نقل قول:
ممنون از جواب وتوجه شما:11:
Printable View
نقل قول:
ممنون از جواب وتوجه شما:11:
تنظیمات Gprs برام اومده اما نمی تونم کانکت بشم (v3x) کسی میتونه کمک بکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید عزیز به این تاپیک یه سری بزن اخرین پست رو بخون شاید کمکت کته
سلام .
دوست عزیز من هر کاری برای نصب درایور کردم . پیغام نصب گوشی به صورت مودم هم میاد اما نمی دونم چرا در وقتی میخوام با برنامه هایی مثل flex editor میخوام کار کنم پیغام not connect میده در ضمن در قسمت my computer درایور مربوط به گوشی نیست. تو رو خدا کمکم کنید دیوونه شدم هر کاری بگین کردم نشد که نشد
شما از کدوم درایور استفاده میکنی این درایوری که حرفش تو کلوپ هست رو باید دانلود کنی متاسفانه من لینکشو ندارم ولی سعی میکنم واسط بزارمشنقل قول:
سلام
آقا من یه سوال مبتدیانه داشتم
این مونسترپک چیه؟ کارش چیه؟
سرچ کردم چیز خاصی نیومد
این مونسترپک شبیه همین پکهای ویندوز که پک جدید امکانان جدیدو اضافه میکنه
در ضمن با چه برنامه ای وچه جوری باید مونسترپکو رو گوشی نصب کرد
دوستان اگه لینکی هست که آموزش کامل داره بذارید میرم اونجا نگاه میکنکم دیگه زیاد باعث زحمتتون نشم
اقا ميشه تو موتورولا sms ريخت من يه عالمه sms عكس دارم ميشه بريزم رو كوشي اصلا sms ها كجا ذخيره ميشن؟
دوست عزیز من میدونم که میشه با phon tools پیامک:31:sms رو فرستاد اما در مورد ریختنش اطلاعاتی ندارم فعلا sms ها تو phon memory ذخیره میشه اما دوستان دارن سعی میکنن که راهی وایه ذخیره رو memory card پیدا کنننقل قول:
آخرین قیمت؟
به نظر تون کار درستی k750 بفروشم برم v3x بخرم
یه مقایسه بین k750 و v3x میشه انجام بدید
دوست عزیز k750 هم خیلی زیاد شده و هم قیافه جالبی نداره به نظر من v3x نصبت به اون خیلی بهتره مشخصات v3x تو یه تاپیک هست که در مورد امکانات اونه خودت بخونی بهتره سعی میکنم واط بزارم لینکشونقل قول:
من هم بخاطر قیافه اش می خواهم عوض کنم
ولی از لحاظ صدا و دوربین و سرعت می خواستم ببینم کدوم بهتره
وارزش عوض کردن داره
در این شکی نیست که v3x بسیار زیباست و من هم بخاطر همون می خواهم بگیرم
در مورده اولی کلیده * را که نگه داری این کارو برات میکنه عزیز.نقل قول:
بله . تا اونجایی که میدونم میشه با v3i در حالتی که درش بسته هست موزیک گوش داد. اما دقیقا اطلاع ندارم.
باز اگر خاستی اطلاعاته بیشتری در این زمینه برات میگیرم عزیز.
سلام دوسته عزیز.نقل قول:
ببین گوشیه شما برایه کار با این نرم افزارها اصلا نباید رو حالته مودم باشه. درایور رو اشتباه یا نادرست نصب
کردین. از درایوره نرم افزار p2k استفاده کنید. اینجارو بخونین. درایور هم همراه نرم افزاره p2k هست دانلود
کنید. (پست 20)
این RSD liteکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149894&page=4
اینم p2kکد:http://www.drmoto.net/files/RSD_LITE_3_2.zip
کد:http://www.4shared.com/file/25089455/68b06f2/P2kCommander-V3131.html
سلام مجتبی جان.نقل قول:
مانستر پک در واقع همه چیزه.غیر از بوت لودر .
شامله. flash .drm .flex و..... دیگر کد گروپها.
برایه نصبش هم دقیقا مثله فلش کردنه.یعنی در واقع این دوتا رو به یک اسم میشناسیم.
چه لود کردنه مانشتر پک چه لود کردنه فلش. به هر دوش میگیم فلش کردنه گوشی.
