سلام یه برنامه می خواستم که بتونم روی psp پسورد بگذارم اگه بدید ممنون
ممنون میشم لینکش ماله سایت psp----- باشه ورژن دستگاه من 3.10 oe-a
ممنون دوستان
ممنون دوستان
:18: 3.50کرک شد............
:18: 3.50کرک شد....................................من تو ی توپ خونه یه مغازه دار رو دیدم که ادعا میکرد fw3.50رو کرک کرده:2: وبرای نصب آن 50 هزارتومان میگرفت.
سلام.من تازه PSP خريدم.همه 1 ساعت اینترنت مهمونه من.!! حالا ميخوام شو نگاه کنم و آهنگ گوش بدم.آهنگ ها رو داخل پوشه مخصوصش ريختم و بدون مشکل دارم اجرام ميکنم.فيلم ها رو هم با برنامه Total Video Converter به فرمت PSP Mpeg4 تبديل کردم که حاصلش دوتا فايله.اما موقعی که این فايل هارو داخل مموری در پوشه ويدئو ميريزم از تو پی اس پی نميتونم اجرا کنم.مينويسه This Video cannot be played .تورو خدا کمکم کنيد.چيکار کنم.من خيلی احتياج دارم.البته مموريم هم های سپيد نيست ها.256 هست.ولی دوباره به فرمت Mpeg4 تبديل کردم که خوشبختانه اجرا کرد رو پی اس پی.اما باز هم بعضی از فيلم هارو اجرا نکرد!!در حالی که همشون رو به يک فرمت تبديل کرده بودم.حالا چيکار کنم؟ ---- ميشه اسم نرم افزار برای انتقال فايل بين پی اس پی و مبايل معرفی کنيد؟----- موقعی که ميخوام يه فايل فلش با پسوند swf اجرا کنم بايد اول فلش مديا پلير رو فعال کنم.اما ميگه که بايد به اینترنت رفت برای این کار.چيکار کنم؟----رم ريدر و کابل يو اس بی مخصوص پی اس پی چنده؟-----ميشه همراه با آهنگ گوش دادن بازی هم کرد؟ چجوری؟ مثل مبايل های سری واکمن سونی اريکسون.-----بازی های پلی استيشن 1 رو سی دی های قديميشو من دارم.برای اینکه بخوام با پی اس پی اجرا کنم با چه نرم افزاره بايد این کار رو بکنم؟(تبديل کنم)؟------پوشه های Game150 و Game340 به چه دردی ميخورند؟-----از نظر قيمت مموری 2 گيگ های سپيد با معمولی چه فرقی ميکنه؟از نظر ظاهری استندبای با خاموش کردن کامل چه فرقی ميکنه؟
بچه ها من این ويدئو ها رو لازم دارم خيلی تورو خدا کمک کنيد
.نقل قول:
این برنامه هايی رو که گزاشتين چه پوشه هايشو تو چه پوشه هايی بايد ريخت؟.
مخصوصا این برنامه انتقال بين پی اس پی و مبايل
مبارك باشه !نقل قول:
سلام.من تازه PSP خريدم.همه 1 ساعت اینترنت مهمونه من.!! حالا ميخوام شو نگاه کنم و آهنگ گوش بدم.آهنگ ها رو داخل پوشه مخصوصش ريختم و بدون مشکل دارم اجرام ميکنم.فيلم ها رو هم با برنامه Total Video Converter به فرمت PSP Mpeg4 تبديل کردم که حاصلش دوتا فايله.اما موقعی که این فايل هارو داخل مموری در پوشه ويدئو ميريزم از تو پی اس پی نميتونم اجرا کنم.مينويسه This Video cannot be played .تورو خدا کمکم کنيد.چيکار کنم.من خيلی احتياج دارم.البته مموريم هم های سپيد نيست ها.256 هست.ولی دوباره به فرمت Mpeg4 تبديل کردم که خوشبختانه اجرا کرد رو پی اس پی.اما باز هم بعضی از فيلم هارو اجرا نکرد!!در حالی که همشون رو به يک فرمت تبديل کرده بودم.حالا چيکار کنم؟ ---- ميشه اسم نرم افزار برای انتقال فايل بين پی اس پی و مبايل معرفی کنيد؟----- موقعی که ميخوام يه فايل فلش با پسوند swf اجرا کنم بايد اول فلش مديا پلير رو فعال کنم.اما ميگه که بايد به اینترنت رفت برای این کار.چيکار کنم؟----رم ريدر و کابل يو اس بی مخصوص پی اس پی چنده؟-----ميشه همراه با آهنگ گوش دادن بازی هم کرد؟ چجوری؟ مثل مبايل های سری واکمن سونی اريکسون.-----بازی های پلی استيشن 1 رو سی دی های قديميشو من دارم.برای اینکه بخوام با پی اس پی اجرا کنم با چه نرم افزاره بايد این کار رو بکنم؟(تبديل کنم)؟------پوشه های Game150 و Game340 به چه دردی ميخورند؟-----از نظر قيمت مموری 2 گيگ های سپيد با معمولی چه فرقی ميکنه؟از نظر ظاهری استندبای با خاموش کردن کامل چه فرقی ميکنه؟
پيشنهاد مي كنم براي تبديل از برنامه PSP Movie Creator استفاده كني بهتر از اونيه كه داري استفاده مي كني ...
