-
اونجا كه دوربين رو كف رفتي و .... وقتي رسيدي به طبقه ي مورد نظر ، متوجه ميشه كه يه مامور اونجاست و عكس برداري ممنوعه بعد بهت ميگه برو پايين ( توجه كن كه الان عكس نبايد بگيري) يه طبقه كه رفتي پايين يه محفظه گرم يا خنك كننده هست كه بايد بزني داغونش كني تا آتيش بگيره و آژير خطر زده بشه ، اينطوري مامور جلوي در طبقه بالا فرار مي كنه بعد بايد بري بالا و از اون نقشه كه رو ديواره يك عكس بگيري و .....
توي اون يكي مرحله كه فكر كنم اسمش "سقوط آزاد" باشه بايد با اون هوا پيما بري به سمت اون علامت زرد اون علامت زرد يك هواپيماي جت ه كه داره مياد به شهر ، يعني تو به طرفش ميري و اون به طرفت مياد .
در يك فرصت مناسب بايد دور بزني و پشتش قرار بگيري و دنبالش كني و خودت رو به پشتش برسوني و....... اما اون هوا پيما نبايد به شهر برسه!
-
Arashi, نوشته:
راستي يه مود زيبا جادار مطمئن هم ميزارم حالشو ببريد :
با اين مود رينگ ها عوض ميشن :
به حجم 17.56 KB
اما سايتش ----- شده!!! :cry:
-
آقا من تو School هواپيما گير كردم كمك مي كنيد؟؟؟
-
تو مرحله چرخشيش
توروخدا كمك كنيد
-
عزیزم تو اون پست های بالا علیرضا یه سیو گیم برای من گذاشته دانلودش کن
منم اونجا گیر کرده بودم اما با سیو گیم علیرضا ردش کردم
:wink:
-
از ----- شكن زير استفاده كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي درست چرخيدن وقتي كه زير هواپيما به سمت بالا قرار گرفت و وارونه شد با دكمه ي جهت بالا از سقوط هوا پيما جلوگيري كنيد و تعادلش رو حفظ....
-
سلام
علیرضا جان من بازم گیر کردم
:(
اون سیو گیمی که بهم دادی همه مراحش رو رفتم تموم شد
فقط مونده همون ماموریت توی فرودگاه که باید با یه هواپیما ملخی بری و رادار هم نباید متوجه بشه
آقا اون خیلی سخته من نمی تونم برم
همش رور رفتم همین یه دونه مونده
می تونی یه سیو گیم بهم بدی؟
:cry:
اگه بدی آقایی رو تموم کردی :wink: :mrgreen:
-
متاسفانه سيو ندارم ولي راه حل آسوني برات دارم:
تو اين مرحله بايد برا اينكه با رادار نبيننت نزديك سطح زمين حركت كني كه يه كم سخته براي راحت تر شدن بايد مستقيم بري به سمت ساحل يعني وقتي از باند بلند شدي مستقيم حركت كن تا به ساحل برسي از اونجا راحت و بدون مانعي نزديك ساحل حركت كن تا به محل مورد نظر برسي :arrow: :arrow: :arrow:
-
باشه من سعی خودم رو میکنم
یه بار رسیدم به اونجا وسط اون حلقه هم رفتم اما بعدش رفتم تو باقالیا :mrgreen:
چند تا از اون حلقه ها داره؟
فقط بری تو اون حلقه ها کار تمومه؟
:?:
-
راهنمای مراحل بازی رو براتون تو یه تاپیک جدا گذاشتم برید حالشو ببرید.