من هر كاري ميكنم نميشه.اوني كه تنگ داره رو روبروي اوني كه بچه دستشه ميزارم ولي اتفاقي نميوفته.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هر كاري ميكنم نميشه.اوني كه تنگ داره رو روبروي اوني كه بچه دستشه ميزارم ولي اتفاقي نميوفته.نقل قول:
بالاخره اينجا رو هم رد كردم.
چجوری رد کردی،بنویس من اونجا گیرکردم....نقل قول:
همين عكسي رو كه بالا گذاشتم رو نگاه كن رو ديوار عكس 2 تا آدم هست كه تنگ دستشونه شما بايد 2 تا ستوني كه روبروي اين عكس هست رو روي 2 تا مردي كه تنگ دستشوني تنظيم كني يعني اون دو نفر بايد روبروي هم باشن ن بقيه ستونها هم همينجوريه مطابق با عكس روي ديوار ستونها رو بايد تنظيم كني.نقل قول:
منم تو چند مرحله دچار مشگل شدم واسه حلشون هم يه پروفيل جديد باز كردم سيو هام رو ريختم توش و از يك سيو عقب تر تو پروفيل جديد بازي كردم با اين كار باگ بازي هم رفع مي شدنقل قول:
اسبهای اینجارو چه طوری بکشیم:
ما که مردیم و این اسبها دارن با ما حال میکنن.
:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
من كه اونجا رو با ترينر رفتم هر كاري كردم نشد.زودتر مي گفتي تا بدون ترينر مي رفتم.نقل قول:
سلام
من اینجا گیر کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی به دایره ها تیر می زنم از پشتشون نور میاد ولی وقتی روی سکوی دکمه مانند می رم ( سکویی که تو عکس جلوی پامه ) دوباره نور ها می رن و دایره ها میان.و در پشت سرم باز نمی شه.
اگه کمک کنین ممنون می شم.
نقل قول:
تو همين عكسي كه گذاشتي برو سمت چپ همونجايي كه يه در بسته هست روي در يه مجسمه هست مثل هميني كه تو عكسه روي مجسمه دقت كن از همين نورايي(من ميگم لامپ) كه گفتي رو اين مجسمه هم هست ولي خاموشه يكي روي خنجره اون يكي رو هم نميدونم به هر حال برگرد پيش مجسمه اصلي و اون لامپ هايي كه روي مجسمه روي ديوار بود رو روي مجسمه اصلي روشن كن دري كه بسته بود باز ميشه ميري روي سكو اونجا هم باز يه مجسمه هست ببين لامپهاي رو اون مجسمه كجاش قرار دارن دوباره برگرد پيش مجسمه اصلي و اون لامپها رو روشن كن(البته اول اون دو تا لامپي كه قبلا روشن شده رو بايد خاموش كني) حالا در پشت گوي باز ميشه و گوي ميندازي پايين و سر جاش ميذاري و مرحله رو ادامه ميدي.
جواب شما هم اینجاست عزیزم :11:نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=1279086&postcount=506
سلام
من در زير گير كردم :
مشاهده ي عكس:
اين هم لينك دانلود سيو :
اگه ميشه يه نفر برام ردش كنه.
من اینجا گیر کردم لطفا واضح کمک کنید!!!
برای کشتن این غول باید بهش شلیک کنی وقتی بهت حمله کرد از روش جاخالی و شلیک که قبلا هزار بار توی این تاپیک توضیح دادم استفاده میکنی ...نقل قول:
بعد دستش به گوشه ها گیر میکنه اینجا باید به دستش شلیک کنی تا یکی از انگشتهاش کنده بشه ! 2-3 بار این کار رو انجام میدی و آخرین بار باید طوری جاخالی بدی که پرت بشه پایین (خودت باید جایی که پرتگاه هست ایستاده باشی) بعد خیلی سریع به دستش شلیک میکنی و پرت میشه توی مواد مذاب.
خودت ردش کنی هیجانش بیشتره ! :8:
Eblis.W810 جان اینجایی که هستی تنها راه برای رد کردنش اینه که سریع باشی فقط همین !
دوستان ، من در این مرحله گیر کردم .
وقتی که اهرم رو می کشم ، این سر پرنده که برنزی هم هست نمایان میشه . ولی وقتی که خودم رو به اون می رسونم می بینم که اصلا چنین چیزی وجود نداره .
لطفا کمک کنید .
اصلا این چاله ای که در ستون دیده میشه وقتی که میرم پیشش می بینم که پایینتره .
ميشه يك عكس ديگه بزاري از اين قسمت:13:نقل قول:
من كه اصلا اين قسمت توي خاطرم نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كدوم مرحله هست همون جايي كه چند تا ستون رو بايد اويزون بشي و از اطراف ستون اتيش مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همون جاست !نقل قول:
amirpers جان ! برای رد کردنش هم باید بعد از اینکه اهرم رو کشیدی خیلی سریع به جایی که ازش عکس گذاشتی برسی ! همین ! :5:
من خودم رو سریع می رسونم ولی نمیشه .نقل قول:
راه کوتاهتری هم مگه داره که زودتر برسم ؟
اگر میخوای سریع بهش برسی نباید برای گذشتن از قسمتهایی که آتش داره صبر کنی، بزن به دل آتش ...
البته این وسط از health لارا خانم کم میشه ولی چاره ای نیست.
با سلام خدمت دوستان.
من تو مرحله دهم (obelisk of khamoon) گیر کردم.
این سه تا پل رو آزاد میکنم:
و برای آزاد کردن پل چهارم میرم داخل این خونه(خونه دست چپی شکل بالا):
در اونجا پس از گزراندن مانع ها پل چهارم رو آزاد میکنم.ولی زمانی که میخواهم از این خانه خارج بشم تا برم کلید چهارم رو بردارم.نمیتونم روی این چوب بپرم(از این خونه نمیتونم خارج بشم):
لطفاً save مرحله ای که از این خونه خارج شده باشه رو بزارین چون اصلاً تو این قسمت گیم هنگ کرده.(از این مانع هنگام ورود به خانه رد شده بودم ولی حالا هر چی میکنم دیگه رد نمیشه)
بازم نتونستم.اگه ميشه برام ردش كنيد.خيلي عجله دارم.نقل قول:
ممنون
توماج
ممنون ، میرم امتحان کنم ببینم میشه .نقل قول:
قبلا که نتونسته بودم .
البته اگه اونو نگيري هم مشكلي پيش نمياد.من فكر ميكردم حتما بايد اونو بگيريم و كلي هم اونجا الاف يا (علاف) شدم.به هر حال اگه مي خواي اونو بگيري وقتي پريدي تو آب موقع شنا كردن بايد دكمه E (بستگي داره خودت چي گذاشته باشي من خودم shift گذاشتم) رو تند تند بزني تا بتوني سريع شنا كني و همونطور كه lover_pc_games بايد آتيش رو هم بي خيال بشي و سريع از روي آتيشها عبور كني.نقل قول:
اينم سيو:نقل قول:
اين يه تيكه اعصاب منو داغون كرده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.divshare.com/download/1277922-10f
ولي به هر حال ردش كردم.
سلام .
من تا اینجا کلی از relic ها و جایزه ها ره نگرفتم .
یکی یه رمزی , ترینری , چیزس نداره که بشه جایزه ها رو آزاد کرد .
من هم بازی رو تمام کردم،غول اخرش نسبت به غول های دیگه اسون تر بود...
منم نميتونم اين غوله رو رد كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هموني كه TOOMAJ هم گير كرده.دستش جايي گير نميكنه كه بخوام بهش تير بزنم.
اين غول غول آخره؟؟؟
اون غول رو رد كردم ولي حالا اينجا گير كردم
نميشه روي سكوي جلويي پريد راه ديگه اي هم نداره.
اتفاقا راحت ميپره .روي اين ستوني كه هستي توي همين عكس براي حفظ تعادل E رو بزن و خيلي راحت بپر روبرو رو بگير و باز هم براي حفط تعادل E رو بزن تا پايين نيفتي :46:نقل قول:
كسي سيو از وسط هاي بازي داره به من قرض بده ؟
cyrus_in ممنونم.
نمیدونم چه طور از شما تشکر کنم.
------------------------------------------
این گیم تو بعضی جاها گیر میکنه.(هنگ داره)نقل قول:
:13: :13: :13: :13: :13:
[QUOTE=tarkan_tan;1318789]cyrus_in ممنونم.
نمیدونم چه طور از شما تشکر کنم.
خواهش ميكنم عزيز.
قابلي نداشت.
احتمالا مشكل به خاطر همين باشه.من يه بار ديگه اون غوله رو كشتم گفتم شايد درست بشه كه نشد.نقل قول:
بچه ها شما هم اين مشكل رو دارين؟؟؟؟؟؟
کسانی که اون هیولا رو تو مرحله اخر کشتن خوشحال نشن یه غول دیگه هنوز مونده
من رسما تسلیت می گم من پدرم در اومد تا تمومش کردم
دوستان من یه سوال داشتم . شاید این سوال قبلا مطرح شده باشه اما من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .
اون دو تا اسبی که تو یکی از مراحل حمله می کنند رو چه جوری باید کشت ؟
همونهایی که لارا رو تبدیل به مجسمه می کنن و با لگد اون رو می شکنن .
آقا من یه مشکلی دارم اولای بازی هستم اونجا که یه قطعه رو برمیداره بعد زمین میلرزه و هیچ راهی نداری که بری
من باید چکارک نم؟
وقتی زدی تو چشمشون بی حرکت شدن Q و بزن و سپرشونو بکش .نقل قول:
غول اخر همون زنست دیگه؟؟؟؟؟:34:نقل قول:
خود نامردشه یک روز و نیم داشتم می رفتم تا بالاخره کشتمشنقل قول:
من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه عكس از جايي كه گير كردي بذار.نقل قول:
از روي ستون نميشه پريد روي سكوي روبرويي و اينجوري كه عزيزان ميگن اين مشكل به خاطر باگ بازيه من سيوم رو ميزارم يه مومن پيدا بشه و سيو من رو بگيره و اون يه تيكه رو بره و در اولين check point سيو كنه و دو باره بده به من.شديدا ممنون اين جناب محترم ميشم.
سيو من
ممنون دوست من . میرم امتحانش می کنم .نقل قول: