خواهش میکنم :10:
نصب کردی؟
Printable View
خواهش میکنم :10:
نصب کردی؟
ممنون.باشه من دنبالش میگردم.من در این حد نیستم که بخوام چیزی یاد بدم اما اگه چیزی فهمیدم اگه دوست داشته باشید به شما هم میگم.پس من کپسول صداي k800 رو نگاه میکنم اگه شد عکسش هم میگیرم و میزارم.نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
جديد ترين اخبار درباره ي کپسول صدا هاي سازگار با هم(1)
جديد ترين اخبار درباره ي کپسول صدا هاي سازگار با هم(2)
این 2 تا برای من باز نشد.شاید مشکل از من باشه اما باز نشد.
تشکر.
بله نصب کردم.خیلی قشنگه.ممنون.:11:نقل قول:
خوش به حالتون:13:من تو نصب منو گیر کردم...بهتر بگم...منو واسه 810 هنوز پیدا نکردم.....نقل قول:
یه جای کار رو نمی فهمم...منو هایی که شما نصب کردین داخلش عکس هایی با پسوند png و یکی هم اسمش منو هست...اما اونی که من از تاپیک منو گرفتم... پسوند swf داره...
منم تا حالا هر کاری کرده بودم جز منو نصب کردن..که الان هنگ کردم اساسی:41:
دنبالش بودم که..........نقل قول:
نه متاسفانه این امکان وجود نداره:19:
سلام مصطفی جان من چندروزی نت نیومدم ولی الان که اومدم دیدم ترکوندی.از اول بحث Setool2lit رو نخوندم.فقط گذری عبور کردم ببینم چه مطالبی داره.باید چیز جالبی باشه.
ولی در مورد سوالات تو منوها باید اول بپرسم که یعنی خودت تا حالا اصلا منو تو گوشیت نریختی؟
ببین ما 2جور منو داریم:
1:با پسوند thm که همون فایلهای png توشه.
2:با پسوند swf که منو فلش هست و فقط منوی اصلیه گوشیو عوض میکنه.
البته اینا مقدماتیه و قبل از بحث Setool هست.شاید منظور شما چیز دیگه ای باشه چون فکر نمیکنم شما با این همه اطلاعات اینارو ندونی.ولی درکل اگه در زمینه منو چیزی خواستی در خدمتم.منو بحث های دیگه ای هم داره ولی من مطمئن نیستم که ندونی.
به هر حال اگه تو این زمینه مشکلی داشتی درخدمتم.
سلامنقل قول:
دستت درد نکنه در مورد منو هم بگم می تونی هر منویی رو گوسیت بریزی ماله k750 . w800 ولی ماله k800 نمی شه گوشی که به اندازه w810 بخوره
یه پیغام خصوصی برات گذاشتم اگه میشه جواب بده
به به چه عجب راه گم کردی؟:46:نه والله تا الان منو عوض نکردم به تم ها همیشه کفایت میکردم...اگه بازم چیزی می دونی بگو....اگه تکراری هم باشه اشکالی نداره....دستتم درد نکنه:10:نقل قول:
بله می دونستم...اما بازم از این که یاداور شدی ممنون...پمیا خصوصی؟من چیزی نمی بینم..نرسیده...دوباره بفرستشنقل قول:
اما خوب بریم سراغ مشکل من در ریختن منو
یه فایل زیپ منوگرفتم داخلش چند تا فایل بود....حدود12تا فایل gif داره یک فایل menu.ml هم داره.....همگی این فایل ها رو تو پوشه ی منو تو مسیری که همگی میدونیم کپی کردم
بعد کنار این فایلها یه پوشه هم بود بنام layout_revove_scrollbars که داخلش یک فایل layout.xml هست
نمی دونم چقدر از کاراییش اطلاع دارین..اما از اسمشم معلومه که این فایل اسکرولبار رو حذف میکنه تا تصاویر منو فول اسکرین بشن....
مسیری هم که باید کپی بشه رو هم میدونیم:tpa/system/layout
می بینید که همه کارها رو کردم اما بازم نشده....فکر میکنید کجای کار اشتباهه؟هر کی هر نظری داره بگه
اها اینم لوگ اخرش:
writing package...
directory:tpa/preset/system/menu
thumbs.db
avenue_rotatory.thm
icon1.selected.gif
icon2_selected.gif
icon3.selected.gif
.
.
.
.
icon12.selected.gif
menu.ml
directory:tpa/system/layout
layout.xml
phone detached.
elapsed 103 secs
حالا فکر میکنید کجای کار اشتباه بوده؟:19::41:
عید همگی مبارک:11:
شاد باشید:20:
اقا برای تغییر ایکون انتن و باتری هم یه چیزی بزارید.
