ژنر ال های ایر ان:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یک ز حمت بکش مپ های که راه دریای داشته باشند درست کن چو ن مد ایر ا ن نیر وی در یایی داره و در بازی ژنر ال مپ دریایی خیلی کمه و همچنین مپ سه نفر ه خیلی کمه اگه ممکنه و وقتشو داری ز حمتشو بکش ....نقل قول:
باشه فقط یه چیزنقل قول:
من الان تو سایت عضو شدم. فایلم هم آپلود کردم.
حالا بگو چه جوری برای شما بفرستم.
خیلی ممنون.
ترتیب او مپ ها رو هم میدم گفتی راه دریای داشته باشه دیگه اره ؟
:10::40:
ویراش ساعت 2:20
این هم از این مپ .حساب کنید چند دقیقه شد.
البته باید بگی چه جوری بزارم برای دانلود.
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید. یه پیشنهاد داشتم به جای این سرهنگ 2 میتونید سرلشکر صالحی فرمانده ارتش یا سرلشکر فیروز آبادی فرمانده کل نیروهای مسلح رو بزارید که واقعی تر هم باشه.
چيز خيليباحاليه فقط ارتش ها خيلي قوي نميشن؟نقل قول:
راستي اينو گفتي ياد چيزي افتادم من كه تو گيم نت بازي ميكنم بعضي وقت ها ياد اين مييفتم كه اگر بشه من بتونم از رفيقم كه توي تيم منه كمك بگيرم چبز خوبي ميشه مثلا ازش تانك بگيرم ميشه اين قابليت را اضافه كرد؟
براي چي عكس ژنرال ارتش ايران رئيس سپاه باشه؟ عكس نگذاري كه بهترهنقل قول:
چی بگم والا! در این مورد حرفی ندارم. چون انتظار دیگه ای داشتم. به هر حال شما باعث و بانی کار بودید و طبیعتا اونی رو که بیشتر علاقه دارید رو قرار میدیننقل قول:
ببخشي كسي بين شما هست كه منو راهنمايي كنه...
من يه دي وي دي جنرال 1. 2 .3 دارم كه 1 و دوش وقتي اجراشون ميكنم (فقط 1 و 2 اينجورن)بعد از چند ثانيه همه چيزمون منفجر ميشه.......................................... .........
كسي نميدونه چرا اينجوري ميشه و را حلش چيه؟
ممنون
احتمالا یه فایل پچ توشه که ناقص نصب میشه.نقل قول:
ایرانین دیگه !حتما خواستن یه خورده فرق کنه یه پچ زاغارت ریختن روش.یا اومدن چند تا از فایل هاش رو حذف کردن.
اینقدر عقلشون نرسیده بیان از راه قانونیش اینکار رو بکنن. فقط به فکر پولن.:18::41:
ببخشید آقا منصوری میتونید یه هلیکوپتر جدید جای هلیکوپتر آمریکا بزارید . اینهمه هلیکوپتر هست.
MI_24
آپاچی یا همان شکارچی معروف
کبرایه خودمون.البته ویرایش شده.
اوسپری.اینو اگه به جای اون شونوک های دو موتوره بزاری بهتره.
تازه من چند تا نمونه یه کوچیک گذاشتم سراغ بگیرید زیادند
این هم دوتا مپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Center oil
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Rivers
[URL=http://ali121314.persiangig.com/document/Rivers/rivers.map]
هر دوتا لینکی که با هم هستند رو دانلود کنید بعد جفتشونو تو یه فولدر به اسم های که گذاشتم بریزید. بعد فولدر رو توی
my documents/Command and Conquer Generals Zero Hour Data/Maps
کپی کنید. :20:
دومی همون مپیه که عکسشو گذاشتم.:31:
از راهنمایی همگی ممنون.:46::46:
:5::27::27::40:
نقل قول:نقل قول:
د و ستان اینها فقط انتخلاب من بو د من اطلا عات نظا میم زیاد قوی نیست از کسی هم خو شم نمی اد عضو هیچ گروه و دسته ای هم نیستم اگه پیشنهاادی دارید خو شحال می شم استفا ده کنم ...
این زنر ال ها عکسشو ن فقط یکجا بیشتر نیست چو ن تو قسمت ایر ان پر چم ایر ان هست نه عکس ژنر ال ها
درمورد او ن مو ضوع هم اتحا د ها منصر ف شدم فقط ار تش سو ریه رو وقتی می سازید در سا ختمان پو ل سازی به شما به جای ور کر یک بلدوزر ایر انی می ده که با هاش می تو نید ار تش ایر ان رو هم داشته باشید اگه خو شتو ن او مد و بعد بازی کر دن راضی بو دید در ار تش های دیگه هم و یا ار تش های ضعیف این کار رو با یک پک کو چیک بر اتو ن اصلا ح می کنم (یعنی میشه دلبخو اهی )
راستی اگه کسی می تو نه نمو نه های کا ملی از تا نکهای ایر ان رو با عکس بذاره ممنو ن می شم می خو ام ببینم اشتباه نکر ده باشم ....
اگه ژنر ال های بر ای ایر ان و حزب الله و سو ریه هم دارید عکسشو ن و اسمشو ن رو بذارید متشکرم
علی آقا تما م این هیلکو پتر ها هستند تما م هلی کو پتر های امر یکا هم عوض شدند و هم هو اپیما هاشو ن حتی سعی کردم گر افیکشو ن بسیار بهتر از خو د بازی بشهنقل قول:
سر باز ها هم گر افیکشو ن نز دیک به 50% بهتر شده و همشو ن عوض شدند
بابت نقشه هم متشکر م ولی می خو استم بگم اگه ممکنه یک چند تایی بساز که دریا هم داشته باشند مثلا
جزیره ای باشند سه نفر ه 4 نفر ه 2 نفر ه بعد همه رو خودت مر تب کن و بر یز تو یک پوشه و همه رو زیپ کن بعد آپلو د کن او نجوری بهتر ه
حتی بر ای را حتی کارت می تو نی از نقشه های و اقعی کمک بگیر ی...
در هر حال به خاطر زحمتی که کشیدی متشکرم ...
در مورد عکس ژنرال ها. ببین عکس ژنرال های بقیه کشورها توی بازی تصاویر واقعی نیست. در واقع یک تصویر ساختگیه. به نظرم باید برای ایران هم همین اتفاق بیفته. ولی خوب باید ساخته بشه. یعنی یک سرلشکر ایرانی با لباس ارتش. در واقع اونها نقاشیه اینم باید نقاشی باشه. حالا چه جوری میشه روی اون فکر کرد.نقل قول:
د و ستان اینها فقط انتخلاب من بو د من اطلا عات نظا میم زیاد قوی نیست از کسی هم خو شم نمی اد عضو هیچ گروه و دسته ای هم نیستم اگه پیشنهاادی دارید خو شحال می شم استفا ده کنم ...
این زنر ال ها عکسشو ن فقط یکجا بیشتر نیست چو ن تو قسمت ایر ان پر چم ایر ان هست نه عکس ژنر ال ها
اما تانک هایی که در ارتش ایران هستند. این تانک روسی T-72s هست که ظاهرا با امتیاز روس ها در ایران تولید. از تانک هایی که نمونه های قدیمی ترش در دوران جنگ زدنشون با RPG بسیار سخت بود چون تانک بسیار پیشرفته و قوی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم T-72 s در یک مانور:
تانک دیگر ایران که ارتقا یافته T-72 z هست تانک معروف سفیر 74
سفیر 74 در یک مانور
اینم تانک معروف به مبارز که در واقع ارتقا یافته چیفتن انگلیسی است:
و اما تانک معروف ذوالفقار که البته خیلی از کارشناسان میگن هنوز در مراحل آزمایشیه. آخرین ورژن اون ذوالفقار 3 هست. اینم عکسش:
البته جالب بدونید برخلاف دو تانک قبلی ذوالفقار کاملا برگرفته از تانک معروف آمریکایی M-1 است. به تصویر پایین که یک M-1 آمریکایی است دقت کنید:
نکته قابل توجه اینکه تانک های سری T-72 عراق در جنگ اول خلیج فارس در مقابل M-1 های آمریکایی هیچ حرفی برای گفتن نداشتند. احتمالا برای همین که مثل ذوالفقار 1 و 2 برجک اون از نوع روسی نیست.
در ضمن گفته میشه ایران T-90 هم داره که خوب تائید نشده یعنی من جایی عکسش رو ندیدم.
اصولا یکی از مشکلات نظامی ما اینه که معلوم نیست تکنولوژی شرقی هستیم یا غربی. بگذریم...
آقای منصوری عزیز. اطلاعات نظامی ما بدک نیست. اگه باز هم سوالی بود ما در خدمتیم. امیدوارم مفید بوده باشه.
