in juri ke shoma migi bekhan bian ham pashimun mishan. hamchin migin engar che khabare heif raham kheili dure vagarna miumadam ba naiandegi az hameie be ghole shoma moanas haie forum :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
Printable View
in juri ke shoma migi bekhan bian ham pashimun mishan. hamchin migin engar che khabare heif raham kheili dure vagarna miumadam ba naiandegi az hameie be ghole shoma moanas haie forum :biggrin:نقل قول:
من ترجمه ميكنم : :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
" اينجوري كه شما ميگي بخوان بيان هم پشيمون ميشن ، همچين ميگي انگار چه خبره حيف كه راهم دوره و گرنه ميومدم به نمايندگي از همه به قول شما مونث هاي فروم :biggrin: "
arash jan merC az hamkarit :biggrin:
vagarna in 1000 bari mishod ke emruz tazakor mishnidam :laughing:
پس لطفا هر وقت فارسی ساز رو ریختی اون وقت پست بفرست! :biggrin:
ببخشیدا شوخی بود :happy:
سلام
بعد از 2 ماه، اين قرار خيلي مي چسبه.
بيآين كه مي خوايم بتركونيم.
دوربين و مادر خرج با من.
خوش باشين،
©م.م.©
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
100 درصد تاييد مي شه.
مصطفي جان سلام
من منظورم كساني بود كه در آمدنشان شك و ترديد وجود داشت. وگرنه تو كه هميشه يه پاي ثابت هستي.
حيف كه كسي ما رو تحويل نميگيره وگرنه من از ساعت 5 صبح اونجا منتظرتون مي بودم . . . !
سلام بيا من تحويلت مي گيرمنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
حالا ببينيم چه كار مي كني يه دفعه در نري ها ساسرم با شما بياريدش حتمانقل قول:
نوشته شده توسط patal
بيا تو بغل من!!!نقل قول:
حيف كه كسي ما رو تحويل نميگيره وگرنه من از ساعت 5 صبح اونجا منتظرتون مي بودم . . . !
حميد جون سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
ما همه بچه هاي گلي كه در قرار تشريف بيارن رو تحويل مي گيريم و هيچ فرقي بين هيچكدوم از بچه ها نيست.
پس منتظرتيم كه بيايي
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام دوستان
واقعا شرمنده همتون شدم :blush: شماها لطف داريد :blush: انشاالله بهتون خوش بگزره :blush:
من تهران نيستم ( اهل شاهرود هستم در استان سمنان ) وگرنه ميومدم :) :blush:
انشااله يك بار ميام ( خيلي دوست دارم شما ها رو از نزديك ببينم .
و فكر نكنم تا حالا هيچ انجمني اينگونه روابط ميونه كاربرانش خوب و صميمي بوده .
ممنون از همه شما دوستان و عزيزان :blush: :blush:
از تمامي دوستاني كه به من لطف كردند ممنونم ولي آخر هم جواب سوال منو نداديد.
در قرار برنامه ي ورزشي را بگنجانيم يا نه؟
مصطفي جان سلام
طبق صحبتي كه قبلا انجام شد، فعلا تا اطلاع ثانوي فوتبال از ليست برنامه هاي قرار حذف شده.
سلام به همه ي بروبچ با حال من يه چند وقتيه نمي تونم بيام به دلايلي چون مدرسه!!!زندگي سخت است و غيره...
به خاطر اينم كه اين قرار رو هم نميام ببخشيد خودم خيلي ميخواستم بيام ولي ديگه چه ميشه كرد
پست شيطاني!666.
