1024 نه،1280 در 720(HD Ready) یا 1920 در 1080(Full HD،اگه مانیتور ساپورت کنه).
چرا،دقیقا همونجوریه!
معلومه،PS3!اینو خود فن بوی های 360 هم قبول دارن!
متأسفانه نه...
خیلی چیزا.یه سرچ بزن تو همین تاپیک هست!
Face2Face جان،دستت درد نکنه.اگه لازم شد بعدا باهات تماس میگیرم.فعلا پدرم داره میره دبی،بهش گفتم DMC رو واسم بیاره.بازم ممنون!
خیلی ممنون ارشیا خان :40:
این راهنمایی شما خیلی بدردم خورد:40::11:
خوبه به نظر من که با قیمت مناسبی گرفتی...نقل قول:
بچه ها
من ps3 60GB خریدم 510
pes 08:65 , beurnut:65 , call of..:65 , devil may cry 4:65
نظرتون در مورد قیمتهای بالا چیه؟
خوب خریدم؟
سلام اقا ارشیا ای کاش این قدر زود نمیگرفتی بازیdevil may cry4 چون خیلی از دوستان و بنده در یک مرحله عجیب و پیچیده 13 گیر کردیم به خاطر این گفتم
ببخشید Ps3 های Ntsc-j با Pal چه فرقی دارند و کدام بهتر است ؟
با عرض معذرت اگر شما Ps3 دارید آیا روی صفحه ی براق آن حتی به صورت جزئی خش افتاده و اگر افتاده با چه چیزی آن را تمیز میکنید ؟
من سوال پایین رو از شما پرسیدم ولی متاسفانه کامل متوجه جواب شما نشدم لطفا بیشتر توضیح دهید
(من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟)و برای رفعش چه کار باید بکنم ؟
salam
1 soal,man ziad to ps3 nistam vali mikham bedonam hanoz khabari az ---- shodanesh nist?
yani hanoz ham bayad 80 toma nbedid be 1 bazi?
ta bad bedrod
خواهش میکنم.نقل قول:
اینجا راهنماش هست:نقل قول:
سلام اقا ارشیا ای کاش این قدر زود نمیگرفتی بازیdevil may cry4 چون خیلی از دوستان و بنده در یک مرحله عجیب و پیچیده 13 گیر کردیم به خاطر این گفتم
کم آوردی؟:46::10:کد:http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/928376/51976
من سوال پایین رو از شما پرسیدم ولی متاسفانه کامل متوجه جواب شما نشدم لطفا بیشتر توضیح دهید
(من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟)و برای رفعش چه کار باید بکنم ؟
با عرض معذرت اگر شما Ps3 دارید آیا روی صفحه ی براق آن حتی به صورت جزئی خش افتاده و اگر افتاده با چه چیزی آن را تمیز میکنید ؟
ببخشید Ps3 های Ntsc-j با Pal چه فرقی دارند و کدام بهتر است ؟
(من بازی Assassins Creed رو تو PS3 بازی می کنم و بعضی وقتها هنگ می کنه اما تو بازی COD 4 این طور نبود به نظر شما مشکل در دستگاهمه یا در بازیم ؟)و برای رفعش چه کار باید بکنم ؟:13:
لطفا يك نفر به من جواب بده چطور مي تونم بازي هاي ps2 خودم را در ps3 اجرا كنم ؟ دستگاه رو هم به ورژن 2.10 آپديت كردم
اقا ارشیا جدا دست درد نکند راستی چند تا سوال مهم داشتم باید برای بازی کردن ps3 حتما مودمadsl باید داشته باشیم و در ضمن بهترین مدل کدام است و بهترین مکان برای خرید دستگاه و بازیها کجا هستند و اینکه بازی تعویض میکنند چون میخواهم ps3 بخرم بعد از عید
مودم ADSL به هیچ جا نمیرسه!برای Offline لازم نیست و برای Online باید BroadBand داشته باشی!بهترین مدل بسته به جیبت 40 یا 80 گیگ.بهترین جا برای گرفتنش خارجه!اگه نمیتونی از خارج بگیری برو توپخونه.اونجا هم خوب میدن(نسبتا).بازی هم تعویض میکنن.
یاشار PS3 هنوز کرک نشده و بازیاش هم 60 تومنن نه 80 تومن!
raskho99،اگه بازی هات اوریجینال نیستن(که طبعا نیستن!) نمیتونی اجراشون کنی.یا حداقل بدون دردسر نمیشه!
مسعود،همه ی سوال هاتو توی یک پست بپرس.اینجوری جوابت داده نمیشه.یا حد اقل من جوابتو نمیدم،چون داری اسپم میدی.
راستشو بگم؟نمیخواستم جواب بدم چون جواب بعضی از سوالاتو نمیدونم:9:.حالا واست بگم که:نقل قول:
1.میتونی منظورتو از هنگ بیشتر توضیح بدی؟یعنی مثلا کلا گیر میکنه یا لگ میزنه؟
2.کجاش؟روش؟نه.مال من خط نیفتاده،اصولا نباید هم بیفته،چون خط افتادن مال دستگاه های Portable هست بیشتر.
3.این قضیه ی Ntsc و Pal مربوط به Region هست.فرقی نمیکنن،البته فکر میکنم.مطمئن نیستم.
لطف کن دفعه ی بعد سوالاتو تو یه پست بپرس.ممنون.:10:
مشكل از AC هست... كلآ AC توي X360 هم فريز ميشد و واي ميستاد.... به همين خاطر هم بسياري از سايتها و مجلات بهش خرده گرفتن....نقل قول:
70 درصد بازيهاي PS2 در مدلهاي مختلف PS3 قابل بازي هستند. (به جز مدل 40 گيگ كه اين قابليت را نداره)نقل قول:
لطفا يك نفر به من جواب بده چطور مي تونم بازي هاي ps2 خودم را در ps3 اجرا كنم ؟ دستگاه رو هم به ورژن 2.10 آپديت كردم
ضمنآ بازيها بايد اصل باشن در غير اين صورت بازي اجرا نميشه... البته PS3 از نظر اجراي بازي PS2 كپي خور شده ولي به طور كلي توصيه ميشه به هيچ وجه DVDهاي فله اي و بازيهاي كپي PS2, PS1 را در PS3 اجرا نكنيد. چون به لنزش آسيب ميرسونه و 120-140 پياده ميشيد.
این Ps 3 همه چیش خوبه اما این که واسه یه بازیش نزدیک 60 . 70 تومن پیاده شی خیلی ستمه البته واسه ما که تو ایرانیم واسه اونی که تو اروپا یا آمریکاست پولی نیست
اینو همه میدونن. ولی انگار یه خبرایی داره میشه در مورد کپی خور شدنش. فعلا برو بچ به 2.17 آپدیت نکنند. یه سر هم به بازی سنتر بزنید بیشتر 2زاریتون میفته!
2.17 آپدیت نکنیم؟من 2.10 آپدیت کردم چی؟
نه 2.10 مشکلی نداره!
10 دلیل برای کاهش نیافتن قیمت PS3:
10. Free online play
9. Home
8. Brand loyalty
7. Sony's three-pronged attack
6. Long life left
5. Plenty of good game to choose from
4. Blu-ray
3. Great games due this year
2. Yet to fulfil its potential
1. Hardware quality
منبع:کد:http://www.videogamer.com/features/article/13-03-2008-337.html
سعید،میشه خودت بگی چه خبره؟من نتونستم تو بازیسنتر برم!:13:
بعد از مدت های مدیدی که از آخرین بازی که من گرفتم میگذره،بالآخره امروز Dmc4 رو از دبی گرفتم.اولین بازی منه که از Sixaxis استفاده میکنه.سنسورش خیلی حال میده.کف همه ی خانواده هم برید!:31:
آره میتونم بگم ولی نزنیما...
سر کار رفتیم. یه وبلاگ میلیونها نفرو سر کار گذاشت.
خيلي تا پيك خوبي.راستي عيدتان مبارك.
ای بابا چرا این PS3 قفلش شکسته نمی شه..!؟!:19:
PS3 از Xbox 360جلو افتاد
سرویس اخبار خارجی ایتنا - سونی در ماه گذشته 280 هزار دستگاه PS3 را روانه بازار کرده که در مقایسه با 254 هزار دستگاه Xbox 360 برتری 10.7 درصدی را نشان میدهد.
بنا بر اعلام شرکت تحقیقات بازار NPD ، کنسول بازی PS3 سونی با افزایش فروش سالیانه 19 درصد سرانجام در ماه فوریه از کنسول Xbox 360 مایکروسافت پیش افتاد.
البته جلوتر از این دو کماکان کنسول Wii نینتندو با فروش 432 هزار دستگاه قرار دارد.
قیمت کنسول نینتندو از هر دو کنسول رقیب پائینتر است.
در ادامه گزارش NPD آمده است که به طور کلی فروش کنسولهای بازی در ماه فوریه به نسبت سال قبل افزایش یافته و از 402 میلیون دستگاه به 480 میلیون دستگاه بالغ گردیده است.
فروش بازیهای رایانهای نیز در طی سال گذشته 47 درصد افزایش داشته است.
در این بین پرفروشترین بازی ماه قبل نسخه Xbox 360 بازی Call of Duty 4: Modern Warfare از شرکت Activision بوده که 296 هزار و 200 واحد از این بازی را بفروش رسانده است.
در جایگاه دوم نیز بازی Devil May Cry 4 (باز هم برای Xbox ) با 295 هزار و 200 واحد فروش قرار دارد.
salam mikhastam beporsam ke che jori mishe ba khotote telefon lap top ro be ps3 shabake kard?
man che jori mitonam ps3 ro ba lap top shabake konam?
سلام.نقل قول:
اگر قصد شما تبادل فایل هست، از usb flash ها میتونید استفاده کنید. در ضمن، با کابل usb هم میشه این کار رو انجام داد.
می خوام ps3 بگیرم چند تا سوال دارم ؟
1.با تلویزیون 21 می شه با کیفیت خوبه بازی کرد؟
2-چه ریجنی بگیرم خوبه؟
3-قیمت اینا رو هم بدید ممنونم؟
ps3:
20gig
40gig
60gig
80gig
قيمت 60GB ps3 در وب رسمي سوني 3.78hk كه تقريبا معادل 443هزار تومنه من ديروز (5.1.87)قيمت كردم 20GBدر اهواز 550هزار تومن آيا راهي هست كه بشه مستقميا ازشركت سوني خريد؟
به طور رسمي اعلام شد تعداد دارندگان PS3 كه در F@H شركت دارند , به بيش از 1 ميليون رسيد.
پروژه Folding@Home پروژه ايست كه طي آن سعي مي شود با استفاده از بخشي از قدرت كامپيوترها و PS3 ها كساني كه در اين پروژه شركت كردند و آنلاين هستند به يك ابر كامپيوتر قدرتمند در محاسبات دست يافت و به كمك آن به بررسي اينكه چگونه پروتئينها دچار تاخوردگي و يا بلعكس(folding و disfolding) مي شوند و اين امر بر روي بيماريها و به خصوص سرطان چه تآثيري مي گذارد , پرداخته مي شود. در ابتدا براي اين موضوع دانشگاه Stanford كه مجري اين طرح است از قدرت كامپوتر كساني كه در اين پروژه شركت مي كردند استفاده مي جست ولي پس از عرضه PS3 و با توجه به قدرت پردازنده آن , Cell , قرار بر اين شد كه كاربران و دارندگان PS3 نيز در صورتي كه بخواهند بتوانند در اين طرح انسان دوستانه شركت كنند و قدرت PS3 هايشان را در اين امر به اشتراك بگذارند. نكته جالب اينجاست كه به صورت تقريبي ميزان قدرتي كه هر PS3 به اين طرح كمك ميكنند حدود 10 برابر قدرتي است كه يك PC به اين طرح كمك ميكند.
حال به طور رسمي اعلام شده است كه تعداد دارندگان PS3 كه در پروژه Folding@Home شركت دارند , در كمتر از 1 سال از آغاز آن به بيش از 1 ميليون رسيده است! در واقع مي توان گفت بيش از 3000 نفر در روز و يا حدود 2 نفر در هر دقيقه به جمع حاميان اين پروژه افزوده شده است. پيش بيني مي شود با در آينده با افزايش فروش PS3 و دارندگان آن , تعداد كاربران و حاميان اين پروژه نيز فزوني يابد.
آقاي Vijay Pande پرفوسور شيمي در دانشگاه Stanford و رهبر پروژه Folding@Home در اين خصوص مي گويد: " ما از وقتي كه با SCEI شروع به همكاري كرديم شاهد افزايش چشمگير تعداد كاربرهايمان بوديم و تا كنون بيش از 1 ميليون كاربر عضو شده از طريق PS3 داريم كه اين كاربران در كنار كاربران پيشين PC باعث شده تا ما بتوانيم بهتر و بيشتر در خصوص بيماريهايي كه از مهمترين عوامل تهديد جان انسانهاي به شمار مي روند , به مطالعه و تحقيق بپردازيم."
------------------------------------
منبع:GTPLand