چون میگه بعد لودینگ ریست می شه سیستم اجازه alt+tab رو نمیده برای همین گفتم که بره از تو bios نیگا کنه:n26:نقل قول:
ولی اگه می تونین alt+tab کنین بله باید از این نرم افزار ها استفاده کنین:n26::n05:
Printable View
چون میگه بعد لودینگ ریست می شه سیستم اجازه alt+tab رو نمیده برای همین گفتم که بره از تو bios نیگا کنه:n26:نقل قول:
ولی اگه می تونین alt+tab کنین بله باید از این نرم افزار ها استفاده کنین:n26::n05:
laptop hp6080 دارم با cpu core i7 , rm 6 . garphic ati 6770 مثل مرد بازیو اجرا میکنه :))) فقط وسط بازی هنگ میکنه دیگه کاری نمیشه کرد :|نقل قول:
جریان ای ارور چی هست؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه ویندوزتون 7 .. اونو آپدیت کنید
یا از ویندوز sp1 7 استفاده کنید
ویندوز ها 7 ultra به طور کامل دایرکت 11 ساپورت نمی کنه
دمای سیستم موقع بازی چه جوریهنقل قول:
سیستم خوبی هم داری:n26:
فنشو عوض کردم این یکم ضعیفتره دما هم بین 75-70 شاید کمتر البته کولر خونه روشنه ( فنش سوخته بود دما تا 90 میرفت بالا یادش بخیر ) :)) واقعا تا الان نشده بازی بریزم کم بیاره اینم نمیدونم چرا وسط بازی هنگ میکنه احتمالا باید کل سیستمو از جمله بایوس اپدیت کنم :(نقل قول:
70-75 هم کم نیستهانقل قول:
الارم سیستم رو می زارن رو 70 درجه . موقعی که برسه به این دما سیستم رو ریست یا خاموش می کنه:n27: ( 90درجه؟:n29: دستت هنوز سالمه ؟ دچار سوختگی نشده؟:n23:)
نمیدونم چرا ریست نمیشد :( عکسم دارم :| چطوری باید عکس بزارم؟؟؟؟نقل قول:
شما تو bios دمای خطر رو تنظیم کردی؟نقل قول:
باید اول تو آپلود سنتر سایت آپلود کنی
نه مگه باید تنظیم بشه؟ اخه من شنیده بودم خودش اتوماتیک انجام میده :| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: