اصلا روی این مدل عملی هست!؟؟؟ :sq_11: تا حالا خیلی روش از سایت های مختلف انجام دادم! اما هیچ کدوم نشده! :n03: بازم ممنون از پاسخگوییتون.
اصلا روی این مدل عملی هست!؟؟؟ :sq_11: تا حالا خیلی روش از سایت های مختلف انجام دادم! اما هیچ کدوم نشده! :n03: بازم ممنون از پاسخگوییتون.
الآن که خیلی تو دفترچه های Tv گشتم.... سری F هست.....................:n01: حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم سوالای قبلیم رو جواب بدین.
سری F
6450
دوست عزیزنقل قول:
سری تلویزیون شما F است و باید از قسمت پایین پست اول قسمت ریشه دار کردن یکی از دو مرحله را انجام دهید. و فایلهای ضمیمه دو تا است که در همان قسمت است که باید دانلود و از زیپ خارج کرده و آن را بدون باز کردن فایلها روی فلش ریخته و استفاده کنید ودر آخر روش سری f با سری e تفاوت شان فقط در ریشه دار کردن است و در باقی مطالب یعنی اجرای آن در کامپیوتر یکی است اگر مطالب را بدرستی بخوانید و مو بمو عمل کنید قاعدتا نتیجه خواهید گرفت
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه اگر بلد نیستید از این روش استفاده کنید نیازی به توهین کردن نیست و در ضمن شما که بابت این اطلا عات پولی ندادید که مدعی هستید
دوم اینکه این برنامه تست شده است هم در سریe و هم در سری f
و در آخر اگر بار دیگر توهین کنید حتما از سایت اخراج خواهید شد.
سلام 6450 fدارم برای نصب samygo از طریق usb وقتی واردsmart hub میشوم گزینه ای برای اینکار پیدا نمی کنم ممنون میشم اگه دقیق راهنمایی کنید:n13: در ضمن آن دور راه حل ریشه را هم نتونستم تا آخر برم یعنی شدنی نبود البته نرم افزار tv آپدیت شده هست
بابا تورو خدا کمکم کنید من با کلی مشقت ویجت samygo را از اینترنت روی تلویزیون نصب کردم وقتی فشار میدهم تا install کنم میگوید اینتر را فشار بده میدهم میگوید please wait صبر میکنم بعد دو خط پشت سرهم مینویسد step1:no step2:no now press exit and restart tv این یعنی چه و باید چه کار کنم مدل تلویزیون ua40f6450میباشد
دوست عزیزنقل قول:
بعداز نصب یا همان install دکمه exit را زده و تلویزیون را خاموش و بعد از 2 دقیقه آن را روشن کنید ویجت samygo نصب شده ولی شما آن را نخواهید دید .
به پست اول مراجعه و آن را بطور دقیق مطالعه و از آن استفاده کنید.
سلام مهندس لینک اولی خرابه