این آموزشه فلش هم اولش رو مطالعه کن.
کد:http://www.4shared.com/file/25803890/60d06ddd/flash.html
به سادگی نباید بشه. مگر همون طور که anti_girl عزیز گفتن. با Motorola Phone Tools بفرستی به یه شمارهنقل قول:
دیگه بعد.... اما کاره به صرفه ای نیست.
اگر راهی پیدا کردم همینجا مطرح میکنم.
از همه لحاظ v3x سر تره. فقط ميتونم بگم قابه k750 مقاوم تره!نقل قول:
از لحاظه صدا که با يه تقويته ساده از k750 بهتر ميشه.
دوربينه k750 هم هيچ مزيتي نسبت به v3x نداره. اما در عوض v3x ، فيلمبرداريه بهتر(در صورت تقويت).
و داشتنه حالته ماکرو..
تایید میشه corvette عزیز استاد ما هست:31::40::10::11:نقل قول:
لطف داری تورج جان.نقل قول:
مسعود جان دستت درد نکنه:11: حالا گرفتم چی به چیه:20:نقل قول:
چه جوری میتونم با V3x صدامو ضبط کنم ؟
کسی میدونه ؟
در ضمن نرم افزاری داریم که از پخش کننده خود گوشی بهتر کار کنه ؟
سلام عزیز .خوش اومدی.نقل قول:
با این میتونی صداتو ظبط کنی.
پخش کنندش کامله اما باز بستگی به کاری که ازش میخای داره.کد:http://www.4shared.com/file/25891228/27711308/SoundCaptureDateTime.html
سلام و یه خواهش از هرکی که این تاپیک رو میبینه میخواست یه نگاه کوچیک به هندزفری گوشیتون بندازین بگید کدوم دو سیم با چه رنگی به میکروفن میره مرسی
نقل قول:
دوست عزیز این که کاری نداره قسمتی که داخلش میکروفن هست رو باز کن و نگاه کن ببین کدوم سیمها به میکروفن رفته در ضمن واسه باز کردنش دقت کن که کیت داخلش نشکنه و همین طور مواظب باش قابشو نشکنی:46:
اینو میونم ولی من فقط فیشش رو دارم و اون قست رو گم کرم اگه میشه با گوشیت یه عکس توپ ازش بنداز یا خودت نگا کن و اینجا بگو
سیم مسی و قرمز به گوشی ها رفته ولی بقیه رو نمیدونم به کجا میرن احتمالا باید به میکروفن و......
سلام
موقعی که گوشیم شارژش داره تموم میشه فقط بیپ میزنه در حالی که تو مشخصات v3x گفته شده موقع تموم شدن شارژ گوشی یه نور قرمز رنگ بسیار زیبا شروع به چشمک ....
آیا باید از جایی فعالش کنم یا؟
سلام
این مورد برای همه پیش میاد عزیز.فکر نمی کنم صدا رو بتونی قطع کنی. توv3i که اینجوری بود.
سلام دوباره
ببخشید یه چیز دیگه
دوستانی که پک Heartles رو نصب کردن
این مونستر پک heartless خوندم که 3gp به mp4 تبدیل شده واقعا رو کیفتش هم به صورت محسوس تاثیر داره من تو هیچ گوشی 2 مگی ندیدم که mp4 ضبط کنه اصلا فکر نکنم باشه تو دوربینهای 3.2 و3.2 به بالا mp4 هستش این سیم تقویت هم که فقط مشکل پرش روحل میکنه ولی کیفیت تصویر خیلی بد نصبت به گوشی های 2 مگ دیگه میگم خدا کنه حداقل با نصب این پک حالا اگه پسوند mp4 الکیه منظورم اینکه با همون کیفیت 3gp ضبط میکنه فقط پسوند عوض میکنه حداقل با همون کیفیت واقعی 3gp باشه اگه هم واقعا mp4 ضبط میکنه که بعید به نظر میرسه واسه دوربین 2 مگ فبها اصلا خیلی فبها
یکی از دوستان که این پکو نصب کرده (heartless) الان 3 سالی هم میشه v3x داره و کارش همینه گفت که اصلا تغییرات قابل توجهی تو گوشی نمیده نه تو آنتن نه هیچ جای دیگه حالم حسابی گرفته شده:41:
خدا کنه که حرفاش درست نباشه آخر هفته میخام پکو نصبش کنم ای خدا یه کاری کن با نصب این پک گوشی من تبدیل بشه به ROKER E7 :20::20:
gsm جان ممنوننقل قول:
صدا رو نمی خام قطع کنم نورو میخام فعال کنم
نقل قول:
سلام. این نور در هنگامه شارژ گوشی به صورته زیبایی چشمک میزنه. معمولا هم آبی هست. بسته به مدل.
در مورده اون بوق هم در بعضی از مانستر پکها مشکلش حل شده. یعنی صدا اونقدر ضعیفه که آزار دهنده
نیست.
بله در این پک فرمت mp4 هستش. کیفیت فرقه چندانی نکرده. اما به نظره من مجتبی جان با تقویتنقل قول:
سلام دوباره
ببخشید یه چیز دیگه
دوستانی که پک Heartles رو نصب کردن
این مونستر پک heartless خوندم که 3gp به mp4 تبدیل شده واقعا رو کیفتش هم به صورت محسوس تاثیر داره ...
فیلمبرداریش خوب میشه. و اصلا ضعیف نیست در حده مدلهایه معموله نوکیا.!
در ضمن دوربینه 2 پیکسلی زیاد داریم که mp4 میگیره مثله n91 .
و در آخر این پک حرف نداره:46:. اگر خاستی تغییراتش رو نام ببرم برات.
تایید میشهنقل قول:
sorry post repeated
نقل قول:ممنون از پاسخ دوستاننقل قول:
مشکل بیپ نیست من نور و میخام
یعنی تو هیچ v3x نور قرمز موقع تموم شدن باتری کسی ندیده چشمک بزنه؟
درباره پک مسعود جان ممنون دست درد نکنه
همین که شما تاییدش میکنید کافیه :11:
خاهش آقا مجتبی در مورده نور هم خیالت تخت هر جا خوندی فکر میکنم اشتباه نوشته. مگر میشه آخهنقل قول:
گوشی ای که داره شارژ تموم میکنه و نیاز به save کردنه باطری داره ، چراغه چشمک زنش روشن شه تا زودتر
شارژش تموم شه!!!!:13: منطقی نیست!!
اما اون چراغ فقط یه رنگ داره یا قرمز یا آبی.
سلام
مسعود جان ممنون
آره مسعود عزیر حق با شماست خودم همین فکر رو میکردم ولی تو 3 یا 4 سایت هر جایی که مطلب کلی درباره مشخصات v3x گذاشتن اینو نوشته بودن بغیر از نور آبی موقع شارژ نوشتن موقع تموم شدن شارژ یه نور قرمز بسیار زیبا شروع به چشمک زدن میکنه عکسشم گذاشته بودن گفتم شاید مدل گوشی من نداره زیاد هم مهم نیست ولی فکر تو یه مدلهایی باشه
با سلام خدمت همه اساتید
آقا نمیشه یه سیمی یا پچی نصب کرد تا گوشی (v3x) بدون سیم کارت بالا بیاد؟
ممنون
فارسی ساز v3xمیخام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما از اگه از گوشی به عنوان mp3 پلیر میخوای استفاده کنی خوب چرا یه مانستر پک هست که این کارو میکنه ولی در بقیه موارد نمیشه ازش استفاده کردنقل قول:
اینم لینکش از بالا پست 4 از دوست عزیز corvette
البته نمیدونم دقیقا که این مربوط به نرمافزار itunes میشه یا مربوط به این پک سعی میکنم لینک نرم افزارشم بزارم
اینم لینکشنقل قول:
به این تاپیک سر بزن
shs2 @
خوب آقا حسین ایجوری نمیشه...
باید مرحله به مرحله پیش بریم تا بتونم درست راهنماییت کنم ..
اول بگو ببینم اون آموزشو خوندی؟؟
حالا با دانلوده لینکهایه آموزش مشکل داری عزیز؟؟
اگر اینطوره چون اینجا کده لینکها غیره فعاله باید آدرسه لینکرو تویه address باره explorer کپی کنی...
حالا نرم افزار ها رو دانلود کن اگر مشکلی داشتی دقیق بگو..