به اصرار پاتال عزيز و مهدي و اميد من برنامه برگشتم به اراك را يك روز عقب انداختم تا به اين قرار برسم!!!راستي مافيا هم اگه بياد خيلي خوب ميشه....همينطور ساقي...كه من ارادت خاصي نسبت به اين دو نفر دارم.نقل قول:
نوشته شده توسط patal
اي جونمنقل قول:
به اصرار پاتال عزيز و مهدي و اميد من برنامه برگشتم به اراك را يك روز عقب انداختم تا به اين قرار برسم!!!راستي مافيا هم اگه بياد خيلي خوبميشه....همينطور ساقي...كه من ارادت خاصي نسبت به اين دو نفر دارم
ماچ رو بده بياد
چه سيستم خفني رو امضات بستايا!:دي
صداي سيستم رو 5شنبه گوش كن بگرخ شوخي كردم...آدما هميشه حسرت چيزايي كه دوست دارند داشته باشند و ندارند رو مي خورند.من فقط عكس اين آديو تاپ رو ميتونم ببينم. ماچ پاچ هم تعطيل....بد آموزي داره! :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sourena
متاسفانه هر چي اصرار كرديم كه سورنا يه روز زودتر برو اراك، نشد كه نشد و با بسي تاسف و تاثر بايد اعلام كنم كه در روز پنج شنبه سورنا رو بايد تحمل كنيم! :happy: :evil:
دور از شوخي ... سورنا جان لطف كرد و به خاطر اصرارهاي ما و همينطور به دليل ديدار دوباره با دوستان عزيز سفرش رو عقب انداخت تا پنج شنبه در جمع صميمي ما حضور بهم برسونه.
از وقتي هادي خوبه نام كاربريشو به كاپيتان هادي تغيير داده اين تصميم گرفته شده در شوراي حكام:happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
راستي چند وقتيه كه ار كاپيتان خبري نيست البته امروز اومده .... مهدي جان اگه ديديش از طرف من يه گوش مالي درست حسابي بهش بده خبرشو برام بذار
سلام
دوستان عزيز يادتون نره كه امروز ساعت 16 قرار داريم. همه تشريف بيارين كه بتركونيم!
اين پست رو دادم كه تاپيك بياد بالا و هر كي نديده يادش بيفته.
من که از همین الان دارم با پای پیاده میام!!!!
ای قلم سوزلرینده اثر یوخ .... آشنادن منه بیر خبر یوخ!!!
به یاد آن نوحه معروف!!!!!!!!!!!!!!
ایول اشکان جون ایول اراده حال کردم :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط ashkanbuffon
==============================
کمتر از 2 ساعت تا قرار مونده همگی پاشید بیاید
توی که داری این پست رو میخونی بله با شمام من که میدونم تهرانی و میتونی بیایی قرار پس تنبلی رو بزار کنار پاشو بیا خیلی خوش میگذره :)
یادت نره ها ساعت 4 منتظریم :happy:
طبق تماسی که با عوامل نفوذی خودم در قرار داشتم :cool: آخرین خبرها رو راجع به قرار خدمتتون عرض می کنم:
قرار همچنان ادامه داره اما برو بکس کم کم دارن بساطشونو جمع می کنن نخود نخود هر که رود خانه خود! :tongue:
تا جایی که گزارشها به من رسیده: امید امین مافیا مهدی بست الفین و stay with me و چند نفر دیگه که به علت حافظه ضعیف از نام بردنشون معذورم در قرار حضور به هم رسانیدند :happy:
یک دست فوتبال هم زدند که به محض رسیدن نتایج در اولین فرصت به اطلاع شما خواهد رسید
و به احتمال زیاد امین هم تعداد نا محدودی سی دی مشکوک و مستهجن :blink: بین بچه ها توزیع کرده که از نیروی دلاور انتظامی بر خورد قاطع با این مساله را خواستاریم :puke:
فعلا همینا!
