خوب اينجورى نرم افزارام پاک نميشه؟نقل قول:
حافظه داخلى گوشيم چطور؟
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
Printable View
خوب اينجورى نرم افزارام پاک نميشه؟نقل قول:
حافظه داخلى گوشيم چطور؟
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
برنامه هایی که نصب کردی و اس ام اس ها و کانتکت ها پاک میشه ولی آهنگها و عکسهاو اینها می مونه
میشه بگین چطوری میتونم اینترنت گوشی s duos 2 رو فعال کنم واسم که تنظیماتو نمیفرستند دستی هم که وارد میکنم باز فعال نمیشه سیم کارتم هم همراه اول هست و اینکه قسمت usb debuging دقیقا کجای تنظیمات هست؟
كسي اطلاعي نداره ؟؟؟نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم نه..فقط بیشتر زمان می بره شارژ شدننقل قول:
سلام .
یه گلکسی نوت 2 دارم که ژیروسکوپش کار نمیکنه .
گوشی رو ریست کردم ، تنظیماتش رو دستکاری کردم ولی درست نشد .
امکانش هست که سنسورش خراب شده باشه ؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
آره امکانش هست. یه رام رسمی فلش کن اگه کنار نکرد سخت افزاری خرابهنقل قول:
سلام
یه گلکسی وین 8552 گرفتم مشکل اینه وقتی به شارژر وصل میشه وای فای خود به خود روشن میشه میشه علت و یا دلایل رو جهت رفع این مشکل رو بفرمایید.
ممنون
سلام
یه گلکسی وین 8552 گرفتم مشکل اینه وقتی به شارژر وصل میشه وای فای خود به خود روشن میشه میشه علت و یا دلایل رو جهت رفع این مشکل رو بفرمایید.
ممنون
سلام خدمت دوستان
من یک گلکسی یانگ گرفتم
حافظه داخلیش190مگابایته ولی حافظه جانبیش چهاره
چطوره من میتونم بازی هایی که نصب میکنم رو توی حافظه جانبی نصب کنم؟
خواهش میکنم کمک کنید
:n23:
کسی نیست؟
:n23:
کسی نیست؟
یه سری برنامه هایی هست که این کار رو می کنه ولی فکر کنم روت باید باشه گوشی..نقل قول:
بعدش هم این گوشی اصلا برای بازی مناسب نیست... بیخیال شو
سلام دوستان
من اخر نفهمیدم که سیستم عامل این گوشی چیه ؟؟؟؟
Samsung B5722
( بادا ، سیمبین ، جاوا ) ؟؟؟؟
سلام
یه اس 3 4g خریدم مثل اینکه vodafone هستش
یه سری آیکون مثل Cloud , Discover,My Web ,helpLogin, KNOX,Group Play ... داره که تو بقیه گوشی های سامسونگ ندیم
روی خود گوشی آرمی از vodafone نیست اما توش یه سری برنامه هست
جریانش چیه ؟؟فرقی داره ؟
-----------Duplicate------------------
دوستان شرمنده .مشکل جدید پیدا کرده اینگوشی من. گوشی روکه از تعمیر کار گرفتم الان گوشی خاموش نمیشه وقتی پاور رومیزنم گوشی فقط ریستار میشه مضافا اینکه درایور رو نصب کردم رو سیستم گوشیو نمیشناسه .حتی usb debug روهم فعال کردم.
دوستانمیتونن بگن باید چیکار کنم؟
دوستان خواهشا کمک کنین.مشکل جدیدتر اینکه بعد شارژ یسره شارژ گوشی بدون اینکه از گوشی استفاده کنم تموم میشه. صبح بشارژ زدم پر کردم ساعت 12 بدون حتی اینکه صفحه گوشیو باز کنم شارزش تموم شده.
احتمالا اتصالی سخت افزاری داره اینجور که شما میگینقل قول:
سلام گوشی نوت ۲ من از دستم افتاد و پانلش شکست. دیگه روشنم نمیشه. آیا راهی واسه تعمیرش هست؟
سلام
گوشی من Galaxy core i8262
براش کارت حافظه 64 گیگ ADATA می خوام. آیا این حجم حافظه باعث کاهش سرعت یا هنگ این مدل نمیشه ؟ چون سرعت از هر چیزی برام مهمتره
تعمیر میشه اما هزینش بالاست معمولانقل قول:
می تونه سرعت رو کم کنه. البته فکر نکنم گوشی شما از کارت حافظه 64 گیگی پشتیبانی کنهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
از خدمت اساتید محترم یه سوال داشتم
و اون اینکه برنامه ای برای مدیریت گوشی های اندرویدی سامسونگ (علی الخصوص Ace 3 و S4 mini) در کامپیوتر میخواستم
ضمن اینکه طبق تجربه قبلی برنامه Samsung Kies رو بدلیل عدم پشتیبانی از بخش مدیریت پیام ها، در پیشنهاداتتون لحاظ نکنید
چون برای بنده به شخصه اولویت اول مدیریت پیام ها ی گوشی در کامپیوتر هست (یه چیزی مثل Nokia PC Suite)
ممنون میشم راهنمائیم کنید
شما می تونی از برنامه wondershare mobile Go استفاده کنی.نقل قول:
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
ولی این برنامه هم تا جایی که میدونم فقط میشه پیام ها رو بصورت xlm یا txt ذخیره کرد (که البته مد نظر بنده با پسوند خود اس ام اس در آندروید هست که گویا امکان پذیر نیست !)
