من فقط راه تقلب خودم روبهت نشون دادم !!!!!!!!!!!!!!!!:دی
شب بخیر
Printable View
من فقط راه تقلب خودم روبهت نشون دادم !!!!!!!!!!!!!!!!:دی
شب بخیر
به به
عجب چیزای خوبی می بینم
پسر تو این پارسیکستو از کجا آوردی؟
دانلود کردی؟
اینی که داری در حال حاضر نسخه آزمایشی هست
نسخه پایدارشو بگیر
به صورت ساده نمی دونم چرا نمی زاره به مخازن دسترسی داشته باشیم
ولی بیا
یعنی اینکه از چند دایرکتوری جلوتر بری می تونی ببینیکد:http://packages.parsix.org/continent/dists
من از سایت سی تو خریدم ! می دونم Test هست ! ولی خب به خاطر این که اینترنتم نسبتا خوبه فکر کنم بعدا بتونم نسخه ی ثابتش رو آپدیت کنم ! فقط امیدوارم زیاد حجمم رو نگیره !!!!!
من دیگه دارم جوش می آرم !!! بابا یعنی چه ! توی فروم پارسیکس هم زدم ! می گن همچین کتابخونه ای نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا من الان بخوام بازی uplink رو نصب کنم باید چی کار کنم ؟ شما به من بگین ! ارور می ده که libgtk آخرین ورژنش نصب نیست ! تا حالا چند بار از مخازن مختلف گرفتم ! مخصوصا از ubuntu ! بز بی باک !!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی هیچ کدوم رو قبول نمی کنه ! می گه که این ها تکراریه ! من خودم ورژن بالاترش رو دارم ! دراییبشسلیسشلیسشلسیشل
سلام علیکم !!!
بنده با تحقیقات فراوان کشف کردم که توی پارسیکس پ همون m هست !!! و این از نظر آرگونومی خیلی جاش بد جاست ! چه طوری میشه جاش رو عوض کرد ؟ مثلا برگرده به همون \ !!!؟
وقتی رو صفحه دسکتاپ کلیک راست می کنم ترمینال نداره.
مشکل از پارس لیکس منه یا میشه اوردش ؟
در داخل منوی Applications باید دنبال برنامه ی Terminal بگردید !نقل قول:
همچنین آیکن میانبری از این برنامه بروی پنل بالای دسکتاپ قرار داره ...
اینو میدونم.نقل قول:
منظورم ترمینال تو منوی کلیک راست بود.
معمولا توی راست کلیک نیست نگران نباش
مگر اینکه توزیع یا میز کار خاصی این کارو کنه
فکر کنم با نصب بسته ی nautilus-open-terminal بتونید به هدفتون برسید.نقل قول:
کد:sudo apt-get install nautilus-open-terminal
خوب پسر خوب سعی کن uplink رو از طریق Synaptic نصب کنی اینطوری خودش به صورت خودکار هرچی رو که لازم داره نصب می کنه بدون خطا در ضمن بعضی از بسته ها چون در حال استفاده هستند (بیشتر در حالت گرافیکی - تجربه به من اینو ثابت کرده) نمی تونی به راحتی نصبش کنی باید بری تو حالت متن و بسته رو نصب کنی در ضمن برای نصب uplink برو یه سر به سایتش بزن خودش بهت می گه از طریق ترمینال یا Synaptic چطوری باید نصبش کنی من خودم این مشکل رو با Savage II داشتم همش به بسته OpenGL گیر ناجور میداد نمیزاشت نصبش کنم یه جایی به من گفت بسته Savage II (بسته خود بازی رو میگم) توی مسیر /var/cache/apt/archives کپی کن بعد بروی Sofware Soruce رو بر اساس اطلاعات سایت تغیر بده حالا برو توی خود Synaptic، بازی Savage II رو جستجو کن و انتخاب کن که نصب شه جون بسته اصلی توی مسیر نصب Synaptic قرار داره برنامه فقط بسته های مورد نیازشو دانلود می کنه بعد هم برنامه نصب میشه یکم طولانی و سخته اما از اینکه هی خودت بری بسته پیدا کنی و نصب کنی راحت ترهنقل قول:
راستی یادم رفت بگم من این کار رو توی Ubuntu انجام دادم فکر کنم چون پارسیکس از Debian گرفته شده فرقی نداشته باشن
سلام
من هم سیستم عامل ویندوز و نصب دارم هم پارسیکس و در زمان بوت شدن هم سیستم هر دو رو میشناسه ولی به طور پیش فرض پارسیکس میاد بالا من میخوام به طور پیش فرض ویندوز بیاد بالا چکار کنم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223381
سلام
میخوام شفافیت ترمینال و بالا ببرم به طوری که مثله صفحه دسک تاپ پر رنگ بشه باید چکار کنم؟
در ضمن کسی از دوستان در مورد تنظیمات زبانه مدیا در مدیر فایل ناتیلوس اطلاع داره این زبانه برای چی هست و چه تنظیماتی در اون انجام میدیم؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
سلام...
من چند تا Login Window جدید برای پارسیکس نصب کردم...
ولی حالا که میخوام با root لاگین کنم پیغام میده که اجازه لاگین برای Admin توی این صفحه مهیا نیست...
چیکار کنم؟
ممنون...
برای اینه که وقتی cd یا dvd توی درایو می زاری یا دستگاههای دیگه مثل فلش usb وصل می کنی اگر محتویات خاصی که اونجا تعیین شده باشه کار خاصی رو روش انجام بدهنقل قول:
مثلا اگر video-dvd گذاشتید تو درایو به صورت اتوماتیک با برنامه mplayer اجراش کنه
قبلا بارها گفته شده ، توی فهرستم هست یه نگاه کنی پیدا می کنینقل قول:
۲ روز از انتشار پارسیکس ۲ گذشته و خوشحالم که این خبر رو من می دم
بله بالاخره پارسیکس ۲ منتشر شد
توضیح زیاد نمی دم
این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش
و این هم صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اطلاعات بیشتر
احتمال زیاد داره کنار جنتوم که فقط حدود ۶ ماه پیش آپدیتش کردم و هنوز مثل ساعت کار می کنه نصبش کنم :31:
سلام
یه شبکه lan داریم وچند تاسیستم که پارسیکس نصبه
چه طور میشه وصل اینترنت شدبااین شبکه ؟؟؟
ازطریق مرورگر ایس ویزل وتنظیمات کانکشن این مرورگر تونستم وصل بشم ولی این راه یکم عجیبه راه سادتر ....
خوب مشکل چیه؟
فقط باید IP ها رو ست کنی
default gateway رو هم آدرس مودم یا سروری که اینترنت رو نت می کنه می دی
نوروزتان پیروز، به اطلاع جامعهی کابران نرم افزار آزاد ایران می رسانیم، فروشگاه پارسیکس شاپ (parsixshop.com) با هدف دسترسی آسان علاقمندان به آخرین نسخه های منتشر شده از سیستم عامل خوب پارسیکس گنو/لینوکس راه اندازی شد. گردانندگان این فروشگاه گنو/لینوکسی با علم و یقین به اینکه دو فروشگاه خوب و قدیمی سیتو و لینوکس شاپ تا امروز جوابگوی نیازهای نرم افزاری کاربران نرم افزار آزاد در کشور بوده اند ایدهی داشتن یک فروشگاه اختصاصی از محصولات مرتبط با پارسیکس گنو/لینوکس را با هدف معرفی بیش از پیش این سیستم عامل قدرتمند و محلی شده برای ایرانیان در بین جامعهی کاربران ایرانی مطرح کردند که پس از بررسی نفاط ضعف و قوت آن تصمیم به انجام آن گرفته شد.
مشكل اينجابود كه اي پي بعضي سيستم ها رودستي كه واردمي كردم وبعضي سيستم ها به طور اتوماتيك ميگرفت واين كارباعث اشتباه ميشد همه رودستي دادم درست شد ممنوننقل قول:
1سوال ديگه
ايا امكان ريكاوري هارد درلينوكس (پارسيكس) وجود داره ؟؟؟
مثلا يه فايل رودوماه پيش پاك كردم الان ميخوام دوباره اونو ريكاوري كنم امكانش ايا هست؟؟اگرهست باچه نرم افزاري؟
پارسیکس 2 هم منتشر شد
متن کامل خبر از تکنو تاکس
DANIEL POP-SILAGHI فردی است که قویا بر این باور است آینده متعلق به نرم افزار آزاد و منبع باز است و امیدوار است مردم این را باور کنند نرم افزار آزاد براستی قدرتمند است. او اخیرا و در February 20 به تیم پایگاه اینترنتی سافت پدیا پیوسته. DANIEL نگاهی جامع و جالب به آخرین انتشار توزیع محبوب و قدرتمند ایرانی (پارسیکس گنو/لینوکس)داشته است. او بارها در مقالهی خود پارسیکس را ستوده، آن را بسیار سریع با قابلیت نصب ساده و همچنین دارای ابزارهای کاربردی فراوان می شناسدو در ضمن آنکه از پارسیکس با عنوان جالب the Persian flower distribution یاد می کند آن را توزیعی مشهور و شناخته شده در مبان سایر توزیع های موجود معرفی می کند. شرح کامل این بررسی را در امطالعه کنید.کد:http://news.softpedia.com/news/First-Look-Parsix-2-0r0-107638.shtml
