خب به نظرم باید واسه ما نرم افزارا سئوال های تخصصی طرح میکردن این که نشد بشینم شیمی بخونم اخه :n02:نقل قول:
Printable View
خب به نظرم باید واسه ما نرم افزارا سئوال های تخصصی طرح میکردن این که نشد بشینم شیمی بخونم اخه :n02:نقل قول:
یادش بخیر. تاپیکی مشابه این. کنکور 90. اما بسیار فعال تر
واقعا کمک زیادی کرد و با دوستای خوبم اینجا بهترین نتیجه ها رو گرفتیم.
امیدوارم شما عزیزان هم رتبه های عالی بدست بیارید.
من ریاضی خونده بودم ولی می خوام انسانی امتحان بدم. انسانی هم تقریبی بیشتر رشته های خوب زیر هزاره.نقل قول:
باز اگه نکته ای هست ممنون می شم ذکر کنید که این روز آخری لحاظ کنم.
آدرس کانال درسی عالی قبولی آسان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنید
دوستان منابع کنکور 95 رو از کجا دانلود کنیم ؟
من فیزیک پیش دانشگاهی تو رشته ی تجربی سال 94 ینی خرداد امسال 8 شدم حالا باید چکار کنم باید تک ماده بزنم؟ من کنکور 94 رو شرکت کردم ولی الان میخوام کنکور ریاضی بدم ....
مشکلی پیش نمیاد؟؟:n30:
آقا یه نفر جواب بده:n03:
سلام دوستان. کسی امسال منحصرا زبان نمیخواد شرکت کنه؟
اونایی هم که مطلعن بی زحمت بگن چه درصد و رتبه ای برای روزانه دانشگاه تهران یا شهید بهشتی نیازه؟ حالا چه ادبیات چه مترجمی.
من نگران درصدای عمومی هستم بیشتر. زبان عمومی و زبان تخصصی رو جفتش بالای 90 درصد در نظر بگیرین. بقیه مواردو یه تخمین به من بدید لطفا. هدفم فقط تهرانه.
شما زبان عمومی و تخصصی رو 90 بزنی بقیه درسات حدود 50 هم باشن هر رشته ای میتونی بری.نقل قول:
تک ماده دست شما نیست اگه یه درس فقط مونده باشه و نمره سال هم بالای 7 باشه سیستم خودش تک ماده میکنه.نقل قول:
مدرک پیش دانشگاهیت هم هرچی باشه هر رشته ای بخوای میتونی شرکت کنی