سلام ...
به به چه با ادب ...
شما هم مثل اینکه مثل بقیه بعضا رئالی نماها حالت خودکنترلی رو از دست میدید گاها و رو میارید به روش های ضد انسانی ...نکنه میخواید در علوم زیستی طبقه ای رو واستون در نظر بگیرن دانشمندان فعلا که دو طبقه جدید بنام راموس و په په ایجاد شده با عکس و مشخصات توحشی ...
با نوع عصبانیت و پست دادنتون مشخص شد چشمتون و به حقایق بستین و کنترلی بر اعمال و رفتارتون ندارین وقتی کاپیتانتون شی ئی بنام راموسه ... هیچ توقعی از امثال شما نیست ... شما فقط رنگ عوض کردید و وقتی حالت جنون میگیرید با همان فلسفه رئال میتازید در حالیکه هستن کسانی که اینگونه گستاخی ها رو از دم ریشه کن کنن و توحش و پلیدی رو نتنها از صفحات این فروم بلکه از صفحه روزگار محو کنن
شما با پیش زمینه های فکری نامناسب خودتون به خودتون غره مشو که حال شما و سبک طرفداری شما مشخص کننده حالات درونی شماست و اینکه نشون دادید علی رغم وضعیت نسبتا آرومتون ، چه انسان تندخویی هستید و شاید منبعد به صحبتهای شما به دید دیگری بنگریم چون طاق و تحمل شما هم لبریز خواهد شد زمانی که شنیدن سخنان حق و حقیقت کاسه صبر شما رو دیگه لبریز کرده و رو میارید به روشهای ضد آدمیت و این خصیصه در بین شماها قبلا هم دیده شده و من شاید مدتی منحصرا اینجا نباشم ولی شمشیر عدالت و حق گویی من بر روی گلوی ظالمان همچنان محکم و استوار خواهد ماند و آنها هیچوقت در امان نخواهند ماند!!!!
در مورد اون جمله که ذهن شما رو درگیر کرد و بعد از کلی تجزیه تحلیل به اون نتیجه غلط رسیدید ،،، جمله من این بود :
<<<< امیدواریم در جام جهانی اینگونه مسائل پشت پرده یوفا رو نداشته باشیم <<<<
یعنی الان فهمیدم بیشتر از 13 نیستی خخخخخ
دیگه مطمئن شدم :n02:
حیف این همه پست که در وصف تو نوشتم