باید فنی ماشین رو دید بهرحال البته میگن تویوتا مرگ نداره ولی خوب این حرف هیچوقت در مورد هیچ ماشینی صدق نمیکنهنقل قول:
بهرحال قیمتش حدود 30 تا 33 با کمی بالا پائین
باید فنی ماشین رو دید بهرحال البته میگن تویوتا مرگ نداره ولی خوب این حرف هیچوقت در مورد هیچ ماشینی صدق نمیکنهنقل قول:
بهرحال قیمتش حدود 30 تا 33 با کمی بالا پائین
نقل قول:
دوستمون قیمت رو گفتن اما برای اینکه شما اطمینان حاصل کنید منم قیمت 33 میلیون تومان رو تایید میکنم.
البته اینکه میگین تبدیل به GL شده تو بازار ایران کسی به ابن موارد زیاد بها نمیده دوست من و همه اصل ماشین رو میبینن که هموم XLI هست
سلام .
یه سوناتا 2012 سفید فول وارداتی با کارکرد 5000 و بیمه . صحیح و سالم . قیمت دادن 72-73 آیا این قیمت میارزه با توجه به اینکه وارداتیه و نه شرکتی ؟؟؟؟؟
قیمتش بد نیست....نقل قول:
اینجا رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارداتی بودنش که مشکلی نداره باید ببینی آپشن هاش چطوریه؟نقل قول:
فول آپشن اگر باشه با این قیمت خیلی مناسبه
نقل قول:نقل قول:
ممنون اساتید ....
الان از یه نمایشگاهی ، تلفنی قیمت کردم گفت 67-68 میارزه و گفت چون وارداتیه قیمت صفرش 77 بنابراین 67-68 میارزه !!!؟؟؟
نقل قول:
قیمتش مناسبه
تا خودرو های خارجی فعلا ارزون شدن اقدام کنید مشخص نیست شاید فردا صبح همینو 80 میلیون کمتر ندن.
نقل قول:
آخه حرف نمایشگاهیه منو به شک انداخت .
اون طرفی که میفروشه گفته هر جور که بخوایم برای شرایط راه میاد . حالا قراره فردا ماشینو ببینیم ....... شما اساتید جایی میسناسین توو تهران که معرفی کنین ماشینو بهش نشون بدیم ؟ البته که ماشین راهی نرفته ولی محض احتیاط .؟
اگر از نظر فنی بخوای بررسی کنی که ماشین رو ببر نمایندگی هیوندای نشون بدهنقل قول:
اما از نظر بقیه موارد ببری پیش نمایشگاه های مجرب و کاردرست اگر مشکلی باشه میگن
نمایشگاهی ها قیمت چرت میدن ، همینو از خودش میخواستی بخری میگفت 75 ،اگه فول کامل باشه ( مانیتور ، پانوراما ، دنده پشت فرمان ، 4 صندلی گرم کن ، کیلس) شما اگه 70 یا 71 بخری خوب و عادلانه خریدینقل قول: