[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سبرهيدن را كول خورد
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سبرهيدن را كول خورد
فايهامون داخلى يك فولدر بةنام <*|guard|*>قرار دادةم با ان فولدر داخلى يك فولدر ديكة با نامى com1قرار دادم هم با مولتى ميديا بيلدر يك اتوران براش نويشتم فايهاشون داخى فولدرها ميخونة با ان روش كاربر عادى نمى تونة فولدةر ها باز كنات هم اكر با ايزو هم در بياريت اتورانش نميتوانات فايل هارو بةيدا كنات؟؟؟؟؟
سلام
باز هم كه عربي نوشتي
.........................................
خوب اين كه مشخصه وقتي مالتي مديا بيلدر مي خواد فايل ها رو بخونه نمي تونه مسيرش رو پيدا كنه ....
اگه كسي بخواد دورش بزنه مياد فايل ها رو استخراح ميكنه و بعد هم يك ايميج درست ميكنه و فولدرهايي رو كه گفتي ايجاد مي كنه و فايل ها رو داخل اونها مي ريزه حالا ... راخت ازسي دي شما كپي گرفته و فايل هاي شما رو بيرون كشيده ...
.........................................
يكم مطالب قبلي رو بخونيد و لعد در انجمن پست بديد
ژباي
سلام
dlerdler و peyman khatar لطفا رعایت کنید ، خدا وکیلی خودتون ببینید
در چند تا تابیک این پست ها تکرار شده ؟؟
ممنون :)
بای
شما كدوم لينك ها را ميگين پاك شده؟ آموزش هاي ياشار 8000 رو ميخواين ببينين؟نقل قول:
اگه اينترنت مفتي داري بگو تا برات آپلود كنم چون اگه بخواي با اينترنت پولي دانلود كني كلاه سرت رفته
كلهم ... شعره محضه اين آموزشها!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام سیلوستر عزیز
والله پولی هست این اینترنت بیصاحاب آنهم از نوع دیزلی هندلی
اینطور که شما گفتی که نیاز به دانلود که نداره نیاز به استغفار هم داره!
اگه بدرد نمیخوره نمیخاد بذارید
اگه نکته ای چیزی آموزشی درش هست اون Pdf رو برام بذار
در هر صورت ممنون از توجهت
قربانت ژولی
سلام!
فقط يه نكته تو اون آموزش ها بود (آموزش سوم فكر كنم بود)كه من نمي دونستم. استفاده از برنامه tzexe 2.0 beta 6 . اين برنامه روش كار جالبي داره در برنامه هاي رايگان. اگه بتونين يه سي دي با يه manifacture كم ياب پيدا كنين كپي آن برابر اصل در نمياد. ابته به راحتي reverse ميشه كه مهم نيست. خيلي ها بلد نيستند.
شما پي خوي برنامه باش سوالي بود در خدمتيم!!!!!!
سلام سیلوستر عزیز
میرم دنبال tzexe 2.0 beta 6 ببینم چه فرقی با بقیه داده
خط دوم رو هم خدایی درست نفهمیم من آماتورم!
دوستت دارم
سلام!
منظورن در خط دوم اينه كه يكي از چيزايي كه اين برنامه چك ميكنه نام توليد كننده سي دي هست. تولي كنندگان قبلا زياد بودن تو بازار ايران مثل magnatic data - prodisk - cmc media يا .... ولي الان كه شركت ريز موج بازار ايران را به لجن كشيده با اين براند هاش - هر سي دي كه شما بري بخري نهايتا plasmon باشه.
حالا اگه سي دي اورجينال شما توليد كنندش cmc باشه و شما با tz روش قفل بزاري و طرف بياد سي دي شما را رايت كنه رو medisk قفل شما درست عمل ميكنه و جلو اجرا برنامه رو ميگره!!!
!!!!!!!!!!واي چقدر تايپ كردم !!!!!!!!!!!!!!
سيلوستر من يك تجربه اي دارم گفتم با شما درميان بگذارم. هر شركتي ممكنه هر كثافت كاري رو انجام بده ، اما در آينده ممكنه كار شما به همون شركت بيافته. به همين دليل توي مباحث عمومي اسم شركت ها رو به گند نكش. يعني شما راحت ميتوني بگي شركت X گند زده و خواننده اي كه بايد بفهمه هم خودش ميفهمه منظورت چيه ... تقريبا 90 درصد سي دي خام هاي موجود Remark هستند.