چرا علیزاده رو نمیارن
این ظریف خیلی بد بازی میکنه
Printable View
چرا علیزاده رو نمیارن
چرا علیزاده رو نمیارن
دوست عزیز دیگه درمقابل ایتالیا وامریکا وبرزیلی که مابازی کردیم شکستشون دادیم دیگه فرانسه عددی نیست اخه این نمیشه که یک تیم ضعیف ترازاون هامارو به عقب بکشن لعنت به والیباله ایرانو گفتم چون رسیدگی درست ودرمون به والیبال نمیکنن یک تیم درهم ومیفرستننقل قول:
که قدرت ثابتی نداره یه روز امریکارومیبره یک روز از پورتوریکو میبازه بازیکناش هم ازبی پولی دارن مینالن مگه کره شمالی هستش ازبی پولی بنالن کشوربااین ثروت مندی نباید ازاین مشکلات داشته باشه مسخرس رفتن باپول مفت یه مربی برایه تیم والیبال اوردن نه میدونه کی وقت استراحت بگیره نه میدنه کدوم بازیکنا بهتربازی میکنن همش گندمیزنه اون بردهاهم بازیکنا زحمت کشیدن سرمربی زحمتی نکشیده
ما وقتی رواوجیم نه باید مربی بدرنخور فدراسیون بیاره میرن خرج میلیاردی برای ورزش هایه بدردنخوروالکی که ملت وخر کنن هزینه کنن برن برای والیبال که رواوج هست خرج کنن
ظریف چرا اینجوریه ؟؟؟؟ :n29:
فقط باید تاسف خورد بابت این باخت مفت و مسخره
والیبال ما امروز نشون داد هنوز راه داره جز 4.5 قدرت واقعی دنیا باشه
این باخت دور بعدی بد جور بهمون ضد حال میزنه
چون دور بعدی دیگه با فرانسه بازی نمیکنیم و یه 3 امتیاز مفت بهشون دادیم
حالاباید دید بازی بعدی چه شود بلژیک از فرانسه هم ساده تربازی میکنه بازم همین بازی کناهستن
لیگ جهانی میگفتن خسته شدیم اینودیگه چجوری میخوان ماس مالی کنن
من بیشتر از هرچی به تفکرات کواچ شک کردم
میزرا رو کشید بیرون بعد عبادی پوری که رو هر توپ تر میزنه رو گذاشت تو بازی. که اخرش به همون باختیم
ایران نشون داد حالا حالا شخصیت قهرمانی نداره
با این سرویس های ساده و مدرسه ای اون هم در این سطح والیبال معلومه که نمی تونیم روی حریف فشار بیاریم.فرانسه از هر جهت برتر بود.
در ضمن باید به کواچ برای اصرار بر استفاده از عبادی پور تبریک گفت!!
بابا شما چرا اینطوری هستین؟! یه کلام؛ امروز خوب نبودیم!
والیبال همینه دیگه! واقعا عجبیه حرفاتون!
ما 3 امتیاز از ایتالیا گرفتیم و قهرمان لیگ جهانی که دو ماه قبل بود رو شکست دادیم...
حالا با یه باخت همه از تیم برگشتین؟ بابا جنبه باخت داشتن هم خوب چیزیه...
امروز متاسفانه توی سرویس خوب نیودیم و بازیکنا با کمترین ریسک ممکن سرویس زدن... از طرفی فرانسه توی توپهای برگشتی و دفاع آخر زمین واقعا فوق العاده بود! بر عکس ما که امروز ظریف خوب نبود... دفاع رو تورمون به نسبت تیم بهتر بود...