به GT 256 8500 با رم gig 2 میخوره
Printable View
به GT 256 8500 با رم gig 2 میخوره
اجرا میشه ولی نمیتونی با حداکثر تنظیمات بازی کنی.نقل قول:
من امروز بازی رو گرفتم.(بعد از 4 ماه:41:)
بازی از لحاظ نورپردازی عالیه اما دیتیلش تعریفی نیست.
در هر صورت گیم پلی قشنگی داره.
با اینکه از این سبک اکشن خوشم نمیاد اما اینیکی استثناست.
ببینم شما مال کنسول رو میگی دیگه نه ؟!نقل قول:
من امروز بازی رو گرفتم.(بعد از 4 ماه)
بازی از لحاظ نورپردازی عالیه اما دیتیلش تعریفی نیست.
در هر صورت گیم پلی قشنگی داره.
با اینکه از این سبک اکشن خوشم نمیاد اما اینیکی استثناست.
بله مسلما. نسخه ی X360.نقل قول:
Ubisoft امروز رسما اعلام کرد که بازی Assasin's Creed برای PC در ماه March در سراسر جهان عرضه خواهد شد.
........................
این بازی که قبلا برای کنسول ها نیز عرضه شده است برای PC به طور اختصاصی دارای 4 نوع روش بازجویی بیشتر از کنسول خواهد بود تا بازیکنان به وسیله راه های بیشتری بتوانند بازی را تکمیل کنند.
........................
همچنان شما در این نسخه از بازی هم نقش Altair را برعهده خواهید داشت.
........................
این بازی بر روی کنسول ها تا کنون بیش از 2.5 میلیون نسخه فروخته است.
مطمئنی؟آحه گیم اسپات نوشته 8 آوریل منتشر میشه؟یعنی شایعه هستش؟خدا کنه همونجوری که تو گفتی باشه چون من واقعا برای منتشر شدنش لحظه شماری میکنم:11:نقل قول:
ولی در مورد خود بازی به نظر من نسخه ی PC بهتر از نسخه های XBOX360 و PS3 خواهد شد و به نظر من باگ هم اگه داشته باشه خیلی کمتر از این دو کنسوله.:31:
آره جان عمشون بازی مارچ می یاد پس این گیم اسپات این وسط چه کاریه
دوستان اینجا رو ببینید :
Was 29 february, now 28 March:
کد:http://www.amazon.co.uk/UBI-Soft-Assassins-Creed-PC/dp/B000NG1KAA
1 March accoding to:کد:http://www.eurogamer.net/game.php?game_id=7037
لینک منبع :کد:http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/similar.html?mode=versions
( انجمن UBI ) از این دقیق تر ؟!کد:http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4721051016/m/2061090036
آرنولد جان مگه قرار نشد لینک منبع رو بزاری ؟
به نظر من واقعا بازی خیلی خیلی قشنگیه ولی میتونید تا اون موقع بازی های قشنگیرو هم بازی کنید
بله اگه مارچ بیاد خیلی خوب میشه این آمریکاییها هم قاطی کردنا 3 بار این بازی به تعویق افتاده ولی پس اگه مارچ میاد این چیه تو گیم اسپات نوشته:
Publisher: Ubisoft
Platform: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Release Date: Apr 8, 2008
Release Region: North America
Distribution: Retail
==========================
ولی مال اروپا این هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Publisher: Ubisoft
Platform: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Release Date: Mar 28, 2008
Release Region: Europe
Distribution: Retail
===========================
سلام
Hitman67 جان اگه برای DMC4رو هم دنبال کرده بودی گیم اسپات برای اون بازی این طور نوشته بود واسه pc
برای آمریکای شمالی 1 اوریل
برای استرالیا و اروپا 7و8 فوریه حالا قضیه AC هم فکر کنم این طور بشه ولی DMC4حالا نه تنها فوریه منتشر نشده حالا فکر کنم بازم تاخیر خورده
البته امیدوارم پیشبینی من غلط از اب در بیاد
منظورم اینه که شما مال آمریکای شمالی را مد نظر قرار بده
ممنون از دوستان
ولي ميخواستم بگم كه Gamespotتاريخ هاي كوتاه را عوض نميكنه...
سیستم من بالا میاره؟
cpu: intel pentium 4 3.2 full
vga: leadtek winfast px7300 gt 256 mb ddr3
ram: ocz 1 gig fsb 800
:41:
فکر کنم با تنظیمات پایین بتونی .نقل قول:
سیستم من بالا میاره؟
cpu: intel pentium 4 3.2 full
vga: leadtek winfast px7300 gt 256 mb ddr3
ram: ocz 1 gig fsb 800
چون هنوز سیستم مورد نیاز قطعی مشخص نشده .
بر اساس اطلاعات منتشر شده شما از لحاظ فریم ریت خیلی پایین خواهید بود و گرافیک هم باید در حد پایین بذارید.نقل قول:
البته به سیستم عاملتون هم بستگی خواهد داشت.
البته اگر قصد ارتقای سیستم برای این بازی رو دارید بهتون اصلا پیشنهاد نمیکنم. بهتره کنسول بخرید.
واقا حرف درستی یه کنسول بگیری بهتره.البته اگه قصد ارتقا داری.منم باید یه فکری بکنم اینطوری نمیشه هر سال چند 100 هزار تومن پول ارتقا داد.نقل قول:
بر اساس اطلاعات منتشر شده شما از لحاظ فریم ریت خیلی پایین خواهید بود و گرافیک هم باید در حد پایین بذارید.
البته به سیستم عاملتون هم بستگی خواهد داشت.
البته اگر قصد ارتقای سیستم برای این بازی رو دارید بهتون اصلا پیشنهاد نمیکنم. بهتره کنسول بخرید.
در ضمن اینم سیستم پیشنهادی بازی که که البته فکر میکنم اینم قطعی نباشه.
Supported OS: Windows XP / Vista (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 2 GB (3 GB recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12 GB
منبع:bazinama.com
چه خبرشه این سیستم...مگه میخواد اپلو هوا کنه؟؟؟؟ منم با کنسول موافقم ...بیچاره شدیم اینقد کامپیوتر ارتقا دادیم!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:من که دو صفحه سیستم قطعی بازی رو که تو forumیو بی آی گذاشته بود پست کردم اون قطعیه قطعیه اینو که یه سایت ایرانی گذاشتهنقل قول:
عزیزم تا وقتی بازی منتشر نشه همش الکیه !نقل قول:
من که دو صفحه سیستم قطعی بازی رو که تو forumیو بی آی گذاشته بود پست کردم اون قطعیه قطعیه اینو که یه سایت ایرانی گذاشته
مطمئن باش .
حتی مال خود UBI .
چون تا روی چند سیستم اجرا و تست نشه که معلوم نمیشه .
اين بازی ها رو تا اونجایی که من میدونم قبل از انتشار از هر نظر تست میکنن تا سیستم مورد نیازش مشخص بشه تا ملت بی خودی 60 70 دلار پولشونو هدر ندن سیستم مورد نیاز یازی اگه قرار بشه بعد از انتشار بازی معلوم بشه به درد لا جرز دیوار میخوره:5:نقل قول:
راستش همیشه هم همه تست های لازم رو انجام نمیدن. واسه همینه که بازار Patch الان یه جورایی گرمه.
رو این سیستم اجرا میشه؟
cpu AM2 3800+ .Ram DDr2 1GB . Graphic Gforce 7600GT 256
Processor: Intel(R) Pentium(R) M processor 2.00GHz
Memory: 1022MB RAM
DirectX Version: DirectX 9.3c (4.09.0000.0904)
VGA: ATI MOBILITY 7600GT 256MB
Operating System: Windows XP & Windows Vista
روی این اجرا میشه؟؟؟:41::18::41:
مگه لپ تاپ رو هم میشه ارتقاء داد لپ تاپم Toshiba M65 Series هستش
belakhare ta akharesh raftam , hich bugi ham nadidam khoshbakhtane. marhale akharesh ke ba al mualim mobareze mikoni kheili sakht bod , 2 sa at tamam dahtam un marhale ro faghat miraftam. kollan bazi bahali bod.
سلامنقل قول:
میشه یکم درباره ی مراحلش برام توضیح بدی؟
منظورم اینه که خیلی زود تموم میشه یا نه از اون بازی های طولانی؟
مثلا مثل بازی oblivion هم مراحل اصلی داره هم مراحل فرعی بسیار زیاد؟
ممنون.
كلا اين سبك بازيها بايد خيلي وقت براش بزاري به اين زوديا تموم نميشهنقل قول:
سلام ....دوستان تو سيستم من راحت مياد؟ ممنون
cpu: AMD 4000 Athlon x2
Ram: Kingston 1 gig DDR2 667 x2
vga:Giga Geforce 8500gt 512 MB
دوست عزیز گرافیک شما زیاد قوی نیست وحتی cpu ولی احتمالا روی low میتونی بازی کنی.نقل قول:
ممنون دوست عزيز ولي مطميني؟نقل قول:
آخه با توجه به پست بالا نوشته گرافيك 256 ميخواد ولي واسه من 512 هست...
در مورد سي پي يو نميدونم... حرف شما متين....
دیگه نمیدونم نت کی باید منتظر بمونم چون واقعا بی صبرانه منتظر این بازی بسیار زیبا با گیم پلی عالی هستم.امیدوام بازی Assassin's Creed روی PC بازی خوبی از آب در بیاد با توجه به اینکه 4 تا مرحله هم اضافه شده و چند تا جزئیات و حرکات فرعی هم تو نسخه ی PC اضافه شده باید گفت نسخه ی PC نسبت به نسخه های 2 کنسول قبل ممکنه برتری داشته باشه البته نمیشه اظهار نظر کرد و باید تا اومدن بازی صبر کنیم.
راستی دوستان به نظر شما 2 گیگ رم با باس 1066 با یه سی پی یوی 4 هسته ای و یه گرافیک 3870X2 (بزودی وارد بازار میشه)میتونه اینو تو VERY HIGH اجرا کنه؟
salam , to bazi bayad 9 nafar ro bekoshi ke ba marhale akhar jaman mishe 10 marhale , marhale fari ham nadare mesle oblivion, yani aslan marhaleye fari nadare :D zaman bazi ham na ziad bolande na ziad kotah. kollan bazie khobie :)نقل قول:
این سیستم بازی AC را می خورهنقل قول:
آقا بازی دیلی نشد؟همون 6 فروردینه هنوز؟
افتاد واسه 28مارچنقل قول:
مگه به 8 اوریل نرفت؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز انتشار در کشورهای مختلف متفاوت هستش مثلا برای آمریکا 8 آوریل برای اروپا و دیگر نواحی 28 مارس میاد چون اون کشورها قانون کپی رایت دارن به صورت منظم و به ترتیب هستش یعنی از کشورهای دیگه شروع میکنن به انتشارش بعد به مرکز ساخت بازیها یعنی آمریکا منتشر میکنن ولی چون تو ایران قانون کپی رایت نیست تو 28 مارس که برای اروپا اومد فورا تورنتش رو تو سایت میزارن و شرکتهای ایرانی دانلود کرده و کرک کرده و ..... . پخش میکنن.نقل قول:
موفق و سربلند باشید.:5:
ببخشيد پسر خالم سيستمش اينه مي خوره به بازي دقيق بگين جلوش ضايع نشم.
v300gt georce 512
ram1 gig
cpu 3\4
pentium 5lpe
پنتيومو مطمئن نيستم.
اگه منظورت 7300gt هست که فکر نکنم با تنظیمات بالا اجرا بشه .
ممکنه با تنظیمات پایین بتونی اجرا کنی .