راستی نظرت درباره این چیه:
توپ ضدتانک 106 میلیمتری که شدیدا کاربرد داره.
عزیزان این هم یه گلچین از مپ های آبکی.
هرکی میخواد دانلود کنه قابل توجه آقای منصوری
ten best maps for the best friend and the best topic
عزیزان این هم همون مپ Rivers هستش که تو لینک قبلی خراب بود این رو دانلود کنید درست شده.
يني هيچ راهي براي درست كردنش نيست؟
البته هيچ پچي همروش نصب نيست.فكر نكنم چيزي همحذف كرده باشن......
البته من يه جنرالز 1 سالم همدارم...
ازاونجايي كه جنرالز 2 فايلهاي 1 رو كپي ميكنه...نميشه بايكي كه دارم 2 رو هم درست كنم؟
زمان جنگ 8 ساله 2 تانک آمریکایی M60 و انگلیسی چیفتن تانک های اصلی ما بودند. البته تعداد چیفتن ها بیشتر بود.
این نمونه ای M60
اینم شمای از چیفتن های ایران:
نتیجه آخر: در ارتش ایران تانک T-72s الان بیشترین تعداد رو دارید و طبق آمارهای غیر رسمی بالغ بر 1500 تانک تا سال 2005 بود. از تعداد ذوالفقار و سفیر اطلاعی در دست نیست. M-60 ها و چیفتن های بهینه شده هم باید بین 150 تا 200 عدد باشند. البته تعدادی هم تانک T-62 و T-54 هم هست خوب تعدادشون قابل توجه نیست.
ببین برای من هم دیروز همین مشکل پیش اومد.فقط هم به خاطر پچ بود .وقتی پچ رو میریختم تو بازی خود به خود میترکیدم.بعد اومدم قبل از اینکه پچ کنم یه کپی گرفتم بعد دوسه بار فایل اصلی رو کپی کردم تا درست شد.نقل قول:
در صورتی که در همون زمان جنرال اصلیم سالم بود. خب امتحانی یه بازی جنرال دو و یک رو بگیر با یه شرکت دیگه و جدا از هم ببین دوباره همین اتفاق می افته یا نه.
البته الان هم که جنرال گیر نمیاد!!!!!!!:20::20:
سلامنقل قول:
این مشکلو منم داشتم تا اینکه پچ آنلاینو نصب کردم
از اینجا می تونی دانلودش کنی
تانک USA خیلی تخیلیه اون دور بورد چینی هم خیلی باحاله تانکشم خوبه ولی هر کار کردم تانک GLA رو نتونستم بسازمکد:http://www.softwarepatch.com/games/candczerodl-security.html
د وبار ه نصب کن در ست میشه این خطا عمو ما در هنگام نصب رخ می ده بر ای من بار ها اتفا ق افتا ده ولی با نصب دو باره مشکل حل شد ه :11:نقل قول:
دستت درد نکنه از شما بسیار تشکر می کنمنقل قول:
اقای منصوری کارت واقعا علیه . حاله هرچی خارجیه گرفتی . راستی اگه فایلت یک گیگ هست میتونی zip کنی که شاید بشه 800 مگ . اگه کاری فتوشاپی داری به خودم بده برات درست کنم . میشه یه تاریخی برای انتشار پکت بدی .ممنون.
آخر نگفتي اين اطلاعات را از كجا داري؟از صحبتات به نظر ميياي كه ارتشي باشيد آخه ميدوني چيه پدر من كه افسر توپخانه ي ارتشه اين اطلاعات را دارهنقل قول:
امروزه با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی وبوجود آمدن شبکه جهانی اینترنت به دست آوردن همچین اطلاعاتی نباید خیلی مشکل باشه .به وسیله ی اینترنت حتی یک غیر نظامی هم میتونه از اطلاعات نظامی سر در بیاره .نقل قول:
پس لطفا دیگه اینقدر از این سوال ها نپرس.
خیلی ممنون.:40:
آره حرف تو درسته ولي مشكل اينه كه بيشتر اون هايي كه شغلشون مربوط به اين مسائل ميشه به اين مطلاب علاقع دارند براي همين زياد كسي نميره دنبال اين چيزهانقل قول:
یکی بگه چه جوری این پیغام رو حذف کنم
ببخشید آقا منصوری اون صحنه ای که پس زمینه ی منو هست رو هک کردید.؟
هی داره نشون میده که GLA ها بی عرضه هستند .
لطفا یه چیزی بزار که کلشونو بخوابونه .یه چیز کلاس بالا.
چون هر دفعه این صحنه رو میبینم خیلی حرصم میگیره.لطفا جای GLA رو با USA عوض کنید.
:13::13::21::21:
اطلاعات كه تو اينترنت فراوون هست ولي علاقه خودم از وقتي تو سربازي بودم. فكر كنم جزو معدود آدمايي بودم كه با كله رفتم سربازي بعدش دانشگاه! نيروي زميني ارتش البته بماند كه پدرمون هم درومد ;-)نقل قول:
در قسمت سرآغاز انجمن بپرسنقل قول:
خيلي از كمك همتون ممنون......................دارم پچه رو دانلود ميكنم.............راستي با نصب دوباره هم درست نميشه :41::41::41:...اخه من تا حالا 3 بار نصبش كردم همش همينجوري بوده....:41::41::31::31:
:19::19::19:راستي نگفتيد ......من يه جنرال 1 سالم دارم ....از اونجايي كه ديگه جنرالز 2 گير نمياد نميشه با همون 1 كه سالمه و دارم درستش كنم:10::11::5::41::46::31:
راستي علي121314 مپ هات همش ايرور ميداد.....راستي اون پچه هم كه گذاشته بوديد(1-اموزش نصبش و اينكه كجا بريزيمش رو بذاريد )2 -من با اطلاعات خودم نصبش كردم..موقع اجراي جنرال1 ايرور ميده و بازي نمياد:41::41::41:
مشكل چيه؟:10::10::19::13::41::31:راستي لطفا اين پچه(ايران )رو يكمزودتر اماده كنيد:31::31::31::31::31:
راستي دربارهي تغيير اون مپه كه امريكا جي ال ا رو ميزنه ...تو صفحهي اول اموزش عوض كردنشو اقا محسن گفته...:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10 ::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:: 10::10:
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11:
سلا منقل قول:
از ابر از محبتت بسیار متشکرم
درمورد فتو شاپ تما م کار ها شو تقر یبا کردم البته با نرم افز ار های مشا به البته دسپاه شکسته ..
در مورد تار یخ انتشار پک هم چو ن نمی خوام بد قو لی بشه فعلا هیچی نمی گم ولی انشا ئالله سعی می کنم هر چه زو دتر بشه ...شاید 20 روز آینده
من سا عتهای زیادی روی این پک کار کردم ولی شاید باورتو ن نشه روزی 16-17 سا عت هم بو ده و نز دیک به 600-700ساعت کار بر ده..........
د و ست من او ن اسمش شل مپه :46:او ن رو هم عوض کردم ا کار جالبیه ....:20:نقل قول:
امروز هم کار دمو رو تما م کردم یک چیزی تو مایه های دموی پک :reborn the rise to power شده این کار واقعا سخت و وقت گیر بو د الان چندین روز در رگیر این هستم
الا ن فقط کار های غلط گیری و خورده کاری ها مونده دارم بعضی اصلا حات رو انجا م می دم .......
بله شما درست میگی من هم زمانی که gta رو هک میکردم ساعت های زیادی روش وقت میزاشتم . درک میکنم خیلی کار سختیه ولی اینجور که معلومه خیلی خوب پیش رفتی.اگه کمکی از دستم بر میاد حتما بگو من فتوشاپ و 3d max البته در حد ویرایش های کوچیک بلدم. موفق باشی.نقل قول:
من سا عتهای زیادی روی این پک کار کردم ولی شاید باورتو ن نشه روزی 16-17 سا عت هم بو ده و نز دیک به 600-700ساعت کار بر ده..........
فهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههميدم.....فهميدم مشكلش چيه........جنرالز 2 رو ميگم......تا اونجا كه من فهميدم مشكلش بايد تو فايل هاي زير باشه.....يكي كه جنرالز 2 داره برام زيپ كنه بعد اپلود كنه.ممنون...
________________________game.dat____________Genera ls.dat_________generals.lcf___________langdata.dat _________patchget.dat_______________
اين ها بايد مشكل داشته باشن..........البته اوناييش كه تو فولدر جنرالز 2 هستن.....فكر كنم 4 تاشون باشن...........
يكي زود اين فايل ها رو برام ...1-كپي كنه تو يه فولدر...2-فولدره رو زيپ كنه....3-برام اپلودش كنه(فايل زيپه رو)...................
راستي اگه كمكي هم از دست من بر مياد بگيد...اخه من 80 درصد روز رو بيكارم...................................... ...
