SURE............نقل قول:
Printable View
SURE............نقل قول:
mer30.............نقل قول:
سلام.کدوم مدل مادر برد های گیگا سوکت AM2 به علاوه ی رم های ddr2 رم های ddr هم ساپورت میکنند؟
sدوستان من مین بوردم k9n ultra msi و سی پی یو AMD 4800+ با دوتا رم 1گیگ پاتریوت!
بعد وقتی سیستمم رو خاموش می کنم و روسنش می کنم اررور میده
the previous overclocking was faild .............press any key to continue!
بهعد یه چیز دیگه به من گفتن که ایم مدل مین مشکل حرارتی داره و چیپش خیلی داغ میکنه باید یه فن رو چیپش نصب شه اما گرافیکم یه هیت سینک خیلی بزرگ داره(gainwards 8500gt ddrIII) که نمیشه رو هیت سینک چیپ فن نصب کنم!حالا چیکار کنم؟
برو توستاپ overclock رو از حالت auto دربیارنقل قول:
خوب اورکلاک که عیبی نداره که!فقط مشکل من با این چیپشه که نمیشه فن روش نصب کرد!بعدم یعنی سیستم من الان اور هستش؟نقل قول:
نمی دونم چرا هر وقت کامپیوترم رو روشن میکنم یه صدای غیز غیز(املاش رو یاد ندارم) میده بعد یه مدت هم قطع میشه!!!!!!!!!!
آقا من يه مشكل براي سيستمم پيش اومده اونم اينه كه وقتي كه شات داونش مي كنم مي نيسه run shuting script و خاموش نميشه تا اينكه مجبور ميشم يا ريستارت كنم يا كليد پاور رو مستقيم قطع كنم
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم
مادربورد Asus P5W DH Deluxe سی پی یو های Core2Quad رو ساپورت می کنه؟
چیپست 975x چطوره؟در مقایسه با چیپست های دیگه
کسی نیست راهنمایی کنه؟!!!
چرا گیگیا آخه؟این همه مین بوردهای بهتر تو بازار هست!شما تو بخش مشاوره یه تاپیک جید باز کنید به نتیجه بهتری میرسید!نقل قول:
كسي نبود راهنمايي كنهنقل قول:
ویندوزتو عوض کردی ببینی مشکل حل میشه یا نه؟یا یکی از این برنامه های اوپتیمایزر ویندور مثsystem mechanic یا tuneup utilities نصب کیند ببینید درست نمیشهنقل قول:
سلام
يه سوال باينري دارم
من ميخوام فايلهاي صوتي روي كامپيوترم رو روي نوار كاست بريزم كابلش رو هم خريدم مونده تنظيمات نرم افزاريش اگه راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم
سلام به همه دوستان .
من يه مشكلي دارم:2: . اونم اينه كه يكي دو هفته است كه يه سيستم با مشخصات زير خريدم :
CPU : Core 2 Duo E6550
RAM : 1 Gig
Motherbord : Asus Commondo
VGA : 8800 GTS
اما مشكلم اينه كه نميتونم خيلي از بازي ها رو بازي كنم . مثلا موقعي كه ميخوام Time Shift رو لود كنم كامپيوتر
ري استارت ميشه يا مثلا وقتي دارم Pro Street يا Hell Gate رو بازي ميكنم يا وسط بازي هنگ ميكنه ( به خصوص رو پرواستريت ) يا از بازي ميپره بيرون و مياد رو ويندوز .
يا مثلا اينكه روي كرايسس لگ ميزنه و اعصاب آدم رو خرد ميكنه .:19: :41:
در صورتي كه دوستام همين بازيها رو با سيستم هاي پايين تر بازي ميكنن و مشكلي هم ندارن .
لطفا يكي كمكم كنه و بگه مشكل از كجاست و چه طوري بايد حلش كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
دوست عزیز،من فک نمی کنم نیاز به تنظیمات خاصی باشه!من خودم بارها همین کارو کردم!شما فقط از تو یه برنامه پلیر مث وین امپ،فایل مورد نظر رو پلی می کنید و یه سیم از خروچی کارت صداتون میدید به وروودی ضبطتون!فقط تنها کار اینه مه اکولیزرهای پلیر رو در حالت خاموش قرار بدبد!اونوقت همزمان با پلی شدن پلیر دکمه رکورد رو روی ضبطتون بزنید!نقل قول:
از راهنماییتون ممنوننقل قول:
خودم هم فکر میکردم کار خاصی نداشته باشه اما چون وقت برای آزمون و خطا نداشتم خواستم مطمئن بشم
باز هم ممنون
با سلام
من به شما پيشنهاد ميكنم از سایت كلينيك بازیابی طلایی اطلاعات نیز دیدن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
با لام به دوستان گرامی و اساتید بزرگوار!
دوستان من هروقت که سیستمم رو استندبای می کنم،وقتی می خوام به ویندوز برگردم سیستم خاموش میشه!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟من تو ستآپ مین بورد هم رفتم تنظیمات S1,S2 رو چک کردم مشکل از اونجا نبود!آیا میتونه اشکال از پاور یا مین بورد باشه؟
power:gp 530 ab green
main board:MSIk9n ultra
:13:
درایور گرافیک و بایوس مادربرد رو آپدیت کننقل قول:
میشه در مورد آپدیت بایوس مین بورد راهنمای یکنید لطفا!از طریق برنامه موجود(لایو آپدیت)روی سی دی مین بورد!نقل قول:
تو سایت سخت افزار توضیح دادمنقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان
مشخصات سیستم من:
MB:ASUS P5P800
CPU:3 Full 2m cash LGA
Ram:1Gb Acsper
VGA:GeForce XFX 5500 256Mb
اما مشکل من اینجاست که یک سال پیش من این سیستم رو جمع کردم
تا به امروز هفته ای یکبار براش ویندوز ریختم
ایرادات کلی:
سرعت پایین - هنگ های کوتاه . کوچک
از ویندوز اسکی پی سرویس پک 2 استفاده می کنم
اگه می شه کمکم کنید
خیلی ممنون
نقل قول:دوست عزیز من همه این کارهارو کردم!هم بایوس رو آپدیت کردم و هم درایور گرافیک!اما باز همن مشکل رو دارم!لطفا راهنمایی کنید......:41:نقل قول:
saeed258s، تو تنظيمات بايوس، Suspend Mode رو روى حالت S1 (POS) Only بذار. تو قسمت مربوط به نوع ACPI هم ACPI v1.0 رو انتخاب كن.
◙
سلام
مادربورد من 8ie2004 Gigabyte هستش
میخواستم ببینم تا چه Cpu ای رو ساپورت میکنه
کسی نبود جواب بده؟
میتونی Socket 478 بگیری 3fullنقل قول:
سلام.من سیستمم فقط تا بوت اسکرین میاد بعدش دیگه چیزی نشون داده نمیشه.کسی میدونه مشکل از کجاست؟ویندوزم عوض کردم اما هیچی نشد.فقط تو حالت vga mode میاد بالا.احتمال داره کارت گرافیک مرخص شده باشه؟
من یه بسته windows XP Indego Edition 2008 از همین فروشگاه p30گرفتم ولی در هنگام نصب مودم
ADSL DLINK-200 ارور میده can not load newdev.dll در ضمن درایور ها update و جدید هستند و مودم فقط روی این ویندوز xp اینجوری میشه
خوشحال میشم کمک کنید!
درایور رو پاک کن دوباره نصب کن اگه نشد باید ویندوز عوض بشهنقل قول:
ولی اصلا درایوری نصب شده تا unistal کنم ویندوز هم دوباره نصب کردم ولی بازم نشدنقل قول:
راه حل دیگری دارید؟؟؟؟؟:13:
یک ورژن دیگه ای از ویندوز رو نصب کننقل قول:
وای چقدر استقبال
من کامپیوترمو دادم سرویس حالا که گرفتمش هر دفعه تلفن زنگ میزنه خود بخود روشن میشه
پرسیدم گفتن موقع بالا اومدن دگمه delete رو بزن تویpower managment گزینه ringon modem رو disable کن
اینکارم انجام دادم و سیو کردم ولی درست نشد.
یادمه قبلا هم یکبار این مشکلو داشتم که یکی از دوستام با چند بار رفتن توی این قسمت درستش کرد ولی دقیق نمیدونم چیکار کرد
من کامپیوترمو دادم سرویس حالا که گرفتمش هر دفعه تلفن زنگ میزنه خود بخود روشن میشه
پرسیدم گفتن موقع بالا اومدن دگمه delete رو بزن تویpower managment گزینه ringon modem رو disable کن
اینکارم انجام دادم و سیو کردم ولی درست نشد.
یادمه قبلا هم یکبار این مشکلو داشتم که یکی از دوستام با چند بار رفتن توی این قسمت درستش کرد ولی دقیق نمیدونم چیکار کرد دیگه فقط گزینه PME Event Wake Up
enable هست
سلام دوستان
باس رم سيستم من درحالت نرمال در بايوس 533 درج شده
من جديدأ رم با باس 667خريدم و با مادربوردم مشكلي نداره
فقط امروز متوجه شدم در بايوس تنظيمي وجود داره بنام
system memory multiplier
كه در حالت auto روي 533 قرار داره
ولي ميشه اين رو از حال اتوماتيك به 2و2.66و3 رساند در حالت 3 فركانس به 600 مگاهرتز ميرسه كه تقريبا مناسب رم جديد من است البته در پنجره توضيحات كه درسمت راست قرار داره هيچ اختاري در مورد عوض كردن فركانس نداره و فقط ميگه اگر فركانس درست نباشد سيستم بوت نميشه و حافظ ستاپ بايد خالي بشه
سوالي كه دارم اينه كه آيا با تغيير اين فركانس سيستم در آينده مشكل دار ميشه يا نه
با تشكر
ببخشيد من چجوري ميتونم بفهمم که تک تک قطعات سيتمم چيست اعم از پاور کيس سي پي يو و ...
لطفا سريع تر جواب بدهيد فوري
سلامنقل قول:
اگه حرفه اي هستيد سيستم رو باز كنيد وببينيد اگر نه
نر م افزار هايي مثل اورست يا Dr.Hardware 2006 ويا SiSoftware Sandra Pro 2007 رو بگيري كه كامل سيستم رو بررسي ميكنند البته خود ويندوز هم داره (بايد در ran دستورMsinfo32 رو تايپ كني) ولي بدرد نمي خوره ولي نرم افزار هاي بالايي خيلي كاملند
موفق باشيد
سلام اون مراحلي كه گفتي درستهنقل قول:
فقط مطمعني موقع خروج save رو زدي
بايد F10 براي سيو كردن بزني