staywithme سر همه به آقای خبر چین هم بگو می دونم کیه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط silver
به خدا من بي تقصيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيدي ها حاوي مطالب علمي و آموزشي بود !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :puke:
من خواستار بخشش ميباشم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا همين كه هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه هاي پي سي ورلد بجز سي دي هاي آموزشي و نرم افزاري :) چيزه ديگه اي رد و بدل نميكنند ;) :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
آره ارواح ****نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
مخصوصا ..... و.... که دیگه معروفا
فقط به خاطره گل روی ... است که نمی گم خودمم)!!(
:blink: :sad: :ohno: آره ارواح . . چي :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط STAYWITHME
سلام
آقا مهران ممنون از عكس ها و فيلم
در فيلم به نكات .. . اشاره شده . . ! نميدونيم قضيه چي بوده يكي تعرف كنه :
اگه اسم بچه ها يا همون يوزر دوستان روي عكس ها بنويسيد خوبه ( يا در يك پست اسم دوستان در عكس ها رو بگيد تا بيشتر باهاشون آشنا بشيم
ممنون از همه شما
چون این درخواست اسم بچه هاچند بار تکرار شده من می گم توی عکسی که همه هستن , هر کی می خواد اسم خودش رو روش بنویسه و همین طور دست به دست بچرخه تا دیگه از این درخواستا نداشته باشیم
معلوم هست اون جا چه خبره كاپيتان مگه دستم بهت نرسيده
بچه كاپيتان هادي تريپ عوض كرده خوش تيپ!
ممنون مهران جاننقل قول:
فعلا اين ها باشه تا دوستان ديگه قرار بدن
هميشه كار همه رو راه مي اندازي
سانسور شده ..
چیز از این تابلو تر هم هست ؟
چي سانسور شده ؟
با سلام خدمت تمام دوستان و عزیزان
پنج شنبه عصر در آخرین عصر غم انگیزپنج شنبه اولین ماه سال جدید بچه های انجمن پی سی ورلد در محل همیشگی قرارشون حاضر شدند که هم به دهن یاوه گویان مشت بکوبند و هم همدیگه رو ببینند خوب ال از همه بگم که این قرار شلوغ ترین قرار سایت بود که من توش حضور داشتم و غلظت مدیرشم به شدت بالا بود مافیا ، ساقی ، پاتال ، مهدی بست ( بزرگترین مدیر دنیا)، امید ، امین 101 محمد ست ، سیاوش علوی ، خودم و چندین نفر دیگه که شاید بگم بالای 30 نفر می شدیم حالا شاید بعضی ها باشند که فرومشون 30 تا عضو داره که همه هم مدیرن بازم نمی تونن تویه کنفرانس یاهو 4 نفر رو جمع کنن پس هیچ چی دیگه البته ن اسم همه یادم نیست ولی سیاوش همه رو نوشت اگر خواست خودش می زاره اگرم نخواست پیغام خصوصی بده من بنویسم حالا تا یادم هست بقیه قضایا رو بگم این دفعه من با مهدی بست اومدم از دور مهران و دیدم ویکی از دوستان که از راه دور اومده بود یعنی ابی لاو که از بوشهر به عشق فروم این همه راه و اومده بود البته من بهاش قبلا خیلی صحبت کرده بودم ولی از دیدن جثه عظیمش کلی جا خوردم بعد از رو بوسی با همه بچه ها خبر رسید که الفین ساعت 6 تازه از قزوین می رسه که ما برای سلامت رسیدنش دعا کردیم stay with me هم بود که واقعا یک عجوبه بود البته این دفعه تحت تدابیر شدید نتونست به پاتال صدمه برسونه خلاصه اینقدر زیاد بودیم که یگان ویژه اومد و نزدیک بود بازداشت بشیم که آقا مهدی وساطت کردن و قضیه مثل همیشه حل شد مصطفی عشقی هم که اومد شروع کرد به لغوز خوندن کرد که همه بچه ها بهش هحمله کردن و ضایع شد بعدم رفتیم بالا اکثر جماعت نشستن به صحبت و دلاوران تیم پی سی ورلد با یک گروه غریبه مسابقه دادن و سرویس شون کردن در این بازیاز مصطفی به عنوان یک بشکه متحرک استفاده کردیم و در کل تیم ما سه نفر در مقابل چهار نفر از تیم مقابل برد بقیه قرارو بعدن می نویسم
کاپیتان سلام........
از 40 تا که بیشتر بودیم؟؟؟؟؟
آقا عکسا جالب بود به الفین یک شونه هم بدید بد نیستنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
سلام
قرار بعدي:
روز پنج شنبه 25 خرداد 1385 ساعت 16
سلام
به اين ليست 30 نفري 1 دونه اضافه كنيد
من هم بازي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از مشهد نیست؟؟؟؟
با سلامنقل قول: