منم منتظرم قیمت بیاد پایین
Printable View
منم منتظرم قیمت بیاد پایین
amd چطور (میخوام با این مادر برد asus p5p800 se سازگار باشه)نقل قول:
از اینتل میتونی 2 مدل برداری
INTEL CORE2 DUE E4500 2.2GHZ 2MB CASHE قیمت 118 تومن
INTEL CORE2 DUE E6550 2.33 4MB CASHE قیمت 165 تومن
من در حال حاضر اینارو پیشنهاد میدم
آره ميخوام يه سيستم خيلي عالي بگيرم بالاترين قطعاتي كه پيدا كردم فعلا همينا هستن دارم سوال ميكنم كه بتونم در صورت امكان سيستم بالاتري جمع كنمنقل قول:
q6600 قيمتش چقدر هست ؟؟
حدودا 260نقل قول:
...
با سلام
من فردا میخوام برم سیستم رو بخرم
خواهشا تا شب من رو روشن کنید!
اول بین amd و اینتل مونده بودم که گویا همتون با اینتل موافقید!!حالا چرا؟
دوست ما (که باهاش میخوام برم بخرم ) بر عکس شما میگه!
گیج شدم!
حالا !
اینتل اکه بخوام بگیرم با برد احتمالی p5k شما چه cpu پیشنهاد میکنید!
اگه 6000 بگیرم به وقت نمیسوزه؟بسوزه cpu هم گارانتی داره؟
خوب دوست عزیز حتما حتما اختیار با خودته و کسی هم نمی تو نه به زور به شما پیشنهادشو وارد کنهنقل قول:
اینجا دو ستان شما رو فقط راهنمایی می کنن تا در انتخا با تون بهتر به نتیجه برسید بیشتر این دو ستان با این
سی پی ی.یو هایی که می گید کار کردن و نتیج هایی که در نر م افزارها (بنچ) گرفته شده شما رو راهنمایی می کنن
و شما هم به عنوان راهنمایی به اینجا او مدید
چرا بسوزه نظر خودته و از کسی هم نظر نمی خوای می تو نی با خیال راحت ورداری مشکل سوختن دیگهنقل قول:
اگه 6000 بگیرم به وقت نمیسوزه؟بسوزه cpu هم گارانتی داره؟
قدیمی شده همین جورم که نمی شه مگر اینکه قطعه اسیب دیده باشه و کارکرده باشه والی دیگه کاربرانی هستن که
استفاده می کنن ولی دو ستانی که اینتل رو پیشنهاد دادن به خاطر تجر به هایی که دارن می گن اگه شما به
خنکی و اور کردن و کارایی در بازی و نرم افزار های قدرتمند رو می خواهید به نظر دو ستان اطمینان کنید
amdهم cpu خوبی می زنه و لی به خاطر قیمت نسبتا بالا و کارایی هایی که کمی کمتز از رقباش می زاره
می شه بهتر نتیجه گرفت وبه صرفه ازش استفاده کرد و دراخز خودتو ن تصمیم نهایرو می گیرید خودتون اختیار دارید
مو فق باشید
ممنون
الان بخوام یه cpu 6000 بگیرم میشه بگید اینتلش حدودا چنده؟ چه مدلی؟
اگه amd بگیرم چه مدلی بگیرم..چنده قیمت حدودا!
این مادربرد قدیمی شده. اصلا intel core2 ساپرت نمیکنهنقل قول:
با این قیمت ار اینتل میتونی e6750 برداری که پیشنهاد میشه قیمتشم 190 تومننقل قول:
سلامنقل قول:
با این قیمت ار اینتل میتونی e6750 برداری که پیشنهاد میشه قیمتشم 190 تومن
دوست عزیز فکر نکنم قیمت اینقدار شده باشه ارزو نترازاین حر فاست دور و برای280 یا پایینتر بستگی به
فرو شنده داره قیمت همین دورو براست ارزو نتر م شاید باشه
من مي خوام يك Cpu E4500 بگيرم به نظر شما بعد از عيد ارزونتر مي شه يا نه؟ و معمولا اين افت قيمت چقدره؟
و اين cpu براي بازيهايي مثل crysis و امثال آن مناسبه؟ و تا چند وقت اين cpu خيال منو از تعويض cpu راحت مي كنه؟
دوستان عزیزمیخواهمتقریباتا 700 تومانیکسیستمخانگیبراییکیازاشنایانپیشنهادبدم. قطعاترادرتاپیکهایمخصوصخودشاننوشتم.نظرشمادراینبارهچیست؟اگرسایتیاستکهبتوانمقیمتهارادربازارببینمخیلیخوبمیشد؟اگرمدلیرادرحدودهمینقیمتپیشنهادبدهیدخیلیازشماممنونم.
cpu intel2160(تومان86)
خیلی از شما ممنونم.نقل قول:
تو رنج قیمت خودش عالیه . امکان داره ارزون ترم بشه به خاطر ورود 45 نانو متری.نقل قول:
2160 خوبه ولی یه دفه بیا 2180 بردار حدود 86 تومن . قیمتتو زیاد زدی برا 2160نقل قول:
سلام كسي قيمت 8200 اينتل رو نداره؟ خيلي كه از 6750 گرونتر نيست
تو بازار هست اصلا؟نقل قول:
بله،نقل قول:
تو بازار هست اصلا؟
در سایت رایان صبا موجود هست ، ولی خیلی گرون هست.
تو رایان صبا 8200 نیست 8400 هستنقل قول:
بچه ها به نظرتون cpu 3.2 full خوبه برای خرید ؟
یه سوال دیگه..من الان cpu 2.8 full رو دارم ..میخوام بدونم یعنی نمیشه برای مادربوردهای pci نسل جدید دوباره از همین cpu استفاده کنم؟ میخوام سیستم رو کلا عوض کنم اما فروشنده بهم میگه cpu 3.2 یا 3.6 رو بخر.
e2180 خیلی بهتره!!نقل قول:
بچه ها به نظرتون cpu 3.2 full خوبه برای خرید ؟
یه سوال دیگه..من الان cpu 2.8 full رو دارم ..میخوام بدونم یعنی نمیشه برای مادربوردهای pci نسل جدید دوباره از همین cpu استفاده کنم؟ میخوام سیستم رو کلا عوض کنم اما فروشنده بهم میگه cpu 3.2 یا 3.6 رو بخر.
به حرف فروشنده کاری نداشته باش....
لحاظ قیمت چقدر فرق میکنند؟..قیمتش چقدره..شاید فروشنده در همین رنج قیمت 3.2 رو بهترین میدونست من خودم هم این پردازنده رو میشناسم منتها دوست دارم بهترین در رده خودش رو داشته باشم .خودم از 2.8 فول راضی هستم اما گفتم حالا که ارتقا میدم cpu رو هم عوض کنم
Gilopa جان ..
پردازنده های نسل Pentium 4 دیگه منسوخ شده محسوب میشن .. انتخاب های بهتری می تونی داشته باشی و اگر رنج قیمت رو هم بگی میشه بهتر اظهار نظر کرد ./
بچه ها یکی از دوستام میگه E6750 رو نخر میگه قوی نیست و تو کرایسیسم کم میاره و ضعیفه ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم 4-5 عید سیستم رو جمع کنم میگه تا اخر فروروردین صبر کنe8200 بگیر.....
میدونم8200 بهتر از 6750 هست ولی میخوام بدونم ایا او نقدی بهتر هست این همه صبر کنم ...کارت گرافیکم8800gts 512 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من که 6750 دارم تا الان که هیچ مشکلی تو بازی Crysis و بازی های دیگه نداشتم
نه اونقدرا تفاوتش با 8200 (تو امتیاز ها ) محسوس نیستنقل قول:
راست میگه من خودم دنبالش بودم وقتی پنج مارکا رو دیدم زیاد اختلاف نبود هم تو بازی هم تو رندر فقط 4 درصد بیشر بودنقل قول:
ولی اینو بگم که 8200 به خاطر 45 نانومتری بودن بهتر اورکلاک میشه و میشه اختلاف رو تا 7 تا9 درصد رسوند
اعداد گفته شده از خودم نبودند یکی از سایتا رو ترجمه کردم اینو گفته بود راستو دروغش با خودشون یقه مارو نچسبید
با8400 چقدر فرق فکوله...میارزه وایسیم با نه؟؟
8400 رو باید با 6850 مقایسه کنی چون فرکانس هردوشون 3000 هستش البته اساتید از جمله جناب gabana توضیحات کامل رو میدن
نمی دونم که ضریب مولتیپلر 8400 بازه یا نه
با درود
این رایانه را به من پیشنهاد دادن:
CPU: Athlon 64 X2 4000+: {62500}
Mother Board: ASUS M2A-VM (VGA, Onboard: ATI X1250): {67000}
HARD DISK SATA: Samsung 160GB: {48000}
RAM: 2x1GB patriot: {30000}
DVD-RW: Samsung: {35000}
CASE: Green: {30000}
POWER: GP330A 330W Green: {26000}
MONITOR: SamSung LCD 740N: {200000} (>1732N: +{35000} & >1731: +{40000} & >1931BW{53000})
FAX MODEM: Gigabyte: {8000}
اسپیکر: کریتیو SBS-245 : {14000}
ولی در پیدا کردن cpu: 4000 amd دچار مشکل شدم. این cpu سخت پیدا میشه ولی cpu: 4200 amd توی بازار هست و قیمتش هم زیاد تفاوت نداره. ولی شنیدم که 4000 بهتر از 4200 هست. درباره ی این موضوع و چرایی بهتر بودن روشنگری کنید.
با سپاس
احتمالا منظورتون 8400 و e6850 هست!نقل قول:
8400 رو باید با 3850 مقایسه کنی چون فرکانس هردوشون 3000 هستش البته اساتید از جمله جناب gabana توضیحات کامل رو میدن
نمی دونم که ضریب مولتیپلر 8400 بازه یا نه
:11::11::11::11::11:نقل قول:
واقعا راست میگن من یه هفته پیش 4200 خریدم یعنی سرم کلاه رفته:41::41::41::41::18::18::18::18::18:
دارم سکته میکنم یکی کمک کنه:45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:
درسته اشتباه تایپی شد یک کمی سریع تایپ می کنم منظورم 6850 بودنقل قول:
سلام.این پردازنده با بودجه حدود 100 تومن خوبه؟
Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz
خوبه ولی قیمتش فکر کنم 10 تومن گرونتره
سلام به همه دوستان و اساتید
من یه مادربورد گیگا GA-965P-S3 rev.1.0 دارم و یه سی پی یو 3.2 فول روشه میخوام CPU رو عوض کنم رفتم تو سایته گیگا ببینم مادربوردم چی ساپورت میکنه. خودم فکر می کنم Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm رو بگیرم از همه نظر خوبه فقط یه مشکلی دارم : مادربورد من برای این CPU زده با بایوس ورژن F13i ساپورت میکنه ولی زیرش تو پرانتز نوشته (by Overclocking) این یعنی چی ؟ یعنی باید اورکلاک بشه تا ساپورت کنه ؟ من نفهمیدم .
راستی اگه لطف کنید اینم بگین این CPU که من انتخاب کردم چه جوریاست ؟ خوبه ؟ اینم بگم که من فقط برای گیم می خوام ...
اینم لینکه CPU Support List مادربوردم :
کد:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2321
دوست عزیز مادربورد شما ، یا بهتر بگم چیپست NB مادربورد شما تا fsb 1066 رو ساپورت میکنه ! خود کمپانی سازنده هم این رو متذکر شده !نقل قول:
اینجا :
کد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3
حالا cpu یی مثل Core™ 2 Duo E8400 با فرکانس fsb 1333 کار میکنه ! خب این بیانگر اینه که این fsb روی کاغذ خارج از محدوده توانایی مادربورد شماست .
ولی از اونجا که NB های ساخت کمپانی اینتل همیشه قابلیت خیلی خوبی در تحمل FSB های خیلی بالاتر از مقدار نامیشون داشتن ، میشه اونها رو برای کار کردن با
فرکانس های FSB بالاتر به دادن ولتاژ مختصر بیشتری به چیپست پل شمالی ، OPTIMZE کرد .
منظور از Over clocking هم تو این مبحث همون اورکلاکینک fsb هست ، نه اورکلاکینگ CPU !!
از اونجا که این پردازنده ، قابلیت اورکلاکینگ بسیار خوبی داره ، و برای بالا بردن فرکانس CPU شما احتیاج به افزایش فرکانس FSB دارید ، و این فرکانس در این مادربورد در
صورت استفاده از این CPU به اندازه کافی OC شده ، به شما پیشنهاد میکنم در صورتی که قصد OC این CPU رو دارید ، حتمآ اقدام به تعویض مادربورد کنید .
همچنین در صورتی هم که قصد OC این پردازنده رو ندارید ، حتمآ تهویه کیس شما در حد مطلوب باشه ! یا میتونید یک فن کوچیک روی NB مادربوردتون نصب کنید .
موفق باشید /.
q6600 یا E8400 مسئله اینست!!!!
.
.
لطفاً بگید کدومش تو بازار جواب داده و با مادر بورد p5k جور در میاد؟
ممنون
به توجه به قیمت بالای e8400 من فعلا q6600 رو پینشهاد میکنمنقل قول:
من بیشتر کارم برنامه نویسی هستش. e8400 واسه برنامه نویسی بهتره یا q6600؟
از راهنماییت واقعا ممنون حالا که کار شما اینقدر درسته می خوام نظر شخصی شما رو بدونم من برای گیم یه CPU ایده آل می خوام حتی اگه لازم باشه main رو هم عوض می کنم به نظر شما تا 300000 تومان چی بگیرم بهتره ؟نقل قول:
فقط نگو AMD که با وجدانم سازگاری نداره ...
اینم یه نگاه بنداز :
کد:http://www.hothardware.com/printarticle.aspx?articleid=1106
بنده به صراحت تمام ! :31: میگم فقط Q6600 !!! :27:نقل قول:
ضمنآ اون تست رو دیده بودم و با یکی از دوستان ، کلی سرش بحث کردیم !! :27:
اگه توجه کرده باشی ، بیشتر برنامه هایی که سری 45nm E8XXX که همه دو هسته ای هستند ، نسبت به Q6600 که 4 هسته ای هست بهتر ظاهر شدن ، یا هنوز کامل برای بهرهمندی از پردازنده های چهار هسته ای OPIMIZE نشدن یا مثل CRYSIS ( با نصب PATCH ) در حال سازکاری بیشترن .
ضمنآ اگه شما همین Q6600 رو با کولینگ استوک 10 هزار تومانی تا یه فرکانسی مثل 3GH که فکر کنم از دست آماتور ترین اورکلاکر هم بر بیاد اورکلاک کنی ، تمام CPU های دوهسته ای موجود رو به قول بچه ها گفتنی سوسک میکنه !! :31:
فکر آینده نگرانه تر اینه که از پردازنده های 4 هسته ای استفاده بشه .
تست هایی که من MULTI THREAD بودنشون رو یقین دارم این هاست ، که میبینی 4 هسته ای ها خیلی بهتر ضاهر شدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی /.