bacheha ye rahnamai: aya ghesmate charkhane goshie shoma ham kami tekon mikhore?male man kami tekon mikhore vali az in meghdar bishtar nashode!khaheshan javabamo bedid va mano az negarani khalas konid!!far7i nem4tonam tipe konam.
Printable View
bacheha ye rahnamai: aya ghesmate charkhane goshie shoma ham kami tekon mikhore?male man kami tekon mikhore vali az in meghdar bishtar nashode!khaheshan javabamo bedid va mano az negarani khalas konid!!far7i nem4tonam tipe konam.
مال منم سرجاش تکون میخوره (البته خیلی کم) اما فکر کنم تا چند وقت دیگه بیشتر شه.نقل قول:
تاپیک 600 تا پست داره اونوقت هنوز از مونتاژ گوشی صحبت میکنید!
این دیگه بستگی به نگهداری شما داره.دوست عزیز Rainysky شما یادمه یه سری گفتی گوشی زیر پات موند اونوقت انتظار داری چیزیش نشه؟ یه لطفی هم کنی فارسی تایپ کنی ممنون میشیم.راستی با گوشی پست میدی یا گوشی رو به سیستم وصل کردی با Gprs پست میدی؟
سلام دوستان
منم تا چند روز دیگه میخوام یه گ.شی بخرم که به احتمال 90% یه دونه 5700 میخرم و این گوشی هم بد جوری رفته تو دلم.
حالا میخواستم ببینم به خاطر چند تا ایراد جزیی توی مونتاژش بعدا مشکلی برام پیش نمیاد یعنی بد قیافه بشه یا شل شدنش باعث اذیت بشه ؟؟
چ.ن این گ.شی آنقدر امکانات داره که آدم پیش خودش میگه گور پدر شل شدن قسمت چرخان !!!
سلام
آقا Folder Lock يا Protection يا Encryption يا ....
چيزي نيست براي قفل پوشه ها و يا فايل ها ؟؟؟
دوستان چطور میشه شماره گیری صوتی رو فعال کرد وبا گفتن نام طرف شماره گیری کرد
آقا من Lock Code گوشي رو گم كردم چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بر همگی
در پاسخ به سوال mr.k2
امروز من به نمایندگی نوکیا زنگ زدم گفت که هفته بعد 5700 رو همراه با گارانتی حدود 15000 تا 20000 تومان بالاتر از قیمت روزش می فروشه
با این حساب میتونی تا هفته دیگه صبر کنی و گوشی رو همراه با گارانتی بگیری تا خیالت راحتر باشه
منم موافقم گور پدر قسمت چرخان :8:نقل قول:
اگه كنده هم بشه باز به داشتنش ميارزه:21:
با نگه داشتن دکمه سمت راست (اون که بالای دکمه خروج قرمز رنگه) .نقل قول:
ببین دوست من البته این نظر منه به نظر من در خرید این گوشی لحظه ای شک نکن اصلا یه نگاه به قیفه این گوشی بنداز (مخصوصا قرمزش)انصافا جیگرت حال نمیاد ؟ یه توجهی به امکانات گوشی بکن به این که جدیدترین سیمبین داره به این که 16 ملیون رنگه پرسرعته و . . .حالا ببین قیمتش چنده . شاخ در نمیاری ؟ بخر بخر عمو جون تنها مشکلی که در رابطه با این گوشی مطرحه لق شدن قسمت چرخان گوشی هست که اونم راه داره : 1_هیچ وقت گوشی را در جیبت نذار و حتما از کیف مخصوصش استفاده کن 2_تا اون جایی که میتونی از طریق نرم افزار خود گوشی برو تو موزیک و پایین نچرخون 3_هنگام چرخاندن به گفته منابع اول به آرامی گوشی را کمی بچرخان وقتی ایستاد دوباره به آرامی به چرخاندن ادامه بده تا موزیک پلیر فعال بشه4_اگه گوشی را به کسی میدی حتما متذکر حساسیت انتهای گوشی به اون باشنقل قول:
حالا كه تلفن من عربي هست كسي مي دونه چطوري مي تونم با صفحه كليدش گ و چ و پ و ژ تايپ كنم؟
سلام
من 2 3 هفته اس دارم کل مطالب این بخشو میخونم من دارم این گوشیو میخرم ولی کیفیت پایین قسمت لغزان گوشی بد جوری تو ذوقم زده نمیدونم چه کار کنم
منو موتورولا دارم برای همین ضخامت این گوشی کمی بنظرم زیاد میاد (خیلی ضمخته)
تو اکثر موتورولاها که زبان فارسی داره ساخت چینه بنظر شما این گوشیم اینجوریه
اگه کسی مدت زیادی داره از این گوشی استفاده میکنه بگه لقی ÷ایین گوشی تو چه حدیه تو چشم میاد
عمر باطریم بنظر خیلی کم میاد
منو راهنمایی کنید
دکمه 2 و 6 و 5 و 8 رو به ترتیب برای حروف پ چ ژ گ اونقدر بزن تا حرف مورد نظرت ظاهر بشه.نقل قول:
vivasoft :
ضخامت این گوشی تو نوکیا ها خیلی کمه. تمام این تاپیک راجع به پایین این گوشی و مونتاژش صحبت شده بخونی متوجه میشی.
سلام دوستان ببخشید من مطلب دوستمون رو درباره اینکه گوشی که عربیه چطوری میشه حروف گ.چ.ژ.پ رو تایپ کنه دیدم گفتم اگه بتونم راهنمایی کنم گوشی که عربیه نمیشه اینکارو کرد هر چقدرم که کلیدهایه 2و6و5و8 رو بزنی به حروف مورد نظر نمیرسی فقط یراه هست اونم اینکه تو کامپیوتر تایپ کنی بعد وارد گوشی کنی من اینکارو انجام دادم وشد. وقتی گوشیرو به کامپیوتر وصل میکنی وارد درایو گوشی که شدی سمت چپ برا نوشتن مسیج دو تا ایکون هست سمت چپی رو که بزنی داخلش میتونی هر چی که میخوای به وسیله کیبورد کامپیوتر بنویسی وبعد سیوش کنی حالا تو گوشی اون مسیج هست و میتونی بفرستیش.بازم اگه کسی راهه بهتری داره ممنون میشم که راهنمایی کنه از همه دوستان که تو این مدت منو راهنمایی کردن ممنونم
سلام خدمت دوستان گرامي
گوشي نوكيا 5700 كه از دبي آورده شده رو ميشه ريجستر كرد؟
چه ربطي داشت.....نقل قول:
سلام خدمت دوستان گرامي
گوشي نوكيا 5700 كه از دبي آورده شده رو ميشه ريجستر كرد؟
ممل جان من در سفر هستم و با كوشي بست ميزنم_فارسي نوشتن رو ياد كرفتم_
سلام من دوباره اومدم كافي نت
rainsky جان تو هم افتادي تو كار ايرانسل درسته
منم يه مدت با گوشي ميومدم تو اينترنت ولي هزينش زياد ميشد
راستي اينترنت 5700 چجوره كار باهاش آسونه؟
كار با 5700 در اينترنت خيلي اسونه_جون صفحات رو كامل نشون ميده و فلش موس داره_تا الان 10000هزار تومن هزينه ي اينترنتم بوده _
دوستان ببخشید من شنیدم که میشه گوشیرو اپدیت کرد Firmware از سایت خود نوکیا میخواستم بدونم اپدیت جدیدش برا گوشی 5700 اومده یا نه اگه اومده باشه با اینکه گوشی مشکلی نداره لازمه اپدیتش کنیم اگه اپدیت بشه چه تفاوتهایی میکنه یعنی کاراییش بیشتر میشه یا نه کلا بهتره که اپدیت بشه یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
من فکر کردم گوشیت فارسی داره اما کیبوردش عربیه. برای نوشتن اس ام اس فارسی از این نرم افزار میتونی استفاده کنی:نقل قول:
به جای ***** باید بنویسی G S M A R I A . comکد:http://www.************/Softwares/Download.aspx?id=457
یعنی اگه کامل نشون بده هزینش هم بیشتره؟::13:نقل قول:
گوشی عالی هست ولی یکی بیاد بگه بهترین مزیتش چی هست؟؟؟
با سلام به اساتید
آقا یه سوال .این divx که صدا با تصویر اختلاف داره خیلی ستمه .اساتید کسی راه حلی داره ؟
man mikham gooshi bekharam 6120 RO bekharam ya 5700 va ya N70 khodam ro negah daram chon 6120 farghe ziadi ba 5700 nadare faghat in maziat ro dare ke vazne kamtari dare va in badi ro dare ke infrared nadare
سلام به همه من یه اسپیکر با سیم مدل MD-15 رو برای گوشیم گرفتم خیلی توپه صداش هم واضحه هم بلند همه برید یکی بگیرید آقایون تو بازار فقط همین یه مدل هست حتی همون مدلی که رو جعبه گوشی معرفی کرده وجود نداره
قیمت : 17 هزار تومان
آدرس : خیابان جمهوری
نه نرم افزار فارسی ساز اس ام اس نصب میشه و نه اون نرم افزار چراغ قوه لمه و منشی هم پیدا نکردم براش هر چی رو امتحان کردم جواب نداد متاسفانه حداقل 10 تا منشی و ظبط مکالمه تست کردم فایده نداشت
دوستان اگه دارن لطف کنن معرفی کنن
اینقدرم نگین خوبه بده به فکر نرم افزاراش باشین
یه چیزی هم بگم که کیفیت تصویرش رو دشت نداره واقعا
سلام به همه من یه اسپیکر با سیم مدل MD-15 رو برای گوشیم گرفتم خیلی توپه صداش هم واضحه هم بلند همه برید یکی بگیرید آقایون تو بازار فقط همین یه مدل هست حتی همون مدلی که رو جعبه گوشی معرفی کرده وجود نداره
دوست عزيز !!!
به جاي 3 تا پست يكجور مي توني 1 دونه بدي به خدا همه مي فهمن!!!
سلام
من یه مشکلی با این گوشی دارم :
وقتی کسی داره یه چیزی رو واسه من بلوتوث میکنه ، گوشی م پیغام زیر رو میده ، البته اولا اینجوری نبود :
Not enough memoryto perform operation . Delete some data first .
مشکل از کجاست ؟
من با خوندن اين تاپيك و تحقيق در مورد اين گوشي تصميم به خريدش گرفتم! البته بايد براي يه ماهي مرخصي بگيرم آخه ديگه سركار همه چيزم ميشه وررفتن با اين گوشي!
azizam hafezat pore:13:نقل قول:
با سلام ..دوستان یه سوال دارم بعد از حات stndby ساعت دیجیتال گوشی میاید..اما بعد ار یه زمانی ساعت گوشی من میره...میخواستم بدونم ایا میشه این ساعت بمونه!!!
آقا يه عكس از اين Speaker هات بذار لطفا !نقل قول:
ممنون
آقا كي ميتونه از اين اسپيكر ها بخره و واسم بفرسته (پست) ؟نقل قول:
اگه كسي ميتونه خيلي خيلي ممنون ميشم پيام خصوصي بده !
يا حق
يكي نيست جواب من رو بده
6120 يا 5700 بخرم يا n70 خودم رو نفروشم
مزيتهاي 5700 نسبت به 6120 :
1_ باطري قويتر
2_ اينفرارد
مزيتهاي 6120 نسبت به 5700 :
1_ وزن كمتر
2_ قيمت كمتر
3_باز كردن pdf
4_نداشتن قسمتي كه لق شه
راستي كيفيت صفحه و نسخه سيمبيان و بقيه امكاناتشون هم يكيه
ممنون از جوابتوننقل قول:
مموری ام پر نیست ، چون نوشته 880 مگابایت خالی داری .
ولی فکر کنم حافظه ی خود گوشی م پر شده .
حالا چه جوری میشه تنظیم کرد که وقتی کسی داره بلوتوث میکنه ، نره تو حافظه ی گوشی ؟!
inbox رو بزار رو کارت مشکل حل میشه بصورت پیش فرض رو گوشیهنقل قول: