جنس خوب می خوای pqi تهش قفل سخت افزاریم داره.نقل قول:
Printable View
جنس خوب می خوای pqi تهش قفل سخت افزاریم داره.نقل قول:
اگه هم سرعت خوب و كيفيت مي خواي برو سراغ OCZنقل قول:
اينم لينك قيمت از نماينده اصليش تو ايران
کد:http://www.infogostar.com/flash.asp
سلام
ببخشید من یه مشکلی با فلشم دارم.وقتی تو ویندوزXP کامپیوترم میخوام ازش استفاده کنم هیچ درایوی نمیسازه.درضمن در حالت اتصال به سیستم برای مدتی کوتاه در اوایل اتصال(حدود یک ثانیه) چراغش روشن میشه بعد خاموش میشه.همچنین در تمامی درایوها فولدری به اسمAUTORUN.INF درست شده که به هیچ وجه حتی از سیستم عاملهای دیگه،یا حتی با استفاده از آنتی ویروسهای معتبر آپدیت شده پاک نمیشه.اگر ممکن است راهنمایی کنید.درضمن مدل فلش من Transcend V30-2GB هستش.
نقل قول:
جای این سوال که این جا نیست!
اگر واقعاً پاک نمیشه ویندوزت رو عوض کن و بدون نصب برنامه اضافی یا چیزه دیگری، اون ها رو پاک کن!
البته مطمئنی که فولدری به این نام هست؟؟؟ چون معمولاً یک فایل هست نه فولدر!!!
کسی آدرس شرکت انفورماتیک گستر رو بلده؟
فکر کنم سرعت سری ocz atv پایین تر از سری ocz rally2 باشه تو سایتش که سرعت سری atv رو نزده.
اين سرعت سري ATVنقل قول:
Pen Drive Reviews
"The OCZ ATV performed well in our benchmark. With excellent 28.5MB/s average read speeds and decent 11.8MB/s write speeds. I really enjoyed using this drive."
و اينم سرعت سري Rally2
Up to 32-35MB/s (read), 8-15MB/s (write)
تو سرعت با هم برابر هستند
چرا کسی از JetFlash 168 چیزی نگفته؟
Read up to 16 MByte/sec, Write up to 12 MByte/sec (1~4GB)
Read up to 30 MByte/sec, Write up to 25 MByte/sec (8GB,16GB)
سرعتش از ocz rally2 هم بیشتره.
البته قیمت 4GB حدود 65000 تومان و 8GB حدود 130000 تومان.
شما با حدود 75 ميتوني OCZ مدل Rally2 يا ATV از سري TURBO رو بگيري كه سرعتش از اين هم بيشتر هستنقل قول:
يادم رفت سرعت فلش Rally 2 رو بالا زدم همچين آش دهن سوزي نيست اين مدل كه شما گفتين بازم Rally 2 بيشتر هستش
jet flash هم جنس خوبیه من دارم خودمم قیمت هایی که گفتی اشتباه 4 گیگش 20000 تو مشهد ب فرم گارانتی.
سلام.
من یه فلش مموری PNY 1Gig خریدم.رنگش هم قرمز هست.
به نظر شما این برند خوبه؟سرعتش خوبه؟کلا مشکلی نداره؟
سلام به اساتید محترم.
من 1 فلش 4 یا 8 گیگ میخوام که بشه روش پسورد گذاشت.سرعتش خوب باشه (حالا بالاترین نباشه مهم نیست).
این قفل سخت افزاری دقیقا چیه ؟ کاربردی داره ؟
فلشی هست که روش آنتی ویروس باشه ؟ اگه هست آنتی ویروسش به درد میخوره ؟ شنیدم LG داره ؟
یا مدلی که write protect داشته باشه.چون سیستمایی که من باشون کار میکنم پر ویروسه و منم فقط میخام از فلش فایل رو سیستم کپی کنم.
اون مدلي كه دوستمون گفتند با اين مدلي كه شما گفتي فرق ميكنه در ضمن قيمت فلش 4 گيگ تو مشهد مارك ترنسند حدود 17 هستشنقل قول:
اون قفل سخت افزاري كه گفتي مربوط ميشه به همون بستن قابليت رايت رو فلشنقل قول:
و فقط ميتوني اطلاعات رو از روش بخوني
من كه نديدم ولي شما ميتوني از آنتي ويروسهاي پرتابل استفاده كني
به نظر من خريد فلش 1 گيگ اصلا به صرفه نيست با توجه به قيمت و گارانتيشنقل قول:
مال من قیمت 1 ماه پیشه قیمت روز نداشتم. :46:نقل قول:
بعد اونی که دوسمون گفتن با این مگه فرقش چیه؟
اون مدلش فرق ميكنه ايني كه شما ميگي سرعت خوندن و نوشتنش معموليه و مدل V30 و اون مدلي كه دوشتمون گفتن از سري پر سرعت Transcend هست مدلش هم فرق ميكنهنقل قول:
تو تست با برنامه flash memory toolkit که سرعت jet flash 168 بیشتره.نقل قول:
سلام.
خوب ببخشید این چند روز سرم شلوغ بود :20: لینوکس گرفتم دوتا cD یکی live و یکی installed . حالا باید با کدومش کار کنمن و چطوری فرمت کنم :23::23:
ببخشید ولی من تا حالا با لینوکس کار نکردم اگه میشه یه تاپیک معرفی کنین کار باهاشو یا بگیرم .
خیلی مننونم:11::11::11:
ميتوني ايني كه ميگي رو ازش يه بنچمارك بزاري؟نقل قول:
میشه بگید من چطوری میتونم یه عکس رو اینجا قرار بدم؟
عكس مورد نظر رو تو يه سايت آپلود كنيد بعد آدرس اينترنتي عكس رو تو قسمت مربوط به عكس وارد كنيدنقل قول:
لطفا 1 فلش 8 گیگ که هم سرعتش خوب باشه هم قفل سخت افزاری داشته باشه معرفی کنید.اگه U3 باشه که خیلی بهتره.
راستی ازینا ایران اومده ؟ احتمالا قیمتش خیلی بالاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا 4 گيگ ترنسند چند مدل هست و چه قيمتهايي؟؟؟
نظرتون در مورد توشيبا و سوني چي هست ؟؟
دمتون گرم راهنمايي كنيد براي خريد . قيمت حداكثر تا 15 تومن .
4گیگ ترانسنت مدل v30 حدود 14-15 هست سرعتش هم خوبهنقل قول:
مدل های دیگه ترانسنت هم خوبه ولی فکر کنم قیمت هاشون بالا باشه (البته سرعتشون هم بیشتره :20:)
من شخصا از توشیبا و سونی خوشم نمیاد و خودم یدونه 8 گیگ ترانسنت دارم
pqi بگیر سرعتش خیلی خوبه قفل سخت افزاریم داره خودمم از همون دارم.
Rally2 4GB
Jet Flash 168 8GB
پس سرعت Jet Flash 168 8GB از Rally2 بالاتره.
خوب ocz مقایسه نکن قیمت بالایی داره نسبت به بقیه cool disk ها.
نقل قول:
من یه Pqi U339 pro 2Gb Read up to 25 MByte/sec, Write up to 17 MByte/sec داشتم که دو سال پیش خریدم 50 تومان یه هفته پیش خراب شد فرستادم گارانتی.چون دیگه مدل pro وارد ایرن نمیشه جاش یه U339H 4GB برام فرستادن که سرعت نوشتنش حدود نصف قبلیست ولی سرعت خوندنش خوبه ولی من Rally2 رو توصیه میکنم چون تو تست هم سرعت خوندن هم نوشتنش از pqi U339 pro بالاتره هم قیمتش عالیه.
مال من pro نیست سرعتش خوبه ...
اینم تست Pqi U339H :نقل قول:
سرعت خوندنش خیلی عالیه ولی سرعت نوشتنش که مهمه پایینه.
راستی hardware2000 فلش شما کدوم مدله؟
خوب به قول معروف هر چقدر پول بدی همون قدر اش می خوری pqi نسبت به قیمت خیلی خوبه و امکانات داره و حتی از jet flash هم چه از نظر قدرت و چه از نظر قیت بالا تره و نیاز یک کاربر نیمه حرفهای رو تامین میکنه و این خوبه ...
اگر دنبا کیفیت هستید که برید سراغ ocz خوب مشخصا پولش هم بیشتره...
جریان همون که هر چه قدر پول بدی همون قدر اش می خوریه.
Rally2 Turbo
واقعا سرعت نوشتن بالایی داره من حتما 4GB رو میخرم فکر کنم 70000 تومان باشه ولی ارزشش رو داره.
اين تستي كه شما گذاشتي مربوط به مدل معموليش ميشه و سرعت مدل توربو نيست اين عكسي كه بالا گذاشتي مربوط به مدل توربو ميشهنقل قول:
اساتید لطفا 1 فلش4 یا 8 گیگ به جز pqi معرفی کنید که قفل سخت افزاری داشته باشه.
pqi ظاهرا سرعت رایتش خیلی داغونه.:18:
TwinMOS مدل X4 هم داراي قفل سخت افزاري هست البته اگه تو بازار باشهنقل قول:
این تست ها که میبینی تو هر کامپیوتر نتیجه متفاوتی میده.همین مدل pqi که من دارم تو کامپیوتر خودمنقل قول:
cpu :3000intel2 MB cash main:giga 8I945 ram:512 MB
سرعت نوشتن فایل های بالای 40MB حدود 8MB/s و فایل های mp3 حدود 3.5MB/s وفایلهای 1MB حدود 1.5MB/s هستش.اگه میخوای برای انتقال عکس ازش استفاده کنی سرعت خیلی کمی داره ولی برای فایلهای تصویری سرعتش خوبه. الان دیگه اکثر کامپیوتر ها آنتی ویروس دارند پس قفل سخت افزاری استفاده چندانی نداره.من که دو سال pqi داشتم حتی یه بار هم از قفلش استفاده نکردم.اول مدل سرعت بالاشو داشتم حالا که این مدل سرعت معمولیشو دارم میفهمم که سرعت خیلی مهمه.واقعا وقتی میخوام یه سری فایل عکس رو روش بریزم اعصابم خورد میشه.
تجربه ثابت کرده که سرعت نوشتن خیلی مهمه مخصوصا اگر فایلها حجم کمی داشته باشند.پس من توصیه میکنم که ocz rally2 بخری که قیمتش هم مناسبه.
amir جان ممنون از راهنماییت.ولی من فلشو برای 1 مجتمع آموزشی میخوام که سیستماش پر ویروسه.همیشه باید کلی ویروس از روی فلشم پاک کنم که زیاد خوشایند نیست.فقط میخوام فایل روی سیستما کپی کنم.
البته زیادم نمیتونم هزینه کنم.نهایتا 50 تومن برای 8 گیگ.اگه write protect نخوام بین OCZ ATV 8GB و Transcend JetFlash V30 8GB و Kingmax U-Drive 8GB کدومو پیشنهاد میکنین ؟
گارانتی ای تی ار سر ویس tranced گارانتی تعویض و فوق العاده خوبی هست و فلشش هم سرعت زیادی داره
با گارانتی OCZ اشنا نیستم ولی از نظر سطح کیفیت خیلی با لاتر از ترنس هست SAn DISCK هم فلش مموری واقعآ جالب رو داره
ocz بگير بهتره گارانتيشم انفورماتيك گستر هستنقل قول: