خب شما با توجه به چیزایی که گفتی و سیستمی که گفتی, مشکلت حالت عادی نداره چون نه برنامه ای داری نه چیزی در StartUP داری و ...نقل قول:
ویندوزت رو میتونی دوباره نصب کنی؟
Printable View
خب شما با توجه به چیزایی که گفتی و سیستمی که گفتی, مشکلت حالت عادی نداره چون نه برنامه ای داری نه چیزی در StartUP داری و ...نقل قول:
ویندوزت رو میتونی دوباره نصب کنی؟
نه، تا حالا که اصلاً به درد نخورده ویستا. علت اصلیش هم سازگاری پایینشه. البته XP هم وقتی تازه اومده بود برنامه هایی بودن که باش کار نمی کردن، ولی نه به شدت ویستا. در ضمن، ویستا خیلی سنگین تر از XP اِ و آدم دربست داره یه بخشی از سیستمش رو حروم می کنه.
اصلاً نکته اصلی سیستم ویندوز سازگاری بالاشه، وگرنه مکینتاش سه برابر بهتره. من خودم اگه مایکروسافت این خرابکاری هاش رو ادامه بده و قدرت بازیش رو هم از ویندوز بگیره و روی 360 متمرکز کنه، حتماً Apple می گیرم چون اون موقع هیچ دلیلی برای خریدن یه سیستم مسخره مثل ویندوز وجود نداره.
من از ويستا فقط به عنوان اينكه Dx10 رو پشتيباني ميكنه ازش استفاده ميكنم .(فقط براي بازي.)
ولی عزیزم ویستا روی سیستم های جدید از لحاظ سازگاری هیچ مشکلی نداره و همه ازش راضین حالا اگه یه ذره سیستم های ما قدیمیه و باهاش مشکل به هم میزنیم دلیل نمیشه شما بگی به درد نمیخوره...در ضمن به همون اندازه که که رمت رو میگیره همون اندازه هم برات سرعت بیشتر , گرافیک بهتر , سرعت search بیشتر و... فراهم میکنه...به این که نمیگن حروم کردن بخشی از سیستم :46:نقل قول:
شما احتمالا سیستمت مربوط به یکی از دوران تاریخی میشه!!!:5:نقل قول:
:31:عزیزم شما مشخصاتتون چیهنقل قول:
ویستا به این خوبی خیلی عالیه!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم بد نیست یک خوبی هایی داره و یک بدی هایی هم داره دیگه ولی خوبی هاش بیشتر از بدی هاشه پس مفیده و به درد مخوره.نقل قول:
ویستا بی نظیر است اما نیاز به این داره که شما همزمات اینترنت پر سرعت هم داشته باشین.
با سلام و تشکر خدمت شما دوستان عزیز
نقل قول:
تو پست 127# مشخصات سیستم رو ذکر کردم
ممنون :11::40:
همچین بی نظیر هم نیست مشکلاتی هم داره مثلا security ویستا زیاد گیر میده.