سلام این هم اون فایل هایی که می خواستینقل قول:
سرور پرشین گیگ:ببخشید آقامنصوری میتونید دمو شو برای دانلود بزاری ممنون.کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ali121314.persiangig.com/document/Generals.rar
ببخشيد ولي مثل اينكه من اشتباه كردم.......................................... .................................................. ....
اگه ممكنه تمام فايل هاي .dll رو هم برام زيپ كن و بذار ......خييييييييييييييييييييي ليييييييييييييييييي ممنون.
راستي فايل.exe روهم بذار.ممنون
اگه کسی میخواد بدون گذاشتن cd در دستگاه بازی کنه به من بگه .
نقل قول:چشم این هم فایل هایی که میخواستید.نقل قول:
.
این هم فایل exeش
ببخشد آقای Hshak2006 من میخوام .
در ضمن من الان با Alchol 120% ایمیج گرفتم و بدون CD بازی میکنم .راه دیگه ای هم
هست !!!!!!!!!
آقا منصوری یه پیشنهاد
بیا کاری کن که وقتی دور یونیت ها خط میکشیم تعداد اون ها رو بنویسه
با تشکر
سلام:
من امروز رفتم اين بازي رو خريدم ولي نميدونم نسخه چند هست.
از كجا بايد بفهمم نسخه چند هست؟
اين پك ايراني كه داره اقاي ufo-alien ميسازه روي كدوم نسخه نصب ميشه؟
كسي ميتونه بگه اين بازي رو از كجا ميتونم همه نسخه هاشو دانلود كنم؟
باتشكر
بله یه راه خیلی راحت . شما به option برو ببین ورژنت چنده . من فقط برای جنرال 2 رو بلدم ها برای 1 بلد نیستم . ورژن جنرال 2 رو بده اگه پکی هم روش نصبه اشکالی نداره.نقل قول:
ببخشد آقای Hshak2006 من میخوام .
در ضمن من الان با Alchol 120% ایمیج گرفتم و بدون CD بازی میکنم .راه دیگه ای هم
هست !!!!!!!!!
نرم افزاری جهت اجرای بازی های کامپیوتری بدون داشتن سی دی بازی GameJackal Pro 3.0.0.6
نرم افزاری جهت اجرای بازی های کامپیوتری بدون داشتن سی دی
در دنياي بازي بعضي از بازي ها هستند كه پس از نصب براي اجرا نياز به CD مربوطه بازي دارند كه بايد سي دي بازي را در سي دي رام قرار داده و بازي كنيد.
عده اي با استفاده از نرم افزارهاي ايجاد درايو مجازي اين مشكل را حل كرده اند ولي اين نرم افزار بدون نياز به ايجاد درايو مجازي و ايميج برداري از سي دي بازي اين كار را انجام مي دهد. نرم افزار Game Jackal کاری از گروه نرم افزاری Slysoft یا همان گروه معروف تولید کننده Clone CD که اکثرا همه با این نرم افزار رایت آشنایی دارند می باشد.
از قابلیت های شاخص این نرم افزار استفاده آسان از آن و نیاز نداشتن به سی دی بازی است. در ورژن ارائه شده تمام گیم های روز که نیاز به سی دی بازی دارند اضافه شده است و این امکان فراهم شده که کاربر با استفاده از ایجاد یک پروفایل برای گیم مورد نظر و ایجاد آیکون جدید با استفاده از این نرم افزار بتوانند بدون نیاز به قرار دادن سی دی در سی دی رام بازی مورد نظر خود را اجرا کنند.
از افتخارات این نرم افزار تک بودن آن است بدین معنی که در بازار نرم افزار همتا ندارد و تنها نرم افزاری است که قادر است این کار را انجام بدهد.
کد:http://dl.kamyabonline.com/download/program/GameJackal%20Pro%203.0.0.6.exe
تذکر :
پسورد فایل :کد:www.kamyabonline.com
================================================== =============================
نقل قول:
سلا م
شما باید هم سی دی بازی-: 1-Command & Conquer General
و هم باید سی دی بازی :2-Command & Conquer Generals Zero Hour
داشته باشی و نصب کنی اول 1 بعد دو را نصب کن بعد پکهای رو که می خوای جداگانه نصب کن مثلا پک ایر ان
پک سا خت ایر ان روی :Command & Conquer Generals Zero Hour نصب میشه
دو ستدار همه شما منصوری