ضمنا مشکل اصلی در عدم پشتیبانی اکثر این برنامه ها از گوشی هایی همچون Ace 3 و S4 mini هست...
پسوند اس ام اس منظورتون چیه؟ فایلها بصورت تکست ذخیره میشه.نقل قول:
با همه گوشی ها هم سازگاره...فقط باید از قسمت developer تیک usb debugging رو بزنید. (شاید تو بعضی گوشی ها جایی غیر از developer باشه)
دوستان من یه مشکلی دارم...از وقتی که فریمور جدید زدم گوشیم هی هنگ میکنه و سنگین شده بدجور و شارژ هم خیلی مصرف میکنه هروز میزارمش شارژ قبلا اینطور نبود...اگه باطریش خراب شده باشه به هنگ کردن و سنگین کار کردنش ربط داره؟ میشه گوشی رو دانگرید کرد؟
بله میشه دانگرید کرد. امکان داره رام جدیدی که زدید باعث زیاد شدن مصرف باطری شده باشه...شاید هم یه نرم افزاری..چیزی نصب کردید. باتری ربطی به هنگ کردن ندارهنقل قول:
بهترین رام برای اس ادونس چیه؟ و چطوری میتونم از بعضی برنامه ها و بازیها بکاپ بگیرم که سیوهاشو پاک نشهنقل قول:
منظورم پسوند فایل اس ام اس بودنقل قول:
که به قول شما بصورت تکست ذخیره میشه
ولی در کنار تکست میشه بصورت فرمتی به نام xlm هم ذخیره کرد
که معمولا این نوع فایل با مرورگر قابل باز شدن هست
خواستم ببینم میشه این فایل رو با برنامه ی دیگه ای هم باز کرد که بشه بصورتی که در گوشی نمایش داده میشه در کامپیوتر هم دید ؟
ضمنا تیک usb debugging هم فعال کردم
ولی متاسفانه برقراری ارتباط با گوشی مقداری کند انجام میشه
با همین موبایل گو پیام ها هم تو کامپیوتر قابل مشاهده و مدیریت هست. می تونید با کامپیوتر هم مسیج بفرستید
آقا سلاک علیک. من گوشیم S3 mini و برنامه sumsung apps فک کنم داشت آپدیت میشد که من قطع کردمش. بعد حالا نرم افزارش از تو گوشیم پاک شده. چطوری باید نرم افزار رو بیارم؟؟؟
و اینکه سرعت نت گوشیمم خیلی اومده پایین کلا چند روزه نت خودش قطع میشه. ایراسله
android.process.media پردازش متوقف شده است.
مشکل چیه ؟
فروشگاه سامسونگ فکر کنم کلا داره جمع میشه یا جمع شده... بیخیالش شونقل قول:
شما باید از قسمت apps برید و گالری رو delete data بکنیدنقل قول:
من مدل GT-S5830I دارم الان میخام 3g ایرانسل رو توش سرچ کنم ولی در قسمت سرچ شبکه نام irancell رو مینویسه ولی کنارش ننوشته 2g ِیا 3g .الان چه جوری باید بفهمم از نسل 3 استفاده میکنه یا نه ؟
شما network type گوشی خودت رو بذار رو 3g....دیگه با 2g اصلا کانکت نمیشه
در مدل گوشی من چیزی به اسم network type وجود نداره یه قسمتی داره که میگه فقط از شبکه های 2g استفاده بشه که در صورت فعال کردن شبکه های 2g رو میاره و در صورت غیرفعال کردن همه رو با هم میاره اما کنارشون نمینویسه که نوعشون چیه .در مدل گوشی من اون چیزی که گفتین نیستنقل قول:
جاش همونه...من یه گزینه دارم فقط روی 3g ست میشه...احتمالا شما فقط 2g+3g رو دارید.نقل قول:
موقعی که کانکت شد فکر کنم نباید E بنویسه اون بالا. تا اونجایی که یادمه edge مربوط به نسل دوم میشه. از اینجا هم میشه فهمید.
شما مدل گوشیتون مثل منه ؟ چون با هم فرق میکنن .نقل قول:
خیر ...گوشی من نکسوس 4 هست. ولی اگر غیر از E بیاد احتمالا رو نسل سوم هستید.نقل قول:
سلام. گوشی من s3mini خودتون میدونید که چقد ناجور باتری خالی میکنه.
نرم افزاری میخواستم که اولا برای عمر باتری مناسب باشه و در کل عالی برای باتری .
و اینکه میخواستم ببینم نرم افزاری هست که مثلا من گوشیم از شب تا صبح میزنم به شارژ ، وقتی باتری شارژش صددرصد شد اون نرم افزار کاری کنه که باتری دیگه شارژ نشه. چون شنیدم شب تا صبح ضرر داره برا باتری. یکی هم اینکه باتری حتما باید صفر بشه تا بزنیم به شارژژژژ؟؟؟؟ من رو 10 درصد میزنم به شارژ
در ضمن الان هم از نرم افزار go power master استفاده میکنم