ممنون از محبتتنقل قول:
Printable View
ممنون از محبتتنقل قول:
گفتم که طرح و زیبائی که n93 i داره رو n95 نداره !!!نقل قول:
ولی n95 به خاطره lcd بزرگتر رو بیشتر میپسندم درضمن نمیدونم n93 i چقدر cpu داره؟!! ولی n95 از دو cpu amr استفاده میکنه با 320 mhz!!!!
314 MHz سرعت CPU من مشکل کند بودن ندیدم توی N93i.نقل قول:
منم اصفهانم از کجا خریدی دوست عزیز؟N93i چند بود؟نقل قول:
از اصفهان سل خریدم و n93i 630 بودنقل قول:
khosh behale hamatun ke age etelatetun kafiam nabashe hade aghal polesho darin yejureshomikharin machike ye 3310 darim!!! gozashte azina hamechi mohaya hast baraye behtarin n95 yani az hame nazar ghatat asl bashe beghole maslaan batri dor kaghazina felezi nemidonam koli azin harfa!! akhe refigh jon jonim! pakhsh konande be maghaze haye alaedinoshahrestano.. ruzi 70milion gushi birun midan n95 hamechi takmil tup asl! 630beman mide ama heyf ke enghdr be polim ke 100tomanam payruz azash gharz kardam!!!! doa konid maham poldar shim ta ye gushi tup bardarim garantiam rasti mige hamahsun chertan ama etesalatsho michasbunam barchasbo rush hal koni manam migam bashe bezar poldar sham!!! bebakhshid sofre delemuno english neveshtim
همه با هم دعا می کنیم...!نقل قول:
دعا كنيم براي اين دوست عزيز:46:نقل قول:
ضمن دعا کردن از این دوست عزیز خواهش میکنم از این به بعد فارسی تایب کنید لطفا!!!!
این از قوانین مهمه فروم است...
آقا من تازه یه گوشی نوکیلا n95 گرفتم 2 تا سیم کارت میخوره دوربین 5MP هست شباهت خیلی زیاد با n95 نوکیا داره چینی هست قیمتش هم 250,000 تومن خریدم.
حالا میشه بگید فرقش با n95 نوکیا چیه؟
فرقش به قدری زیاد هست که بهتره در موردش اصلا صحبت نکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا خودت فکر کن ببین چرا؟
عزیز یه نگاه به پایین آ واتار ما بندازنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگه سري به سايتبزني فكر كنم قشنگ بفهمي كه كدوم بهتره و چرا بهتره.کد:http://www.jbenchmark.com/result.jsp
توصيه مي كنم كه از همه لحاظ با هم مقايسه كنيد.
این گوشی که شما خریدین فقط از نظر ظاهری به N95 شباهت داره...!نقل قول:
نوکیا N95 چینی خودش در دو مدل ارائه شده...
مدل اول چندان شباهتی به مدل واقعی نداشت...
اما در ورژن جدید شباهت ظاهری زیادی به مدل واقعیش پیدا کرده...!
توصیه می کنم که یک مدل واقعی با مدلی که شما گرفتین رو تو دست بگیرین بعد شروع به شمردن اختلاف ها کنین...!
اگه مایل بودین می تونین به لینک های زیر هم مراجعه کنین...
کد:http://justamp.blogspot.com/2007/04/first-nokia-n95-clone.html
کد:http://www.souq.com/item.php?id=2316766&pos=2&list=ends&
کد:http://manila.craigslist.org/ele/372033960.html
کد:http://manila.craigslist.org/ele/364661506.html
کد:http://discussion.forum.nokia.com/forum/showthread.php?p=324335
سلام من احتمالا امروز میرم یه n95 بگیرم...یه سوالی داشتم: سرعتش خوبه؟؟
با خیال راحت میتونی بری بگیری...نقل قول:
سرعتش هم خوبه...
سرعتش خوبه
دوربینش انقدر که میگن تعریفی نداره!!!!!!!!
ولی فیلمبرداریش شاهکاره!!!!!!!!!
صداش از لحاظ بلندی به پای n73 نمیرسه!!
ولی کیفیتش در پخش موزیک شاهکاره چون از 8 پارامتر فرکانسی در اکولایزرهاش بهره میبره در حالیکه n73 فقط 5 پارامتر فرکانسی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوش دستیش فوق العاده است انگار یه pocket pc دستت گرفته باشه!!!!!!!!
از لحاظ لوازم جانبی هنوز خیلی توی کشور ما ضعیفه!!!!!!!
کیفیت تصویرش عالیههههههههه!!!
گرفتمش بالاخره !!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب گوشی خریه!
خیلی باحاله خداس!!!!
Tanzad و RAMINET عزیز ممنون از راهنمایی تون!!!
بابا با کلاس
ازش راضی هستی؟
چند گرفتیش؟
راستی ببین حتما برو همین حالا اون بازی فوتباله که توی فروم بازیها گذاشتم رو بریز روش دیونت میکنه یا بازیه بیلیارد سه بعدی که گذاشتم رو امتحان کن تا از زندگی سیر بشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
مخلصیم :31: ما مال این حرفا نیستیم :31:نقل قول:
من 700 و خورده ای گرفتمش
راضیم خفن!!! مخصوصا سرعتش که برام مهم بود
بازیه رو هم میریزم فعلا تو شارژه :27:
بازیای 9.1 روش کار میکنه؟
700 و خورده ای چرا گرون گرفتی رفیق ..؟
سیستم عامل این گوشی 9.2 هست .....
که متاسفانه برنامه هاش بسیار کمه ....
مبارک باشه...!نقل قول:
راهنمایی هم قابل شما رو نداشت...!:20:
فکر نمی کنی یه کم گرون خریدی...؟!نقل قول:
مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما مال این حرفا نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 700 و خورده ای گرفتمش
راضیم خفن!!! مخصوصا سرعتش که برام مهم بود
بازیه رو هم میریزم فعلا تو شارژه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیای 9.1 روش کار میکنه؟ __________________
نقل قول:والا من بدون گارانتی تو علاءالدین ارزونترشو گیر اوردم! خواستم همونو بگیرم که ناگهان... (خط بعدی)نقل قول:
مادرم هی بهم گفت با گارانتی بگیرم!!!! (میگفت اگه خراب شه میتونی ببری درستش کنی!!! منم هر چی میگفتم گارانتی به درد نمیخوره گوش نمیکرد :31: آخرش گفت برو با گارانتی از اتصالات بخر من پولشو میدم!! :31:)
ما هم خواستیم حرف بزرگترمونو گوش کنیم دیگه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتصالات تایید میشه...!نقل قول:
خوب گرفتی...!
در هر صورت امیدوارم برید حالشو ببرید ......
راستی هیچ کسی پیدا نمیشه یه عکسی فیلمی که با گوشیش گرفته رو اینجا بزاره .....
ببینیم این 5 مگا همچین اش دهن سوزی هست یا نه بچسبیم به همون 3.2 خودمون ...؟
چشم سامان جان...نقل قول:
سعی می کنم تا فردا یه سری نمونه بذارم تا همه ببینن...
سلام به همه دوستان عزيز مخصوصا سامان كه دوست قديمي ماست
يادش به خير اون زماني كه من اين كلوپ رو زدم خيلي عشق ان95 داشتم سامان حتما يادشه ولي اون موقع قيمتش عجيب غريب بود مثلا شيراز قيمت گرفتم مي گفت يك ميليون و هفتصد تومن البته اون موقع بحث رجيستر هم داغ بود به هر صورت من در نهايت پاكت پي سي گرفتم و بي خيال ان95 شدم البته كاملا بي خيال نشدم منم مثل خيليها منتظر اين روزا بودم كه ارزون بشه ....در نهايت به دوستاني كه اين پادشاه موبايلها رو گرفتن تبريك مي گم و خواهش مي كنم بدون تعصب و منصفانه از نقاط ضعف و قوتهاش در مقايسه با ديگر گوشيها بگين
خوش باشيد دوستان
بابت تبریک ممنونم...!نقل قول:
سعی می کنیم تا جایی که ممکنه این کارو بکنیم (حتی در چند صفحه قبل میشه این موضوع رو مشاهده کرد!) تا دوستان دیگه مطلع بشن...
سلام ایمان جان ..... کم پیدایی ..؟نقل قول:
اره والا خوب یادمه ..... چه بحثهایی که در مورد قیمت و رجیستر و اینجور حرفها نبود ....
اون موقع واقعا قیمتش بالا و کاذب بود .... من رفته بودم علاالدین پسره یه N93i داشت یه ماه هم کارکرده بود .. میداد 950 تومن ...... N95 کمتر از 1.200.000 پیدا نمیکردی ...!!!!
اما الان چی ...؟ روز به روز قیمتش داره میاد پایین .... قیمت دیروز 675 تومن ...یعنی تقریبا نصـــــف
شده مثل قیمت P990 ....اون موقعی که اومده بود بالای 750 تومن بود اما الان 310 تومن .... از نصف هم کمتر ..
در هر صورت سرقفلی این تاپیک ماله شماس .... خوشحال میشیم ببینیمت ...:10:
راستی دوستانی که N95 گرفتن لطف کنن و بگن که رم فابریک داخل جعبه N95 چند مگ هست ...؟
صحبت از 128 و 1 گیگ هست ...
هر کسی یه چیزی میگه .........
ممنون میشم یکی از دوستان کل لوازم موجود در جعبه N95 رو بگه ......
سلام واسه من رمی که تو پاکت بود 1 گیگ بود
مخلفاتش شامل: هدفون دو تیکه، 1 گیگ رم همرا با تبدیل، کابل Tv شارژر، کابل یو اس پی، سی دی و دفترچه های اون بود... که دوستومون بش اشاره کردن
آره دوست گلم تمام بازیهای os.9.1 که 320*240 هستند اجرا میشند خیالت راحتنقل قول:
بابا ما یه عمره این کاره ایمااااااااااا
سامان جان شما دیگه چرا؟!!!!!!!!نقل قول:
شما که آخره موبایلی چرا این حرف رو میزنی؟!!
100 ها برنامه و بازی تا همین حالا که دارم مینویسم
براش هست...
سامان جان راستش رو بخوای باید بگم که عکاسیش زیاد با n73 فرق نمیکنه( من الان جفتش رو دارم)نقل قول:
فقط رزولوشن کمی بالاتره!!!!!
ولی فیلمبرداریش شاهکاره!!! بابا نا سلامتی 30 فریم در ثانیه میگیره و سرعت بالائی داره
راستی بچه ها یه چیز با حال بگم:
ببینید چون lcd بزرگی داره خوراکه فیلم دیدنه فقط!!!!!!!!
من همین امروز ساعت 8 رفتم کافینت پرسرعت و فیلم 4 fantastic (2007) رو که تازه اومده نه اون قبلیش!!!!!!!!!
رو دانلود کردم با فرمت avi با حجم 160 mb برای گوشی...
توی ماشین که میومدم نگاش میکردم کف کرده بودم انگار یه dvd player portable دستت باشه!!!!!!!!!!!!
راستی یادم رفت بگم که هدفونش زیاد جالب نیست!!! ولی چون remote داره میتونید هر هدفون دلخواهی رو روش بذارید من میخوام برم یه هدفون craetive درجه یک براش بگیرم...
شما هم یه امتحانی با هدفونهای دیگه بکنید.
راستی بچه ها یه سوال مهم میشه اسپیکرهای کامپیوتر رو بش وصل کرد؟ البته میدونم میشه ولی چون خود اسپیکرها به برق وصل میشن و ولتاژ دارن من میترسم فیشش رو بزنم به n95!!!!!!!!
شما چه پیشنهادی میکنید؟
ممنون
کل لوازم موجود در جعبه (من):نقل قول:
1- سه عدد دفترچه راهنما و ...
2- یک عدد CD برنامه Pc Suite و سایر برنامه های جانبی...
3- یک کابل اتصال به TV
4- کابل USB
5- HeadSet دو تکه...
6- یک رم 1 گیگابایتی به همراه تبدیل...
7- شارژر...
8- خود گوشی...!
من هنوز هدفونشو استفاده نکردم...!نقل قول:
اصلا بازش نکردم...!
فقط ریموت رو استفاده می کنم با یه هدفون از سری W سونی اریکسون...
در مورد اسپیکر کامپیوتر هم می تونی وصل کنی و نتایج حاصله رو اینجا بنویسی...!:38:
Raminet جان N95 سیستم عامل 9.2 داره ...نقل قول:
تا اونجایی هم که من میدونم برتانه های سایر گوشی ها بهش نمیخوره .... مثل N73
یکی از دلایلی که تا حالا صبر کردم و نگرفتمش همین سیستم عاملشه ....
شما چه برنامه هایی روی گوشیت ریختی ..؟ و از کجا دانلود کردی ...؟