سانیا: نیاز داشتم به یک جای جدید بروم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری GunnersTrust: ملی پوش فرانسوی پس از هفت سال حضور در آرسنال تابستان جاری به دنبال پایان یافتن قراردادش به منچستر سیتی پیوست.
سانیا قبول دارد که رقابت سختی برای کسب جایگاه در این تیم پیش رو دارد و ملی پوش آرژانتینی پابلو زابالتا اصلی ترین رقیب اوست.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "31 سال دارم و زمان مناسبی برای ترک آرسنال بود. می خواستم به یک جای جدید بروم و حرفه خود را تقویت کنم.
"باشگاهی را ترک کرده ام که وقتی خیلی جوان بودم به آنجا رفتم و مثل خانواده ام بود و آرسن ونگر که همیشه شناخته شده بود.
" از نظر آب و هوا و بین دوباشگاه دو شهر منچستر و لندن تفاوت هایی دارند.
"اما اکنون عضوی از تیمی بسیار عمیق تر در سیتی هستم که حتی کسب جایگاه در ترکیب اصلی برایم مشکل تر است، گفتن این موضوع که می تواند یک ریسک برای جایگاهم در تیم ملی فرانسه باشد، درست است. اما من آن را لحاظ نمی کنم. احساس می کنم از همیشه قوی تر هستم.
"این چیزی است که به دنبال آن بودم. نیاز داشتم یک غذای اضافی سفارش بدهم (مترجم: به روال همیشگی چیزی اضافه کنم.)
"آرسنال یک تیم با کیفیت است و خواهد بود. اما می توانم احساس ناامیدی هواداران را وقتی که شاهد رفتن بازیکنان به تیم های دیگر هستند درک کنم."
پودولسکی: آرسن ونگر به من اعتماد دارد
شایعات فراوانی پیرامون ملی پوش آلمانی در خصوص ترک استادیوم امارات وجود دارد، با این حال لوکاس پودولسکی تمرکز خود را در زندگی خود در آرسنال گذاشته است.
آرسن ونگر به وضوح گفته است پودولسکی همچنان مهره مهمی در برنامه اوست و این بازیکن 29 ساله تاکید دارد نگرانی ای در مورد جایگاه خود در تیم ندارد.
او در گفتگو با BILD گفت: "منتفی بودن ترک آرسنال به دلیل وجود نداشتن پیشنهاد از باشگاه های دیگر نیست.
"درخواست هایی از کشورهای مختلف بوده است، همچنین از بوندسلیگا، اما من بازیکن کلن بوده ام و برایم مشکل است در باشگاه آلمانی دیگری بازی کنم."
پودولسکی درباره ونگر اضافه کرد: "صحبت خیلی خوبی با سرمربی داشتم. تاکید کرد که به من و توانایی هایم اعتماد دارد.
"از بازیکنان دیگر واهمه ای ندارم (مترجم: به منظور مقایسه برای پست در تیم اصلی) و فقط دو هفته و نیم است که به تمرین ها برگشته ام.
"در 100 درصد آمادگی جسمانی قرار دارم و از رقابت برای کسب جایگاه در تیم اصلی ترسی ندارم."