براي فعال كردن فلش پلير وقتي دستگاه كاملا خاموشه بايد دكمه R رو نگه داري دستگاه رو روشن كني بعد وارد منو ريكاوري مي شي يه جاش هست فلش و wma رو بايد فعال كنيد دقيقا الان نم يدونم كجاش تو همين تاپيك بگردي گفتم قبلا !
رم ريدر 4 يا 5 تومنه كابل هم هر چقدر بخوان بهت مي دن از 3 تومن بگير تا ده تومن ! تا حالا تست نكردم ببينم مي شه موقه بازي آهنگم گوش داد يا نه فكر نكنم بشه مخصوصا با مموري معمولي ! برنامه زياده وقت كردم بعدا برات يكيشو آپلود مي كنم !
از نظر قيمت مموري هشت تومن فرق قيمته مموري دو گيگ معمولي با هاي اسپيده !
وقتي پاور رو نگه داري دستگاه خاموش مي شه و وقتي دوباره روشنش مي كني اول آرم سوني مي آد بعد وارد منو ها مي شي ولي وقتي يه بار دكمه پاور رو بزني مي ري استند باي و وقتي دوباره بزني در مي آي تو حالت استند باي دستگاه خاموش نمي شه و باطري مصرف مي كنه ! وسط بازي هم مي توني استند باي كني !
با اون برنامه كه واسه انتقال فايل بين موبايل و PSP من زياد كار نكردم كه بخوام راهنمايي كنم به دردم نمي خوره !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
كرك نشده هو براش رو فعال كردن ! كه براي استفاده از اين بايد به ورژن اصلي تبديل كنيد بعدش يه يو ام دي اصل بازي ليمونز يك رو داشته باشيد فايلشو مي ريزي از برنامه ها و بازي هاي هوم برا استفاده مي كني به اون مغازه داره هم بگو تو غلط كردي !!!!نقل قول:
اينم فايل لازم كه قبلا رضا جان گذاشته بود
موفق و پيروز باشيدکد:http://www.dark-alex.org/Downgrader350.zip
جاويد
ممنون دوستان
عزیز اون فایل دومیه رو دانلود کن یعنی psp----- بعد از دانلود از حالات زیپ خارج کن بعد بازش کن 2 تا پوشه به نام remotes و psp شما psp رو به Usb وصل کن بعد پوشه ی remotes رو داخل Root دخیره کن root یعنی ایننقل قول:
M:\ حالا ماله شما یه اسمه دیگه است
خوب حالا بریم سر پوشه psp شما وارد پوشه بشید بعد برید تو games بعد تو پوشه میبینید اون دو تا پوشه (اگه ورژن شما oe -a باشه باید تو games150 کپی کنید اگه Fw باشه تو Games حالا ماله من Oe ) رو تو Games 150 کپی کن و برو حالشو ببر دیگه کاری نداره
بعد از ورود به برنامه دکمه ی مربع برای انتخاب مارک ارست و مربع برای خاموش کرن روشنک کردن صدا کم زیباد و غیره است
خوش باشید
با تشکر از من (دانیال)
آقایون این برنامه اصلا با موبایل ارتباطی نداره (یا حداقل من نتونستم ارتباطی بدم) فقط میتونه تلوزیونو کنترل کنه .اگه میشه یه برنامه خوب برای ارتباط با موبایل (فرستادن فایل از موبایل به psp وبرعکس)معرفی کنید وبگید که فایل های اونو باید درچه پوشه ای از psp بریزم .( یا حداقل بگید برنامه PspIrDAروکجای مموری بریزم )نقل قول:
.نقل قول:
جاويد؟؟؟نميدونستی؟!!!!! بعيد ميدونم.خوب.حالا اون برنامه رو ازکجا پيدا کنم منه بدبخت؟يه مشکل ديگه درباره خاموش کردنه من اینه که وقتی دکمه پاور رو نگاه ميدارم تا کامل خاموش بشه و بعد روشنش ميکنم آرم سونی رو نشون نميده و يه راست بعد از يه صفحه سياه ميره تو منو.وقتی هم که دکمه رو يه بار ميزنم ميره تو استند بای که موقعی که دوباره ميزنم بازم آرم نشون نميده و يه راست ميره تو منو.برای همين شک کردم.حالا چيکار کنمّمّمّمّم؟؟ سريع لطفا.----برای برنامه تبديل پلی استيشن 1 نگفتی چيزی؟!!----درباره تبديل فايل ها هم نگفتی که چرا بعضی هارو اجرا ميکنه اما بعضی هارو نه؟در حالی که همشون به يک فرمت و با يک برنامه تبديل شدن؟----و اگه برنامه خواستين آپلود کنين اون برنامه بين مبايل و پی اس پی رو بزارين که خيلی لازم دارم.----نقش پوشه هايی هم که نام بردم رو نگفتين.---بقيه دوستان هم کمک کنن.
آرم سوني من منظورم همون صفحه سياهس كه توش نوشته سوني كامپيوتر اينترامنت ! اونقدر فشرده سوال ها تو مي نويسي آدم قاطي مي كنه هر سوال رو تو يه خط بنويسي بهتره .نقل قول:
جاويد؟؟؟نميدونستی؟!!!!! بعيد ميدونم.خوب.حالا اون برنامه رو ازکجا پيدا کنم منه بدبخت؟يه مشکل ديگه درباره خاموش کردنه من اینه که وقتی دکمه پاور رو نگاه ميدارم تا کامل خاموش بشه و بعد روشنش ميکنم آرم سونی رو نشون نميده و يه راست بعد از يه صفحه سياه ميره تو منو.وقتی هم که دکمه رو يه بار ميزنم ميره تو استند بای که موقعی که دوباره ميزنم بازم آرم نشون نميده و يه راست ميره تو منو.برای همين شک کردم.حالا چيکار کنمّمّمّمّم؟؟ سريع لطفا.----برای برنامه تبديل پلی استيشن 1 نگفتی چيزی؟!!----درباره تبديل فايل ها هم نگفتی که چرا بعضی هارو اجرا ميکنه اما بعضی هارو نه؟در حالی که همشون به يک فرمت و با يک برنامه تبديل شدن؟----و اگه برنامه خواستين آپلود کنين اون برنامه بين مبايل و پی اس پی رو بزارين که خيلی لازم دارم.----نقش پوشه هايی هم که نام بردم رو نگفتين.---بقيه دوستان هم کمک کنن.
در مورد تبديل فايل ها هم ممكنه فايل تصويريت مشكل داشته باشه و برنامه درست نم يتونه تبديل كنه برا منم پيشاومده در ضمن برنامه توتال ويدئو كنورتور مزخرف ترين تبديل كننده ايه كه مي تونستي انتخاب كني !!!! از نظر من .
برنامه تبديل پلي استيشن يكم گفتم كه وقت كنم برات آپ مي كنم !
پوشه گيم 1.5 براي برنامه هاست برنامه ها رو مي ريزي اون تو بازي هاي پلي استيشن يك كه تبديل شده رو مي ريزي تو گيم ! اون گيم 3.40 هم فعلا كارايي براش نديدم !
جاوید Recoverye پی اس پیه بعضی از دوستام بالا نمیاد. نمیدونی چرا؟
[quote=Danial_Music;1257165]عزیز اون فایل دومیه رو دانلود کن یعنی psp----- بعد از دانلود از حالات زیپ خارج کن بعد بازش کن 2 تا پوشه به نام remotes و psp شما psp رو به Usb وصل کن بعد پوشه ی remotes رو داخل Root دخیره کن root یعنی این
M:\ حالا ماله شما یه اسمه دیگه است
خوب حالا بریم سر پوشه psp شما وارد پوشه بشید بعد برید تو games بعد تو پوشه میبینید اون دو تا پوشه (اگه ورژن شما oe -a باشه باید تو games150 کپی کنید اگه Fw باشه تو Games حالا ماله من Oe ) رو تو Games 150 کپی کن و برو حالشو ببر دیگه کاری نداره
بعد از ورود به برنامه دکمه ی مربع برای انتخاب مارک ارست و مربع برای خاموش کرن روشنک کردن صدا کم زیباد و غیره است
خوش باشید
با تشکر از من (دانیال)[/quot
این برنامه رو که ریختم PSP دیگه روشن نشود با هزار زحمت دوباره درستش کردم
عرض میکنم خدمتتون.نقل قول:
فیلمو من نمیدونم چون خودمم نتونستم راش بندازم.
برای فعال کردن فلش باید فیرمویر OE داشته باشی.میری توی Recovery ، بعد توی Registry Hacks ، بعد Enable flash player یا همچین چیزی.
آخه بیسواد،بازی جاوا رو با PSP مقایسه میکنی؟؟؟؟:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
برای تبدیل سیدی PS1 من از یه برنامه ای به اسم
ZiNgA BuRgA's popstation استفاده میکنم،یه سرچ بزن پیدا میکنی.
اون فولدر ها برای اجرای homebrew هستند،یعنی بازی هایی که از اینترنت میگیری و یه فایل EBoot.pbp توشون هست.تو خود بازی ها راهنما داره.
قیمتو نمیدونم.
کانه کامپیوتر،استند بای کارایی رو که داری انجام میدی نمیپرونه.
دیگه سوالی نبود؟
ما چون تو ايران دستگاه ها رو هك مي كنيم مشكلات زيادي ممكنه براي دستگاه پيش بياد اين طبيعيه مثلا من يكي از دوستام دستگاهشو هك كرد بعد mp3 پليرش از كار افتاد !!! البته فقط ورژن هاي oe ريكاوري دارن شايد دستگاه دوستان شما Oe نيستن !نقل قول:
جاوید Recoverye پی اس پیه بعضی از دوستام بالا نمیاد. نمیدونی چرا؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
.نقل قول:
خوب من هم همون صفحه رو گفتم اما به جای اینکه نوشته ای بنويسه هيچی نمينويسه.متوجهی؟ من با این خيلی مشکل دارم. به نظرم ديشب که دکمشو کامل نگاه داشتم خاموش شد شارژش 83 % بود اما صبح 81%!!! چيکار کنم؟
راستی از اون سايت پی اس پی هک که دانلود کردم فقط يه فايل به حجم 2 مگابايت بود که هيچ جوری نميشد بازش کرد.چيکار کنم؟ راستی برنامه انتغال بين مبايل و پی اس پی هم بزاريد.
تو آخر منو مي كشي من خودم دو سه دفعه جلو چشم خودت دستگاهت رو روشن خاموش كردم !!!! بعدشم اون درصده باطري كه مي ده دقيق نيست اين يك دو بعدش طبيعيه باطري ازش كم بشه حتي اگه دستگاه خاموش باشه ! الان يه فيلم با موبايلم از پي اس پي خودم مي گيرم برات مي آپلودم ببيني!!!نقل قول:
خوب من هم همون صفحه رو گفتم اما به جای اینکه نوشته ای بنويسه هيچی نمينويسه.متوجهی؟ من با این خيلی مشکل دارم. به نظرم ديشب که دکمشو کامل نگاه داشتم خاموش شد شارژش 83 % بود اما صبح 81%!!! چيکار کنم؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
عزيز هرچه سريع تر این برنامه رو برام آپلود کن که تو سايتش ميگه Not Foundنقل قول:
باشه عزيز.زبونتو گاز بگير.نقل قول:
ببين من الان دستگاهم خاموشه روشنش مي كنم بعدش دستگاه رو مي برم تو استند باي بعد درش مي آرم از استند باي و كامل خاموشش مي كنم به چراغ پاور هم دقت كن ! در ضمن اون دفترچه راهنماي PSP هم يه نگاه بكني خيلي خوبه خيلي چيزا ازش دستگيرت مي شه انگليسي خفنم نمي خواد واسه خوندنش ساده نوشته !
موفق و پيروز باشيدکد:http://rapidshare.com/files/40545734/MOV00001.3gp
جاويد
اگه میخوای psp آرم sony رو نشون بده فقط کافیه بری تو reccovery قسمت configuration اونجا که نوشته skip sce logo رو disable کنی
سلام.طبق فيلمت جاويد جان من همون کارايی که تو کردی رو انجام دادم.اما مشکل اینجاست که اون آرم اول سونی رو دستگاه من به هيچ وجه نشون نميده.يه باز هم دستگاه رو رستور کردم اما باز هم درست نشد.مشکله ديگه اینه که وقتی دستگاه رو رشن ميکنم و دکمه r رو ميزنم وارد منوی ريکاوری نميشم.حتی اگر نگاهش دارم.کمک کنيد خيلی واجبه..
من برنامه تبديل پلی استيشن 1 رو به پی اس پی دانلود کردم.همونی که معرفی کرده بوديد.1-نميدونم چطور ازش استفاده کنم.يه راهنما بنوسيد.2-برنامه پی اس پی ایردا رو هم دانلود کردم اما نميدونم کجا بايد بريزم تاز ازش استفاده کنم راهنمايی کنيد ..
کامل باشه لطفا
منم ميخوام ورژن دستگاه هم 3.40 OE هستنقل قول:
عزيز من نميتونم وارد منوی ريکاوری بشم يعنی نميتونم بشم.کمکنقل قول:
من این پسورد چنج رو تقيير دادم اما برای روشن شدن ازم پسورد نميخواد.اگر برنامه ای هست معرفی کنيد. به بقيه سوالاتم هم کمک کنيد. هرچی دکمه آر رو نگاه ميدارم ،ميزنم،هرکاری ميکنم وارد منوی ريکاوری نميشه
دوباره سلام.بعد از کلی زحمت تونستم برم تو ريکاوری.همونطور که گفته بودين ميخواستم برم تو قسمت مربوطه که موقعی که ضربدر رو ميزنم نوشته ها پاک ميشن و همون صفحه آبی کمرنگ ميمونه و کاری جز خاموش کردن برام نميزاره چيکار کنم؟نقل قول:
منظورت از ري استو كردن psp چيه ؟ اگه آرم سوني هم نمي بيني تو ريكاوري دست بردي همون كاري كه sorenaex314 گفت انجام بدي مشكل حل مي شه و گرنه مشكل ديگه اي نمي تونه باشه . بعد تو كه تو ريكاوري نمي تونستي بري الان چجوري رفتي ؟! واسه رفتن تو منو ريكاوري وقتي دستگاه خاموشه r رو نگه داري بعد دكمه پاور رو بزني يه راست مي ره اون تو . اگه هم چيزي نديدي يعني صفحه سياه بود دكمه هست كه روشنايي صفحه رو كم زياد مي كنه اونو بزني صفحه رو مي بيني !نقل قول:
سلام.طبق فيلمت جاويد جان من همون کارايی که تو کردی رو انجام دادم.اما مشکل اینجاست که اون آرم اول سونی رو دستگاه من به هيچ وجه نشون نميده.يه باز هم دستگاه رو رستور کردم اما باز هم درست نشد.مشکله ديگه اینه که وقتی دستگاه رو رشن ميکنم و دکمه r رو ميزنم وارد منوی ريکاوری نميشم.حتی اگر نگاهش دارم.کمک کنيد خيلی واجبه..
من برنامه تبديل پلی استيشن 1 رو به پی اس پی دانلود کردم.همونی که معرفی کرده بوديد.1-نميدونم چطور ازش استفاده کنم.يه راهنما بنوسيد.2-برنامه پی اس پی ایردا رو هم دانلود کردم اما نميدونم کجا بايد بريزم تاز ازش استفاده کنم راهنمايی کنيد ..
کامل باشه لطفا
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام خدمت دوستان عزیز من امروز حال و حوصله نقل قول کردن ندارم فقط همین جوری به سوالاتتون جواب میدم
1.فایلهای mp3 ویا تصویریی که میگید دستگاه نمیخونه من امتحان کردم این مشکل بیشتر درمواقعی رخمیدهد که مموری شما تقلبی باشد(من این کاررا روی چندین مموری غیر اصل ومموری اصلی که روی خودpsp بود امتحان کردم)واحتمال89درصدمشکل ازمموری هست .
2.برای اینکه از شر اوتو استارت شدن یوام دی هم راحت بشید در قسمت به قسمت زیر بروید و umd auto-startرا off کنید
Settings_System Settings_UMD Auto-Start off
ودر اخرهم لطفا یکه به سوال من جواب بده لطفا برنامه11531_pspirshell30 و12932_PspIrDA_0.0.2 را درکجای مموری کپی کنم ورژن دستگاه من3.10oe هست .
لطفا یه برنامه خوب برای به کارانداختن پیکسلهای ازکار افتاده معرفی کنید وطریقه ریختن اون روی پی اس پی رو بگید ممنون.
سلام.اول که به منوی ريکاوری اصلا دست نزدم خودش همينطوری شد.منظور از رستور کردن اینه که وقتی ميری تو سيستم ستينگ يه جا نوشته Restore to defult setting من اونو زدم.نقل قول:
.
برای این نميتونستم برم تو ريکاوری چون بعد از روشن شدن دکمه رو ميزدم.حالا هم تو ريکاوری ميرم اما تو قستمت Configuration نميتونم برم.يعنی موقعی که ضربدر رو ميزنم نميره و قفل ميکنه تا دستگاه رو خاموش روشن کنم.
عزيزان من هم خيلی مشکل سر استفاده از برنامه ها رو دارم.نميدونم کجا بريزم.اون برنامه بين مبايل و پی اس پی هم ميخوام کسی ميتونه آپلود کنه؟
البته اگر ميشه طرز کار استفاده از این برنامه هارو هم بگيد.مثلا برای استفاده از برنامه ای که پلی 1 رو به پی اس پی تبديل ميکنه خيلی مشکل دارم و بعد تبديل هم نميدونم کدوم فايل رو بريزم.
اول مشکلتو با ریکاوری حل کن چون احتمال میدم فریمورت بد هک شده یا درست ریخته نشده واسه همینه تو ریکاوری هنگ میکنه.
سلام به همه..... چند تاسوال دارم......1_من وقتی یهumdداخل دستگاه میزارم یا کلید homeرو میزنم صفحه دستگاه خاموش میشه و باید کلیدpowerرو پایین بالاکنم تا صفحه روشن بشه.در ضمن دستگاه من umdرو نمیخونه کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟؟
2_اگه یه psp کرک نشده داشته باشیم و frimwareکرک شده بریزم داخلش بازی ها ی کپی رو میاره؟؟؟
ای خدا.من الان مشهدم .پی اس پی مو هم از تهران گرفتم.همونجا همچيشو امتهان کرديم جز ريکاوری.خوب چيکار کنم.تو همه قسمت های ريکاوری ميره مثل رجيستری هک اما این يکی رو نميره.حالا اگر مشکلی ایجاد نکنه اشکال نداره.نقل قول:
اگر ميشه بقيه سوالاتم رو حل کنيد
راستی ميخوام مموری بخرم 2 گيگ.طرف ميگه استيک ميخوای يا MagiGate؟ ميدونم که اصل هستن اما این دو نوع رو چيکار کنم؟کدوم يکی؟ همشون هم های اسپيد هستن.من که فعلا گفتم يه استيک 2 گيگ بياره.اما چيکار کنم؟
اسم این برنامه که باهاش pdf میبینن چیه ؟
طریقه استفاد و نصبش رو هم لطف کنید بگید
آیا برای گوشی نصبش خطری ایجاد میکنه یا نه ؟
من چند جا خوندم که sandisk بهترهنقل قول: