سلام دوست عزيزمنقل قول:
برا اين كار بايد يه فرمول شرطي تركيبي نوشت به اين صورت:
کد:=IF(OR(A1="",B1=""),"",IF(A1=B1,2,0))
Printable View
سلام دوست عزيزمنقل قول:
برا اين كار بايد يه فرمول شرطي تركيبي نوشت به اين صورت:
کد:=IF(OR(A1="",B1=""),"",IF(A1=B1,2,0))
سلامنقل قول:
براي اينكار هم بايد كدنويسي كرد كه الان فرصت ندارم و بعد كدش رو ميذارم
موفق باشي
با سلام می شه درباره فرمولهای pmt , ppmt , pv توضیح بدید نحوه فرمول نویسی رو گزینه های مختلفش مخفف چه کلمه است با تشکر
در برنامه اکسل وقتی یک فرمول می نویسیم مثلاً جمع دو یا چند سلول در سلول حاوی فرمول عدد صفر نمایش داده می شود برای اینکه وقتی در سلول عدد صفر است یعنی هیچ ارقامی را با هم جمع نمی کند عدد صفر را نداشته باشیم (ولی فرمول حفظ شود) چکار باید بکنیم
اين فرمولها مربوط به مباحث سرمايه گذاري و سود هست كه محاسبات خاص خودش رو داره و فقط براي آگاهي از اونا بايد به Help خود اكسل يا مباحث اقتصادي مراجعه كردنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
پس از تبريك ورودتون به انجمن بايد بگم كه براي اين كار به نظر مياد كارهاي زيادي را بشه انجام داد
يكي از اونا كه الان به ذهنم خطور ميكنه استفاده از يك شرط هست كه اگه همه خانه هاي مورد نظر مثلا صفر بود اينجا را خالي نشون بده و اگه نه عدد نشون بده
نقل قول:
(""; if(a1+b1;a1+b1=
چطور میشه چند تا سلول را بهم لینک کرد؟؟؟
با چه ترفندی میشه فرمولهای نوشته شده در هر خانه اکسل را مخفی کرد طوری که برای دیگران قابل رویت نباشد؟؟
سلامنقل قول:
براي اين كار كافيه آدرس خانه ها در يه خانه ديگه نوشت تا با تغيير اون خانه ديگري هم تغيير كند
اگه منظور ديگه اي هم داري با مثال واضح تر بيان كن
سلام دوبارهنقل قول:
براي اينكار هم بايد ابتدا تيك گزينه Hidden در قسمت تنظيمات اون خانه را گذاشت و بعد از ان اگه Protect Sheet انجام شود يعني شيت قفل و محافظت گردد ديگر فرمولها نمايش داده نميشود
نقل قول:
ولی با اینکار هیچ تغییری نمیشه در سلولهاداد
منظورم این بود که فقط فرمولها نشان داده نشود
مثلا:
اگه برای سلول c1نوشتم =A1+B1
فقط فرمولی که در C1نوشتم نشان داده نشود ولی بتوان در A1وB1عدد وارد کنیم
خوب عزيز مننقل قول:
شما اون خانههايي كه قراره دسترسي به اونا آزاد باشه مثلا براي وارد كردن عدد يا .... را بايد از حالت قفل بودن Locked خارج كني
سلام
وقتی در اکسل فرمول می نویسیم سلول حاوی فرمول تا زمانیکه مقادیر به سلول ها وارد نشده عدد صفر را نشان می دهد چگونه می توان وقتی حاصل مساوی صفر است عدد صفر نمایش داده نشود ولی فرمول حفظ شود
سلام دوست عزيزنقل قول:
سوالتون تكراريه كه
جوابتون هم همونجا توي صفحه قبل داده شده
پستهاي 566 و 567
بيشتر دقت كنين
با عرض پوزش از اینکه سئوالم تکراری بود چون عضو پرشین فروم هم هستم فکر می کردم اونجا پیغام گذاشته بودمنقل قول:
راه حلتان را رفتم به نتیجه رسیدم ولی کمی وقت گیر و طولانی است
در اکسل 2007 من با چنین فرمولی که عدد صفر را نمایش ندهد برخورد کردم البته فرم های آماده ای که توسط اکسل 2007 نصب میگردد ولی از نوشتن شرط با آن درازا نبود فقطمثلا نوشته
=sum(d21:d27)
سلام عزیزم من می دونسم فرمولهای سرمایه گذاری هستش می خواستم طرز کارش قسمتهای مختلفش طریقه محاسبات رو توضیح دهید توی هلپ هم رفتم ولی بیشتر توضیح می خوام چون انگلیسی چیز زیادی ازش سردرنیاوردمنقل قول:
در مورد Auto sort قرار بود فرمولش را بذارینقل قول:
لطفا سریعتر
منتظرم
با تشکر
در مورد لینک چند سلول به جوابم نرسیدم
برای روشن شدن مطلب مثالی را بیان میکنم شاید بهتر راهنایی کنید
فرض کنید در ستون Aنام افراد و در ستون B نام خانوادگی آنها و در ستون Cشماره تلفن افرادودرستون D مقدار بدهی آنها را ثبت میکنیم و میخواهیم که این لیست همواره برحسب میزان بدهی افراد بصورت نزولی مرتب شود مسلما با تغییر مقدار بدهی افراد این لیست باید جابجا شود چطور چند سلول نام ونام خانوادگی وشماره تلفن ومبلغ بدهی را به هم لینک کنیم که همگی با هم جابجا شوند اسمی که ابتدا در ردیف اول بود اگه با تغییر مبلغ بدهی به ردیف دوم آمد نام و نام خانوادگی و شماره تلفن او هم هماهنگ با مبلغ بدهی اش به ردیف دوم منتقل شود
با تشکر
سلام دوست عزیز مشکلت حل شده یا نهنقل قول:
بله این مشکل حل شدنقل قول:
ولی دوتا سوال دیگه را کسی جواب بده
یک مسئله دیگه اینکه برا یجملات چند شرطی تا یک تعداد معینی میتوان از IFهای تودرتو استفاده کرد که اگر بیشتر شود پیغام خطا میدهد .
این مشکل را چطور میشه حل کرد؟؟؟؟
سلامنقل قول:
يه نمونه از اوني كه ميگي بذار
از اون فرمهاي آماده
همونطور هم كه من گفتم اول كار براي اينكار روشهاي متعددي هست كه توي همون دو تا پست دو تا روش اشاره شده
شما نمونه رو بذار تا من چك كنم
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين كدي كه اين زير قرار دادم به رنج B4:K38 را انتخاب كرده و بر اساس ستون E مرتب ميكنه
نقل قول:
Sub Macro1()
Range("B4:K38").SelectEnd Sub
ActiveWorkbook.Worksheets("Sort E").Sort.SortFields.Clear
ActiveWorkbook.Worksheets("Sort E").Sort.SortFields.Add Key:=Range("E4:E38") _
, SortOn:=xlSortOnValues, Order:=xlAscending, DataOption:=xlSortNormal
With ActiveWorkbook.Worksheets("Sort E").Sort
.SetRange Range("B4:K38")
.Header = xlGuess
.MatchCase = False
.Orientation = xlTopToBottom
.SortMethod = xlPinYin
.Apply
End With
براي استفاده از اين كد در جاي ديگه بايد جايگزينيهاي مناسب انجام بگيره
همچينين اگه ميخواي با تغيير اطلاعات Worksheet اتوماتيك كد اجرا بشه بايد اين كد رو در رويداد زير نوشته بشه
يعني قسمتهاي مشكي رنگ كد بالا جاي چند نقطه ها رو بگيره
اگه نه ميتوني همون كد رو به عنوان يه ماژول استفاده كرده و براش يك كليد تركيبي (Shortcut Key) تعريف كرده تا با زدن اون كد اجرا بشه
نقل قول:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
....
....
....
....
....
End Sub
در كل بايد بگم كار كردن با كدهاي VBA نياز به كمي دونستن برنامه نويسي داره
موفق باشي
سلامنقل قول:
شما چطور اينا رو نزولي مرتب ميكني كه مشكل برات پيش مياد
چون اينكار نيازي به ساختن لينك نداره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
متاسفانه نمی دونم چطوری نمونه را برات بزارم ولی آدرس و می نویسن بی زحمت چکش کنید
روی علامتآفیس 2007 در گوشه سمت چپ اکسل کلیک کنید گزینه new را انتخاب و سپس از قسمت templastes
گزینه دوم installedtemplastes را انتخاب در کادر باز شده نمونه های مختلفی وجود دارد منظور من نمونه TimeCard است
(اگه میشه نحوه گذاشتن فایل رو هم بگید )
سلامنقل قول:
جالب بود برام كه اين نكات ريز رو تا حالا با دقت توي اكسل مرور نكرده بودم
سوال شما باعث شد برم و جستجو كنم و بيابم
اگه بخواي اين كارو بكني كافيه از قسمت Advanced كادر تنظيمات اكسل (Excel Option) بگردي دنبال گزينه Show a zero in cells that have zero value و تيكش رو بذار
مقاله كامل در اين آدرس در دسترس هست
موفق باشيکد:http://office.microsoft.com/en-us/excel/HP100704611033.aspx
براي گذاشتن فايل هم بايد فايل موردنظر را يه جا آپلود كني و آدرسش رو بذاري اينجا
البته براي فايلهاي در دسترس هم همونطور كه گفتي كافيه
سلام رفتم و ok شدنقل قول:
خیلی وقت دنبال این بودم چون خیلی با اکسل کار می کنم و سلولهاو صفحات متعددی گاهاً در 40 یا 50 شیت دارای فرمول وابسته به هم می نوشتم و این صفر ها مخصوصاً در پرینت واقعاً آزار دهنده بود
من برای جمع ستون A باB مجبورم که تک تک بصورت A1+B1=C1 و.... عمل کنم
چطوری میتونم ستون c رو مجموع A و B کنم یعنی به این صورت که خود بخود A2+B2=C2 , A1+B1=C1 ,..... الی اخر با یک عمل جمع بشه (یعنی در ستون c ردیف ها مجموع ردیف های کناری باشه)
من یه نیگا کردم این سوالو تو پستا ندیدم اگه تکراریه ببخشید
سلامنقل قول:
فقط کافیه فرمولی که در c1 نوشتی رو در هر سلول دیگری که بخوای copy, pest کنی تا دو سلول قبل خود را با هم جمع کنه
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما بعد از اينكه فرمول مورد نظر در خانه C1 نوشتي كافيه اون مربع كوچيك و مشكي كه پايين و سمت راست يا چپ خانه C1 وجود داره رو بگيري و بكشي به سمت پايين تا بصورت اتوماتيك خانه هاي ديگه متناسب با اون فرمولي كه نوشتي پر بشن
اصطلاحا به اين خاصيت در اكسل AutoFill گفته ميشود
سلامنقل قول:
مگه چند تا IF تو در تو نياز داري كه بهت گير ميده
بايد نوع كار هم مشخص باشه تا بشه در مورد راه حل نظر داد
این کدها را در کدوم قسمت از اکسل و به چه صورت باید نوشتنقل قول:
آیا کتابی هست که این مسا ئل را آموزش داده باشد(به زبان ساده و گام به گام)؟
با تشکر
این هم یک نمونه:نقل قول:
=if(b1=c1;d1;if(b1=c2;d2;if(b1=c3;d3;if(b1=c4;d4;i f(b1=c5;d5;if(b1=c6;d6;if(b1=c7;d7;if(b1=c8;d8;if( b1=c9;d9;if(b1=c10;d10;""))))))))))
سلامنقل قول:
من كتابي سراغ ندارم
ولي اين كدها را بايد توي قسمت Visual Basic در اكسل بنويسي
براي رسيدن به اون قسمت هم كافيه ALT+F11 رو بزني
بايد يه كم حرفه اي باشي تا بتوني استفاده كني اگه نه تازه با خطاهاي بيشتر مواجه ميشي
سلامنقل قول:
براي اينگونه كارها بايد برنامه نويسي كرد با VBA
و از دستورات Select Case يا IF Else استفاده كرد (مراجعه به Help اكسل)
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنمایی تون
با کمک شما درست شد بازم ممنون
با سلام،
سوال 1) من در اکسل میخوام یک فرمولی بنویسم که روی سلول دیگری جز سلول فعال کارکنه،چگونه میتونم این کارو بکنم؟ مثلا میخوام در داخل سلول A1 میخوام فرمولی بنویسم که اگر سلول A11 مقدارش 1 باشه ، سلول A10 مقدارش 0 بشه.
سوال 2)
آیا میشه از عناصر فرم در اکسل استفاده کرد؟ چگوته؟
متشکرم
با سلام به دوستان عزيز من مي خواستم توي اکسل يک فرمي رو توسط ويژوال بيسيک بزارم که با وارد کردن اطلاعات در آن اطلاعاتش برود توي جدول بشينه يه چيزي تو مايه هاي فرم هاي ثبت نام سازمان سنجش ، کارت سوخت و . . . لطفا راهنماييم کنيد با تشکر
لطفا کسانی که از Office 2007استفاده کردند جواب بدهند؟؟؟!!!
من تا حالا از OFFICE2007استفاده نکردم آیا Office2007امکان استفاده از حالت autosortبدون استفاده از کد نویسی
VBAدارد یانه؟؟؟
دیگر اینکه office 2007جوابی برای سوال آخر مطرح شده دارد یانه؟؟
با سلام،
سوال 1) من در اکسل میخوام یک فرمولی بنویسم که روی سلول دیگری جز سلول فعال کارکنه،چگونه میتونم این کارو بکنم؟ مثلا میخوام در داخل سلول A1 میخوام فرمولی بنویسم که اگر سلول A11 مقدارش 1 باشه ، سلول A10 مقدارش 0 بشه.
سوال 2)
آیا میشه از عناصر فرم در اکسل استفاده کرد؟ چگوته؟
متشکرم
ممنون میشم اگه سریعتر جواب بدین
در کل آیا ارزشش را داره که سراغ Excel2007بریم یا نه؟؟؟
سلام. آفیس 2007 دارم. وقتی توی یک سلول می خوام حاصل جمع چند تا سلول دیگه رو داشته باشم بعد از اینکه می نویسم مثلا :A4 +B5+c5=وقتی دکمه Enter رو می زنم حاصل رو فقط به صورت صفر نشون می ده.مشکل چیه و راه حلش لطفا.ممنون.