سلام
دوستان من گوشیم بعد اینکه فلش کردم همچین Errori داد که تا حالا که 5 دفعه فلش کردم نداده بود
ارروری که میگه confirmation همچین چیزیزی که نمی زاره سیمکارت تو شبکه کار کنه
ّبخشید که نتونستم ارور رو کامل بنویسم چون الان گوشیم روشن نمی شه
عجب برنامه ی توپیه این Setool . خیلی سرعتش بالاست.
بچه ها من پچ without SIM_card_w810_r4ea031.vkp و move_flash_menu_to_card_flash_menu_w810_r4ea031.vk p ریختم ولی کار نمیکنه.کسی میتونه مشکل از کجاست؟قلق خاصی داره؟کسی این دوتا پچ رو امتحان کرده ببینه کار میکنه یا نه؟
درضمن من پچهای دیگه رو ریختم کار میکرد ولی این دوتا کار نمیکرد.
پچ براي تغيير رنگ باطري(مشكي، آبي، ارغواني، نارنجي و قرمز)نقل قول:
پچ براي تغيير رنگ آنتن به رنگهاي آبي، ارغواني، قرمز و سبزکد:http://www.4shared.com/file/21372292/175de682/battery_of_the_colour_pack_v2_w810_r4ea031.html
هر 2تاشم مخصوص r4ea031 هست.اینو یکی از بچه ها آپ کرد من فقط لینکشو داشتم اینجا گذاشتم.از دوستان عذر میخوام چون نمیدونم کی آپ کرده بود.کد:http://www.4shared.com/file/21574590/f2e2dea/siagnal_indicator-r4ea031.html
چاکرتم مصطفی جان تو امتحانات دانشگاه بودم وقت نمیکردم سر بزنم.:10:نقل قول:
گل پسر تو برای ریختن منو این کارو کردی؟این چه کاری بود کردی؟:18:این کار برای عوض کردن اسکین واکمنه نه منو(البته تقریبا).
این منویی که تو ریختی احتمالا با پسوند thm بود خودت اکسترکت کردی بعد محتویاتش رو ... درسته؟این فایلها روحالت عادی یعنی با همون پسوند thm میریزن تو پوشه تم مثل ریختن آهنگ تو گوشی میمونه.
اگه منوی گوشی رو میخوای عوض کنی بگو بهت منوی فلش بدم.باید منوی فلش بریزی تو گوشیت نه اینکه منوی thm رو بریزی!
بعد از اینکه منوی فلش ریختی اون وقت باید تو اون فایل با پسوند XML رو ویرایش کنی تا بتونی منوی فلشت رو استفاده کنی.منظورم layout نیستا منظورم اون فایلیه که بعد از اکسترکت فایل thm بدست میاد.
میخوای چیکار کنی؟دقیقا بهم بگو تا بهت بگم!
عید همهی برو بچه های کلوپ مبارک!:11:
گوشیه من k800 هست ولی فک کنم اینا برای w810هستند.نقل قول:
کدوم یکی از این اکوستیکها بهتره؟
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []
یکی لطف کنه مسیر درایور دوربین رو بزاره؟
خیلی تاثیر داره؟
ببخشید خیلی سریع فقط جواب سوال اخرت و بدم تا اکانتم تموم نشده:نقل قول:
ifs/settings/camera
توی صفحهی فکر کنم 48 باشه اموزشی که گفتم مثالم اصلا همین درایور دوربین بود...بگذریم..تا فردا
درسته منم without SIM_card_w810_r4ea031.vkp رو تست کردم...وقتی بدون سیم کارت Start Phone رو زدم صفحه سفید موند ....ولی Music Only رو که زدم گوشی بدون سیم رفت تو حالتی که گوشیو با سیم روشن میکنی....باید music only رو بزنی ....نقل قول:
در واقع با این پچ انگار به جای Music Only نوشته Flight Mode...:10:
نقل قول:
اون فایل thm رو نباید بریزی...اون فقط یه تم هستش که به این ICon ها میخوره از نظر ظاهر.... میخواد Icon های منوی خود گوشیرو(نه فلش) تغییر بده که باید Icon ها رو به همراه Menu.ml ریخت تو مسیر زیر:
tpa/preset/system/menu
پچ تغییر دهنده ایکون ها مثلا توی file manger وجود داره؟
جواب سوال قبلی هم بدید.
شیوه نصب فونت هم بگید.
دمت گرم ميرم امتحان کنمنقل قول:
درسته منم without SIM_card_w810_r4ea031.vkp رو تست کردم...وقتی بدون سیم کارت Start Phone رو زدم صفحه سفید موند ....ولی Music Only رو که زدم گوشی بدون سیم رفت تو حالتی که گوشیو با سیم روشن میکنی....باید music only رو بزنی ....
در واقع با این پچ انگار به جای Music Only نوشته Flight Mode... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي تو پچ نوشته بود بايد منو شروع به کار رو خاموش کنم که؟
گوشیم روشن نمیشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
w810i دارم
دیشب گوشیمو وصل کردم به سیستم تا چند تا آهنگ بریزم روش
وقتی ریختم و eject کردمش و کابلشو کشیدم دیگه گوشی روشن نشد
یعنی وقتی روشن میکنم آرم سونی اریکسون میاد ولی دیگه جلوتر نمیره، فقط صفحخ سفید میشه دوباره خاموش میشه!!!
چیکار کنم؟؟؟
لطفا هرچه زودتر کمک کنین!!!
آقا مصطفی دمت گرم " محشر کارت حرف نداره .
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی
بايد فلش بشه ..خيلي راحت .. 2 تا فايل main , fs فريمور رو بگير با setool رو گوشيت فلش كن .. راه ميفتهنقل قول:
يه راه ديگه هم داري كه آپديتش كني ( اونم يه جور فلشه ) كه راحت تر و مطمئن تره ....
من k800 دارم . فونتشو عوض کردم خیلی قشنگ شده.
tpa/preset/system/fonts
سلام گل پسر از صحبت هات ممنون...خوش به حالت من که هنوز یکی دیگه از امتحانام مونده:41:نقل قول:
.درسته تا حالا منو عوض نکردم اما اینقدرم تابلو نیستم یه فایل thm که اگه دیدم زیپ هست رو از حالت زیپ خارج کنم:18::19:
نه عزیزم پسوند رار داشت منم اکسترکتش کردم داخلش اینهایی بود که تو پست های قبلیم گفتم
اخه هیچ فرقی نکرده منوی گوشیم...اگه به قول شما مال اسکین پلیرم هم که باشه باید اونو تغییر میداده دیگه...که اینجوری نشده من شاید اگه می خواستم با برنامهی فونیکس با اموزشی که تو صفحه ی اول افزایش صدای 810 حمید گذاشته پیش برم خیلی زودتر شاید جواب میگرفتم اما می خوام این کار رو با setool2 lite کنم که فعلا گیر کردم:13:
قربون شکلت ای کاش مشکل بلد نبودن مسیر بود!نقل قول:
یعنی شما میگی فقط فایل های gif و فقط فایل منو باید کپی شن...همین؟
اخه میدونید دوست خوبم(ایمان)یه جا جوابم رو اینجوری داده که در زیر می خوانید
لطفا:
یک فایل منو واسم بگذارید برای دبلیو810....بعد بگین این حرف ایمان هم لازمه ؟یعنی تغییر و دستکاری theme ؟
مصطفی خان مسیر منو رو که میدونی ولی اگه منوهای شما فلش هست و پسوند Swf داره باید تو یک مسیر دیگه کپی کنی مسیرش الان یادم نیست ولی تو همین مایه بود برو خودت یک نگاه کن tpa/preset/system/Desktop برای استفاده از منوی فلشی که در گوشی ریخته شده باید تم هم دستکاری بشه و در یک خط توضیح داده بشه که از بین منوهای فلش از کدوم یکی استفاده بشه
نظر لطفته عزیزم:10:نقل قول:
مرسی دوست عزیز که اینجوری قشنگ داری رو مسیر ها کار میکنی....هر چیزی که پیدا کردی اینجا بگذار اخر سری یه دفعه کل مسیر ها رو یه جا گلچین کنیم...دوستان تازه وارد تر کارشون راحت تر شه:20:نقل قول:
خوب ما بریم دسس بخونیم:31:
کامیاب باشید:10:
سلام مصطفی خان. من ایمانم که یکجا دیگه جوابتو دادم ولی به طور ناقص.متاسفانه من خودم W810 ندارم و گوشبم منوهای فلش رو ساپورت نمیکنه وگرنه کامل برات توضیح میدادم.ولی قبلا یادم نیست کجا خونده بودم که وقتی میخوای همراه با تم منوی گوشی(فقط منوی فلش) عوض بشه باید داخل فایل تم دستکاری بشه.حالا چجوری؟
اول فایل تم رو با Winrar باز کن و از فایلهای داخل اون فایل theme.xml رو باز کن.چند خط اول باید به اینصورت باشه:
همونطوری که میبینی در خط چهارم نام منوی فلشی که در تم استفاده میشه اومده:نقل قول:
<?xml version="1.0" ?>
- <!-- Created with Sony Ericsson Themes Creator
-->
- <Sony_Ericsson_theme version="4.1">
<Desktop_style Type="File" Source="orbit.swf" />
که در این مثال Orbit.swf هست.کافیه شما به جای این فایل نام فایل فلش خودتونو که توی گوشی ریختین جایگزین کنید(البته خود گوشی هم چهار منوی فلش داره)نقل قول:
<Desktop_style Type="File" Source="orbit.swf" />
مثلا اگه نام فایل فلش منوی شما aa.swf باشه و در گوشی ریخته باشید باید خط چهارم رو به اینصورت تغییر بدید.
نقل قول:
<Desktop_style Type="File" Source="aa.swf" />
نقل قول:ok.من تا حالا آیکن منو رو عوض نکردم ولی کار راحتی باید باشه.با این حال تست میکنم جوابشو اینجا میگم.نقل قول:
داداش بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که با فار یه دوری تو گوشیت بزنی.فکر کنم بشه فهمید چیکار باید کرد.من خودم اگه وقت کنم این کارو میکنم.نقل قول:
سلام.
میخواستم k800 رو flash کنم.باید واسه این کار firmware کا800 رو داشته باشم همون fs و main . تو گوشیم تو قسمت software info که میرم R1JG001 هست.حالا من باید firmware مخصوص R1JG001 رو که cid 52 هست پیدا کنم؟؟از کجا میتونم؟ لطفا راهنمایی کنید.چون از این چیزا سر در نمیارم.
ممنون.
من داشتم منو عوض میکردم ییهو این ارور رو داد
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35399601506438 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
ldr blk write fail. fatal
Abort all operations.
payload block NAK
can't load loader
Elapsed:144 secs.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
مرسی ایمان عزیز...اون صحبت تو این سایت نبود...فکر میکردم چیزه دیگه اییه این صحبت رو تو تاپیک افزایش صدای 810 دیده بودم....بازم ممنون:10:نقل قول:
متاسفانه نه خیلی واردم به فار نه خیلی بهش علاقه دارم:13:نقل قول:
بله باید با توجه به فریمورتون دنبال مین و اف اس باشید...سری به تاپیک فریمورهای سونی اریکسون بزنید...اگه نداشت حتما درخواست بدیننقل قول:
شاد باشید:10:
راستش خیلی نفهمیدم فقط یه جاش گفته همهی کارها و عملکردها بی نتیجه مانده...یه همچین چیزی..احتمالا مشکل از منو هستنقل قول:
ولی شانس اوردم گوشیم هیچیش نشد.
اقا پچی هست که ایکون File Manger یا Massaging رو تغییر بده؟
تو موبایلستان ورزن جدید این برنامه رو گزاشتند.ver 1.08
بله تو سایت se_nse هم دیدم...منتها تو موبایلستان دوستومن تیکه تیکش کرده..احتمالا امروز گرفتمش واسه بچه ها اپلودش میکنمنقل قول:
جالبیش اینه مشکل رایت واسه cid52 تو این ورزن حل شده:8:
ببخشیداااااا من اخر نفهمیدم این رایت چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من داشتم درایور دوربین k750 رو برای 3 ومین بار عوض می کردم
که برای بار 4 رم نتونست درایور رو منتقل کنه و الان گوشی بدونه درایور ره حتی با فار هم نشد می ره وسط کار ول می کنه نمی دونم مشکل از چیه تو رو خدا زود تر جواب بدین
باسلام خدمت همگي
هيچ راهي نيست بدون فلش كردن با باكس سريال گوشي رو اصلي كردمثلا(آپديت كردن يا فكتوري ريست كردن يا فلش كردن با كابل يا....)ممنون ميشم جواب منو زود بديد:11::42::whistle::41:
تا جایی که من میدونم فقط باکس!حالا 5تومن پیاده میشی.اشکالی نداره که.نقل قول:
چه خبره 2 الی 1 تومان مگه چه کار فتحی می خواد انجام بده عرض 1 دقیقه تو گزینه علامت می زنه گوشی رو وصل می کنهنقل قول:
سلام
یه چیز می گم زیاد به دل نگیرید
از وقتی این برنامه setool اومده هک گوشی هم اینه 6600 جوات شده
قبول دارید