مطمئنی از تارگا هستش ؟به منابع زیادی سر زدم نبود.
Printable View
مطمئنی از تارگا هستش ؟به منابع زیادی سر زدم نبود.
100% نه... از نوع کارش گفتم...من هم خیلی گشتم ..اما نبود.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا طوری نیست ... دوباره اون بابا رو باید ببینم ازش بگیرم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:rambo: :goatee: اینجا دیگه فعالیت فاییده ای نداره.چون استقبال نیست.همه تو فکر والپیپر عکس هستند تا آموزش.
کم کم باید کوله بار رو بست.:rambo: :rambo: :goatee: :goatee: :whistle:
چه غریب ماندی ای دل
نه غمی نه غمگساری
نه در انتظار یاری
نه ز یار انتظاری
این هم حکایت ماست دوستان
امیر جان به تاپیک کی گیتار بلده توجه کردی؟؟
من تازه خوندمش.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشالا هزاز ماشالا همه اونجا استاد گیتار فلامینگو و کلاسیک و پیانو و... هستند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اونجا فقط و فقط برای همدیگه کرکری می خونن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که اومدن پای عمل هیچکدومشون حتی اینجا یه پست هم نداده..!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدعیان در طلبش بی خبرانند.
انقد نا امید نباشید بابانقل قول:
ادامه بدید
من که هر روز صفحه هایه این تاپیکو ورق می زنم
بحث سر نا امیدی نیست. سر کم لطفیه دوستانه.
نقل قول:
آره من هم خوندمش به جاي اينكه جواب مردمو بدن ...آدمو ضايع مي كنن ،بهتر بو امشو مي كردن (( كي رو كم كن تره؟؟؟؟؟ ))
به شما يك تشكر بدهكارم ... چون اين نت هاي كلاسيك و فلامينكو باعث شده كه يه مدتي برم تو كار ب دست زدن ... فعلا مي خوام كلاسيك رو استاد كنم و تو كار الهمبرام ... خيلي از كمكتون ممنونم