[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NFL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:اقا من اين تم هارو ميخوام اسمشون رو نميدونم مگه من گزاشتم كه اسمشون رو بدونم يه كاري بكنين ديگه:46:نقل قول:
azizan kheili lotf mikonid age be jaie in temhaie kesel konande yeseri theme flash(flash them bezarin.
سلام
راستش ما اين تم ها را نصب نمي كنيم كه ببينيم فلش هستند و آيا واقعا زيبا هستند يا خير
سلام دوستان.
شاید تابحال تم های ویندوز زیاد دیده باشید. من خیلی دنبال یه تم ویندوز خوب گشتم. متاسفانه هیچ تمی پیدا نکردم که ویندوز رو به زیبایی به تصویر کشیده باشه. بهترین چیزی که تونستم پیدا کنم Windows XP super real بود. منتها بازم مشکلات خاص خودش رو داشت.
در نهایت تصمیم گرفتم که یه تم ویندوز بسازم. تمی که از هر لحاظ خوب باشه. نمی دونم که تا چه حد در این کار موفق بودم ولی خودم راضی بودم.
بعد از اتمام این کار (که خیلی هم روش کار کردم تا بی نقص باشه) گفتم برای دوستان هم بزارم که بتونن استفاده کنن.
رعایت کپی رایت نشانه شخصیت شماست!!
تبریک میگم آقا دستت درد نکنه دارم دانلود می کنم
داری دانلود می کنی؟ :18: چی رو؟نقل قول:
من که اصلاً یادم رفته لینک دانلود رو بزارم!!! :31:
لینک دانلود تم من:
SilverXP for Sony Ericsson w810i
لینک دانلود:
رعایت کپی رایت نشانه شخصیت شماست!! :46:
دستت درد نكنه E2 جان ابروي انجمن رو بردي
من تستش كردم خيلي خيلي نازه الان هم ازش استفاده ميكنمنقل قول:
دستت درد نكنه . بفرست مسابقات جهاني:10:
آقا اجازه هست ما هم بذاريم؟
:5:
شوخی بود دیگه زیاد جدی نگیرید :31: من تشکر کردم و گفتم دارم دانلود می کنم نگفتم چی دارم دانلود می کنم ها!!!:19: (نکته انحرافیش همین بود) موفق باشیدنقل قول:
شما سرور مایی بفرما به روی چشم چه بدی داره مهم اینه کا تاپیک پیشرفت کنه و سر حال باشه
شما به بزرگی خودت ببخش دوم تاپیک که بخاد با این چیزا آبروش بره که دیگه باید تاپیک رو ریخت تو آشغالی(شوخی) تازه من بالا گفتم که نکته انحرافی داشته من که نگفتم چی دارم دانلود می کنم گفتم مرسی دارم دانلود می کنم یعنی تشکر کردم و خبر دادم به صورت غیر مستقیم که من دارم دانلود می کنم
مسابقات جهانی؟؟نقل قول:
کجا؟ چطوری؟
با سلام به تمامی دوستان شرمنده که یه مدت نتونستن مطلبی بفرستم به خاطر امتحانات هست از امروز دیگه نمی ریم مدرسه و از شنبه 29 امتحاناتم شروع میشه و تا 24 خرداد ادامه داره ممکنه که دراین زمان , کمتر به P30World سر بزنم به بزرگواری خودتون ببخشید راستی برام دعا هم بکنید چون باید سال دیگه تعیین رشته کنم