من اين بازي رو از تكين سفارش دادم
كسي ميدونه چرا 2 تا دي وي دي بود ؟
Printable View
:18: تکین می گه 2 تا دیویدی 2500 پی سی می گه 1 تا دیویدی 2500 خدایش من موندم تکین از همه زودتر گذاشته بود موندم از کدوم بخرم تازه این پرداخت هم که پول می گیره برای ارسال حالا که اینطور شد من از مرکز تجاری بخرم بهتره تا پول مفت بدم به این ادما بابا بیشتر فروشگاها فقط قیمت کالا رو می گیرن و هزینه پست نمی دن از اساتید پی سی خواهش مندم این موضوع را بررسی و رفع نمایند :5:نقل قول:
جواب بدین دیگهنقل قول:
یعنی برای 2 تا DVD 2500 پول میدین !! خوب بگین من آدرس یجارو بدم که هر DVD رو 1 تومان میدهنقل قول:
منم تا 1 2 ساعت دیگه میرم میگیرمو شروع میکنم ببینم میتونم تا جمعه دیگه تمومش کنم
تازه من از تکین پرسیدم گفت خودشون ستاپ گرفتن و ستاپ اصل Ea نیست .
اینطوری که خیلی بی خوده فایده نداره .
2 تا دی وی دی که هست الکی ، تازه خودشونم ستا گرفتن ! چی شده !
نقل قول:
نقل قول:
تکین می گه 2 تا دیویدی 2500 پی سی می گه 1 تا دیویدی 2500 خدایش من موندم تکین از همه زودتر گذاشته بود موندم از کدوم بخرم تازه این پرداخت هم که پول می گیره برای ارسال حالا که اینطور شد من از مرکز تجاری بخرم بهتره تا پول مفت بدم به این ادما بابا بیشتر فروشگاها فقط قیمت کالا رو می گیرن و هزینه پست نمی دن از اساتید پی سی خواهش مندم این موضوع را بررسی و رفع نمایند
دوستان عزیز !نقل قول:
یعنی برای 2 تا Dvd 2500 پول میدین !! خوب بگین من آدرس یجارو بدم که هر Dvd رو 1 تومان میده
منم تا 1 2 ساعت دیگه میرم میگیرمو شروع میکنم ببینم میتونم تا جمعه دیگه تمومش کنم
اینجا که محل خرید و فروش و آدرس شرکت های بازی نیست که !
خواهشا این بحث ها رو تموم کنید و به بازی بپردازید .
دوستان هر چی باشه بالاخره نیدفوراسپید و از نیدفوراسپید هم نمیشه گذشت. منظورم اینه که در خریدنش شک نکنید سالی یه بار که بیشتر نیست !
بالاخره مجله معتبر gameinformer بازی رو ریویو کرد و امتیاز 7.0 داد و گفته ارزش بیش از یک بار بازی کردن رو داره !
سایت gametrailers هم به بازی امتیاز 8.0 داد .
سایت مشهور و معتبر IGN هم امتیاز 6.8 مناسب Prostreet دونسته ! همین سایت به Most Wanted امتیاز 8.5 و Underground 8.9 و Carbon امتیاز 7.8 داده !
لازم به ذکر است که امتیازات فوق مربوط به نسخه های PC,360,PS3 می باشد !
منم امروز می رم برای خرید اونایی که بازی کردن خواهشن بگن داستان داره یا فقط مسابقه اخه تنها مسابقه حال نمی ده همراه داستان باشه بهتره اونایی که بازی می کنن خواهش کاملا توضیح بدن مگر نه خودم امروز فردا می یام کلشو خودم توضیح می دما :31:
گرافیکت که میکشه ولی رمت نه برو توی فروشگاه سایت نگاه کن!نقل قول:
این سیستم چی
vga128
ram256
میدونم پایینه ولی رو لو هم نمیشه
تهیه بازی از طریق اینترنت که حداقل 1 هفته طول میکشه که به دستمون برسه فکر کنم صبر میکنم تا بازی به مغازه ها بیاد در ضمن دوستانی که این بازی رو گرفتن در مورد بازی مقداری اطاعات به ما بدن
یکی بگه ارزش خریدن داره یا اینکه بریم سراغ همون dirt
به نظر من ارزش خریدن داره اون دوستمون که عکسهایی از بازی گرفته بودن گرافیکشون تنظیم نبوده به خاطر همین همه از بازی بدشون اومد!
ببینم این بازی نسخه xbox ش اومده؟
من همين الان بازي رو نصب كردم با بالاترين درجه گرافيكي هم ازش عكس گرفتم جالبه تنظيمات پيش فرضش روي پايين ترين حد گرافيكي واسه اينكه سيستم ملت بكشه كه واقعا با اون گرافيك بازي كردن فاجعه است ... تصاويري از بازي كه خودم گرفتم با بالاترين درجه كيفيت ... ببخشيد عكس ها هنري نيست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط عكس ها رو چون به jpg تبديل كردم يكم مات شده و دون دون !
در ضمن كاملا طبيعيه كه خيلي ها از اين بازي خوشون نياد چون اين بازي هيچ شباهتي به سر هاقي بعد از آندر گراند نداره ! پس لطفا به بازي توهين نكنيد ! شاكي مي شم !
من هنوز بازي رو نگرفتم
ولي اينطوري كه اين سايتها امتياز دادن معلومه كه بعد از اين همه انتظار ضايع شديم رفت
من كه تو حالم خورده . ما كه از كربن بد ميگفتيم امتيازش بيشتر از پرواستريت شده بود.
البته به اين امتيازها نميشه اعتماد كرد بايد آدم خودش بازي كنه
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر كي بازي كرده نظر بده
هنوز هيچكي بازيو نگرفته؟
بابا اگه اینه گرافیکش که ...پس همچینم خفن نیست بابا .................تازه شده عینه test drive
راستی یه سوال دوربینه از توی ماشینم بش اضافه شده ......یا مثه قبله......؟
(یعنی فرمون و داخل ماشین پیدا باشه )....
آقایون میشه با گرافیکه 128 بازیش کرد ؟؟؟ :19:
اينم مثpes 2008 فقط سر و صدا كرد ولي همش بلوف بود
بازی 2 روزه که اومده اونهایی که گرفتن خواهشا سیستم هاشون رو بگن ببینیم به درد ما سیستم پایینی ها هم میخوره یا نه
سيستم زير رو ميخواد:«
OS - Windows XP/Vista
*
Processor - 2.8GHz or faster (Windows Vista requires 3.0 GHz)
*
Memory - 512 MB RAM (Windows Vista requires 1 GB RAM)
*
Hard Drive - 8.1 GB (16 GB required for Digital Delivery)
*
DVD Drive - 8 SPEED (not required for Digital Delivery)
*
Video Card - 128 MB with Pixel Shader 2.0 (AGP and PCIe only)
*
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
*
DirectX - Version 9.0c or higher
*
Multiplayer- 512 Kbps or faster; 2-8 Players
*
Input - Keyboard, Mouse
*
Optional - USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad
عزيزان يه بازي كه فقط گرافيك نيست ... مگه مي خواين با گرافيكش بازي كنين كيفيت بازي خوبه حالا هي به نيد فور اسيپيد توهين كنيد ولم كن !:20: من رو اين بازي تعصب دارم گرافيكش قد آتاري هم بود مي گفتم خداست اين بازي با اصالته !
حداقل سيستم مورد نياز با توجه به ريد مي خود بازي :
کد:MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows XP and VISTA with latest service pack installed
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
128Mb DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a
supported chipset (see below)
512MB RAM (1GB if running Windows Vista)
DirectX compatible sound card
7.6 GB of HD space required to install game
8X or faster DVD Drive
DirectX 9.0c June 2007 edition (included)
To play online a network card is required for broadband connectivity
از مزاياي در ايران زندگي كردن يكييش اينه كه مثل من
با فاصله يه روز از عرضه اين بازي كنار خيابون تو آرياشهر مي توني اين بازي رو بخري
2000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان يكم داشتم بازيش مي كردم نمي دونم چي بگم اونجوري كه انتظار داشتم نبود او
هيجاني رو كه تو اين 3-4 نسخه اخيرش بود نديدم تو اين يكي تا الان..........
روند بازي يكم كند شده و اون سرعت رو كه از Nfs انتظار داره آدم تا الان نديدم !
گرافيكش به نظرم اين دفع يكم بايد تغيير مي كرد و جذابتر مي شد كه نشد.....
در ضمن داستان هم نداره و تا الان از اون دموهايي كه جو عالي واسه بازي كردن
ايجاد مي كرد خبري نيست !!!!!!!!!!!!!
به هرحال اميدوارم در ادامه اين بازي يه چيزايي از خودش رو كنه
پس ما بازيو نخريم؟
ظاهرا از رانندگی آزاد تو بازی خبری نیست؟
من هم ازاول تا الان عاشق آند گراند بودم و هستم اما نمیدونم چرا انینقدر بی مزه ساختن اون سازنده و طراح را باید کشتش مسخره اشو در او وردن نه عشقی نه داستانی اون ازقبلی که این همه زحمت برای یافتن پول و کیف بود این هم از این!:18:
من كه هنوز فرصت نكردم طرفش برم
انشالله به زودي
اي نامردا حالش به همين بود كه نيتروژن بزني و لايي كشي كني و ديوونه باز در بياري اونقت نميشه؟!!؟
پس اين ديگه چه بازيي چرتي ميشه؟!!؟
من تو یکی از پستام گفتم این حداقل سیستم مورد نیاز p30world غلطه ولی کسی گوش نکرد
Processor: 2.0 Ghz (Windows Vista: 1.5 Ghz)
RAM: 512 MB (Windows Vista: 512 MB)
Video card: 128 MB RAM
Sound card: DirectX 9.0c compatible
DVD-ROM: 8x
Hard drive: 3.92GB
DirectX: 9.0
اخه مگه میشه cpu که برا ویستا میخواد ضعیف تر باشه
همون سیستمی که جناب light داده درسته
اخرش کسی نگفت میشه تو شهر ازاد هم حرکت کرد یا نه؟
آون حداقل سيستم رو من از خود ريد ميش كپي كردم اصلش همونه ! نه عزيز تو شهر نمي تون يآزاد ول بچرخي مسابقات قانوني پليسم نداره سرعت تخيلي هم نداره مثل آندر گراند !نقل قول:
من تو یکی از پستام گفتم این حداقل سیستم مورد نیاز p30world غلطه ولی کسی گوش نکرد
Processor: 2.0 Ghz (Windows Vista: 1.5 Ghz)
RAM: 512 MB (Windows Vista: 512 MB)
Video card: 128 MB RAM
Sound card: DirectX 9.0c compatible
DVD-ROM: 8x
Hard drive: 3.92GB
DirectX: 9.0
اخه مگه میشه cpu که برا ویستا میخواد ضعیف تر باشه
همون سیستمی که جناب light داده درسته
اخرش کسی نگفت میشه تو شهر ازاد هم حرکت کرد یا نه؟
خیلی خیلی شرمنده اما حالم از این بازی بهم خورد با اون سرعتش توی بازی هیچی هم که نداره کسانی که نگرفتن توصیه منو که این همه عاش بازی های ماشین هم بشنون(اقا بازی نگیر بری بازی های دیگرو بگیری بهتره معلوم که EA می خواد مارو وادار به خرید XBOX and PS3 کنه چون برای کامپیوتر من خیلی بد میاد
رم 512 و گرافیک 256 ، 5500 اصلا نمی شه بازی کرد
اولین سوال در مورد این بازی خوهشا هر کی می دونه چه طوری می شه سرعت بازی رو بالا برد ؟
ادم بره كربنو بازي كنه اينو بازي نكنه
سيستمتون رو به روز كنيد ! تا سرعت بازي بره بالا معلومه با اين مشخصات نبايد گرافيك خوبي بگيرين ...نقل قول:
خیلی خیلی شرمنده اما حالم از این بازی بهم خورد با اون سرعتش توی بازی هیچی هم که نداره کسانی که نگرفتن توصیه منو که این همه عاش بازی های ماشین هم بشنون(اقا بازی نگیر بری بازی های دیگرو بگیری بهتره معلوم که EA می خواد مارو وادار به خرید XBOX and PS3 کنه چون برای کامپیوتر من خیلی بد میاد
رم 512 و گرافیک 256 ، 5500 اصلا نمی شه بازی کرد
اولین سوال در مورد این بازی خوهشا هر کی می دونه چه طوری می شه سرعت بازی رو بالا برد ؟
دوستان بازي نكنين ديگه چرااينقدر بدو بيراه مي گين من عاشق بازي هاي اينجوريم هر كي يه سليقه اي داره ديگه من آدميم كه گراند توريسمو يك و دو و سه رو تموم كردم و كلي هم لذت برم بازي كه هر كسي نمي شينه بازي كنه در نتيجه اين بازي واسه من خوبه من آندر گراند خوشم نم ياومد انگار موشك بسته بودن به ماشين همه چيش تخيلي بود بازي بايد به واقعيت نزديك باشه !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ميگم اين سوالمو ميكنم بعد ميرم
من با اين سيستمم اگه بازيو بخرم حال ميده؟
Ram 1024
graphic 512 nvidia
cpu 3.2
قانونا باید حال بده :21:نقل قول:
پس دمت گرمنقل قول:
بريم تو خطش
cpu:4000 AMD
ram:2 gig
graphic:8500GT-512mb
ایا اجرا میشه ؟
رو چه تنظیماتی ؟
فکر کنم تو هم بتونی تصویر خوبی بگیرینقل قول:
با این روی low اجرا میشه
cpu 3.06
ram:1G
graphic:Gforce fx 5500 ،256
میدونم گرافیک پایینه فقط میخوام بدونم روی لو اراحت اجرا میشه یا نه؟؟؟
دوستانی که در مورد این بازی نظر میدن جقدر بازی کردن چند مرحله از اونو رد کردن که ایقدر از بازی بد میگن در ضمن بازی اگه داستان نداره دلیل استفاده از اون خانم استرالیایی چیه ؟