احتمالا با برنامه های testdisk یا scrounge-ntfs میتونی این کار رو انجام بدی. دومی مخصوص پارتیشن های ntfs هست. البته من با هیچ کدوم تا حالا کار نکردم.نقل قول:
ممنوننقل قول:
منظورمن بیشتر پارتیشن های ext3 ,ext2 بود
لینوکس روایا میشه ری استورکرد منظورم اینه که ایا میشه تنظیمات روفقط با یه برنامه یا چندتادستوربه تنظیمات یه ماه یا دوماه قبل برگردوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی از پارتیشن لینوکس backup بگیری و در صورت نیاز در مدت زمان خیلی کوتاه پارتیشن رو به حالت قبل برگردونی تا تنظیمات یا برنامه هایی که نصب کردی به حالت قبل برگرده.نقل قول:
سلام
چه طور ميشه ترمينال رودرپارسيكس شفاف كرد يعني ازاين حالت تيرگي درش اورد و يه رنگ روشن بهش داد؟؟؟؟؟؟؟
به علاوه سوال بالايي ميخواستم ببينم چه برنامه اي در پارسيكس بايد اجرابشه تا فايلهاي rmvb اجرابشه اونم بازيرنويس هاي فارسي كنارشنقل قول:
دو تا برنامه هستش VLC - Kaffeine بخوبی rmvb اجرا میکنننقل قول:
تشكرنقل قول:
ولي vlc فقط صداشونو پخش ميكنه وتصوير نداره چه برسه به زيرنويس
كافئين روامتحان ميكنم
ويه سوال ديگه
فقط ازسيناپتيك ويا apt-get دران واحد ميشه يكي شونو استفاده كرد!!!ايا راهي هست كه هردوشونو همزمان فعال كرد؟؟؟
من با هر دوتا برنامه صدا وتصویر رو دارم
ولی چون زیرنویس نداره نمیتونم بگم با زیزنویس مشکلی داره یا نه ( به احتمال زیاد مشکلی نداره)
ترجیحا از آخرین ورژن استفاده کن تا مشکل نداشته باشی
در مورد سوال دوم جوابشو رو نمیدونم
سوال اول: من با smplayer فایل های rmvb رو بدون مشکل پخش می کنم !نقل قول:
سوال ۲: فکر نمی کنم همچین کاری امکان پذیر باشه , چون synaptic یه رابط گرافیکی برای apt-get هست و از apt-get استفاده می کنه !
يه مشكل
من ورژن جديد پارسيكس رو روي فلش نصب كردم ولي وقتي ميخواد بياد بالا وسط كار گير ميكنه و ديگه جلو نميره
در ضمن وقتي هارد رو قطع ميكنم و فقط خود فلش هست قشنگ مياد بالا و كار ميكنه!
swap هم براش 1gig گذاشتم و 4gig فضا براي خودش.
بايد چكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب بهترین راه فایل log بوت رو نگاه کنی و بذاری اینجا تا بشه فهمید در چه مرحلهای گیر میکنه .
محتویات فایل etc/fstab/ رو اینجا بذارید.نقل قول:
در ضمن بهتر بود همونجایی که گیر میکنه(و یه خورده قبلش) نگاه کنید که چه ارورهایی میده و چه پیغامهایی چاپ میکنه.
آموزش لینوکس پارسیکس به زبان فارسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده کتاب: آلن باغومیان
انتشارات: Parsix
تعداد صفحات: ۲۸۹
زبان: فارسی
نوع فایل: PDF
حجم: ۵/۴۹ MB
لینک دانلود
کد:http://varnic.ir/download/dl/parsix_guide_15.pdf.zip
لينك دانلود پي دي اف مون كه برگرفته از كتاب اقاي باغوميان هستش و85درصد فقط كپي وپيسه ولي مرتب شده ودربعضي موارد كاملتر شده
نقل قول:
z.momosh.com
سلام دوستان من از صفحه زیر
parsixرو دانلود کردم حالا نحوه نصبش چطوریه ؟کد:http://www.parsix.org/html/index.php
حتی بعد از رایت کردنش تو cd بوت نشدش
مشکل کجاست ؟
MD5SUM رو چک کردی؟
فایل iso که وقتی روی سی دی ریخته می شه bootable هستش
نباید مشکلی داشت باشه
یا فایل دریافتی مشکل داره یا رایت کردن سی دی
کدوم نسخه رو دانلود کردی ؟نقل قول:
md5 فایل iso رو چک کردید که ببینید فایل سالم دانلود شده یا نه ؟
اشتباهی خود فایل iso رو که رایت نکردید روی سی دی ؟
بوت از سی دی رام رو از توی بایوس فعال کردید ؟